Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatilcilere fırsat

34btr1907
22-06-2011, 14:26
tamamen siteden bağımsızım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...zaten çoğumuz biliyordur haberi olmayanlar için açıyorum konuyu

güzel fırsatlar var tatilciler özellikle bi göz atsın uygun fiyatlar var sayfanın aşağılarında çıkıyor...

Fırsattan Yararlan (http://www.firsattanyararlan.com/digerFirsatlar.aspx)

Bad-Fast
22-06-2011, 14:32
niye bu kadar ucuz ben ilk defa böle bişey gördüm

Alicanrs
22-06-2011, 14:33
bir sürü fırsat siteleri var çok güzel oluo kahvaltılar akşam yemekleri tatiller vs reklam bi yönden

34btr1907
22-06-2011, 14:34
banada arkadaşım yolladı paylaşıyım dedim kim görse bende dahil biraz afalladım yol dahil filan yazıyor bide

Bad-Fast
22-06-2011, 14:38
bu sene tatil falan düşünmüyordum ama görünce düşünmeye başladım güzel olur fiyatlar çok makul geldi tşkler paylaşım için ;)

CasabLanca
22-06-2011, 14:46
benim dikkatimi bu çekti
Fırsattan Yararlan - HELİKOPTER TURU 299 TL Yerine 99 TL! (http://www.firsattanyararlan.com/digerFirsatDetail.aspx?id=12)

nakayama
22-06-2011, 14:49
başka buna benzer siteler varmı önereceğiniz

douu
22-06-2011, 15:57
şehir fırsatı , groupfoni falan var..

Jehuty
22-06-2011, 16:38
Ya arkadaşlar çok seçici olun fiyatını bildiğiniz yerlere gidin mutlaka.. Bizim otel zamanı bu tip sitelerden birisine isim vermeyeyim, ramazanda restoran için girmişlerdi. Normalde 36 TL olan şeyi 72 TL diye lanse edip %50 indirimli 36 TL diye buraya soktular .. Birde siteden birileri " Aman dikkat edin bu zamanda ararlar telefon ile kimseye çaktırmayın fiyatı 72 TL söyleyin " diye de tembih etmişlerdi.. şimdiden uyaralım da kimse bilmediği şeyi alıp uğraşmasın kupondur aktivasyondur zarttır zurttur diye :D

merve
22-06-2011, 16:45
tatil fırsatları süpermiş, fiyatlar inanılmaz

Bad-Fast
22-06-2011, 16:46
gerçi tek kişilik fiyatmış haliyle bu , biraz araştırdımda marmaris gibi yerlerde de aşşa yukarı arkadaşın dediği gibi fiyatlar aynı :)

Bad-Fast
22-06-2011, 16:53
... çift gitti..

KSE71
22-06-2011, 18:19
yazılara göre hepimizin tatil yapmasın vesile olacaksın abi, teşekkürler paylaşım için.

34btr1907
22-06-2011, 18:28
başka buna benzer siteler varmı önereceğiniz

bide bunları biliyorum ben..

Restoran, Güzellik Salonları, Spor, Etkinlikler vb. %50 indirimle - Sehirfirsati.com (http://www.sehirfirsati.com/)
Türkiye'nin En İyi Dil Okullarından Biri Olan English Time Tarafından Hazırlanan EFU Online Eğitim Seti %76 İndirimle | Günün Fırsatı | Kaçan Balık Büyük Olur (http://www.kacanbalikbuyukolur.com)

yazılara göre hepimizin tatil yapmasın vesile olacaksın abi, teşekkürler paylaşım için.

işine yararsa ihtiyacı olanların ne güzel ... rica ederim ya nedmk

tandogan
24-06-2011, 17:17
bir ara bu firma pistte ferrari 430'la 3 tur için 99tl fiyat vermişti.herkes o ne kadar iyi hemen alalım dedi.çoğu kişide aldı 4000 küsür kişi sürdü aracı ancak 430 kış modunda idi :)

34btr1907
18-07-2011, 14:48
tatile gidemeyenler uygun birşeyler arayanlara güncel olsun şimdi kurcalarken gördüm oldukça iyi yine yol dahil sanırım fiyatlara gidiş dönüş ulaşım yazıyor :S (alakam yoktur site ile)

emresener
18-07-2011, 14:51
2gun 3 gece nasıl olurmuş ya :D butun hepsinde ters yazılmış :)

clioGT
18-07-2011, 16:33
haftaya çeşme ya da bodrum yapasım var incelym:D

dirk
18-07-2011, 17:03
hiç buradan giden vaR mı eğer sorun cıkmazsa ben düşünüyorum..

