Orijinalini görmek için tıklayınız : MantaR Evo Tm & SuBaRu JusTy
http://www.mantartube.com/view_video.php?viewkey=d305d79c2ebc8c188342
ney ewo dostum o rda paso kesicide kalan bişi var duyamıorsunuz sanırım yazık olmuş justy e :D
evo dostum.orda daha 1. viteste dagılan devirdaim pompası kasnagı kayışı var duyamassın ama görebılırsın.mekanik spor kısmet:)
Heehe bu videodan belli olmuo startın ordan koyun ilk kalkısta justy önde gidio sonra debriyaj falan saçmalıo duymayan kalmamştı zaten yani ben olsam bu videoyu koymazdm :d
sanirim devir dayimin dağılması arabanın gidişini etkilemiyor :)
neyse yaw ankarada inşallah denemelerini tekrar izlemek isteriz
bu etkilenmiş hali işte;)
PROMINENT
11-09-2007, 10:54
kesici ye kalan jusyy sanırım yoksa iyi kalkmış ne var bu justy de ?
BMK TypeR
11-09-2007, 11:01
gökmen usta başarılarının devamını dılerız. bu arada tm jant lastık orjınal koltukları ustunde ıstepnesı yanı alısverıs merkezıne gıdebılır bı arac:))) yada pısten cıkıp tatıle gıdebılır:)))
ben erdalh22....... evo 1330kg.. artı 5 kişi istanbuldan gece sabaha karşı geldi... 33lt ile 298km yol yaptı.(yani bu evo yolda yürüyebilien içinde müzik tesisatı dvd, olan)(bide sadece yarışta kullanılacak bi araç yapsak ne olur siz bi düşünün biz arabalarımızı günlük hayatta da kullanıyoruz).. geldi izmirde ulusal birinci sini geçti.. kayışı koptu...debriyaj da da zaten justy gibi problem vardı..ayrıca debriyajın problemli olduğunu justy i ayar yapan arkadaşımız yüreyir de cenk te biliyor.. yeni debriyaj takılmadığı ve hala yarışa sorunlu girdiğini biliyorlar... yani şunu söyliyim evo da sorunsuz değildi...1330kg kıyas yapmaya gerek yok.. tebrik etmeyi öğrenin, EMEĞE SAYGI DUYUN.... bu mesaj burdan silinirse telefonla görüşmek zorunda kalcaz... SAYGILAR......
MANTAR TUNING
erdal_h22
öncelikle sorunsuz yürümek çok önemli. Tebrikler bu kadar hızlı bir aracı geçtiği için.
tebrikler gzl gitmiş tm :icon_tup:
uzun zamandan beri bahsedilen evo bu demek,
keske erken girseydi basarisi kac yarislik görebilseydik;
masallah..
Yuregi-R
11-09-2007, 12:43
Yeni polemiğe gerek yok
3 e atınca justy nin balata kacırdı, sonuc olarak bakınca tm gecti justyi,iki arabanında nekadar gidebileceğini biliyorum, kendilerini kutlarım, başarılarının devamını dilerim
Saygılar
TM suana kadar hiç geçilmedi,geçilenlerinde her zaman bir bahanesi vardır.
TEBRİKLER MANTAR TUNİNG
inşallah ankarada görüşmek üzere beyler EMeğe saygı DUymasını bilenler olması beni sewindirdi ya gereksiz yere burda kavga çıkıcaksa kaparım konuyu sölemedi demeyin :) geiçilip geçilmemek sorun değil bazı gerçekleride görmek lazım değilimi ondan dolayı kavga istemiyorum erdal bide 1320 kilo demişin sanırım Ruhsat kilosu neyse ona göre yarışılıyor malesef sen benden iyi biliosun kimseye brda Laf yok arabalar hızlı sorunlar çıkmasaydı sonucu görürdük diyorum BEN bunda yalış anlıcak laf sokucak bisey yok :)
justyde evoda güzel yurumus tartısmaya gerek yok ankarada bellı olur durum..
ahmetbaha-drs
11-09-2007, 17:08
TM suana kadar hiç geçilmedi,geçilenlerinde her zaman bir bahanesi vardır.
TEBRİKLER MANTAR TUNİNG
26kasım/İzmir'de Suki(Crm)'nin STI'ı gecti diye hatırlıyorum?
baska evo'muydu yoksa:beuj:
tebrikler ikiside guzel araclar..
Whiteside Impreza
11-09-2007, 17:16
Yeni polemiğe gerek yok
3 e atınca justy nin balata kacırdı, sonuc olarak bakınca tm gecti justyi,iki arabanında nekadar gidebileceğini biliyorum, kendilerini kutlarım, başarılarının devamını dilerim
Saygılar
P01 Tuned :)
off justy fena balata sıyırmış...
