Orijinalini görmek için tıklayınız : RPM Race Events Drag Race Championship '11 - 24 Temmuz - Canlı Yayın
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
::ZaFeR::
24-07-2011, 16:39
Sıcak başa vurmaya başladı :D
organizasyonda emegi gecenlere cok cok tesekkurler.
Day Walker
24-07-2011, 16:40
ahahaha voyagerda geliyo :D
Day Walker
24-07-2011, 16:41
organizasyon ve yayında emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
mustafa_KYR
24-07-2011, 16:42
kcan kopardı benı yaa:D paso fodepar :)
BerkayKamaci
24-07-2011, 16:42
DBS TypeR (Y)
Mivec_4G63
24-07-2011, 16:43
emek veren herkese teşekkürler pazar günü boş boş takılmadık :)
mustafa_KYR
tüm yarışmacı arkadaşlara ve yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık :)
CasabLanca
emeği ve hakkı geçen herkese teşekkürler
rpm race events emeğinize sağlık sıcakta bizlere bu görüntüleri sundugunuz için hepinize teşekkürler
oha cem saçlara noldu lan
2Fast4Me
emeği geçen herkese teşekkürler
tuner faruk
24-07-2011, 16:44
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese ve RPM Events ailesine çok teşekkürler :)
yeni geldim işten . kaçırdık bütün yarışı .
birtisi günün en iyi derecesini yazabilirmi acep?
umit_chris
24-07-2011, 16:45
emeği gecen herkese tşklerrr güzell vakitt geçtii :)
Emeği Geçen herkese teşekkürler.
Çok güzel yarışlar çıktı 10 sn leri göremedik yine ama olsun bir dahakine diyelim.
Canlı yayında emeği geçen herkese teşekkürler.
DBS'ye yeni sahibi orcun abimede şükranlarımı sunuyorum.Bugün umduğumu buldum ben.
Helal olsun gurur duydum :)
::ZaFeR::
24-07-2011, 16:45
Yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler : )
bize bu güzel pazar gününü yaşatan başta rpm race events olmak üzere ve diğer yapımda emeği geçen herkese teşekkürler...
berkayGLRN
24-07-2011, 16:46
organizasyon ve yayında emeği geçen herkeze teşekkür ederim.
JDMazda_GTR
24-07-2011, 16:46
yeni geldim işten . kaçırdık bütün yarışı .
birtisi günün en iyi derecesini yazabilirmi acep?
vette yaptı 11.2 yanılmıosam daha ıyısı olmadı.emegı gecen herkese tesekkurler
DBS fenaydı :)
Emeği geçen herkese teşekkürler.
sonuçlar ne zaman belli oLuyor ...
ProdriveSTI
24-07-2011, 16:49
Özelliklemi duruyosunuz kamera önünde,görmüyolar mı ki :)
lnd_samet
24-07-2011, 16:52
herkesin eline - emeğine sağlık.
çok çok güzel bir organizasyondu.
kazasız belasız geçmesi ayrı bir sevindirici husus.
yayın olsun-düzenleme olsun bundan iyisi olamazdı.
hakkınızı helal edin:)...
teşekkürler arkadaşlar...
ulasoztas1
24-07-2011, 16:52
Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler gene güzel bir yarış izledik.
Emeği geçen herkese teşekkürler şu hasta halimle canım sıkılmadan saatlerdir pc kucağımda uzanıyorum :D
Vts_Power
24-07-2011, 16:54
Org superdi ellerinize saglik beyler. 4 bujiyi birden kirdim porselenler gitti 3.vitesin sonunda. Kafayi indirdi bosa attim araba teklio o sekilde 12.2 cikti. Guzel bir sure gorecektk ama kismet olmadi 4 buji yuzunden :(((
The_Doctor
24-07-2011, 16:56
Org superdi ellerinize saglik beyler. 4 bujiyi birden kirdim porselenler gitti 3.vitesin sonunda. Kafayi indirdi bosa attim araba teklio o sekilde 12.2 cikti. Guzel bir sure gorecektk ama kismet olmadi 4 buji yuzunden :(((
Çok Geçmiş Olsun...
Mükemmel Hazırlanmış aracınız. Allah Daha Güzel Süreli Yarışlar Çıkarmak Nasip Etsin...
usta anLattıkLarına göre biLe bu dereceyi yaptın tebrikLer
snan1910
24-07-2011, 17:04
abi geçmiş olsun önümüzdeki yarışlarda inşallah güzel zamanlar bekliyoruz..
waterboy07
24-07-2011, 17:06
Emeği ğeçen herkese sonsuz teşekkürler:icon_tup:
percussionali
24-07-2011, 17:09
kameranınönüne geçmek dışında herşey güzeldi emeğinize sağlık;)
ceratoniaorg
24-07-2011, 17:09
organizasyonda emeği geçen herkese helal olsun güzel bir organizasyondu.
Çok süper bir yarış , çok güzel bir organizasyondu. pc başından kalkmadan büyük bi heycanla izledim. emeği geçen, bu organizasyonun yapılmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. emeğinize sağlık. Araba da sorun çıkması nedeniyle yarışa gelemedik, sağolun o ortamı aratmadınız bizlere.
Ahmet abinin arabasi burkuluyor beyler yaa
O Araba rahat 11 leri gorur sorun yasamassa
Bubarada kendi rekorumu ve TR fwd rekorunu yineledim 12.107 ile
Destekleyen herkkese tesekkurler
Cok zevkli bir gundu
Kamera onu guldurmeceler bana ait cok eglendik beyler hepainizi bir sonraki rpm race events e mutlaka bekliyoruz. Tek kelime mukemmeldi emegi gecenlerin yuregine kesesine saglik
Ahmet
Mikrop_Ali
24-07-2011, 17:42
tekrar izleyebileceğimiz bir link varmı?
Çok güzel takip edebildik gerçekten emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz :)
Low-Rider
24-07-2011, 17:53
Gecmis olsun abi
Ozellikle senin aracini cok merak ediyor ve izlemek istiyordum ikidir nasip olmadi. Birdahakine insallah
Gene şahane bir yarıştı. izleyici cok kalabalık değildi ama bizim için iyide oldu rahat rahat doydu k20 ve launch control seslerine :D turbo vts yi 2 oldu izleyemiyorum darılıyoruz artık :( :) geçmiş olsun diyelim. yarışanların eline ayağına benzinine ve cebine sağlık aracı arıza yapanlara geçmiş olsun herzaman tam destek onlara:icon_tup:
Netten bile izlemesi keyifliydi, düzenleyen katılan emek veren herkese tesekkürler ;)
Daha 3 gün önce 850km yoldan geldim, yoksa gelecektim. İnsallah bir dahaki yarısa görüsürüz.
VHTli bir manisa pisti görmek güzel olur araya kaynatıyım :)
Gecmis olsun, insallah bir dahaki yarısa o güzel dereceleri görürüz ;)
BlackEmperor
24-07-2011, 18:23
emeği geçen herkese teşekkürler
LUTFU CNGNS
24-07-2011, 19:05
Emeği gecen herkese teşekkürler güzel bı yarış izledik
Mustafa Birsesli
24-07-2011, 19:05
tebrik ederim güzel yarıştı canlı yayında süper :) aralarda denizz sonra yarış seyretmek iyiymiş
mert_leon
24-07-2011, 19:06
emeği geçen herkeze teşekkürler güzel bir pazar geçirdik.
öncelıkle kendı adıma üzücü bi gündü cok cekısmelı olucaktı grup harıkaydı..bicok arkadasla tanısma ımkanımız oldu benm dısımda baya bi araba sıkıntı yasadı onlarada gecmıs olsun..
su valeo debrıyajı ımal edenlere en ıcten sewgılerımı gönderıyrm herkes malzemeden kacıyor ya baskının ayakları dayanmıyor onun kurbanı olduk..:mad:
bugün sewindigim tek olay sedıngten once 13.965 yaptım 13 küsürleri görmemdi ozaman bile debrıyaj kaydırıyordu (normalde 4.viteste biten pistte 5 üstünde yürüdüm barız kacırıyordu) kadettle denedıkten sonra cekılmek ıstedım arkadaslar dewam dıe ısrar edınce 106la 2.cı kalkısta kırdık baskıyı nasıp böle olucakmıs..aydan filizden sonra 13 küsürlere ınen (tek n/a 106 saxo)arabayım gecemesemde bidahakı yarısa aydan abinin süresine yaklasmak hedef (13.7-13.8)
gunun gözdelerı bence hulk dbs typer corvette ek k20 erkan blok m3 ve ceconun subarusu cıdden keyıf werdı...:)
emegı gecenlerın hepsıne tesekkler erol abi basta olmak uzere dino soner we tüm rpm ekıbıne tesekkler...
Özelliklemi duruyosunuz kamera önünde,görmüyolar mı ki :)
Bursadan izlemek için gittik pist içindeki görevliler ve yarışmacı arkadaşların neredeyse hepsi ayakta biz ordayken göremedik sizin pc karşısında görememeniz doğal :) geçen yarıştada bunu dile getirmişti birçok kişi bundada dile getiriyoruz ama değişen birşey pek olmuyor pist içinde sadece görevliler onlarda yerlerinde dursa yarışmacılar kendilerine ayrılan bölümde olsa kalite olarakta çok daha iyi olacak izleyenler açısındanda toplam 600km ye yakın yol teptik yarışmacı arkadaşların sırtlarını izledik geriye döndük :(
Bana görede bugünkü yarışların en iyisi h22 civic eg atmosferik olarak 12,9 mükemmeldi..
Mustafa Birsesli
24-07-2011, 19:13
öncelıkle kendı adıma üzücü bi gündü cok cekısmelı olucaktı grup harıkaydı..bicok arkadasla tanısma ımkanımız oldu benm dısımda baya bi araba sıkıntı yasadı onlarada gecmıs olsun..
su valeo debrıyajı ımal edenlere en ıcten sewgılerımı gönderıyrm herkes malzemeden kacıyor ya baskının ayakları dayanmıyor onun kurbanı olduk..:mad:
bugün sewindigim tek olay sedıngten once 13.965 yaptım 13 küsürleri görmemdi ozaman bile debrıyaj kaydırıyordu (normalde 4.viteste biten pistte 5 üstünde yürüdüm barız kacırıyordu) kadettle denedıkten sonra cekılmek ıstedım arkadaslar dewam dıe ısrar edınce 106la 2.cı kalkısta kırdık baskıyı nasıp böle olucakmıs..aydan filizden sonra 13 küsürlere ınen (tek n/a 106 saxo)arabayım gecemesemde bidahakı yarısa aydan abinin süresine yaklasmak hedef (13.7-13.8)
gunun gözdelerı bence hulk dbs typer corvette ek k20 erkan blok m3 ve ceconun subarusu cıdden keyıf werdı...:)
emegı gecenlerın hepsıne tesekkler erol abi basta olmak uzere dino soner we tüm rpm ekıbıne tesekkler...
aftermarket saglam bir debriyaja gecmen gerek bence kalkışların falanda zıpkın gibi maşallah :D
bu arada sarı egde(h22) cıddı hızlıydı onu unutmusum masallah cok ıı bi derece yaptı...
aftermarket saglam bir debriyaja gecmen gerek bence kalkışların falanda zıpkın gibi maşallah :D
eyw.mustafa abim bu işi yarın konusalım :) 3 oldu tadımız tuzumuz kacıyor bos yere:)
Low-Rider
24-07-2011, 19:16
Bursadan izlemek için gittik pist içindeki görevliler ve yarışmacı arkadaşların neredeyse hepsi ayakta biz ordayken göremedik sizin pc karşısında görememeniz doğal :) geçen yarıştada bunu dile getirmişti birçok kişi bundada dile getiriyoruz ama değişen birşey pek olmuyor pist içinde sadece görevliler onlarda yerlerinde dursa yarışmacılar kendilerine ayrılan bölümde olsa kalite olarakta çok daha iyi olacak izleyenler açısındanda toplam 600km ye yakın yol teptik yarışmacı arkadaşların sırtlarını izledik geriye döndük :(
Bana görede bugünkü yarışların en iyisi h22 civic eg atmosferik olarak 12,9 mükemmeldi..
Pistin ortalarından izlerseniz öyle bir sıkıntınız olmaz ki bence en keyifli kısmı orası.3'e attıkları ve çoğu arabanın yürümeye başladığı kısım
Sorun yaşayanlara geçmiş olsun..
White Rs'deki problem neydi bilen var mı?
Organızasyon cok guzeldı, emegı gecen herkese tesekkur ederız. Bugun sanssız gunumuzdeydık 2 kere akıs kırdık Gokhan abı ve Yasın abı Ustalarımız sagolsun 2 kere degıstırdıler. Tabı sanssızlıklar bu kadarla bıtmedı turbo hortumumuz ve radyator hortumumuz patladı daha sonra da :)
Ozgun abı bugunku ınce ayarlar ıcın telekkur ederım ellerıne saglık.
Eray abıye (EKEray) cok tesekkur ederım kendı yarısını tamamladıktan sonra arabasının uzerındekı akısı sokup bıze verdı.
Hılmı abıyede (mınıks) cok tesekkur ederım bugun yardımcı oldu bıze.
Kısaca bugun bıze destek veren herkese sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum.
Bır daha kı organızasyonda gorusmek uzere...
Pistin ortalarından izlerseniz öyle bir sıkıntınız olmaz ki bence en keyifli kısmı orası.3'e attıkları ve çoğu arabanın yürümeye başladığı kısım
özür dileriz o zaman biz yanlış yapmışız pist lunapark gibi bunda problem yok bizim yerimiz yanlışmış bidahakine öyle yapalım kamerayıda ortaya alsınlar yazık ordaki kameramana otur kalk baya bi step yaptı
Low-Rider
24-07-2011, 19:26
özür dileriz o zaman biz yanlış yapmışız pist lunapark gibi bunda problem yok bizim yerimiz yanlışmış bidahakine öyle yapalım
Sana yanlış yaptın diyen oldu mu?Fikir paylaştım hoşuna gitmiyorsa okuma cevap verme
mert_leon
24-07-2011, 19:27
gerçekten kamerayla ilgilenen arkadaşada çook çook teşekkürler canı çıktı çekilin demekten sağolsun.
