Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa İmpreza hakkında
16 bb 668 plakalı 2004 model siyah impreza hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Aracı almayı düşünüyorum ama elimde ne bi fotosu nede bilgisi var
M.Can Çimir
23-06-2011, 12:42
lan bi git... alalım traktör spec bişey
driftboy
23-06-2011, 12:42
Valla hic dikkat etmedim. boyle zor olur galiba taniyani bulman. Anca arac sahibinin tanidigi denk gelcek oda zor :)
M.Can Çimir
23-06-2011, 12:45
haci ilan varsa özelden tüzelden bi ulaştırıver, sorayım sorgulatayım Bursa'daki arkadaşlara
16 bb 668 plakalı 2004 model siyah impreza hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar. Aracı almayı düşünüyorum ama elimde ne bi fotosu nede bilgisi var
araç kimde ? wrx - sti ?
araçla ilgili tek bilgim bunlar. işin özü araç hacizli araç wrx mi sti mi kazası durumu nedir öğrenmem lazım. Ona göre burdan kalkıp bursaya gidicem. Araca baya niyetliyim
"Sol ön lastik inik , arka tamponda ezikler var , ön tampon kırık , sağ ön lastik patlak , teyp yok stepne yok , akü bitik" şeklinde ilanı...
edit edit edit cok gizli bilgi TOp Secret aman dikkat okumayin ! edit edit edit.
google plaka yazinca aynen bunlar cikiyor :)
HUSUSI IMPREZA SEDAN- 2004 MODEL OTOMOBIL-SIYAH RENK-SOL ON TEKER INIKARKA TAMPONDA MUHTELİF EZİKLER VAR-ÖN TAMPON KIRIK-SAG ON LASTİK PATLAK-TEYP YOK-KRİKO VE STEPNE VAR- AKÜ BİTİK OLDUĞUNDAN KM OKUNAMADI-GENEL OLARAK İYİ DURUMDA.
Tarih ve saatini de yazayım istersen ?
o zaman tombala, ne çıkarsa şansına ...
bu tarz açıklamalar genel de ihaledeki araçlarda görülür ama bakmak lazım
Tarih ve saatini de yazayım istersen ?
aman bak sildim sende alinti yapmissn senin orda kaldi sende editleki bilgiler gitsin. :)
Sen veya ben bu bilgilere cok zor ulaşmadik herhalde.Forumdaki bi cok kişide ayni şekilde bulabilcek durumda fiyatina osuna busuna kdr.sanki ortaya cikmamasi gerek bişy yazmişm gibi alinti yapman biraz gereksiz.Tuğral'da eminim bu bilgilere insanlarin ulaşabilcegnin farkindadir.dikkat edersen plaka ortada.
Neyse ben editledm çok önemli düşündügn şeyleri..
inş istedigi gibi bi araç çıkar tuğralın.
aman bak sildim sende alinti yapmissn senin orda kaldi sende editleki bilgiler gitsin. :)
Sen veya ben bu bilgilere cok zor ulaşmadik herhalde.Forumdaki bi cok kişide ayni şekilde bulabilcek durumda fiyatina osuna busuna kdr.sanki ortaya cikmamasi gerek bişy yazmişm gibi alinti yapman biraz gereksiz.Tuğral'da eminim bu bilgilere insanlarin ulaşabilcegnin farkindadir.dikkat edersen plaka ortada.
Neyse ben editledm çok önemli düşündügn şeyleri..
inş istedigi gibi bi araç çıkar tuğralın.
Ya niye alınganlık yaptın ki :) Ben yazdığımda herhangi bir smile flaan kullanmadım ondan yanlış anladın herhalde Barış :)
Lazımsa o bilgileri de yazayım manasında sormuştum ben ama smile kullanmayınca farklı anladın herhalde... İcralik.com da üyeliğim vardı ondan sordum :)
Çok gizli bir bilgi bir de onları mı yazayım manasında değildi yani :)
Ya niye alınganlık yaptın ki :) Ben yazdığımda herhangi bir smile flaan kullanmadım ondan yanlış anladın herhalde Barış :)
Lazımsa o bilgileri de yazayım manasında sormuştum ben ama smile kullanmayınca farklı anladın herhalde... İcralik.com da üyeliğim vardı ondan sordum :)
Çok gizli bir bilgi bir de onları mı yazayım manasında değildi yani :)
valla senin söledigin gibi anlamak o tarzdaki cümlede pek mümkün degildi :) neyse sıkıntı yok.
bursali arkadaslardan yardim sever cikar herhalde arabanin yerini tespit edip bi kontrol edecek :)
valla senin söledigin gibi anlamak o tarzdaki cümlede pek mümkün degildi :) neyse sıkıntı yok.
bursali arkadaslardan yardim sever cikar herhalde arabanin yerini tespit edip bi kontrol edecek :)
:) kısa ve gülümsemelerden olmayınca haklısın dikkat ettim de , neyse sıkıntı yok. :)
Bu arada otoparkların çoğunda göstermezler aracı önceden, daha dogrusu otoparkcılara baglı ve yanlış da yönlendireblirler ihaleye girmeyesiniz diye , dikkatli olun bakacak olursanız , inanmayın otoparkta ortada dolanan söylentilere
Edit : Tabi bunları bilmiyorsanız böyle çok bilmişlik yapar gibi olmasın da bir kere daha yanlış anlaşılmayayım :)