şölede bişi var winner is winner :)
http://www.mantartube.com/view_video.php?viewkey=44259755d38e6d163e82
Bnde Böle hatırlıyorum
ahmetbaha-drs
11-09-2007, 17:55
şölede bişi var winner is winner :)
+300..bende simdi yazıcaktım:)
videoda goruldu zaten kimin winner oldugu.
ahmetbaha-drs
11-09-2007, 18:04
okk yanlıs hatırlamısım..sonucta ikiside gayet guzel araclar;)
cok guzel yuruduklerinide cogu kisi biliyor zaten..tebrkler
streetracer_nos
11-09-2007, 19:07
justy sıyırmasaydı bence alırdı bu yarısı kesiciyle gittiği halde neredeyse birlikte giriyolar finishe...
Whiteside Impreza
11-09-2007, 20:15
Ben Muratı canı gönülden kutlarım.Ankara yarışında görürüz Justy'mi yoksa evo'mu hızlı.:)
BMK TypeR
11-09-2007, 21:00
bende gökmen ustayı gönülden kutlarım ankarada evo mu hızlı justy mı görürüz:))
Juggernaut
11-09-2007, 21:20
İnşallah ankara yarışında bütün araçlar sorunsuz yürürde güzel bir yarış izleriz.
Yuregi-R
11-09-2007, 22:43
ya ben anlamıyorum arabaların sahipleri bişey demiyor,arabayı hazırlayanlar bişey demiyor, 3-5 tane kim olduğu belirsiz kişi ortalığı karıştırıyor, gereksiz gerginlik yaratmayalım. zaten bu sektıorde 2-3 kişi kaldı onlarda gıcık alıp bırakmasın bari bu boş muhabbetler yüzünden
Saygılar
Yazılanları GÖKMEN YILMAZ Da goruyor ztn ondan oratlıgı bız karıstırmıyoruz karıştıranlarda bızı ılgılendırmez
Yuregi-R
11-09-2007, 23:25
niye evoyla justy yarışı için gerginlik yaratılıyo onu anlamıyorum, yok o geçer bu geçer, ortada bir iddia yok rakip olma durumuda yok sorun nedir anlamıyorum neyse
iki arabada gayet guzel gidiyor.
mertacar
11-09-2007, 23:29
emege saygı iki aracıda tebrık ederım...
Whiteside Impreza
11-09-2007, 23:29
Ankaraya işimiz olmassa izlemeye gelicez.Merak edenlerde burda bıdı bıdı yapıcaklarına 2 hafta daha beklesinler :)
senin yüzün yok broo gelme sen :)
Whiteside Impreza
11-09-2007, 23:45
MOhahahha.:) Kaza ile geçer biri yazar sonra önemli olan şampiyon olmak değil şampiyonu geçmektir falan diye :D
mekanik spor herşey olur :) senin araban amuda kalkıomu bak kalkamıo :)
Whiteside Impreza
11-09-2007, 23:49
Olur iyi bilirim ben bunları :D Amuda kalkımıyo benimki büyümedi o kadar daha dkfhaskldfjhsakldf :)
kgjjklewrhvtopyweptbouwn40utnvw49t8v dioosssssssunnnnnnnnnnn :)
Whiteside Impreza
11-09-2007, 23:52
ben bilmez beyim bilir kdjfhskjdhfkjashdfljsd..annadın sen onu :D
deathofacar
12-09-2007, 00:23
ya ben anlamıyorum arabaların sahipleri bişey demiyor,arabayı hazırlayanlar bişey demiyor, 3-5 tane kim olduğu belirsiz kişi ortalığı karıştırıyor, gereksiz gerginlik yaratmayalım. zaten bu sektıorde 2-3 kişi kaldı onlarda gıcık alıp bırakmasın bari bu boş muhabbetler yüzünden
Saygılar
ahahahahhahahah....
canım benim...malzemelr çok tuttu di miahahahahahhah:D:D:D
nitrO_Oxide
12-09-2007, 09:11
Emeğe saygı ikisinede maşallah..
ahahahahhahahah....
canım benim...malzemelr çok tuttu di miahahahahahhah:D:D:D
kira artısı lazım cocuga hacıosman ahhaahaa
ya gereksiz uzatmaya gerek yok bence iki hafta sonra ankara var orada belli olur neyin ne oldugu:) gecen iyi gecilen kotu mu gidiyor ikiside cok iyi gidiyor sonuc olarak. 1 metre fark yiyen araba yurumuyor mu oluyor bu evo icinde justy icinde emrah icinde gecerli hepsi iyi yuruyor. varsa bunları gecerim dragda diyen girsin draga oyle konussun ha yoksa sussun, polemigini yapmasın.