Sana yanlış yaptın diyen oldu mu?Fikir paylaştım hoşuna gitmiyorsa okuma cevap verme
benden alıntı yapıp cevap veriyorsan okurumda cevapta yazarım 600 km yol teptim milletin sırtını izlemek için değil bu işe gönül verenler gelin destek olun deniliyor diye gittik desteğimizi olduk elimizden geldiği kadar ama sonuç sırt gördük bol bol pistin ortasında durmak güzel ama pistin sonunda saniye yok herkezde bu saniyeleri merak ediyor
valla hacı akşamdan orda kalıpta ertesi gün o güneşin altına çıkıp yarış izlemeye kimsenin *** yemiyo açıkçası. valla seedinglerden sonra bursa tayfası komple havuza gittik serinlemeye ;D millet gölgeye kaçmaya çalışıyo, içerde gölgede çadır altında duran görevliler ayakta dikilip arkada duranların görmesine engel oluyo.
güzel bi gündü emeği geçen herkeze teşekkürler, imkan olsada bu yarışlar gece yapılsa çok daha güzel olur, hem yarışçılar hem seyirciler hemde özellikle arabalar için. gece 5-10 sefer arka arkaya deneme yapan arabalar öğlen güneşinde isyan etti.
h22 yede bravo N/A olarak sanırım tr de kayıt altında en iyi süreyi yaptı, kırmızı eg de ona yakın bir süre yaptı araç sahiplerini ve hazırlayanları tebrik ederim, ki 2 araçtada iyi bri slick olsa bu süreleri biraz daha aşağıya alacaklarından eminim.
Low-Rider
24-07-2011, 19:36
Güneşin altında eziyet gerçekten izlemek ama pistin sağ tarafında ki ağaçlık alan çok güzel gölgeydi:D Araçların sürelerinede telefondan rpm sitesine girip bakıyorduk
overblack
24-07-2011, 19:42
emeği geçen arkadaşlara,yarışan arkadaşlara teşekkürler.
Haha saxo yalan oldu bozuldu :D
şimdi buraya bişey yazıcam olmucak orda antalyalı arkadaslarla sabahladık sohbet ettık ordakı herkes biliyo benım arabamı bende ordakı arabaları konusmalarına dıkkat et oraya gıtmek ıcın yapılan maddı manewi emeklerın ne kdar yüklü oldugunu biliyomsn sen_?2 bos kelıme yazıp tahrık edıyosun adamı...yaptıgım sürelerde ortada kımsenın yalan oldugu yoqq:heyoo:
Güneşin altında eziyet gerçekten izlemek ama pistin sağ tarafında ki ağaçlık alan çok güzel gölgeydi:D Araçların sürelerinede telefondan rpm sitesine girip bakıyorduk
valla hacı biz okadar teknolojik olamadık :D
bence o bölgede sadece sunucu kamera süreleri kayıt altına alan birkişi ve araçları yönlendirmek için 2 kişi olsa yeter
Kadett_gsi
24-07-2011, 19:48
Organizasyonda emegi gecen herkese tebrikler guzel bir haftasonu yasadik. Dun de bugun de her sey cok guzeldi. 2 gunde kalkisa , lastik kokusuna doyduk. Katilanlarin emeklerine saglik. Vites mekanizmasi dunden sinyal veriyordu bu gunde su koyverdi :) kollari yana yana tamir eden Kaan'a da tekrar Tesekkurler , bir cirt nelere kadirmis :) yarista idareettigi gibi simdi de bizi istanbula goturuyor. 5 nazli biraz ama Taner cozdu isi
Emeği geçen herkese teşekkürler 1-2 yerde net bulup girdim izleyebildiklerim sadece vette ve sarı eg idi.
Emeği geçen herkeze teşekkürler, canlı yayın olayı çok iyiydi keyifle izledim.Bütün katılımcıları tebrik ederim okadar emek,vakit,nakit harcanıp bir yerlere geliniyor. bazı aksaklıklar oldu geçmiş olsun.HULK çok iyiydi sarmasına rağmen güzel yürüdü Maşallah kazasız belasız sürüşler herkeze.
valla hacı akşamdan orda kalıpta ertesi gün o güneşin altına çıkıp yarış izlemeye kimsenin *** yemiyo açıkçası. valla seedinglerden sonra bursa tayfası komple havuza gittik serinlemeye ;D millet gölgeye kaçmaya çalışıyo, içerde gölgede çadır altında duran görevliler ayakta dikilip arkada duranların görmesine engel oluyo.
güzel bi gündü emeği geçen herkeze teşekkürler, imkan olsada bu yarışlar gece yapılsa çok daha güzel olur, hem yarışçılar hem seyirciler hemde özellikle arabalar için. gece 5-10 sefer arka arkaya deneme yapan arabalar öğlen güneşinde isyan etti.
h22 yede bravo N/A olarak sanırım tr de kayıt altında en iyi süreyi yaptı, kırmızı eg de ona yakın bir süre yaptı araç sahiplerini ve hazırlayanları tebrik ederim, ki 2 araçtada iyi bri slick olsa bu süreleri biraz daha aşağıya alacaklarından eminim.
çok haklısın.. Gece yapılsa güzel bi ışıklandırmayla çok daha keyifli olur. en azından uzaklardan gelen dostlar daha az yorulur. Herkesin canı çıktı yine. Umarım dikkate alınır bazı şeyler, bunlardan mütevellid düzenlemeler yapılır.. Herkese saygılar
mami_makinen
24-07-2011, 21:00
kardesım oncelıkle gecmıs olsun ...eger bu arabayla drag kovalıcaksan dırek sahın abıye debrıyajı gonder bronz balata yaptır ısı kokten coz ...
bu ekip yine bu işin altından sorunsuz kalkmış ellerine sağlık rpm
bir dahaki yarış ne zaman ?
Yarışta da hiç kuş serisi araç yoktu. Batıda yok galiba hiç :D
makturan
24-07-2011, 21:23
RPM ellerinize sağlık,
çok güzel bir organizasyon oldu.. emegi gecen herkese tesekkurler..
aynı kalitede devamını bekliyoruz:icon_tup:
şimdi buraya bişey yazıcam olmucak orda antalyalı arkadaslarla sabahladık sohbet ettık ordakı herkes biliyo benım arabamı bende ordakı arabaları konusmalarına dıkkat et oraya gıtmek ıcın yapılan maddı manewi emeklerın ne kdar yüklü oldugunu biliyomsn sen_?2 bos kelıme yazıp tahrık edıyosun adamı...yaptıgım sürelerde ortada kımsenın yalan oldugu yoqq:heyoo:
kardeşim bakma sen kimseye tebrikler bu arada sanada iyi zaman yapmıssın ...
ben eylüldeki yarışada gelirim gece mangal yapar , sonra havuza gıder , öglen gibi de dönerim, nasıl olsa hilmi ve ahmetin sırtından başka bişey görmüyorum , onlarında omuzlar 1er metre yarış izlemeden döneriz
kardesım oncelıkle gecmıs olsun ...eger bu arabayla drag kovalıcaksan dırek sahın abıye debrıyajı gonder bronz balata yaptır ısı kokten coz ...
mami abi düştüm 14ün altına konustugumuz gibi selam wermemezlik yapma bana yani ki yemin ederim 4te bitirdigimiz pistte 5in üstünde yürüdüm..yarın arasırız abi cidden cözmek lazım o işi:)
kardeşim bakma sen kimseye tebrikler bu arada sanada iyi zaman yapmıssın ...
saolasın müdür...
gelen bızlerle olan destek veren yarısan ızleyen herkese sonsuz tsk ler arkadaslar...tum mesajları tek tek okudum yarısan arkadaslar bız organızatorler harıcı sızlerınde memnunıyetı onemlı bızler ıcın :icon_tup:
kısa bır genelleme yapacak olursak,cok sıcak bır gun gecırdık yarısanı olsun seyırcısı,gorevlısı olsun canla basla kosturup,destek verdıler canlı yayındakı kalabalık start alanın sureklı dolu olmasıylada alakalı bırsey...su yonuylede dusun ısterım,oradakı gorevlı arkadaslarda gorevlerını yaptılar sonucta ılk deneyımı olan ısık sısıtemıne yabancı olan arkadaslara yardım ettıler gonul ısterkı sıfır hatalı goruntu ve yayın yapalım ama eldekı cıhaz ve ımkanlarla sımdılık bu kadar oluyor...( daha oncekı mesajımda belırtmıstım akhısar pıstı yenılenıyor calısmalar baslamıs durumda ıns bundan sonrakı yarıslarda cok cok daha ıyı goruntu olacak,pıstın asfaltında yenıleme,start alanının daha gerıye cekılmesı,trubın calısmaları vs var )
gecen yarıslara gore daha ıyı bır yarıs gecırdıgımızı dusunuyorum pıstın durumu temız,antremanlar rahat rahat yapılıyor,seedıng ve yarıs anı gayet hızlı ( vht yenı pıstte olacak ) yıyecek ve ıcecek sıkıntısı yok vs vs gıbı soz konusu ufak aksaklıklar gıdrıldı yarısan ve ızleyıcı arkadasların yorumlarıda onemlı tabıkı :)
oyle boyle derken gerek yarısı gerek gırgır samatasıyla bır yarısımız daha sona erdı...yıne yandık sıcaktan,rengım degısmıs desem yerıdır :D
emegı gecen sıcakta canla basla calısan,gorevının bılıncındekı ve yaptıgı ısı en ıyı sekılde ıfa eden ekıbımıze,hakem ve gozetmenlerımıze,yarısan,dereceye gıren tum arkadaslara tebrıkler,basarılar ozellıkle onların mutlulugu yaptıgımız ıs dolayısıyla bızıde mutlu eder...
sponsorlarımız boos project,mgk guvenlık,caglagrup,srk shop,radıo pause ve tam ındır e katkı ve desteklerınden dolayı sonsuz tsk ler :heyoo:
cok sukur kazasız belasız gecırılen bır yarıs sonu oldu,gelecek dıger yarıslarıda Allah bırlıkte daha ıyılerını nasıp etsın :icon_tup:
hepınıze sevgıler,saygılar...
Arkadaşlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederiz. Hem sportif açıdan, hem de görsel açıdan yarışın güzel olması için elimizden geleni yaptık. Kamera önünün özellikle sınıf 4 ve sınıf 5 te dolduğu görülüyor. Ama o kalabalığı yaratan da malesef drag camiasında bulunan kişiler... Şükürler olsun ki pistte herhangi bir güvenlik açığı yaşamadık, kazasız belasız bitirdik. Umarım yarışçı açısından da, izleyici açısından da güzel bir yarış olmuştur. Kupa töreninde ve sonrasında çekilen resimlerde herkesin yüzünün gülmesi bizi sevindiren birşey... ;)
mami_makinen
24-07-2011, 22:15
mami abi düştüm 14ün altına konustugumuz gibi selam wermemezlik yapma bana yani ki yemin ederim 4te bitirdigimiz pistte 5in üstünde yürüdüm..yarın arasırız abi cidden cözmek lazım o işi:)
saolasın müdür...
yarın halledelım kardesım ..baskı balata alma bosuna bı kerede ısı cozerız aslan gıbı olur ..sanada aslan gıbı araba yakısır :D
m power_35
24-07-2011, 22:15
organizasyonda emeği geçen herkese tşkler en iii organizasyon hep akhisardaydııııı bu arada ferro ve erkan kardeşime ayrıca tebrikler
nerden ızlıyebılırız arkadslar varmı vıdeolr
Kaytedecez demişlerdi ama tam bilmiyorum. bi daha izlerim valla, o kadar güzeldi.
janer106
24-07-2011, 22:53
Yarıslarda emegi olan arkadaslara cok tesekkür ederiz bizlerde oralara gidemeden gitmiş kadar olduk canlı yayın sayesinde. yarısan arkadaslarımı da uzaktanda olsa görmüş olduk organizasyonların devamını diliyoruz.
The_Doctor
24-07-2011, 23:01
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Biz Gelemeyenlere Canlı yayını birkez daha Sundukları İçin Rpm Ekibine Çok Teşekkürler.
rpm ailesinin ve uzaktan gelip sıcakta emek harcıyan katılımcıları tebrik ediyorum,samimi ve eğlenceli ortamdı :)
JapanVsGermany
24-07-2011, 23:05
İzleyici olarak bir kaç arkadaş gelmeyi planlayıp wazgeçmiştik ama dirk'in (VTK Turbo vtec) cumartesi günü aşınmış lastiklerinden dolayı yaşadığı sıkıntı nedeniyle gece saat 12de arayıp da yardım istemesi nedeniyle kırmadık, gece saat 1de arkadaşımı arayarak dükkanını açtırdık we 2 takım slicks lastik ile 01:30da yola düştük Germanci ile beraber... Sabah antrenmanda şanzımanda oluşan ciddi hasar nedeniyle tek bir sıralama bile izleyemeden akhisar sanayide açık dükkan aradık, bulamadık, tabeladan cep numarası ile bir dükkan sahibini çağırdık, o da kısa sürede çözülemeyeceğini belirtince dirk araç ile beraber ankaraya doğru yola koyuldu, biz de en azından sıralamaları izleriz diyerek kuzenle piste döndük.....
Pist , Organizasyon, müsabakalar hepsi 10 numaraydı...
Ama maalesef sadece Yarışanlar için...
İzleyici olarak maalesef durum fena... sıralamada ya atlaya zıplaya sadece ses duymaya razı olarak DERECEYİ görebiliyorsunuz, ya da derece görmeden tek başına basan araçları...
Tepede yakan güneşi de ekleyince mewcut duruma, Akhisarın YARIŞANLAR İÇİN EN İYİ PİST OLDUĞUNU bir kez daha onayladık ama İZLEYİCİ OLARAK maalesef katılmak zulüm oluyor... Sanırım en iyisi PC Başında izleyici olarak katılmak... Gecenin bir buçuğunda ankaradan çıkıp geldiğimiz akhisardan öğlen birde tekrar geri döndük...
