Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaralilardan yardim
bykarakus
29-06-2011, 20:12
Herkese selam dostlar
Ankarada almayi dusundugum bmw var da bana yardimci olabilicek birisi varmi ????
ByShaGGy
29-06-2011, 20:15
aracı görelim yardımcı oluruz
CasabLanca
29-06-2011, 21:33
Araç nerede? hangi semt
bykarakus
29-06-2011, 22:33
BMW 3 Serisi 3.20i 1998 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-20-cabrio-white-52303001/detay/)
bykarakus
29-06-2011, 22:34
arkadaşlar aracın ilanını ekledim yardımcı olursanız çok çok teşekkür ederimm :)
CasabLanca
29-06-2011, 22:40
araç galeride duruyor heralde
aydınlıkevler bana biraz işten 6 gibi çıkıyorum yetişebilirsem gider bakarım araca
bykarakus
29-06-2011, 22:52
P.m cep telini atarsan yarin arim seni kardesim
bykarakus
29-06-2011, 23:19
Aydinlikevlerde oturan yokmu arkadaslar :) :)
ben aydınlıkewlerde oturuyorum ama bwm den hiç anlamam =)
bykarakus
29-06-2011, 23:28
ben aydınlıkewlerde oturuyorum ama bwm den hiç anlamam =)
Tanidigin veya tanimadigin bmw servisi ustasi varsa sahibiyle ona gosterirmisin bana hesap no verirsin gosterdigin yere baktigi icin biseyler usuldur veririz...
bykarakus
29-06-2011, 23:36
Güncelllllll :(
bykarakus
30-06-2011, 07:13
Yardimmm güncelllliii
CasabLanca
30-06-2011, 07:59
0532 344 22 46 telefon numaram arayabilirsin
mgnPower
30-06-2011, 09:29
galerici ile gorusursen sasmazda cok iyi baktirabilirim galerici arabayi alsin getirsin yada biriyle yollasin. komple kontrol ettirelim. ama dersenki sen git ben gidemem. aydinlik galerileri bana hep cok soguk ve itici gelmislerdir. arti olarak issel mevzulardan dolayi sorunum var bu aralar her daim cikamam.
CasabLanca
30-06-2011, 09:53
arabaya baktırmış bulunmaktayım :D
bykarakus
30-06-2011, 10:49
Arkadaslar arac pek duzgun degil o sebeple kafamizdan sildik...
Eray kardesime cok tesekkur ediyorum sagolsun ilgilendi ugrasti herseyini tek tek anlatti ve vazgectik... :)
Bildiginiz dungun cabrio 3.20 3.28 varsa aliciyim...
CasabLanca
30-06-2011, 10:57
Cihat kardeşimde yazdığına göre bende açıkca yazayım almayı düşünen varsa bilerek hareket etsin
toplarken üstün körü toplanmış
arabanın önden ağır darbesi var motor içi komple boyalı + macunlu, sağ kulede patlama yapmış zamanında çukura düşmüşler, sol kulede çatlak var bugün yarın yolda giderken amortisör fırlama ihtimali yüksek
arabayı önden çektirmişler bloklar kapalı, podya sacı çekiçlenmiş, ön panel değişmiş
bunun dışında sol kapı sacı işlemli ve sol taraf komple macunlanmış
sağ tarafta lokal lokal macun varken kapı tarafı sağlam macunlu parmak kadar artık şişme yapmış
arabanın motor durumunda bir sıkıntı yağ yakma üfleme yoktu yürüyenin parçaları yeni dediler ama sağ aks kafasından hafif bir ses geliyordu
motor içinde fan davlumbazı yok ve radyatör tırnakları kırık
tentede yırtık felan yok ama açarken takılma yapıyor direğe
arabanın arka panelde değişmiş
şanzıman 3. dişli cortlamış vitesten atıyor
tüm bunları bir kenara bırakıp iç trimlere geçecek olursak arabanın torpido düşük duruyor ve cabriolarda kronik olan tıkırtılar inanılmaz derecede var
Cihat kardeşimde yazdığına göre bende açıkca yazayım almayı düşünen varsa bilerek hareket etsin
arabanın önden ağır darbesi var motor içi komple boyalı + macunlu, sağ kulede patlama yapmış zamanında çukura düşmüşler, sol kulede çatlak var bugün yarın yolda giderken amortisör fırlama ihtimali yüksek
arabayı önden çektirmişler bloklar kapalı, podya sacı çekiçlenmiş, ön panel değişmiş
sağ tarafta lokal lokal macun varken kapı tarafı sağlam macunlu parmak kadar artık şişme yapmış
arabanın motor durumunda bir sıkıntı yağ yakma üfleme yoktu yürüyenin parçaları yeni dediler ama sağ aks kafasından hafif bir ses geliyordu
tüm bunları bir kenara bırakıp iç trimlere geçecek olursak arabanın torpido düşük duruyor ve cabriolarda kronik olan tıkırtılar inanılmaz derecede var
bu nasıl bir expertizliktir yahu kardeşim kenara not aldım valla seni ankaradan araba bakıcak olursam rahatsız edicem vallahi.
arabanın kan idrar tahlili bi yana dna haritasını çıkartmışsın yahu :icon_tup:
valla cok sevab işlediniz böyle araba bedavaya alınmaz cidden.