yuro cok dogru soyluyor iki arabayıda iyi tanıyor hangisi napar onu biliyor. balatan kacırmıycak , kayısın kopmıycak. eger kacırır veya koparsa da lafını etmıycen. tebrik ederim diyip kenara cekilicen bence bu boyle..
ya gereksiz uzatmaya gerek yok bence iki hafta sonra ankara var orada belli olur neyin ne oldugu:) gecen iyi gecilen kotu mu gidiyor ikiside cok iyi gidiyor sonuc olarak. 1 metre fark yiyen araba yurumuyor mu oluyor bu evo icinde justy icinde emrah icinde gecerli hepsi iyi yuruyor. varsa bunları gecerim dragda diyen girsin draga oyle konussun ha yoksa sussun, polemigini yapmasın.
yuro cok dogru soyluyor iki arabayıda iyi tanıyor hangisi napar onu biliyor. balatan kacırmıycak , kayısın kopmıycak. eger kacırır veya koparsa da lafını etmıycen. tebrik ederim diyip kenara cekilicen bence bu boyle..
aynen katılıyorum...umarım ankaraya 3 aracda hazır nazır olur;)
Whiteside Impreza
12-09-2007, 16:08
Nasip,kısmet,işallah ;)
tolga900
13-09-2007, 18:45
güçlü olan kazansın
Saygılar
+ her zaman dönyo bu muhabbetler, kraldan çok kralcı olduğu sürecede dönecek... :icon13:
Eray Yümsel
13-09-2007, 21:22
bence eke30 hepsini geçer :)
Whiteside Impreza
13-09-2007, 21:51
Bencede geçer eke30 dfasdfkljhadskf
P.S:eke30 ne?
Berent.t
14-09-2007, 04:04
E30 bir bmw
evet gecer o yuzden draglarda goremiyoruz:P
bence eke30 hepsini geçer :)
sen ılkonce kardesım cıft wastegateının basınc ayarloarını bı dogrultta sonra gecersın :)
ankara bu gidisle mantara baglar :)
ankara bu gidisle mantara baglar :)
zuhaahahhaha :D:heyoo::icon_tup:
subaru justy degişik bir çalışma ama arac hafif olucagına agır olmuş onunda etkisi var
yanlız şu 3 yarıştır nasıl oluyorda debriyaj problemi halledilemiyor onu anlamış degilim
hayır araba USA de parcası bulunmayan bir arac olsa eywallah da her yerdde gani gani bir sürü saglam debriyaj var single kaçırıosa twin alınsın oda kaçırıosa tripple konsun
tamam mekanik spor diyoruz ama 3 yarışta vede ankara içinde ki testlerden sonra bile bir debriyaj problemi halledilemiosa ozaman mekanikerde bir problem var demektir
ilginç bir olay vede üzücü tabiki sahibi için okadar emek ama sadece bir kalkış yapıp geri dönmek
EVO ya gelince daha yeni yeni ayarları oturmaya başlanmış bir kaç malzemesi eksik bir arac
o aracında debriyajın da sorun vardı hatta yeni debriyajın neden takılmadıgını su an için bilmiyoruz:)
Eray Yümsel
15-09-2007, 14:01
sen ılkonce kardesım cıft wastegateının basınc ayarloarını bı dogrultta sonra gecersın :)
napalım abi biz 0.5 barda debeleniyoruz. kendi çabalarımla okadar oluyo 20 30 milyar bayılıp yaptıramadım bi sağlam motor çalışığ kazanıp ancak 300hp çıktı walla...
allah nasip kısmet ederse önümüzdeki draglara katılmaya çalışıcaz.
Eray Yümsel
15-09-2007, 14:05
http://img518.imageshack.us/img518/5525/ekefy3.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/5525/ekefy3.ac359a3963.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=518&i=ekefy3.jpg)
Whiteside Impreza
15-09-2007, 18:49
:eek::hahaha:
ankaraya gitmek aLLahın emri yolda sahur yaaparım iftar acarım ne yapar yaparım ankaraya gelirim..