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Özellikle sabahın 8inde VTK'nın westgate'i tamir eden Özgün, Hilmi we erkuta ayrıca teşekkürler...
cetinkaya55
24-07-2011, 23:19
Emeği geçen bütün dostları tebrik ederim,bu yarış daha serin şartlarda gerçekleşmiş olsaydı çok daha iyi dereceler çıkardı katılan bütün araçlara maşallah,onları ayrıca tebrik ederim.Ekran başında güzel vakit geçirdik,teşekkürler..........
sıcaga ragmen hersey cok güzeldi emegi gecen bütün arkadaslara çok tskkrler zevkli bi yarıs izledik. amele yanıklarımla mutluyum :D
kcl_saxo
24-07-2011, 23:39
ferro yavru arabanın masallahı var benımkı stokdaykende kırıyodu sımdı yukleyınce bılmıyom ne olcak buna bı cozum bulmamaız lazım :( buna ragmen gene ıyı gıttı sen bakma mıllete :icon_tup: he de gec :D
alpergti
24-07-2011, 23:46
organizasyon her zamanki gibi eksiksizdi emeği geçen herkese teşekkürler...
kemalcan-hacı-alper-efe punisher team mükemmeldi...güldük eğlendik makaramızı yaptık:D
orçunada ayrıca tebrikler...maşallah çok güzel yürüyor dbs
bizim açımızdan her ne kadar kötü bi yarış olsada fazla şişik lastik kaçıran debriyajla 14 altına inmek sevindirdi...HERKESİN Bİ HAYALİ VAR BİZİM HAYALLERİMİZ UFAKTI 14.500 YAPAN ARABAYLA 13.500 YAPMAYA ÇALIŞMADIK...14 altına inelim yeter dedik ve indik:icon_tup:
13.965 yapan arabamız 170 hp
13/59 piston kısa 52 (ÇİP)
ygtkrmdnz
24-07-2011, 23:54
Tum rpm ekibini ve yarismaci arkadaslari tebrik ediyorum
Keske katilim daha fazla olsaydi biraz daha agresif araclar bekliyordum ben acikcasi (e30,turbo vtecler vs) yinede ekran basindan izlemek cok keyifliydi her seye ragmen
İnsallah pist yenilendikten sonra daha guzel sureler olur ve daha iyi bir yaris daha duzenlersiniz.
GökhanAk
25-07-2011, 00:02
evde vantilatörün karşısında herşey gayet güzeldi maddi manevi emek veren yarışan ayrıca bu teknolojiyi sunan ekibe sonsuz herkese teşekkürler.. bu yarışa gelmeyi çok istemiştim aksilikler üst üste geldi bir sonrakine artık yada seneye inşaallah :)
ilkerotti
25-07-2011, 00:11
Emeği geçen herkese teşekkürler mükemmel bir organizasyondu biz araba ile uğraşıcaz diye tam tadını alamasakda, şanzıman probleminden dolayı yarışamasakda hersey cok güzeldi.
dragon07
25-07-2011, 00:24
**********rezerveddddddddddddd ****************
yeni geldik antalyaya pert olduk.
Colin McRae
25-07-2011, 00:30
yarışı düzenleyenlere,yarışmacılara,canlı yayınla bütün türkiyeye izletenlere binlerce teşekkür.:icon_tup:
KCANN_220
25-07-2011, 00:35
daha sımdı ewe gırdım uykusuz we bır o kadar yorgunuz..ama konuscak anlatcak cok sey war aslında ama sunu soylemek ıstıorum oncelıkle
rpmturk aılesıne gercekten cok cok tesekkurler yanı bıze gercekten mukemmel mısafırperwerlık gosterdıler kardeslerı gıbı sıcak cok samımı bır ortamdı Allah razı olsun..butun rpmturk aılesını antalyada beklıoruz her zaman bas tacısınız..Erol abı Selcuk abı Deniz abı Huseyın abı we dıer cok memnun oldum ayrıca fodeparıma karsı sabrınızdan oturu ayrıca saolun..:D:D:icon_tup:jumbom zaten yanımdaydı ewcıl pandam pardon pampam:D....Renc we Soner..herseye kostular yardımcı oldular uzuntumu sewıncımı paylastılar ıyıkı sızı tanıdım kardeslerım Allah razı olsun..:icon_tup:
ferro usta wee alper ustaa..walla gercekten adamsınız yarıs falan bahane sırf sohbetınız harbılıgınız sıcaklıgınız ıcın cok tesekkurler..aracının speclerıne gore deparı mukemmel ufak tefek sıkıntılardan kurtulmanı dılerım Allah gönlüne gore wersın..:icon_tup:
harika 2 gün geçirdik.. c.tesi gecesi mangal ortamı olsun.pazar günü seeding ve yarışlar olsun...
gelen,yarışan,emegi geçen herkezden allah razı olsun..
yorgunum yatıcam:)
yayın giden 1 2 kalkış hariç hepsini kayıt aldım ancak boyutlar biraz büyük bugün hepsi bitmez bitenleri eklerim :)
yayın giden 1 2 kalkış hariç hepsini kayıt aldım ancak boyutlar biraz büyük bugün hepsi bitmez bitenleri eklerim :)
eline saglık temu bıtınce yollayıverde ızlemedıklerımı ızleyım tum yarısan ve duzenleyen arkadaşlara tebrıkler hepınızı elıne ayagına saglık cok guzel bır organızasyondu ewde ıyı zmaan gectı
Maxiboost
25-07-2011, 01:51
Öncelikle organizasyonla başlamak istiyorum, herşey çok güzeldi. Güvenlik vs gibi önlemler tam kıvamındaydı. Ayrıca oldukçada düzenliydi kalkışlar vs. organizasyonu düzenleyen RPM Race Events ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten herşey keyifliydi hiçbir konuda en ufak eziyet çekmedik.
Gelelim DBS ye :D
Aracın sahibi Orçun kardeşim bırakın resmi yarışları cadde de dahi daha önce sıfırdan kalkmış biri değil ki antremanlarda yaldır yaldır kalkmamızın sebebide buydu. Zaten görüntülerde de görmüşsünüzdür zırt pırt camdan birşeyler saydırdık adama :D Hoş nedense yiğitin hala bi tatmin olası vardı umarım o kadar mesafeden tatmin edebilmişizdir. Kulağıma bi kaç laf daha geldi, yaptığın bir arabayla bir pistte sıfırdan kalkmadan, elinde süren olmadan salak saçma konuşmayacaksın. Söylediğin lafın hangisi olduğunu tahmin ediosundur yiğit uzaklardan geldi. Bu arada hilmi kardeşim 13.8 yaptı pilotaj yazıp durmuşsun umarım artık koşulları kavramışsındır.
Bu arada 14sn altında olan 2 çekerlerde slick lastik olmayanda yoktu :) Bir biz vardık ehehe
DBS de Potenza Adrenalin RE002 normal cadde tipi lastik vardı 205/40/17 ölçüsünde. Bursa otobanında 2 de çok güzel tutunurken pistte 2 resmen boştu ki mecburen 2 de kalkmak zorunda kaldık. Neden potenza derseniz bulduğumuz slicklerin durumu çok kötüydü sıfır diye söylenmişti kullanıldığını ve eski üretim tarihli olduğunu gördük almaya gidince. Yarışada 1 gün vardı lastikleri almaya gittiğimizde bizde ilk lastikçiden alabildiğimiz en iyi lastiği aldık.
DBS'den sökülenler ise;
arka koltuklar
yolcu koltuğu ve sürücü koltuğu (sürücü yerine 8kg recaro koltuk + bilinmeyen ağarlıkta paslanmaz ayaklar)
arka plastik aksamlar
standart bagaj yerine fiber bagaj
klima
ön arka tampon içi koruma demirleri.
Bunların haricinde birşey sökülmedi, type-r sahibi arkadaşlara referans olması için yazıyorum bunları. Standart 2 koltuk ve kendi bagajıyla 1120kg çıktı kantarda.
Son olarak EKErayım sana seviyorum ahah :D Sana DBS nin açılımını söylemeyi unuttum ben ya dur msnden yazayım :D
Onurkk06
25-07-2011, 02:05
ekibe ve yarışa katılan arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkürler talihsizlik yaşayan arkadaşlarda geçmiş olsun organizasyon çok iyi işlemiş bizim ankara nın ve diğer illerin örnek alması gereken bi şekilde yapılmış
ErmanArseven
25-07-2011, 02:18
şimdi girdik eve yine cok güzel bir organizasyon oluşturuldu :) emeği geçen herkesin eline sağlık :)
Eray Yümsel
25-07-2011, 02:21
bende yeni geldim antalya ya org güzeldi emeği geçen herkezin ellerine sağlık diyerek bugünü özetliyim. 3 günde sıfırdan kuru iskeletten bu hale getirip son anda yetiştirdik diyebiliriz. doğal olarak yolda test etme imkanım pek olmadı teorik hesaplarda doğal olarak pistte tutmadı aslında tutucaktı ama hep bir engel oldu önce kötü yakıt sonra bujiler cortladı bunların üstüne nos un selenoid i bozuldu vts turbo ahmet abime yalvar yakar aldım taktım denedim çalışıyo piste çıktım bu seferde düğme alev aldı içerde yangın ı söndürürken ellerim yandı ellerim yanmasını geçtim 150shot nos basma hayalim uçup gitti morelman çöktüm kafadan üstüne arabanın bujiler iyice patırdamaya başladı zaten ellerimde yanmış acıyo :) bütün gudubetlikler üstümde derken 2. kalkışı yaptık dbs 13.660 ben 13.668 yaptım yanlıs hatırlamıyosam süreleri yani kısaca kafa burun girdik finish e 1-1 oldu 3.kalkışı 2.viteste kalkmayı denedim ama bujiler tırtladığı için araba bayıldı yarım debriyaj yaptım toparladım 1 boy geçildim... yenildim mekanik spor geçmekte var geçilmekte ama takıldıgım bir konu var ben eve dönerken yarışı sunan arkadaş dbs şöyle dbs böyle çok emek var dbs yi seviyoruz hatta utanmasa yayaya şaşaşa dbs dbs çok yaşa diye bağarccakmış iyi hoş güzel hepimiz dostuz da ben eğer o anki psikolojiyle bunu duysaydım orda farklı davranırdım bilginiz olsun o kimse biraz daha dikkatli olsun bu konularda.... nosum bozulmuş bujim bitmiş elim yanmış bide milisaniye farkıyla geçilmiş durumadyım gerisini siz düşünün :) herneyse aksilikleriyle güzellikleriyle ben zevk aldım iyi kötü yorum yapan arkadaşları okudum yazdım kenara orçun güzel bir kardeşimiz adam gibi adam biz daha onla çok deneme yaparız aramızda bir sıkıntı yok tebrik ediyorum kendisinide bertan hariç tabi :D
dip not: hiç nos basamadım eğer bassaydım 12.xxx ler çok uzak değildi kısmet değilmiş. ayarlarımda nos a göre oldugu için onunda sıkıntısı oldu hep sıkıntı işte baya bi koştum sağa sola spor oldu :D teşekkürler RPM TEAM :D
Bi an orda yangın tüpünü görünce aha dedim yaktı arabayı :D
Geçmiş olsun abi.. Sen gönüllerin birincisisin :)
Eray Yümsel
25-07-2011, 02:25
eyvallah kardeşim ellerim hala yanık içinde bütün parmaklarım yandı :D
Rpm ailesi olarak cok guzel bi yarısa imza attı.yine hersey mükemmeldi.müzik organizasyonu da guzel dusunulmus.herseyi ile 4 4 lük bi yarıs oldu.ortam samimi ve sıcaktı herkes birbirine yardımdan kacınmadı.tebrikler.
hilmi ahmet MİNKs - ferro - erkan block bursalı kardselerimiz - vette - btu subaru herkesin emegine saglık bizlere güzel bi yarıs izlettirdiler.
emegi gecen herkese tesskurler.
Maxiboost
25-07-2011, 02:27
En iyi suren ne panpa:D hala deneriz diyo ya hahah
Eray Yümsel
25-07-2011, 02:28
En iyi suren ne panpa:D hala deneriz diyo ya hahah
neyse bertancım araba arızalıydı şartlar uygun değildi yapcak bişey yok geçildik ama bu dbs yi hiç bir zaman geçemiyceğim anlamına gelmez mantıklı konuş çikerim belanı :D
Eray Yümsel
25-07-2011, 02:34
Organızasyon cok guzeldı, emegı gecen herkese tesekkur ederız. Bugun sanssız gunumuzdeydık 2 kere akıs kırdık Gokhan abı ve Yasın abı Ustalarımız sagolsun 2 kere degıstırdıler. Tabı sanssızlıklar bu kadarla bıtmedı turbo hortumumuz ve radyator hortumumuz patladı daha sonra da :)
Ozgun abı bugunku ınce ayarlar ıcın telekkur ederım ellerıne saglık.
Eray abıye (EKEray) cok tesekkur ederım kendı yarısını tamamladıktan sonra arabasının uzerındekı akısı sokup bıze verdı.
Hılmı abıyede (mınıks) cok tesekkur ederım bugun yardımcı oldu bıze.
Kısaca bugun bıze destek veren herkese sonsuz tesekkurlerımı sunuyorum.
Bır daha kı organızasyonda gorusmek uzere...
anılcım biraz insan gibi kullan şu arabayıda süresiini görebilelim :D yada artık şu yürüre para harcayın zamanı gelmiş gibi bakarsın 10.xxx ler gelir he ;) maşallah kardeşim sesi yeter :)
yarışı sunan arkadaş
Ona kısaca hüso diyebilirsin abi.
iyi kötü yorumlar için herkese çok teşekurederım arkadaslar.
super bı organızasyondu emegı gecen herkesın elıne sağlık...
Gene çok güzel bir organizasyondu çok güzel vakit geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bütün yarışmacılarında araçlarına maşaallah. Talihsizlik yaşayanda çok yarışmacı oldu onlarada geçmiş olsun diyorum.
Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...RPM Akhisar yarışlarında bulunmak, nefis çorbaya bi gram da olsa tuzumuzu atmak bize çok büyük keyif veriyor...
ademsezer
25-07-2011, 07:44
eray senden bi ........... olmaz:D:D:D:D
janer106
25-07-2011, 07:56
kanka tebrik ediyoruz güzel bi yarış çıkardın emeklerine değmiştir sanırım. Ne zaman kutluyoruzz :)))
fatihyılmaz
25-07-2011, 07:58
çok güzel bi yarış oldu biz de çok zevk aldık gece 2,30 gibi geldik piste orda erman ve selman ve ismini hatırlamıyorum 1 arkadaşla tanıştık çadırda yattık sabak kemalcan sağolsun bizi uyandırdı bundan sonra yarışa sadece akhisara giderim diyodum şimdi de gidersem hep geceden giderim diyorum minder almayı unutmuşuz aceleden kaldırımda yattık o bile zevkliydi :d ama denon yusuf ile tanışamadık ona üzüldüm
bu arada yaşını bilmediğim için nasıl hitap edicem bilmiyuorum eray abi veya eray 34 ske bmwyi kullanan eğer sen isen tebrik ederim 10 numara kullanıyosun ama sarayköyde 07 şahinciyi neden sıkıştırdın öle ya :p
makturan
25-07-2011, 08:01
tebrikler knka :icon_tup:
kanka tebrik ediyoruz güzel bi yarış çıkardın emeklerine değmiştir sanırım. Ne zaman kutluyoruzz :)))
saolsın caner hallederız be kaçmıyoz ya :)
tebrikler knka :icon_tup:
saolsın kanka :)
Maxiboost
25-07-2011, 08:27
neyse bertancım araba arızalıydı şartlar uygun değildi yapcak bişey yok geçildik ama bu dbs yi hiç bir zaman geçemiyceğim anlamına gelmez mantıklı konuş çikerim belanı :D
Haha slicklerimiz bile yoktu olm :D saka bj yana uzum zamandir gorusemiyorduk iyi oldu valla :D gecme gecilme islerinin garantisi yok tabi ama bu yaristaki setupla dbs hizli sanirim E30 M3' ün 13.6 kusurdu en iyi suresi. Yanliz yaristan sonra millet cok fenaydi yaa direk 'eray yapmaaa hayir eraaay!' haha dedim trasliyo simdi kalabaligi kactim kenari ahah adamin dibisin olm dedik yukarda sana seviyorum diye :)
KingoAtmo
25-07-2011, 08:40
Yarışan, izleyenlere tebrikler ... Bizde Şanssızlık yaşayanlardandık. İlk ısınmaya saxonun volant'ı dayanmadı, 1.6 N.A. rekorunu kıramadık bukez :)
SekoLive
25-07-2011, 08:41
bu arada dün netten izleme şansımız vardı sadece onu kullandık yayın geldiği kadaryla :) evden izlemesi bile zevkliydi sunucu ve kamera önüne atlayanlar haricinde :D bide erayda yazmıs sunucu arkadaş bizdenmi dğilmi bilmiyorum ama notr bir sunum yapmasını beklerdim :)
Hepinizin eline emeğine sağlık....
sunucu arkadaşımız hem forumdan hemde bizim içimizden olan hüseyin çevik...taraf tutma gibi bir durum yoktu arkadaşlar yapmayın,kendisi mizaç olarak rahat ve espirili bir arkadaşımızdır,tanımadığınız için yanlış yorumluyor olabilirsiniz,o sıcakta en çok koşturan yorulanlardan biridir kendisi...bence çok güzel bir sunum yaptı,herkeside tanıdığı için rahat konuşmuş olabilir ama yanlış anlaşılacak birşey kesinlikle yok...tşk ler hüso,emeklerine sağlık yawru :)
kara_baskan
25-07-2011, 08:54
Gelen, İzleyen herkese sonsuz teşekkürler. Genel olarak yarış sonrası isteği Canlı Yayın Kayıtları.
az önce düzenlemeye başladım. İnşallah Akşama Hazır olur.
Tekrar herkese teşekkürler.
bilişim ve teknoloji uzmanı,nasa dan kaçma başkan :D:D bitanesin :) ellerine emeğine sağlık :icon_tup:
nakayama
25-07-2011, 09:06
Öncelikle organizasyonla başlamak istiyorum, herşey çok güzeldi. Güvenlik vs gibi önlemler tam kıvamındaydı. Ayrıca oldukçada düzenliydi kalkışlar vs. organizasyonu düzenleyen RPM Race Events ekibine teşekkür ediyorum. Gerçekten herşey keyifliydi hiçbir konuda en ufak eziyet çekmedik.
Gelelim DBS ye :D
Aracın sahibi Orçun kardeşim bırakın resmi yarışları cadde de dahi daha önce sıfırdan kalkmış biri değil ki antremanlarda yaldır yaldır kalkmamızın sebebide buydu. Zaten görüntülerde de görmüşsünüzdür zırt pırt camdan birşeyler saydırdık adama :D Hoş nedense yiğitin hala bi tatmin olası vardı umarım o kadar mesafeden tatmin edebilmişizdir. Kulağıma bi kaç laf daha geldi, yaptığın bir arabayla bir pistte sıfırdan kalkmadan, elinde süren olmadan salak saçma konuşmayacaksın. Söylediğin lafın hangisi olduğunu tahmin ediosundur yiğit uzaklardan geldi. Bu arada hilmi kardeşim 13.8 yaptı pilotaj yazıp durmuşsun umarım artık koşulları kavramışsındır.
Bu arada 14sn altında olan 2 çekerlerde slick lastik olmayanda yoktu :) Bir biz vardık ehehe
DBS de Potenza Adrenalin RE002 normal cadde tipi lastik vardı 205/40/17 ölçüsünde. Bursa otobanında 2 de çok güzel tutunurken pistte 2 resmen boştu ki mecburen 2 de kalkmak zorunda kaldık. Neden potenza derseniz bulduğumuz slicklerin durumu çok kötüydü sıfır diye söylenmişti kullanıldığını ve eski üretim tarihli olduğunu gördük almaya gidince. Yarışada 1 gün vardı lastikleri almaya gittiğimizde bizde ilk lastikçiden alabildiğimiz en iyi lastiği aldık.
DBS'den sökülenler ise;
arka koltuklar
yolcu koltuğu ve sürücü koltuğu (sürücü yerine 8kg recaro koltuk + bilinmeyen ağarlıkta paslanmaz ayaklar)
arka plastik aksamlar
standart bagaj yerine fiber bagaj
klima
ön arka tampon içi koruma demirleri.
Bunların haricinde birşey sökülmedi, type-r sahibi arkadaşlara referans olması için yazıyorum bunları. Standart 2 koltuk ve kendi bagajıyla 1120kg çıktı kantarda.
Son olarak EKErayım sana seviyorum ahah :D Sana DBS nin açılımını söylemeyi unuttum ben ya dur msnden yazayım :D
13.8 ekk20 punishe-R toyo lastik vardı 14ün altına inen tek dbs değil :)
Eray Yümsel
25-07-2011, 09:13
Haha slicklerimiz bile yoktu olm :D saka bj yana uzum zamandir gorusemiyorduk iyi oldu valla :D gecme gecilme islerinin garantisi yok tabi ama bu yaristaki setupla dbs hizli sanirim 13.6 kusurdu en iyi suresi. Yanliz yaristan sonra millet cok fenaydi yaa direk 'eray yapmaaa hayir eraaay!' haha dedim trasliyo simdi kalabaligi kactim kenari ahah adamin dibisin olm dedik yukarda sana seviyorum diye :)
valla dönüşte bi ters kontrayla kalabalığa dalmayı düşünmedim değil :D bunalım spec
bu arada setupla alakası yok arızaları sen gördün başıma gelenleri :) bujileri değişebilseydim çok farklı olurdu
Maxiboost
25-07-2011, 09:15
13.8 ekk20 punishe-R toyo lastik vardı 14ün altına inen tek dbs değil :)
Dogru 13.5 olarak duzelteyim :), 14 altina baska inen var mi cadde lastikleriyle?
Eray Yümsel
25-07-2011, 09:15
sunucu arkadaşımız hem forumdan hemde bizim içimizden olan hüseyin çevik...taraf tutma gibi bir durum yoktu arkadaşlar yapmayın,kendisi mizaç olarak rahat ve espirili bir arkadaşımızdır,tanımadığınız için yanlış yorumluyor olabilirsiniz,o sıcakta en çok koşturan yorulanlardan biridir kendisi...bence çok güzel bir sunum yaptı,herkeside tanıdığı için rahat konuşmuş olabilir ama yanlış anlaşılacak birşey kesinlikle yok...tşk ler hüso,emeklerine sağlık yawru :)
verdiği emeğe yorum yapan yokki abi ben sadece benle olan kısmını başkalarınada yapmasın, bu bir hata herkez hata yapar biraz daha dikkatli olsun. sunumuna lafımız yok benim bugüne kadarki gördüğğüm en güzel sunumdu bence ama tarafsız yorum yapmaya özen göstersin sıkıntı yaşarsınız.
Eray Yümsel
25-07-2011, 09:24
Dogru 13.5 olarak duzelteyim :), 14 altina baska inen var mi cadde lastikleriyle?
ben indim lassa impetus sport 13.7 saniye slick taktım yine 13.7saniye :D bi kaç kere daha kalksam 14 lere doğru giderdim bujilerden araaba artık devir çevirsemmi çevirmesemmi arasında gidip geliyodu :d
Mehmet Alacicek
25-07-2011, 09:27
Arkadaşlar yarışın bitişinden sonaki tüm yorumları okudum ve çok güsel yorumlar aldık sizlerden.... start alanındaki fazla kalabalığı önlemek için aldığımız önlemler gecen seferkine göre daha ii ve fazlaydı ; sadece dün hızlı arabalar kalkış yapacağında kişi sayısında artış oldu bunu da diğer yarışta aza indirgicez onun için çalışacağız...
İllaki sorun yaşayacağız sıkıntı olucak biz bunları görerek hızla diğer yarışlara başlamadan önlemini alacağız.. izmir dışından yarışmak için olsun seyirci olarak gelen herkese sonsuz tşk.ler....
Sponsorlarımıza birkez daha sonsuz tşk.ler :icon_tup:
hsyn_çvk
25-07-2011, 09:27
bende yeni geldim antalya ya org güzeldi emeği geçen herkezin ellerine sağlık diyerek bugünü özetliyim. 3 günde sıfırdan kuru iskeletten bu hale getirip son anda yetiştirdik diyebiliriz. doğal olarak yolda test etme imkanım pek olmadı teorik hesaplarda doğal olarak pistte tutmadı aslında tutucaktı ama hep bir engel oldu önce kötü yakıt sonra bujiler cortladı bunların üstüne nos un selenoid i bozuldu vts turbo ahmet abime yalvar yakar aldım taktım denedim çalışıyo piste çıktım bu seferde düğme alev aldı içerde yangın ı söndürürken ellerim yandı ellerim yanmasını geçtim 150shot nos basma hayalim uçup gitti morelman çöktüm kafadan üstüne arabanın bujiler iyice patırdamaya başladı zaten ellerimde yanmış acıyo :) bütün gudubetlikler üstümde derken 2. kalkışı yaptık dbs 13.660 ben 13.668 yaptım yanlıs hatırlamıyosam süreleri yani kısaca kafa burun girdik finish e 1-1 oldu 3.kalkışı 2.viteste kalkmayı denedim ama bujiler tırtladığı için araba bayıldı yarım debriyaj yaptım toparladım 1 boy geçildim... yenildim mekanik spor geçmekte var geçilmekte ama takıldıgım bir konu var ben eve dönerken yarışı sunan arkadaş dbs şöyle dbs böyle çok emek var dbs yi seviyoruz hatta utanmasa yayaya şaşaşa dbs dbs çok yaşa diye bağarccakmış iyi hoş güzel hepimiz dostuz da ben eğer o anki psikolojiyle bunu duysaydım orda farklı davranırdım bilginiz olsun o kimse biraz daha dikkatli olsun bu konularda.... nosum bozulmuş bujim bitmiş elim yanmış bide milisaniye farkıyla geçilmiş durumadyım gerisini siz düşünün :) herneyse aksilikleriyle güzellikleriyle ben zevk aldım iyi kötü yorum yapan arkadaşları okudum yazdım kenara orçun güzel bir kardeşimiz adam gibi adam biz daha onla çok deneme yaparız aramızda bir sıkıntı yok tebrik ediyorum kendisinide bertan hariç tabi :D
dip not: hiç nos basamadım eğer bassaydım 12.xxx ler çok uzak değildi kısmet değilmiş. ayarlarımda nos a göre oldugu için onunda sıkıntısı oldu hep sıkıntı işte baya bi koştum sağa sola spor oldu :D teşekkürler RPM TEAM :D
öncelikle eray arkadaşım antalyadan kalkıp akhisara kadar geldiğin için ayağına sağlık,sen ve senin gibi bu spora emek veren herkesin başımızın üstünde yeri var ve sizleri her yarışımızda aramızda görmek isteriz :icon_tup:
ben yarışı sunmaya çalışan şahsım yani "hüseyin çevik" eski "cvk" rs'in sahibi,ben mesleğim gereği insan piskolojinden iyi anlarım ve senin yukarda benim için yazdıklarını yarış esnasında başına gelen olumsuzluklara yada "dbs" type-r ile aranda olan tatlı rekabete bağlıyorum ve olabilir eray o anki psikoloji ile yanlış yorumlamış olabilir diyorum
ama ama "ben hiçbir aracı yok alkışlayın yok yayaya şaşaşa diye tezahurat yapın anlamına gelen ne bir cümle kurdum nede bir çağrıda bulunmadım" üstünde emek olan,her araca aklıma geldikçe herkesten alkış istedim,gerek ben gerek yarış ekibi sürücülere elden geldiği kadar adil davranmaya çalıştık,benim önceden bilmediğim ve senin mesajınla öğrendiğim aranızdaki "dbs type-r - m3 e30" rekabetinden ötürü yanlış anlamış olabiliceğine inanıyor ve aklında kalan soru işaretlerinide yakın zamanda barış arkadaşımızın ekleceği drag videolarından yanıtlayabileceğini düşünüyorum ;)
tekrar tekrar sen dahil bu sporun ayakta kalması için araç hazırlayan yakın yada uzak demeden gelip misafirimiz olan ve yarışan tüm araç sahiplerine teşekkürlerimi sunuyorum,ayağınıza emeğinize arabanıza sağlık arkadaşlar :icon_tup:
onursoytam
25-07-2011, 09:40
ben indim lassa impetus sport 13.7 saniye slick taktım yine 13.7saniye :D bi kaç kere daha kalksam 14 lere doğru giderdim bujilerden araaba artık devir çevirsemmi çevirmesemmi arasında gidip geliyodu :d
eray usta bi ara pikaptaki nos tüplerinde sıkıntı olduğunda herkez kaçışmıştıya :D yemin ederimki erey milletin üstüne çıktı zannettim drift yaparken
Maxiboost
25-07-2011, 09:41
Olm en iyi suren 13.6 slicklerle nosun fln calisiyodu setup dedigim o :) 13 yaparsin ilerde degisiklik yapip o ayri
Yarışan, izleyenlere tebrikler ... Bizde Şanssızlık yaşayanlardandık. İlk ısınmaya saxonun volant'ı dayanmadı, 1.6 N.A. rekorunu kıramadık bukez :)
Gecmis olsun encok merak ettigim aracti seninkisi NA olarak
1,6 N/A rekoru kaç saniye :confused:
KCANN_220
25-07-2011, 10:22
13.9^^ ferroo yanlıs bılmıorsam..:icon_tup:
13.9^^ ferroo yanlıs bılmıorsam..:icon_tup:
nos falan olmadan tamamen helal şekilde 13,9 sanırım iyimiş :)
_muhaRRem
25-07-2011, 10:33
yarışşlar çok güzeldii RPM TEAM bizlere hiç yabancılık çektirmedi, pist bizimmiş gibi davrandılar.O sıcak güneşin altında yandın kavrulduk ama hissetmedik :) Onlara çok teşekkür ediyoruz ve bu güzel organizasyonların devamını diliyoruz..İnşallah yakındada gece yarışlarını ,pistin tadilatından sonra görürüz.
