Orijinalini görmek için tıklayınız : Nikon D3000 Hakkında
EfeTopcu
19-06-2011, 22:30
Yaklaşık 800-900 TL Bütçem Var , Nikon D3000 Almayı Düşünüyorum , Bulunduğum Şehirde Birkaç Adet D3000 Buldum Elden Almayı Düşünüyorum . Makinenin + ları - leri Nelerdir ? Yorumlarınızı Bekliyorum .
canon ada bak derım 400D kullanan arkadaşım var vıdeo çekmıyor ama çekım kalıtesı çok guzel.
Arkadaşım d3000 kullanıyor ve cok guzel bır makınee gayette saglam resım cekıyor ama ozellıklerını ben tam olarak bılmıyorum ogrenınce yazarımm:))
D3000 kullanıyorum - olan bi durumu yok video dışında. zaten fotograf makineside video çekmek için değildir perdenin ömründen fazlaca yer o yüzden videoyu düşünen hd kamera kullansın derim.
18-55 lens 12.3 mp di yanlış hatırlamıyorsam. Amcamda var bı baktım ettım ama ne bilim beni sarmadı pek.
EfeTopcu
20-06-2011, 09:15
D3000 kullanıyorum - olan bi durumu yok video dışında. zaten fotograf makineside video çekmek için değildir perdenin ömründen fazlaca yer o yüzden videoyu düşünen hd kamera kullansın derim.
çektiğiniz fotoğraflardan birkaçını ekleyebilmeniz mümkün mü ?