subaru justy degişik bir çalışma ama arac hafif olucagına agır olmuş onunda etkisi var
yanlız şu 3 yarıştır nasıl oluyorda debriyaj problemi halledilemiyor onu anlamış degilim
hayır araba USA de parcası bulunmayan bir arac olsa eywallah da her yerdde gani gani bir sürü saglam debriyaj var single kaçırıosa twin alınsın oda kaçırıosa tripple konsun
tamam mekanik spor diyoruz ama 3 yarışta vede ankara içinde ki testlerden sonra bile bir debriyaj problemi halledilemiosa ozaman mekanikerde bir problem var demektir
ilginç bir olay vede üzücü tabiki sahibi için okadar emek ama sadece bir kalkış yapıp geri dönmek
EVO ya gelince daha yeni yeni ayarları oturmaya başlanmış bir kaç malzemesi eksik bir arac
o aracında debriyajın da sorun vardı hatta yeni debriyajın neden takılmadıgını su an için bilmiyoruz:)
Katılıyorum aynen bir araba 3 yarıştırda hep debriyajdan yarışamıyorsa ciddi anlamda arabanın yürümeme sorunu vardır kaldıki 5-6 kalkış yaptıktan sonrada sıyırmıyor ilk yarışında bunu yapıyor... Kesinlikle çözülmesi gereken ciddi bir sorun var... Debriyaj ya kaçırmazsa diye giriyo heralde yarışa.
komple bastan yapılan arabalarda boyle sıkıntılar olabiliyor araba komple swap degil yarı swap yarı imalat.
bencede bu debriyaj sorunun cozulmesi lazımdı fakat sahibini iyi tanıdıgım icin bazı seyleri biliyorum. tam arabanın bitip de dragların basladıgı zamanda gerek isleriyle ilgili gereksede farklı birkac problemi oldugu icin arabayla cok ilgilenemedi, hatta ilk ayarı ilk katıldıgı yarısın onceki gecesinde yapıldı, ikinci ayarı ise ikinci yarıstan birgun once. fakat bugune kadar kendisi cıkıpta sotyle oldu boyle oldu hicbir yerde demedi sadece balatamla ilgili bir sorun yasadım arkadası tebrik ederim dedi.keske herkez onun gibi olsa.
ama bu yarısa biraz daha hazırlıklı geliyor insallah kisisel sıkıntılarını cozdugu icin ilk kez bu yarısta hakkaten hazır bir justy izliycez.
ciddi guclerde arabalarla drag yapmayan veya drag yapan bir ekibin icinde yer almayan arkadaslar biraz daha konuya uzak kalıyorlar maalesef. stage 1,2,3 bir balatayı amerikada sokak arası seyyar satıcıda bile bulursun ama tilton, ats triple carbon dedigin zaman oyle heryerde bulunmuyor amerikada bile veya standart bir sanzıman dislisini hurdalıkta orada burada heryerde bulurken bir PPG, bir PAR ENG. ve bir CHALAK dislisini 15-20 gunden once rigoli olsan bulamıyorsun maalesef.
diger bir yanıda bir arabaya 4000 usdye drag yapar hale getirirken bizim arabalara o paraya anca 600hp uzerini tutacak clutch alınabiliyor.:(
deathofacar
17-09-2007, 14:01
askerdeyken bizim bi komutan vardı. onun bi lafı vardı kulakları çınlasın hiç unutmam ; "bahane *** gibidir. herkesde bi tane var"
yanlıs anlasılmasın bu araba ne bizim garajda yapıldı nede basarı veya basarısızlıgı ile ilgili olarak benim bir sebeplenmem soz konusu sadece murat abinin durumunu iyi bildigim icin ve ayar asamasında yanında oldugum icin bildiklerimi aktarayım dedim.
komutananda yanılmıs normal adamlarda bir tane var kimisinde iki tane bir normali bir de atıp tuttugu yer:)
deathofacar
17-09-2007, 14:14
dur hacı yaw ben sana demedim. onun debriyajı bunun 4 mevsim lastiği halamın ta...akları vs.vs...sıkıcı yani ben onu demek istedim..
lan olum biliyorum bana demedinigini be hahahahaaa
bende zaten bir onceki mi iki onceki sayfada mı ne aynısını dedim. yok balata kacırdı yok kayıs koptu demiycen gecersen gectin gecilirsen gecildin bitti. ki bizim senle yaptıgımız -20 derece denemelerini hatırlarsın onlarda bile hep oyle olmustur:)
cagırırım ZN yi ha hahhahaaaa
deathofacar
17-09-2007, 14:53
ahahhahahaha.. 4 jant iki tampon plakaya bakıo biliyosun:D hacım ben seni niye böyle çokse viyorum yaw???içimde sana karşı duygular besliyorum:D
hani kırmızı kırmızı diye basımın etini yedin 4 gundur yatıyor saatler gelen giden yok hahahhaa
kursat" lan how can ı do niye haber vermiyorsun lan saatler gelmis " hahahaha
ademsezer
23-01-2011, 09:00
eskı konuları ınceliyodumda ne gunlermiş:)