Ahh eray ahh bırakında adam bi typeR geçsin dedik yine olmadı :D
Bütün araçlara maşallah ...
ceco da 20G yokmuydu?
evet fatıh 20g var ama 1,1 gibi basabıldık araca bi patırdama geldı. bugun yarın cem abı halledıcek bakalım.
evet fatıh 20g var ama 1,1 gibi basabıldık araca bi patırdama geldı. bugun yarın cem abı halledıcek bakalım.
hee anladım kanka bende diycektim 20g ye bu sureler biraz kotu sorunmu var diye..neyse inş düzeltir bidaki yarışa sorunsuz 1.6-1.7 cıkarsın o zaman zaten 11 küsürler gelir.
evet zaten istedıgımız basınc 1,7 1,8 di kısmet olmadı. bu sekılde gıdıcem dedım kısmet bu kategorıde yarısmakmıs. bidahakı yarısa cok daha farklı olucak sanırım aracım. fiber kaput ve bagajı takmadım aracı sokmedım.
egzantrik emme manifoldu falan var mi?
egzantrik emme manifoldu falan var mi?
hayır yok.
_muhaRRem
25-07-2011, 10:43
hayır yok.
cecooo zeytinin gururuuuu :D
cecooo zeytinin gururuuuu :D
ahaha aynen moruk benı temsılen gonderdıler onlar :D:D
Benim en şaşırdığım atmosferik e36m3 ün 12.9 lu saniyeler çıkarması. Yani ne yapıldıda bu zamanlara inebildi çok merak ediyorum.
Benim en şaşırdığım atmosferik e36m3 ün 12.9 lu saniyeler çıkarması. Yani ne yapıldıda bu zamanlara inebildi çok merak ediyorum.
hafifletme yetmez mi? citirdan nos bide
hafifletme yoktu arabada, sadece koltuklar söküktü sanırım.
06 ANIL 38
25-07-2011, 10:54
koltuğun 1 tanesi 30 kilo m3 te :)
Olaya birde şu taraftan bakalım, Erayın arabasının hafifliğini biliyorsunuz (iskeletor). O araç yaklaşık 290hp lerde. Bu aracın motorunu geliştirsen 350hp olmamıştır. aralarında 0.8 sn fark var.
Gokalp-M
25-07-2011, 10:58
çok güzel bir gündü antalyadan cumartesi gecesi piste geldik.her şey çok güzeldi.ama sıcakta pert olduk :)
çok güzel bir gündü antalyadan cumartesi gecesi piste geldik.her şey çok güzeldi.ama sıcakta pert olduk :)
aynen c.tesi gecesi herşey çok güzeldi ama pazar saat 12 'de yanmaya kavrulmaya başladık :D
Erkan block nos basiyor atmosferik degil
nos basıyorsa tamam. bende atmo olarak ne yaptılarki bu hale gelebildi diordum.
Olaya birde şu taraftan bakalım, Erayın arabasının hafifliğini biliyorsunuz (iskeletor). O araç yaklaşık 290hp lerde. Bu aracın motorunu geliştirsen 350hp olmamıştır. aralarında 0.8 sn fark var.
çünkü o bir er-kan block :D :D sponsorlardan pause radyo çok iyi iş cıkarmışlar onlara ayrıca teşekkur etmek lasım çok iyi hazırlanmışlar. birde bu pistin geliştirilmesi eylüle kadar yetişicekmi:icon_tup:
hsyn_çvk
25-07-2011, 11:13
12.9 koşan er-KAN BLOCK'un m3'ünde bildiğim kadarı ile 100 shot nos var ve m3 şanzumanına göre daha kısa olduğunu sölediği bir 330 mt şanzumanı takmış aracına er-KAN BLOCK :D:D:D
hsyn_çvk
25-07-2011, 11:16
ama erkan tam şov adamı,yarış bitti gölgede oturuyordu ben anonsu yaptım "doğan kırbaş ve hulk show kalkışı yapıcak" diye bi baktım erkan tırın üstüne çıkmış bağırıyo "hüseyin hüseyin bende bende istiom show hulkla" :D:D:D adama show dedinmi akan sular duruyor :D
amaaa benden bi itiraf ceco gc8 ile 12.9 yaptığı ilk kalkışından sonra erkanın kendi ağzından aldığım ifade şudur "abi ceza yicem diye korkuyorum nosa bastıktan sonra bi gaz veriom bi bırakıom subaru yaklaşınca basıyorum" dedi :icon_tup:
her iki aracada tebrikler
Erkan direksyonda oldukça yetenekli bir adam. Arabaya acıyan biride değil. Adam hobisinden zevk almayı biliyor.
öncelikle gelen bizlerle olan destekleyen bütün arkadaşlara dostlara abilerimize kardeşlerimize sonsuz teşekkürler...
hulk
supran
sato
en çok merak ettiklerimdi.
hulk herzamanki gibi halk kahramanı harika yarış çıkardı.ama sanki papuçları biraz eskimş gibi..:)
sato talhsizlik yaşadı yine ama tek kalkışı bile harika idi..
supran süperdi anıl kardeşimiz çok çok güzel kaldırıp kontrol ediyor aracı aks kesmese çokgüzel süre yakalayacagı aşikar idi...
kemalcan ve orçun ilk kez yarışmalrına rahmen harika yarıştılar kulak paslarımız aldılar k20 sesii ile:)
diger katılan bütün yarışmacı arkadaşlara tek tek teşekkürler harika kalkışlar seyrettirdiler bizlere allah tekerlerinizi zeval vermesin.. çok iyi idiniz..
pazar günü yarış nedeni ile şehir dışından gelen arkadaşları görememiş,ilgileneemişizdir af ola..
cumartesi ortamı burda ondan çok çok iyi oluyor tanışılıyor muhabbet sohbet çok iyi oluyor. mangal da cabası:)
son olarak DoganKkırbaşa deyinmek istiyorum...
kendisinden allah razı olsun bize herzaman pistin kapılarını açar,yardım eder,kalkış yapar vss... çokda güzel mutlu olabilecegimiz haberide verdi yeniliyorum:
pist kalkış alanı 100m. geri çekiliyor bu 100m. vht (cola) leniyor ve üstü kapanıyor dogal olarak yanda kalan pit alanıda aynı şekilde büyüyor.
tribün yapılıyor. gece yarışları için ışıklandırma yapılıyor ve bu söylenilenler 1 ay içerisinde yapılıyor allah nasip ederse harika bir pist bizleri bekliyor.
saolsun varolsun..
ilerde inş. gece yarışı düzenleriz.
yarışı izleme sorunu vardı sıcak dolayısı ile evet ama bu son idi artık inş. birdahaki yarışda tribunden izleyebilirisniz.
çok çok yerinde gelişmeler, güzel haberler.
chiefkadir
25-07-2011, 11:25
Sabah 06.30 da anca Ankaraya girebildim hala yorgunluktan geberiyorum, Yine mükemmel bir organizasyon oldu RPM ci kardeşlerime sonsuz teşekkürler...
çünkü o bir er-kan block :D :D sponsorlardan pause radyo çok iyi iş cıkarmışlar onlara ayrıca teşekkur etmek lasım çok iyi hazırlanmışlar. birde bu pistin geliştirilmesi eylüle kadar yetişicekmi:icon_tup:
doğan abinin söylediği,'' bayramdan sonraki yarışa yetiştireceğiz inş ''şeklindeydi...aksilik çıkacağını sanmıyorum çünkü mütahite fln verilmiş kazı vs çalışmalar başlamış bitsinde gerisi kolay inş,ama pistin esas tadı önümüzdeki sezon olacak o kesin :)
sweet_vtec
25-07-2011, 11:28
ewet arkadaşlar araçım 45 dc 511 araç atms. turbo vtec 0,6 bar civarı basıyor başka hiçbir değişiklik yoktur sadece koltuklar söküktür tamamen kendi yaptığım bişey dir, aylardır yıllardır bu yarış için hazırlanmamıştır, üzerindeki lastikleri bile değiştirmedim 3-5 senelik lastiklerle girdim ve bu yarışa rpm gurubundaki arkadaşlarım olduğu için bu keyifi tatmak için girdim, k20yi burdan tebrik ediyorum gerçekten güzel hazırlanmışlar maşallah ama eğer ben 3,yarışımızda durum 1-1 ken yeşil yandığında kalktım, onun kalkmadığını gördüm ve durdum, normalde start verilmiş yeşil yanmış kalkışım normal gerçekleşmişti eğer ben dewam etseydim k20 orada elenecekti ama buna içim el vermedi sonuçta ben o yarışa 1,olmak için değil kendimi görmek ve zevki yaşamak için gittim, o yüzden bilip bilmeden kimse sallamasın yok böyle turbo vtec mi olur turbo değildir bu 13 çıkarması lazım böyle vtec görmedik diye, herkezin kendi görüşüdür bu ama kimseyi rencide etmemek lazım sonuçta bu yarışa katıldığım için çok mutluyum herşeye rağmen başta tatilini bırakıp gelen tunerci özdin abime erola selçuğa denize hüseyine sonere ve tüm rpm ekibine teşekkür ediyorum ve bu başarılı org.dan dolayı kendilerini tebrik ediyorum ve bidahaki yarışa şimdiden adımın yazılmasını istiyorum...
Stock motor turbo vtec tas catlasa 200 220 hp araskdir o basincla yani o saniyeler cok normal herkes bilmeden salliyor ve insanlari rencide ediyor bole seylere gerek yok
Güzel organizasyondu.. Şanzumanda baya sıkıntı vardı.. 2 ye geçmedi inatla sonundada zaten 4 te takılı kaldı :( umarım bidaki organizasyonda sorunlarımızı halledip güzel süre yapabiliriz.. katılan ve emeği gecen herkese teşekkürşer..
Hilmi Abi'ye Ve Özgün'e Ayrıca cook teşekkürler...
02:30 da kemer e kazasız belasız vardık..yarışa 4 araba geldik..çok eğlendik keyifli vakit geçirdik..buradan bildiğimiz arkadaşlarla tanışıp sohbet ettik :) ds gti mız maşallah 14.200 leri gördü daha iyi zamanlar da yapacaktır..serdar sıralama da 14.950 yapınca sınıf 2 ye geçti..kırmızı corsa da 14.911 yapıp sınıf 2 ye geçince cenker abi ile ikimiz sınıf 1 de kaldık :) rpm ekibine başarılarının devamını diliyorum ve teşekkür ediyorum :)
PPR engineering
25-07-2011, 12:01
RpmTürk : eğer gece yarışı düzenlerseniz cok cok zevkli olur araçlar açısından performans açısından daha iyi olur..ukraynada defalarca gece yarışında kalktım bence çok keyifli..organizasyon için teşekkürler ellerinize sağlık
Vts_Power
25-07-2011, 12:07
Vette harikaydi. Ses stabilite cok hosuma gitti tebrikler. Yarisdaki derecesi ne oldu hulkla kalkmadilarmi?
Vette harikaydi. Ses stabilite cok hosuma gitti tebrikler. Yarisdaki derecesi ne oldu hulkla kalkmadilarmi?
Abi anil ust kategoride yarismak istedi vette ile kalkti
Vette yarista 50 shot ekstra daha basti en iyi 11.6 yapti
Cok ciddi izlemesi bile ayri keyifliydi zaten V8 severiz :)
Dönüş trafiği hariç harika bi gündü çok eğlendik şükür HULK umuzda yapacağını yaptı mutlu mesut döndük. Herkesin eline emeğine sağlık. Allah bu işlerle ilgilenen tüm dostlarımıza daha iyi yerlerde ve imkanlarda daha daha iyi süreler yapmayı nasip etsin.
