Orijinalini görmek için tıklayınız : SAhibinden üyelik sorunu ?
serkan6606
19-06-2011, 20:57
Sahibinden.com'a üye olamıyorum :S 3 kere denedim 3üde olmadı e-posta adresime onay kodu gelmiyo gereksiz klasorune felanda bakıyorum yok gelmiyo :S onay kodu gelmesi icin mesenger kişi listemize destek@sahibinden.com un ekli olmasımı gerekiyo ?
onay kodu geçmi geliyo yoksa ? hemen gelmedi diye sıkıntı yapıyorum ben bu 1
2. ise sahibinden.com dısında alternatif en guncel 2. el sitesi neresi ?
1 131 dogan ilanı vercemde :s beceremedim
halilcan9455
19-06-2011, 21:01
2. sorunuzun cevabı araba.com
serkan6606
19-06-2011, 21:06
2. sorunuzun cevabı araba.com
tesekkur ederim hemen 5 saniye içersinde araba.com'auye oldum sahibinden cok karmasık :S yazdım mailimi onay kodu gereksiz kutusuna gelmiş onayladım uyeyim su an ilanımı acıyorum
otuzdört
19-06-2011, 21:07
sahibinden bunu hep yapıyor......
sahbınden de bugun sorun war sanırım, noramlde ben oraya cok kolay ılan verebılıyodum, ama bugun bnde veremedım, cepten onay flan gıbı bsey cıkarmıslar, ama onay kodu gelmıyo. suan sıkıntı war yanı.
geçende bende amcama almak istemiştim alamamıştım üyelik kısmı çok karmaşık sahibinden.com un
b.ustaoglu
13-02-2013, 11:17
arkadaşlar bişey sormak istiyorum,
cep telefonumun ilan süresi bitti. ilan tarihini güncellemek için 4,90tl istiyor. bu parayı verdiğim taktirde ilnaım 1 ay süre ile mi yayınlanıcak daha mı uzun ?
yardımcı olursanız ödeme yapmayı düşünüyorum :)
Gene bir ay süer ile yayınlanacak ordaki ama ilanı açtıgın tarih bugün olacak yani yeni açmış gibi
b.ustaoglu
13-02-2013, 11:30
Gene bir ay süer ile yayınlanacak ordaki ama ilanı açtıgın tarih bugün olacak yani yeni açmış gibi
tamamdır teşekkür ederim :) ama para veriyorken bari 2-3 ay yayınlansaydı iyiydi :D neyse 5 lira vereyim artık napalım... inşallah satılır :)