CasabLanca
30-06-2011, 11:20
bu nasıl bir expertizliktir yahu kardeşim kenara not aldım valla seni ankaradan araba bakıcak olursam rahatsız edicem vallahi.
arabanın kan idrar tahlili bi yana dna haritasını çıkartmışsın yahu :icon_tup:
valla cok sevab işlediniz böyle araba bedavaya alınmaz cidden.
kimse parayı sokakta bulmuyor gaz yağı tenekesi almıyoruz elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım, kaportacım hakkaten işinin ehlidir bu konuda her türlü güvenirim
Başka ne kaldı:)
başka kalan can sağlığı abi :D
arabayı bu halde öldüm fiyata alırım yazın açarım tentemi piyasa yaparım kışında arabayı komple soyarım 10 lira gömerim evlat yaparım kendime diyen varsa alsın :hehe:
bence İstanbul'daki mor olana bakın. Cabriocular uçmuş ama istedikleri parayıda hak etmesi lazım.
yusufcan_k
30-06-2011, 11:31
BMW 3 Serisi 3.28i 1998 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-e36-3-28i-cabriolet-orjinal-individual-52850094/detay/)
buna bakabilirsiniz bence :)
abi uyukalmışım :( kusura bakmayın yaa yeni girdim nete şimdi görüyorum.. Eray mahalleme gelion ne haber vermiyorsun.. Bidaki arabaya ben bakmaya gidecem söz
0554 726 29 26 Ramazan OraL
helal olsun Eray arabanın neyi var neyi yok dökmüşsün,,,benim anlamadığım böle bi arabaya bu fiyatı nası yazıyolar nası bi beklentideler hiç bakmadan kapıdan gelip birinin parayı ellerinr saycağını felan mı ?? zaten e36 ların fiyatlarına akıl sır erdirilmez hale geldi iyi olanda 30 yazıyo böle patlak catlak olanıda 30 yazıyo e46 larla aynı parayı isteyenler mevcut ....
CasabLanca
30-06-2011, 12:11
abi uyukalmışım :( kusura bakmayın yaa yeni girdim nete şimdi görüyorum.. Eray mahalleme gelion ne haber vermiyorsun.. Bidaki arabaya ben bakmaya gidecem söz
0554 726 29 26 Ramazan OraL
oğlum tükkanın yok mu senin bu saatte ne uyuması :D bu arada biz aydınlığa gitmedik adam şaşmaza geldi bizim dükkana
helal olsun Eray arabanın neyi var neyi yok dökmüşsün,,,benim anlamadığım böle bi arabaya bu fiyatı nası yazıyolar nası bi beklentideler hiç bakmadan kapıdan gelip birinin parayı ellerinr saycağını felan mı ?? zaten e36 ların fiyatlarına akıl sır erdirilmez hale geldi iyi olanda 30 yazıyo böle patlak catlak olanıda 30 yazıyo e46 larla aynı parayı isteyenler mevcut ....
abi adam zaten al-satçıymış ticari taksi plaka işiyle uğraşıyormuş bunlar öldüm parasına almıştır birine itelerler bugün yarın
oğlum tükkanın yok mu senin bu saatte ne uyuması :D bu arada biz aydınlığa gitmedik adam şaşmaza geldi bizim dükkana
abi adam zaten al-satçıymış ticari taksi plaka işiyle uğraşıyormuş bunlar öldüm parasına almıştır birine itelerler bugün yarın
bnde düşünüom seneye kanka e36cabrıo yada coupe bakalm brb :D
bykarakus
30-06-2011, 12:42
Ewet beyler eraya helal valla yilin adami seciyoruz sagolsun kardesim :)
CasabLanca
30-06-2011, 12:46
bnde düşünüom seneye kanka e36cabrıo yada coupe bakalm brb :D
kanka yanlış anlamada sana bmw gitmez yakışmaz :hehe:
Ewet beyler eraya helal valla yilin adami seciyoruz sagolsun kardesim :)
bi e36a baktık superman olduk :hehe: dediğim coupe içinde bence düşün kardeşim
bykarakus
30-06-2011, 12:48
Ben bi o coupe yi arim ;))
ara tabi kanks. :D akşama resimler elinde..
bykarakus
30-06-2011, 19:01
Resimler beklenyoooooo :))
ByShaGGy
02-07-2011, 09:23
kimse parayı sokakta bulmuyor gaz yağı tenekesi almıyoruz elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışırım, kaportacım hakkaten işinin ehlidir bu konuda her türlü güvenirim
başka kalan can sağlığı abi :D
arabayı bu halde öldüm fiyata alırım yazın açarım tentemi piyasa yaparım kışında arabayı komple soyarım 10 lira gömerim evlat yaparım kendime diyen varsa alsın :hehe:
ünsal babaya burdan tşk lerimi sunuoruz GÜR KAPORTA :p:p:p
ByShaGGy
02-07-2011, 09:26
işine karışmak gibi olmasın ama şu cabrioya bi bakmanı isterim ciddi anlamda çok diri duruo resimlerde bakmak lazım.....
BMW 3 Serisi 3.20Ci 1995 Model 30.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mor renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-95-e36-cabrio-3-20i-daytona-violett-49092873/detay/)
bykarakus
03-07-2011, 06:55
bmw arayışımı bitirdim oguz'un arabasını aldım :)
yardımlarını eksik etmeyen eray a çok teşşekkür ederim :)