SekoLive
25-07-2011, 12:20
komple derecelerin oldugu bi liste yokmudur yada ben mi gözden kaçırdım?
ankaradan gelip de sorun yaşamyan araç olmdı sanırım bol moral bozukluğu yaşadık hepimiz org süperdi teşekkürler
minikslerden Allah razı olsun bütün gün sıkıntı yaşayan herkese yardım ettiler malzemelerini paylaştılar hatta kendileri yaptılar
onun haricinde alper ferit tebrikler 13.9 harika bi süre eminim altına inersiniz tanıştığıma çok memnun oldum
ERDINC-VTI07
25-07-2011, 12:22
komple derecelerin oldugu bi liste yokmudur yada ben mi gözden kaçırdım?
Canlı Sonuçlar (Yarış) (http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html) BURDA VARR BILADEIRMMM
editt. zaten koyulmus canlı sonuclar.
ewet arkadaşlar araçım 45 dc 511 araç atms. turbo vtec 0,6 bar civarı basıyor başka hiçbir değişiklik yoktur sadece koltuklar söküktür tamamen kendi yaptığım bişey dir, aylardır yıllardır bu yarış için hazırlanmamıştır, üzerindeki lastikleri bile değiştirmedim 3-5 senelik lastiklerle girdim ve bu yarışa rpm gurubundaki arkadaşlarım olduğu için bu keyifi tatmak için girdim, k20yi burdan tebrik ediyorum gerçekten güzel hazırlanmışlar maşallah ama eğer ben 3,yarışımızda durum 1-1 ken yeşil yandığında kalktım, onun kalkmadığını gördüm ve durdum, normalde start verilmiş yeşil yanmış kalkışım normal gerçekleşmişti eğer ben dewam etseydim k20 orada elenecekti ama buna içim el vermedi sonuçta ben o yarışa 1,olmak için değil kendimi görmek ve zevki yaşamak için gittim, o yüzden bilip bilmeden kimse sallamasın yok böyle turbo vtec mi olur turbo değildir bu 13 çıkarması lazım böyle vtec görmedik diye, herkezin kendi görüşüdür bu ama kimseyi rencide etmemek lazım sonuçta bu yarışa katıldığım için çok mutluyum herşeye rağmen başta tatilini bırakıp gelen tunerci özdin abime erola selçuğa denize hüseyine sonere ve tüm rpm ekibine teşekkür ediyorum ve bu başarılı org.dan dolayı kendilerini tebrik ediyorum ve bidahaki yarışa şimdiden adımın yazılmasını istiyorum...
abi bi manisalı oalrak gurur duydum yani senden oraya katılman beni cok mutlu etti mesela manisadan birini gormem zevk verdi bana arabanında massallahı var ayrıca cok iyidin abi:icon_tup:
organizasyon her zamanki gibi eksiksizdi emeği geçen herkese teşekkürler...
kemalcan-hacı-alper-efe punisher team mükemmeldi...güldük eğlendik makaramızı yaptık:D
orçunada ayrıca tebrikler...maşallah çok güzel yürüyor dbs
bizim açımızdan her ne kadar kötü bi yarış olsada fazla şişik lastik kaçıran debriyajla 14 altına inmek sevindirdi...HERKESİN Bİ HAYALİ VAR BİZİM HAYALLERİMİZ UFAKTI 14.500 YAPAN ARABAYLA 13.500 YAPMAYA ÇALIŞMADIK...14 altına inelim yeter dedik ve indik:icon_tup:
13.965 yapan arabamız 170 hp
13/59 piston kısa 52 (ÇİP)
:)bıladerım güzeldi yinede gitmeye degdi;)
daha sımdı ewe gırdım uykusuz we bır o kadar yorgunuz..ama konuscak anlatcak cok sey war aslında ama sunu soylemek ıstıorum oncelıkle
rpmturk aılesıne gercekten cok cok tesekkurler yanı bıze gercekten mukemmel mısafırperwerlık gosterdıler kardeslerı gıbı sıcak cok samımı bır ortamdı Allah razı olsun..butun rpmturk aılesını antalyada beklıoruz her zaman bas tacısınız..Erol abı Selcuk abı Deniz abı Huseyın abı we dıer cok memnun oldum ayrıca fodeparıma karsı sabrınızdan oturu ayrıca saolun..:D:D:icon_tup:jumbom zaten yanımdaydı ewcıl pandam pardon pampam:D....Renc we Soner..herseye kostular yardımcı oldular uzuntumu sewıncımı paylastılar ıyıkı sızı tanıdım kardeslerım Allah razı olsun..:icon_tup:
ferro usta wee alper ustaa..walla gercekten adamsınız yarıs falan bahane sırf sohbetınız harbılıgınız sıcaklıgınız ıcın cok tesekkurler..aracının speclerıne gore deparı mukemmel ufak tefek sıkıntılardan kurtulmanı dılerım Allah gönlüne gore wersın..:icon_tup:
eyw.kemalcan sende hatta sizde ölesiniz heyacanın benı öldürdü senin aracının gideri war daha lastık takıp düzgün bi ayarla we en önemlisi o heyacanını yenersen dahada ıner süren cok stres yaptın gereksız oldugu söledim hakwermıssındır umarım.:)bidahaki yarısa daha ii süreler beklıyoruz senden:)
mtm crazy
25-07-2011, 12:34
canlı yayını düzenleyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum..fakat atmosferikte en hızlı araç eg kasa h22 değilmi..4. kadogeride yarıştı yani hulk ve subaru ile...12.8 saniyede 402 metreyi bitirdi ve bence nos ve tubo uygulaması olmadan en iyi süreyi yaptı.. ayrıca birbirleriyle yarışan her araç süre yükseltti h 22 ise süresini düşürdü kayıtlardan izleyebilirsiniz ,,bu araç şu an atmosferikte bence türkiye rekorunu kırdı ,,,lütfen emeğe saygı gösterelim....herkezin bu araç için yorumlarını bekliyorum...
ankaradan gelip de sorun yaşamyan araç olmdı sanırım bol moral bozukluğu yaşadık hepimiz org süperdi teşekkürler
minikslerden Allah razı olsun bütün gün sıkıntı yaşayan herkese yardım ettiler malzemelerini paylaştılar hatta kendileri yaptılar
onun haricinde alper ferit tebrikler 13.9 harika bi süre eminim altına inersiniz tanıştığıma çok memnun oldum
olm bidahakine dul alda gel la:)
mtm crazy
25-07-2011, 12:42
Fatih Şahbaz Honda Civic EG Sınıf - 4 22/05/2011 12.885 Yok 12.885 Batu Özçile Subaru Impreza Sınıf - 4 22/05/2011 12.875 Yok 12.875
evet civic hemde h22 ile çok çok başarılı.
olm bidahakine dul alda gel la:)
lazım bi muştuluk var :) yolda da çekicinin şanzuman kırılmış pampa :beuj:
resmı olarak gecen sene akhısarda aydan filiz 13.708 35 hp 158 plakalı arac suan sakaryada..
nos falan olmadan tamamen helal şekilde 13,9 sanırım iyimiş :)
nos falan yoqq kardes pt52 kısa cip piston egzoz bundan baska civata yoqq arabada(yay sapka hafif volant hedars beyın vs vs bişey yoq)
mtm crazy
25-07-2011, 12:45
h22 atmosferik en iyi süresi 12885
resmı olarak gecen sene akhısarda aydan filiz 13.708 35 hp 158 plakalı arac suan sakaryada..
nos falan yoqq kardes pt52 kısa cip piston egzoz bundan baska civata yoqq arabada(yay sapka hafif volant hedars beyın vs vs bişey yoq)
birdahaki yarışa allahın iznli ile bizde gireceğiz ama 14 saniye altı düşünmüyorum 14,5 olsun benim olsun 750kg b16 rexle deneyeceğiz bakalım ne olacak o yüzden sordum ki hedefimiz belli olsun :)
ERDINC-VTI07
25-07-2011, 12:50
Nos falan yoqq kardes pt52 kısa cip piston egzoz bundan baska civata yoqq arabada(yay sapka hafif volant hedars beyın vs vs bişey yoq)
ferro saxo kaç kılo gelıyoo ortalama olarakk. Merakımdan soruyorummm
alpergti
25-07-2011, 12:50
sağolasın usta keşke sorun yaşamasaydınız iyi bir süre gelseydi...bende çok memnun oldum tanıştığıma....
eyw erkut usta bizde öle sizdende beklıyrz sızın hedef 13.5 olmalı;)sohbetın we ıı dileklerin için saol tekrar görüsmek üzere:)
b16 na olarak 11 sn koşan araçlar vardı sanırım Amerikada.
birdahaki yarışa allahın iznli ile bizde gireceğiz ama 14 saniye altı düşünmüyorum 14,5 olsun benim olsun 750kg b16 rexle deneyeceğiz bakalım ne olacak o yüzden sordum ki hedefimiz belli olsun :)
dedegım gıbı 13.708 kı o arabada cok cıddı hazırlanmıs bi arac degıldı bilgin olsun hedef bellı dahada ıı cıkarırsın
ferro saxo kaç kılo gelıyoo ortalama olarakk. Merakımdan soruyorummm
toplasan 100 kılo atılmıstr 850 civarıdr bagaj kaput koltuklar tavan taban halıları yoq üstünde tartmadık arabayı net bilmiyorum
Bu piste Doğan Kırbaş'ın söyledikleri yapıldığında organizasyonun seyrini düşünemiyorum bile... RadyoPause tırının yanına bir de SRKSHOP tırı koyayım pit alanı büyürse :D ..Ben size şöyle söyleyeyim katılım zaten gece yarışları olduğunda inanılmaz boyuta taşınacak. Bir de yeterli tribün yapıldığında büyük kanalların ana haber bültenlerine konu olacak bir drag yarışı bizleri bekleyecek. İnsanlar yarışan araçları gördükçe, araç hazırlayarak bu organizasyona aktif dahil olmak isteyecek. Heyacanlı RPMTürk organizasyonları bizi bekliyor...
kazasız belasız geçmiş olması organizasyonun kalitesini ve ciddiyetini göstermiş
emegi geçenlere teşekkürler
bigün mutlaka bende gelecem :D
Çok güzel eylenceli bir yarış olmuş herkesi tebrik ederim öncelikle RPM Türk ekibini tabi güzel organizasyoların devamını bekliyoruz.
Bir dahaki yarışa n/a s2k olsun diye bende katılıcam inşallah kısmet ise :)
serdar_07
25-07-2011, 13:46
organizasyonda emeği geçen herkeze teşekkürler...gerçekten çok güzeldi ortam ..cumartesi akşamı özellikle muhabbetler çok güzeldi mangallar tavuklar thoşak lar :D:D ben sınıf 1 de yarışmayı beklerken kendimi bir anda sınıf 2 de buldum :) gerçek bir drag organizasyonu bu olsa gerek her şey mükemmeldi bence...türkiyenin en iyi arabalarını orda görmek paha biçilemez :D :D ...
başka bir akhisar macerasında görüşmek üzere saygılar..
gerçekten gene mükemmel bir organizasyondu. emeği geçen herkese teşekkür ederim.. o kadar yol yorgunluğuna rağmen herşeye değerdi. bi dahaki akhisar yarışında görüşmek dileğiyle...
Stock motor turbo vtec tas catlasa 200 220 hp araskdir o basincla yani o saniyeler cok normal herkes bilmeden salliyor ve insanlari rencide ediyor bole seylere gerek yok
ulaa ahmet bacagin nasi oldu iyimi durum varmi sıkıntı ? :)
bilmeyenler icin ahmetle corvettein lastikleri degistirirken bildigin bacagının ustunden jip geçti sadece güçlü bi bagırdı başka bi sıkıntı olmadı şükür :) spor iyidir :D
ayrica herkese tesekkurler baya eğlendik cok guzel bi yaris oldu :)
dragon07
25-07-2011, 13:54
ferro ferit-alper-aydan filiz hepsiyle çok güzel muhabbetler oldu güldük eğlendik sıkıntı yok zaten alperi önceden tanıyordum alp36 yı almıstık kendisinden...
antalyadan 4 araç katıldık...2 aracımız katılamadı, diger yarısa ama 8 araç katılcaz garaj AYDOGDU adına kısmetse..
ilk yarısımızdı kesinlikle kupayla dönelim diye bi iddamız olmadı aracı görelim dedik.kemalcanında ilk drag deneyimiydi o yüzden fazla atarlanamadık :) ,kpromuz vardı ama ayar yapıcak vaktimiz olmadı mügen beyinle start aldık aracımız max 215hp filan verir..,burdan 45 plakalı turbo civicli arkadasada tsk ederim centilmenliginden ötürü...bu yarısta eksiklerimizi gördük,gelecek yarısa daha iyi hazırlanıp katılcaz Allahın izniyle...ilk yarısımız ilk kupamız ilk 1.ligimiz emegi geçen herkeze tskler...
ferro ferit-alper-aydan filiz hepsiyle çok güzel muhabbetler oldu güldük eğlendik sıkıntı yok zaten alperi önceden tanıyordum alp36 yı almıstık kendisinden...
antalyadan 4 araç katıldık...2 aracımız katılamadı, diger yarısa ama 8 araç katılcaz garaj AYDOGDU adına kısmetse..
ilk yarısımızdı kesinlikle kupayla dönelim diye bi iddamız olmadı aracı görelim dedik.kemalcanında ilk drag deneyimiydi o yüzden fazla atarlanamadık :) ,kpromuz vardı ama ayar yapıcak vaktimiz olmadı mügen beyinle start aldık aracımız max 215hp filan verir..,burdan 45 plakalı turbo civicli arkadasada tsk ederim centilmenliginden ötürü...bu yarısta eksiklerimizi gördük,gelecek yarısa daha iyi hazırlanıp katılcaz Allahın izniyle...ilk yarısımız ilk kupamız ilk 1.ligimiz emegi geçen herkeze tskler...
tanışalımmı :D
Juggernaut
25-07-2011, 14:08
Sorun yaşayanlara geçmiş olsun.Fazla sıcaktı,yarışı izleyip çekicez diye gölgedede durmadık çok zor oldu..Sarı eg oldukça iyi zaman yaptı geçen yarışa nazaran bayağı hızlanmış.Hayabusanın sahibide motoru ciddi iyi kaldırıyordu kimse tebrik ederim.İstanbula dönerkende körfezden dolaşmak gibi bir hata yaptık toplamda 13 saatte falan geldik..
