PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de Boya Rötuş ve Cila için neresi?

VoodooRush
25-06-2011, 17:45
Aracın durumu aşağıdaki gibi ve araç İzmir'de, 10 gün falan daha yanına gidemicem ben. Hazır yatarken ufak tefek işleri hallolsun diyorum. Bunları nerede, kime, ortalama ne kadara hallederiz?

İşini söylediği sürede, titizlikle yapsın yeterli benim için. 1 gün deyip 1 hafta sallamasın işi yani nasıl olsa sahibi yok diye. Daha önce iş yaptırdığınız, tanıdığınız bir usta olursa sevinirim.

http://dl.dropbox.com/u/11247067/IMG_4423.JPG
http://dl.dropbox.com/u/11247067/IMG_4424.JPG

BARR
25-06-2011, 18:00
Metalik renkli araçlarda rötuş çok sağlıklı olmuyor açıkçası.

Ancak daha önce tecrübesi olan profesyonel birisi önce rötuş ile oraları doldurup kuruduktan sonra su zımparası ile sırasıyla inceye doğru giderek 3 aşamada çıkıntıyı alıp üstünde kalın polish sonrasında ince polish şeklinde yapması lazım.

Bu dikkat ve tecrübe gerektiren bir işlem kısacası bence riske değmez bu renk metalik bir araçta.

İzmirde önerebileceğim kimse yok böle bir durum için malesef.

VoodooRush
25-06-2011, 18:04
Metalik renkli araçlarda rötuş çok sağlıklı olmuyor açıkçası.

Ancak daha önce tecrübesi olan profesyonel birisi önce rötuş ile oraları doldurup kuruduktan sonra su zımparası ile sırasıyla inceye doğru giderek 3 aşamada çıkıntıyı alıp üstünde kalın polish sonrasında ince polish şeklinde yapması lazım.

Bu dikkat ve tecrübe gerektiren bir işlem kısacası bence riske değmez bu renk metalik bir araçta.

İzmirde önerebileceğim kimse yok böle bir durum için malesef.

Ciladan sonra toparlar diye düşünmüştüm. Hadi kaputu halletmek kolay, kaplanır veya boyanır da 2. fotodaki gibi bir iki beyazlık var arabanın sağında solunda. Onlar için bir çözüm olur mu ki?

BARR
25-06-2011, 18:12
Olur ama dediğim gibi sırıtma olasılığı yüksek.

VoodooRush
25-06-2011, 18:23
Sırıtma olasılığı varsa komple durması daha mantıklı :(. Şu durumda iç-dış temizlik boya bakımı vs. tarzı öneri istiyorum.

BARR
25-06-2011, 18:58
Jumbo Ali ile irtibata geçebilirsin. 'Jumbocarcare'

cagri-35
25-06-2011, 23:24
Metalik gri'de aynı şeylerde nasıl sonuç alırız

PimPCaR
26-06-2011, 10:48
metalik boyada rötüş yapıldıgında eğer aynı tonda değilse dikkat çekiyor. biraz detaylı şekilde uğraşılrsa maximum düzeyde başarı sağlanabilir. ben yardımcı olmaya çalışırım sana bu konuda.

Mustafa Birsesli
26-06-2011, 10:54
araç nerede duruyor tam olarak servisimizde halledebilirim fakat durumu canlı görmeden fiyat verilmez bu işe istersen ara görüşelim 05554042525 aracın yapıldıktan sonra kapalı garajımızda sen gelene kadarda bekletebilirim

VoodooRush
26-06-2011, 14:31
Abi araba garajda zaten. Olmadı Yener'e söyleyeyim bi getirsin sana hafta içi, işi yoksa.