Orijinalini görmek için tıklayınız : Kontratsız i phone 4
barışbazan
19-06-2011, 22:24
Arkadaşlar merhaba..Kontratsız garantili i phone 4 almak istiyorum turkcell-vodafone dışında bulabileceğim yer varmıdır??Electro world vs??
Şimdiden teşekkür ediyorum.
barışbazan
19-06-2011, 22:49
Yokmu bilen biri:)?
onursumer
19-06-2011, 22:54
turkcell vodafone dışında yok cihaz garantili olarak yani kontratsız alsanda ya vodafone ya turkcell oluyor ithalatını kendileri yapıyorlar :)
elektroword vs de turkcell satıyor :)
barışbazan
19-06-2011, 22:56
Yani turkcell vodafone dediğime bakmayın mağaza olarak dedim ben:):)Electro worldde stoklarda varmıdır şuan acaba?Ve 16gb lığın fiyatı hakkında bilginiz varmı?
onursumer
19-06-2011, 22:58
1900tl den aşağı vermezler tahminimce yakında bi indirime gidilir ama stok eritmek için :D
barışbazan
19-06-2011, 22:58
Anladım çok teşekkür ettim:):)
Genelde broşürlerde reklamını yapar büyük elektro marketler ama ne zaman sorsanız kalmadı derler :)
Bulmak sıkıntı ciddi sıkıntı ama bulunur elbet..
Turkcell ve vodofone bayileride kontratsız satıyorlar olmadı isminizi yazdırın gelince arasınlar alırsınız..
barışbazan
19-06-2011, 23:00
Fiyatlar o kadar dalgalı ki kesin bir yere bağlamak istemiyorum kendimi bir piyasa araştırması içindeyim:)
Darty Hatta world card için %20 puan kampanyası var.
acele etme eylülü bekle ;)
yenisi çıkıcak
barışbazan
19-06-2011, 23:50
Hepsine bakıcam çok teşekkürler arkadaşlar.
Fiyatlar o kadar dalgalı ki kesin bir yere bağlamak istemiyorum kendimi bir piyasa araştırması içindeyim:)
Bende birkaç gün önce sipariş verdim..Epeycede araştırdım cihazın güncel apple store'daki fiyatları sitelerinde yazıyor ingiltere,amerika vs vs...
2 yıl genpa garantili cihaz almak istiyorsan 1800 ve üstü rakamları gözden çıkartmış olman gerekiyor...(16 gb)
Ben tercihimi ingiltere cihazından yana kullandım, 1 yıl garantisindende yararlanabileceğim bir yerden aldım...32 gb + 1 yıl garantili cihaz 1650 tl'ye geldi bana..
ucuzdur pahalıdır tartışılır ama epey de pahalı birşey bu meret...
edirne teknosada beyaz iphone4 gördüm bugün 2300 civarı etiketi vardı :)
suadiye timde peşine 1800 liraya satıyolardı... bi ara bimde satılcak diyolardı ordada öyle bi fiyat vardı...
barışbazan
19-06-2011, 23:55
Bende birkaç gün önce sipariş verdim..Epeycede araştırdım cihazın güncel apple store'daki fiyatları sitelerinde yazıyor ingiltere,amerika vs vs...
2 yıl genpa garantili cihaz almak istiyorsan 1800 ve üstü rakamları gözden çıkartmış olman gerekiyor...(16 gb)
Ben tercihimi ingiltere cihazından yana kullandım, 1 yıl garantisindende yararlanabileceğim bir yerden aldım...32 gb + 1 yıl garantili cihaz 1650 tl'ye geldi bana..
Aynen biraz pahalı ama 4 ün tipini çok iyi yapmışlar 3 böyle değil bence insanın takası geliyor:):)İyi almışınız hayırlı olsun
barışbazan
19-06-2011, 23:57
Ben demin Bimekse golda baktım da 1900 den aşağı yok:D
karsiyaka'da demin migrosun kapısında gorduk, kampanya 1.690 yaziyodu iphone 4 için :)
karsiyaka'da demin migrosun kapısında gorduk, kampanya 1.690 yaziyodu iphone 4 için :)
money visa karttı dimi öle bişydi o kart sahiplerine kıyak fiyat ama :)
money visa karttı dimi öle bişydi o kart sahiplerine kıyak fiyat ama :)
aynen bro money card ama çoktan eritmişlerdir heralde stokları :D
aynen bro money card ama çoktan eritmişlerdir heralde stokları :D
stockmu sıra bile almşlardır kesin :)
yenisi aynı fiyattan gelicek sabredin beylerr :)
burada da var;
Hepsiburada.com : Apple iPhone 4 16 GB | Telefon (http://www.hepsiburada.com/Liste/apple-iphone-4-16-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcepiph416&categoryId=371946&SKU=TELCEPIPH416-S)
METRO | Metropost, Metro Cash&Carry müşterileri arasındaki haberleşme aracıdır. Her 15 günde bir Metro Kart sahiplerine ücretsiz olarak gönderilir. Metropost'da çok özel fiyatlı ve e (http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/1075974_l8/index.html)
Gecen gün broşürde görmüştüm..Alt tarafta teknoloji diye katalog var indirip bakabilirsin.
16GB 1799TL
yasindamar
20-06-2011, 23:47
Aynen oyle metroda fiyat iyi :)
1 yıl garanti derken faturanla birlikte 1 senelik international guarantee yi kastediyorsan o iş telefonlarda geçerli değil malesef. apple center olması lazım onun için. bilkom sadece premium reseller. anlayacağın taşeron :) applecare aldıysan sanırım o da geçerli değil. moral bozmuş olmayayım ama durum bu.
bu arada bu aralar özellikle bu ay ip4 lerde çok güzel rakamlar görebilirsiniz. stokların eriyip yerine aynı fiyatlı ip5 lerin gelmesi için bu. o yüzden herkes elinden çıkarmaya çalışıyor ip4 leri. tamam ip4 kötü değil ama aynı fiyata ip5 güzel :)
slowmotion
21-06-2011, 00:01
METRO | Metropost, Metro Cash&Carry müşterileri arasındaki haberleşme aracıdır. Her 15 günde bir Metro Kart sahiplerine ücretsiz olarak gönderilir. Metropost'da çok özel fiyatlı ve e (http://www.metro-tr.com/servlet/PB/menu/1075974_l8/index.html)
Gecen gün broşürde görmüştüm..Alt tarafta teknoloji diye katalog var indirip bakabilirsin.
16GB 1799TL
2gun once aldim. 12taksit yapiyorlar