Gece yarışı çok çok iyi olur hem arabalar,hem seyirciler adına.Organizasyonları düzenleyenlere teşekkürler.
bu organızyasyonu duzenlıyenlere cok tesekurler guzel bır gundu yıne makaramızı yuaptık eglendık yorucu bır gundu hala ayaktayaım cumartesı gununden bu yana uyumadım eger uyursam 3 4 gun uyurumm akhısardan yalovaya kadar sorunsuz geldm ama yalovadan sonrası tam bır facıa ferıbot kuyrugu yalovadan basıyor sureklı emnıyet serıdı kullandımm gırmedıgım ara kalmadı ve dedım korfezı dolanalım acıktır dedık evet acık ama teme bır gırdım gırdıgıme pısman oldum ılk cıkıstan cıktım 3 saatımı orda kaybettım e5 e gırdık orasıda kılttıı sonrabır sekılde yıne emnıyet serıdıdıne gırdım ve teme bır girdım allah ne verdıyse bastım sabah eve geldım dus aldım ve ıse gıttım ruh gıbı takılıyurm su an :D
geçmiş olsun başkan bi şanssızlıktır gidiyor bu son olur umarım
Emegi gecenlere ve katilan herkese cok tesekkurler gercekten lastik kokusuna ve motor/egzoz sesine doyduk bu haftasonu. Cumartesi gunku antrenmanlar cok zevkliydi, az arac vardi ve arka arkaya istedikleri kadar kalktilar, ortam da kalabalik olmayinca rahat rahat takildik, bu bakimdan katilimci arkadaslara 1 gun onceden gelmelerini tavsiye ederim..
Donus yolunda biz korfezi dolandik ama e5ten geldik, TEM'den gelenlere gore 80-100km once vardik ve TEM'de trafik o sirada bile ilerlemiyormus sanirim, gecmis olsun arkadaslara
m-power07
25-07-2011, 14:23
Güzel bir yarış oldu sorunsuz sıkıntısız herkes birbirine yardımcı oldu çok güzel ve iddalı arabalar vardı şansızlık yaşayan arkadaşlar oldu can'a geleceğine mala gelsin diyoruz inş bir sonraki yarışta kimse sorun yaşamaz bu benim ilk drag tecrübemdi arabamın sıkıntıları oldu yarışta antreman turlarında zarar vermemek için çok kibar kullandığım halde 14.200 gibi rakamlar yaptım yarış sırasında yakındaki arkadaşlar fark edemezler ama uzaklarda izleyenler mutlaka duymuştur gülben ergen'in şıkır şıkır şarkısı eşliğinde 400 leri bitirdim kafamda kask varken bile net duyuyordum avans sesini inş birdahaki yarışa eksiksiz ve tecrübeli şekilde geleceğim bazı arkadaşlar Rs geriden geçti falan yazmış 2 kere 3. vitese girmedi araba o sayede geçti yarıştığı bütün arabalar birbirinden iyiydi tebrik ederim herkesi birdahaki yarışa görüşmek üzere... FeRRo başarılar kardeşim maşallah araban çok iyi aksilik yaşadın inş gelecek yarışda güzel yarış çıkarırız birlikte ;)
Canlı yayından kayıtlar karabaşkan dan kalitelisi gelene kadar burdan bakabilirsiniz :)
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-videolari/90502-24-temmuz-akhisar-drag.html
KCANN_220
25-07-2011, 14:46
bı kac msj once genel yarıs tesekkurlerını ettım..
sımdı sıra specıal thankslerde..:D
sedınglerde kproyla start aldım aracın ayarı yetısmedı hafıf kurcalanmıs bı base map attık pek tat wermememıstı..saolsun erkut abım mugenı takıp reglatorden ayarlayın aklını werdı ısını gucunu bıraktı sonrada teste cıktık..belkı mukemmel olmadı mugen ama o sırada o ıs 10 numara oldu..cok ısımıze yaradı Allah razı olsun abıcım.. :icon_tup:
45 plaka vtec turbo nun sahıbı abı bnm cok kahrımı cektı..:)sabahın 6.50 sınde duzluu yaktım geldım uykudan kaldırdım sonra sayısız kere fodepar yaptım ohoohhh walaa Allah razı olsun yarıs yapıyorsak tabırı cayız buna rakıp denıorsa Allah herkeze senın gıbı rakıp wersın abı yaptıgın centılmenlıgı gordum ama o sırada goremedım senı kupa torenındede yoktun galıba sımdı yazıyorum ADAMSIN..!!:icon_tup:
eneste aynı sekılde aracı kendısını surusu 10 numara bı ınsan onla gazladıgımada mutluyum..:)
bu bnm ılk yarısımdı yer yer cok heycanlandım hatalar yaptık yer yer gusel seyler yaptık surculısan ettıysek affalo bnm yanımda olan bnı hep destekleen efe bulut(zaten mecwurlar ÖZ PUNISHE-R KARDESLER) mustafa(MAPPER CHARE AMA BU YARIS BISEYINI GOREMEDIK..:d:d) mustafa ustam alper abım kemer alper abım hacı abım kostek olan onur soytam:) antalyadan bızı ordan ızleen herkez ozellıkle emın abı(btu subaru) saolsun rasadı adlı fırmamızın ısmını tasıdık ustumuzde emın sarının sozlerı wardı^^kupa almadan gelmeyın..!!^^erdınc abı(saolsunbna sponsor oldu ayrıca tesekkur ederım)umit abım herkezın ayagına saglık bı dahakı yarısa daha gusel hazırlancaz herkezın ayagına elıne yureyıne saglık dıger yarısta gorusmek uzere daha ıyı zamanlar durmak yok saygılar sewgıler..:)
ERDINC-VTI07
25-07-2011, 14:54
Kemal can kardeşim senin bu şekilde başarılı olabılmen için her zaman ADA OTOMOTİV ÖZEL HONDA SERVİSİ olarak arkandayızz. Daha iyi ve güzel birlikte çok yarışa katılacağızz inşallahh... :)
Kemalcan seni burdan da tebrik ediyorum..Yarışın başından beri finale senle kalmak istiyordum sırf bu heyecanı yaşamak için... birbirine karışan iki k20 sesinden daha fazla heyecanlandıran başka birşey yok beni :D inanılmaz keyifliydi eline ayağına emeklerinize sağlık..
Tüm organizasyon kusursuzdu benim için..Tek tek tüm ekibe içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum..
Mekanikerim MuhaRRem'e , kamera kayıtta Tariks 'e ayrıca teşekkürler :D
Whiteside Impreza
25-07-2011, 14:58
Dereceye giren,giremeyen herkezi tebrik ederim...
Enes de lastiklerini iyice isittigi her seferinde 14'un altina indi, 13.9 kusurlerde, o sayilmaz mi :p B.stone S001 vardi, artik yoklar tabi :hahaha:
birbirine karışan iki k20 sesinden daha fazla heyecanlandıran başka birşey yok beni :D
DBS'yle senin kalkisinda vites atislarinizin arka arkaya olmasi sebebiyle kalkis alanindan duyulan sesin bir an bile kesilmemesi aninda aldigim haz anlatilmaz yasanir cinstendi :hahaha:
Maxiboost
25-07-2011, 15:18
Enes de lastiklerini iyice isittigi her seferinde 14'un altina indi, 13.9 kusurlerde, o sayilmaz mi :p B.stone S001 vardi, artik yoklar tabi :hahaha:
DBS'yle senin kalkisinda vites atislarinizin arka arkaya olmasi sebebiyle kalkis alanindan duyulan sesin bir an bile kesilmemesi aninda aldigim haz anlatilmaz yasanir cinstendi :hahaha:
Yanlis listeye bakmisim yardiriyo herkes 13.5 olarak duzelttik ya la :D bizde de nasil sans varsa yer gok slick ti :D
sweet_vtec
25-07-2011, 15:20
burada kendi adıma konuşayım önemli olan oradaki o atmosferi yakalamak orada olmak ve oradaki güzel insanlarla tanışmak, yoksa orada yaşanan olay hepimizin başına gelebilirdi.:icon_tup:
Yanlis listeye bakmisim yardiriyo herkes 13.5 olarak duzelttik ya la :D bizde de nasil sans varsa yer gok slick ti :D
Asıl slick typerlara lazımdı ya typerdan daha çok patinaj çeken araba mı var :D
burada kendi adıma konuşayım önemli olan oradaki o atmosferi yakalamak orada olmak ve oradaki güzel insanlarla tanışmak, yoksa orada yaşanan olay hepimizin başına gelebilirdi.:icon_tup:
Kesinlikle katılıyorum çok centilmence yarıştın lastikler güzel olsaydı çok çok daha iyi bir derece yapacağına kimsenin şüphesi yoktur heralde..Bu arada piste çıkarken aynanı açtım bilerek kapatıyormuşsun kusura bakma :)
sweet_vtec
25-07-2011, 15:25
bı kac msj once genel yarıs tesekkurlerını ettım..
sımdı sıra specıal thankslerde..:D
sedınglerde kproyla start aldım aracın ayarı yetısmedı hafıf kurcalanmıs bı base map attık pek tat wermememıstı..saolsun erkut abım mugenı takıp reglatorden ayarlayın aklını werdı ısını gucunu bıraktı sonrada teste cıktık..belkı mukemmel olmadı mugen ama o sırada o ıs 10 numara oldu..cok ısımıze yaradı Allah razı olsun abıcım.. :icon_tup:
45 plaka vtec turbo nun sahıbı abı bnm cok kahrımı cektı..:)sabahın 6.50 sınde duzluu yaktım geldım uykudan kaldırdım sonra sayısız kere fodepar yaptım ohoohhh walaa Allah razı olsun yarıs yapıyorsak tabırı cayız buna rakıp denıorsa Allah herkeze senın gıbı rakıp wersın abı yaptıgın centılmenlıgı gordum ama o sırada goremedım senı kupa torenındede yoktun galıba sımdı yazıyorum ADAMSIN..!!:icon_tup:
eneste aynı sekılde aracı kendısını surusu 10 numara bı ınsan onla gazladıgımada mutluyum..:)
bu bnm ılk yarısımdı yer yer cok heycanlandım hatalar yaptık yer yer gusel seyler yaptık surculısan ettıysek affalo bnm yanımda olan bnı hep destekleen efe bulut(zaten mecwurlar ÖZ PUNISHE-R KARDESLER) mustafa(MAPPER CHARE AMA BU YARIS BISEYINI GOREMEDIK..:d:d) mustafa ustam alper abım kemer alper abım hacı abım kostek olan onur soytam:) antalyadan bnı ordan ızleen herkez ozellıkle erdınc abı(saolsunbna sponsor oldu ayrıca tesekkur ederım)umit abım herkezın ayagına saglık bı dahakı yarısa daha gusel hazırlancaz herkezın ayagına elıne yureyıne saglık dıger yarısta gorusmek uzere daha ıyı zamanlar durmak yok saygılar sewgıler..:)
kardeşim benim öncelikle bende seni tebrik edemedim işim çıktığında dolayı kupa törenine kalamadım 1.liğine çok sewindim senin hakkındı zaten, o yaşanan olaydada ben durmayıp dewam etseydim sen elenecektin buda bize yakışmazdı haksız bi kazanç olucaktı dediğim gibi ben oraya kendimi görmeye geldim 1.olmak değildi zaten amacım hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum umarım bidahaki yarışta tekrar görüşürüz ama ayarını yapta gel sabah sabah uyandırma beni :D:D:D
sweet_vtec
25-07-2011, 15:29
Kesinlikle katılıyorum çok centilmence yarıştın lastikler güzel olsaydı çok çok daha iyi bir derece yapacağına kimsenin şüphesi yoktur heralde..Bu arada piste çıkarken aynanı açtım bilerek kapatıyormuşsun kusura bakma :)
eywallah kardeşim bence amaç burda haksızlık değil zevk ve keyif almak tabikide yaptığımız şeyleri görmek, ayna içinde içimden öyle yarışmak gelmişti ama sende kapalı olduğunu gördüğün için açtın :D sanada tebrikler.
dragon07
25-07-2011, 16:00
Dereceye giren,giremeyen herkezi tebrik ederim...
abi senide pistlerde görmek istiyoruz en azından kardeslerini destekle :D
o kadar güzel bi hafta sonu geçirdik ki neyi anlatsam hangi güzel anıları yazsam diye düşündüm bi an :))
yarışa katılan, o sıcakta bu spor için gönül verip seyre gelen, internetten deli gibi takip eden ve maddi manevi bu iş için koşan, çorbada gram tuzu olan herkezden allah razı olsun, ben esas sizleri tebrik ediyorum, umarım muabetimiz makaramız daimi ve sonuna kadar olur inşallah :)
cumartesi günü biz daha piste giriş yapmadan bizden önce gelen onca kişi vardı ya, böyle bi tablo varmıdır dünyada, hakkınız ödenmez :D
cumartesi günü antrenmanlar için toplandık ve bir çok araç zaten hazırda bulunuyordu ve kalabalıktı ve akşam üstüne dogru başladıgımızdan start alan herkez gördüğüm kadarıyla çok memlundu ve bana bitirme bu günü sabaha kadar antrenman yapalım deniyordu süpersiniz resmen :D
-BA typer enes kardeşim bir typer a +10 hp pilotaj katttın tebriklerin biribin para sana, harikaydın, iyiki tanışmısız diğer yarış görüşmek üzere :D
-Vtk turbo vtec ramazan kardeşimz her denemesinde kendisini geliştirdi ama şanzumanı hep bi haylazlık peşindeydi ve sonunda yaptı yapıcagını problem yasadı, çok üzüldüm seni yarışta göremediğimiz için geçmiş olsun..
