Orijinalini görmek için tıklayınız : ef186 sayın Bugra YILDIRIM
Sevgili ve saygıdeger arkadasım ef186 nıcknamelı bugra yıldırım gecenlerde korfez pisti trackday için isimler topladın nedir son durum ? istanbul parkmı yapsak yoksa solee izmire doğrumu gitsek bu yaz bı ekşin ( :D ) yokmu ?
bugra yarıştır bizi bugra yarıştır bizi ahuhuahhuhu
adalet nerdesın :D
bırazdan duser ahuhuahuh
trackday ıstıyoruz yauu :D
ef192 lan tanımadın mı :D :D :D
ya hayatı yalan dolan o adamın inanmayın :p
ahahahahahahaha
kanka tamam da 186 yazın bare
Mustu : kanka nick in anlamı ne ?
Buğra : kanka ilk ...... plakası :D
Mustu : harbimi
:hehe:
Mustu : kanka nick in anlamı ne ?
Buğra : kanka ilk ...... plakası :D
Mustu : harbimi
:hehe:
hahahhaha neydi lan bunun ilk arabası :D
aklımda 192 kalmış nedense gokı edıtledım :D haa 192 haa 186 basında ef olunca herkes anlıyo zaten bugranın oldugunu :D:D:D
yaşar olm için temiz bugün tosfedle görüştüm :D
1 hafta verin bana tarih geliyor inşallah ...
bu arada 214 araçlık liste elimizde hazır yazılmış bekliyor herkez durumunu düzenini hazırlasın temmuz ayı içinde inşallah hepberaber keyifli bir Haftasonu Geçiriceğiz iki gün ;)
aklımda 192 kalmış nedense gokı edıtledım :D haa 192 haa 186 basında ef olunca herkes anlıyo zaten bugranın oldugunu :D:D:D
işin sırrı ef186 da gizli ama :D
Eray Yümsel
14-06-2011, 21:51
yupppiiiiiiiiiii
valla dedım nettı bu cocuk pist işini bi techte yazayım ahuhuahu
bakarsın ıstanbul park yapar olmadı ızmır gıder geluruk :) ıı denk geldı
bu arada temmuz ayında organızasyon dıyosun kısmetya oda 16 temmuza denk gelır tam dugun gunu haaahaa evlenmeden bosanırız :D
pardon baskan :) bundan sonra bı daha 186 ya 192 demıyecegıme and ıcerım :D
göki işin sırrı olinde ikikere rafine :D
valla dedım nettı bu cocuk pist işini bi techte yazayım ahuhuahu
bakarsın ıstanbul park yapar olmadı ızmır gıder geluruk :) ıı denk geldı
bu arada temmuz ayında organızasyon dıyosun kısmetya oda 16 temmuza denk gelır tam dugun gunu haaahaa evlenmeden bosanırız :D
sinem beni kesin vurur :D zaten gelinlik almaya gittiniz araba almaya gittik busefer sonum kesin olur 16 sı yarış yok ruh ve vicut sağlığım için son kararımdır :D
sinem beni kesin vurur :D zaten gelinlik almaya gittiniz araba almaya gittik busefer sonum kesin olur 16 sı yarış yok ruh ve vicut sağlığım için son kararımdır :D
haahaaa eger ole bısey olursa zaten son yarısımız olur zate gelınlık ışı ayrı bı bomba oraya hıc gırmıyorum bıle :icon_tup:
ne kadar otobanları kapasalarda roll ıyıdır en azından gece yapılıyo evlılık ışlerı (mobılya alma , gelınlık bsakma ) gıbı gunduz yapılmıyo.ınsan rahat relax oluyo :D yaptıgın ıse konsatre oluyosun
eger izmirde olursa izleme sansimiz varmi?
eger izmirde olursa izleme sansimiz varmi?
ne demek tabıkı :)
tek sorun organızasyon yok olsada yarışsak ızlense eğlensek bu topıkle pistgunlerı.com u goreve cagırıyoruz :icon_tup:
kendısıde zaten bu konu uzerınde calışmalar yapıyomus yakın zamanda organızasyon ıle alkalı bı topıkte kendı acıcaktır
ne demek tabıkı :)
tek sorun organızasyon yok olsada yarışsak ızlense eğlensek bu topıkle pistgunlerı.com u goreve cagırıyoruz :icon_tup:
kendısıde zaten bu konu uzerınde calışmalar yapıyomus yakın zamanda organızasyon ıle alkalı bı topıkte kendı acıcaktır
tsk ederim :)
ins en yakın zamanda güzel bi organızasyon olurda gelir izleriz abi:icon_tup:
::ZaFeR::
14-06-2011, 22:38
Geçen ay KPDS'den dönerken piste baktım da asfalt komple sökülü durumdaydı.1 ay içersi ne olup bitti bilemiyorum.
okanturan
14-06-2011, 22:40
olsun artık yaaaa
merak yok birazcık sabır herşey çok güzel olucak inşallah :D