Thracian
18-07-2011, 20:26
Arkadaşlar, Bu tür sitelerden kesinlikle tati,lin yapılacağıı otelin ismini ve bilgilerini alın. Oteleri inceleyin. Otelle anlaşması olup olmadığını sorun.

Mümkünse otel isimlerini buradan yayınlayın.

Bodrumda bende otel işletiyorum ve bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik.

Size bir otelci olarak tavsiyem, haftada 50-100 TL fazla verin rezervasyonu otelden yaptırın faydasını muhakkak görürsünüz.

<<buğra>>
19-07-2011, 08:19
herşey dahil bu fırsatların my fest, zart-zurt fest'lerden farkı yok bence...

denizoglu
23-07-2011, 11:02
evet ben de merak ettim acaba hiç deneyen oldu mu?

Thracian
23-07-2011, 17:31
@DENİZOĞLU,

ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, 4 kişi ye 1 dbl oda verilmiş, 1 dbl olan rezervasyona 3 kişi geliyor, otele geleiş otelden çıkışta belirtilen saatte otobüs gelmiyor. Yat turları insanşar yat limanına gittikten sonra iptal haberi geliyor. dahaneler neler

denizoglu
23-07-2011, 17:44
yok o zaman rezillik olur,ucuz olcak die hatundan laf işitmenin bir alemi yok:)

mmustu
23-07-2011, 18:02
Arkadaşlar, Bu tür sitelerden kesinlikle tati,lin yapılacağıı otelin ismini ve bilgilerini alın. Oteleri inceleyin. Otelle anlaşması olup olmadığını sorun.

Mümkünse otel isimlerini buradan yayınlayın.

Bodrumda bende otel işletiyorum ve bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik.

Size bir otelci olarak tavsiyem, haftada 50-100 TL fazla verin rezervasyonu otelden yaptırın faydasını muhakkak görürsünüz.

bodrumun neresinde hangi otel müdür ağustos 2. haftası gelecem oralara

34btr1907
23-07-2011, 20:15
Thracian ilk önce bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik. demişssin

daha sonra ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, demişsin.. :)

anlattıgın gibi yani vaad edilen harici durumlarda hakkı yenen adam tam koyun modunda herseye ok dıyorsa o adamın mallıgı bıraz bu durum 1 2 kısıye yapabılıyorlarsa aksaklık olmus demktır düzeltile bilir sanırm ama gelenlerın %60 70 ine bu muamele yapıılıyorsa basına yıkarlar o oteli o işletmenın bence öle bi dünya yok

Thracian
23-07-2011, 23:04
Thracian ilk önce bu tür bir acentaya çalışıyor(d)um çok sorun yaşadk ve anlaşmayı iptal ettik. demişssin

daha sonra ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, demişsin.. :)

anlattıgın gibi yani vaad edilen harici durumlarda hakkı yenen adam tam koyun modunda herseye ok dıyorsa o adamın mallıgı bıraz bu durum 1 2 kısıye yapabılıyorlarsa aksaklık olmus demktır düzeltile bilir sanırm ama gelenlerın %60 70 ine bu muamele yapıılıyorsa basına yıkarlar o oteli o işletmenın bence öle bi dünya yok

Öncelikle otelin işletmeciliğini ben yapıyorum. Kimse bu olayları yaşadı diye otele yada otel yönetimine ne bir söz söyleyebilir nede bir söz söyletirim.

Çünkü,

Tüm bu aksaklıklar acenta tarafından yapılan organizasyonlarda yaşanıyor. Zaten acentacılık organizasyon hizmeti sunar. Otelde bu hizmetlerden biridir. otelin yükümlüğü yatacak yer,gerekli hijyenı sunmak ve dahilse yemek kaltesi hakkı otel sorumluluğundadır. o yüzden otel yaşanan hiç bir sorun otelle alakalı değildir. genelde insanlar 'O' an geldiğinde karşısında yada telefonda acentadan kimseyi bulamadığında resepsiyonla tartışmaya girer.

'daha sonra ben deniyenlerle her gün sorun yaşıyorum, ' cümlesi anlatmak istediğimden farklı yorumlanabiliyor. Biz bu saydığım sorunları misafirler 'BİRLİKTE' yaşıyoruz. Çünkü misafirin karşısındaki canlı kanlı muhattap hep ben oluyorum elimden gelenide yapıyorum.

Benim tavsiyem şu olur ya bilindik sağlam turlarla anlaşın yada direk otellerle irtibata geçin