-Kemalcan ek k20 si ile başlı başına bi olaydı zaten son dk ların adamı oldu pistte ama şu kadar diyim kardeşim olsa bu kadar severdim heralde mükkemmel bi insandın bu muabetmizin devamı dileğiyle her zaman bekliyoruz karddeşim, bileğinin hakkıyla söke söke aldı 1.ciliğini antalyaya gelip kutlayasım var :p :)(antalya ekibinin ismini tek tek yazmıcam hepinizi seviyoruz ) :D
-Dbs ve orçun ikilisine zaten dicek pek bişi bulamıyorum araba gidiyor pilot sürüyor falan falan hatta bi ara dbs den kim daha iyi zaman çıkarcak atışması vardı bi bertan sürüyor bi orcun hahaha :D süperdiniz rekor orcunda 13.5 ;) ve bu derece ile resmi olarak kayıt altına girmiş en hızlı atmosferik typer oldunuz tebrikler :D
-günün süpriz isimlerinden erkan block M3 ile 12.9 a indi müthişdi ve herkezi şaşırttı cidden :)
-serdar kardeşim kam vtec ile iyidin artık iyice pişmiş işin o...pusu oldun derler ya öyle olmuşun resmen hehehe maşşallah kardeşime :)
-saxo turbo ahmet abi çok üzüldüm rekora giderken boşa alıp finishi geçtin ve gelen rakamlar 12li idi inanılcak gibi değil :) umarım problemi çözer ve diğer yarış bizi bu görsellikden mahrum bırakmazsın..
-ferro 13.9 a indi vts ile her geçen gün kendini geliştiriyor maşallah
-fatih abi atmosferik Sarı EG'si ile 12.8 e indi kelimeler az kalır bu başarıya şaşırmaya devam ediyosun diyim :D
-Kadir abimizin RS inin sorun cıkarması çok üzdü, çünkü kendisi geçekten bu spora maddi manevi emekler veren bir kişidir emeğininin karşılıgı bu olmamalıydı çok kızdım white RS ine :) diğer yarış umarım sorunsuz olur için, seviyoruz seni :)))))
-hulk kendi rekorunu egale etmeye başladı artık gurur verici bi tablo ve sözün bittiği yer olarak nitelendiriyorum artık ben hulk u maşşalahh ona...
- vette süper hazırlanmış tebrikler avk servise, tam bir drag machine olmuş..
-subaru ile batu kardeşimiz bi gece öncesi aksaklıklarla otobanda arabayı düzeltmeye çalışırken pazar günü yarışta mücizeler yaratmasıda süperdi, pilotajıda arabasıda 10 du, ayrıca tebrik ediyorum seni gülüm :)
-ersin abi (stndrt turbo vtec) centilmenliği unutulmucak cinstendi
işte biz böyle insanlarla böyle samimi bir şekilde bazı şeyleri paytıgımız için yarışlarımız ve ortamımızda ters giden kötü sonuçlar doguran veya kawga gürültü falan olmuyor yarışanımız işi biliyor, organzasyonumuz zaten tosfed için yıllardır bu işi yapan ekibinden oluşuyor falan..
ve nasipse Rpm Race Events in son yarışında ve gelecek senelerde bizleri bir süpriz bekliyor, pistimiz komple revizyondan geçiyor ve pist full kapalı trübünlü 100 mt VHT'li, üstü kapalı büyük bir padok alanlı hale geliyor, yani artık TR sınırlarını aşmış avrupa standartlarında bir piste sahip olucaz inşallah.. Biz bu işi yapmayı çok seviyoruz bu şekilde sizlerle birlikte nice yarışlara inşallah, hatamız olduysa affola tekrar görüşmek üzere, bizi izlemeye devam edin.. :)
süpersiniz soner başka bişi demem :D
katılmak nasip olmadı, inşallah bir dahakine. arkadaşlarımı tebrik ederim.
ancak vahabın corvet in hakkı yeteri kadar verilmiyor gibime geldi. sadece nos la 11.6 çıkardı. muazzam bir süre. msupra 11,4 yapmıştı geçen sene, ben 11,8, şahane derece. vahap a çok sevindim, bol bol gazlıcak ortağım oldu. volkan tanju (avk) beyede tebriklerimi tekrar iletiyoru.
hilmi kardeşim, maşallah maşallah maşallah.
ahmet bey, sizede maşallah. en çok yarışmak istediğim kişilerden birisiniz. bu seferde ben yetiştiremedim aracımı. allah bir sonraki yarışta sapa sağlam beraber yarışmamızı nasip etsin.
bide hilmi kanka, benim kankanın arabayıda hazırlada, dobloyla mercedes yarışmaktan kurtulsun :) :)
chiefkadir
25-07-2011, 16:32
Yarışa benim Rs ve 28Ac106 ile iki araba süre süre geldik,
C.tesi gecesi ortamı bu yarışta ayrı bir güzeldi :)
Geçen yarışta büyük ve çok iyi tutan slicklerle b. balatayı yakmıştık bu yarışa batu kardeşimin tavsiyesi ile onun 180 tabanlı ince lastiği ile girdik,seedingde çok sararak 14,2 yapınca geniş slick bakındık vtk vti da fazladan slick vardı ama onlar çoktan ankara yoluna çıkmışlardı :)
Yarışta ince slicklerle inanılmaz sardım,ikinci kalkışta aks yerinden oynamış herhalde abs ışığını yaktı hiç yürümedi araba finish de durdum kontak açtım kapadım nafile starta geldiğimde ise komple çıktı yerinden kalkdık oracıkta :D
Allahtan segmanı yerine oturtum yola çıkabildik ama önce 200km sonra 100km derken her 40km de bir yerinden çıktı ve biz tekrar aks indirip taktık derken 13 saat sonra ankaraya girebildik..35 tl lik aks segmanı yüzünden yarışı tamamlayamadık, buna şükür ordada kalabilirdi :)
Ankaradan gelenler olarak şanssızlıkmıdır eksik bişeylermi yapıyoz her ne denirse artık iki yarıştır nerdeyse tüm arabalarımız sıkıntı çekti nazmitocak kankam sanada tekrar geçmiş olsun enazından birkez bile start alamadın canın sağolsun bidahakine iyi oluruz elele;)
Kemalcan kardeşime helal olsun bileğinin hakkı ile birincilik aldı,Ba typer,dbs ve özellikle h22 çok iyiydi onlarada maşallah..
Benimle beraber yarışa gelen Ac106 , Salihliye iner inmez tahmin ettiğimiz gibi çok fakire kaldı allahtan Utku geldi ayarladı araba düzeldi ama o da lastik seçimi kurbanı oldu ayırca iki kez vites kolu çıktı.
Organizasyona gelince yine herşey tam düşünülmüştü yarış öncesi gecesi mangal keyfi bambaşkaydı,...Seyirci az ve öz taşkınlık vs.olmadan yarışını seyretti gönül isterki 650km değilde daha yakın olalım ve her yarışa gelelim :)
yolda yaşadığım sıkıntıda bana yardımını esirgemeyin,başta Aydın İskender olmak üzere,Utku Selamoğlu,Mekaniker Ahmet kardeşlerime teşekkürler...
sweet_vtec
25-07-2011, 16:38
@Lp2´isimli üyeden Alıntı
k20 ıcın dıyorum ben dıgerını bılemıcem
bende laciden bahsediyordum
neyse hatlar karıştı
seedinglerede baktım d16 turbo imiş.vtec'te degilmiş
Techturkey.com Post 1787
k20 siyah renkti atmosvrk.
d16 diye yanlış yazılmış b16 a2 stock t.vtec
serdar_07
25-07-2011, 17:13
-serdar kardeşim kam vtec ile iyidin artık iyice pişmiş işin o...pusu oldun derler ya öyle olmuşun resmen hehehe maşşallah kardeşime :)
kardeşim sanada çoook teşekkür ederim her geldiğimde ilgileniyorsun kahrımızı çekiyosun allah razı olsun :) kam vtec'i koşturmaya çalışıyoz elimizden geldiğince işte :D ama ufaktan gıdıklamak gerekiyorr:)
serdar_07
25-07-2011, 17:15
neyse hatlar karıştı
Techturkey.com Post 1787
abi maşşallahın vardı valla çok güzel yürttün centilmenliğini ayrıca tebrik ediyorum :D bende özendim turboya bakalım hayırlısı artık :) saygılar..
neyse hatlar karıştı
Techturkey.com Post 1787
basınc acabıldınmı ılk yaptığın setup basınc cok dusuktu galıba...
Eray Yümsel
25-07-2011, 17:28
Olm en iyi suren 13.6 slicklerle nosun fln calisiyodu setup dedigim o :) 13 yaparsin ilerde degisiklik yapip o ayri
kardeşim 13.6 yı nossuz yaptım kafanmı güzel her kalkışım 13.7 zaten seeding te 13.7 idi yarıştada 13.7 yaptım dbs yanıma gelince nosumda bozuk olunca biraz daha ciddi kalktım 13.6 ya düşürdüm ondada 0.06 salise ile geçildik kısmet değilmiş... +++++ bujiler iyice bitti büyük büyük yazayımda kafana girsin arızalı araçla bukadar
kanki 250hp var yada yoktu m3 dün bujiler iyice sıçtı bugün marş bastık araba çalışmadı bile hatta okadar diyim :) 13.6 yı nossuz ve bujiler bitik yaptım
Eray Yümsel
25-07-2011, 17:31
öncelikle eray arkadaşım antalyadan kalkıp akhisara kadar geldiğin için ayağına sağlık,sen ve senin gibi bu spora emek veren herkesin başımızın üstünde yeri var ve sizleri her yarışımızda aramızda görmek isteriz :icon_tup:
ben yarışı sunmaya çalışan şahsım yani "hüseyin çevik" eski "cvk" rs'in sahibi,ben mesleğim gereği insan piskolojinden iyi anlarım ve senin yukarda benim için yazdıklarını yarış esnasında başına gelen olumsuzluklara yada "dbs" type-r ile aranda olan tatlı rekabete bağlıyorum ve olabilir eray o anki psikoloji ile yanlış yorumlamış olabilir diyorum
ama ama "ben hiçbir aracı yok alkışlayın yok yayaya şaşaşa diye tezahurat yapın anlamına gelen ne bir cümle kurdum nede bir çağrıda bulunmadım" üstünde emek olan,her araca aklıma geldikçe herkesten alkış istedim,gerek ben gerek yarış ekibi sürücülere elden geldiği kadar adil davranmaya çalıştık,benim önceden bilmediğim ve senin mesajınla öğrendiğim aranızdaki "dbs type-r - m3 e30" rekabetinden ötürü yanlış anlamış olabiliceğine inanıyor ve aklında kalan soru işaretlerinide yakın zamanda barış arkadaşımızın ekleceği drag videolarından yanıtlayabileceğini düşünüyorum ;)
tekrar tekrar sen dahil bu sporun ayakta kalması için araç hazırlayan yakın yada uzak demeden gelip misafirimiz olan ve yarışan tüm araç sahiplerine teşekkürlerimi sunuyorum,ayağınıza emeğinize arabanıza sağlık arkadaşlar :icon_tup:
hüseyin yine vurguluyorum tavrımı sert algılama o anda duysaydım farklı davranırdım diyorum haklıyımda ben daha izlemedim videoları ama bulcam dbs de emek var şu var bu var geçmesi lazım gibi kelimeler var MIŞ mış diyorum o yüzden üstelemiyorum videolar gelince izleriz demişsen düzeltiriz dememişsen yanlış bilgiden dolayı özür diler kapatırız konuyu. uzatılcak bişey yok organizasyona gölge düşürcek bişeyde değil bu konuşuyoruz sadece emeğinize sağlık
Katılımcı, izleyici organizasyonda var gücüyle emeğini, misavirperverliğini esirgemeyen RPMteam ekibinin emeğine çabalarına sağlık..
Gün geçtikçe herşey daha güzel, planlı, centilmence, profesyonel olmaya başlıyor..
Hepinizin ayağına sağlık..
sweet_vtec
25-07-2011, 17:41
abi maşşallahın vardı valla çok güzel yürttün centilmenliğini ayrıca tebrik ediyorum :D bende özendim turboya bakalım hayırlısı artık :) saygılar..
kardeşim benim çok sağol, biyandan senin adına sewindim biyandan üzüldüm 14-15e girdin diye cmrtesi gecesi 15,1 ler getirdin pazarda 14lere düşünce süper dedim ama 14-15 olunca en anltlarda kaldın ama bence süper bi başarı tebrik ediyorum senide.
Maxiboost
25-07-2011, 17:47
Eray olay adamsin :D slick lastikli rwd ile kalkiosun la 13.6 max bence cunku seni dbs den daha fazla motive edecek arac yok dunya uzerinde :D saka bi yana sen gonulde birincisin lan yemisim dbs yi :)
sweet_vtec
25-07-2011, 17:48
basınc acabıldınmı ılk yaptığın setup basınc cok dusuktu galıba...
basınçla oynamadık hiç ilk stpta vitesi sokamadım dbriyaj ısındığı için k20de baya önde olduğu için basıpta arabayı yormak istemedim, buarada arkadaşın biri yazmıştı basınçmı kıstılar acaba vtec cumartesi çatara patara gidiyordu ama pazar çok sessizdi diye onuda açıklayayım, tunercim özdin abi olmadığı için lanç patlama yapıyırdu ve dewiri çok düşürüyordu o yüzden cumartesi sesliydi pazar günü onu kapadık ve daha iyi olduğuna inanıyorum14,1 leri görük o yüzden bunuda belirtmek istrerim.:icon_tup:
Eray Yümsel
25-07-2011, 17:52
Eray olay adamsin :D slick lastikli rwd ile kalkiosun la 13.6 max bence cunku seni dbs den daha fazla motive edecek arac yok dunya uzerinde :D saka bi yana sen gonulde birincisin lan yemisim dbs yi :)
eyvallah kanki de inan slick te aynı yol lastiğide fark etmedi yani :D sarıyorum iyi izle video koymuşlar dumanlara iyi bak :D zaten sarmasamda araba cortladı bujiler sıçtı ice herneyse uzatılcak bişey yok güzel yarıştı eğlendik allah nasip ederse tekrardan akhisarda görüşmek dileğiyle :D sana seviyorum bertam ım
Güzel bir yarış oldu sorunsuz sıkıntısız herkes birbirine yardımcı oldu çok güzel ve iddalı arabalar vardı şansızlık yaşayan arkadaşlar oldu can'a geleceğine mala gelsin diyoruz inş bir sonraki yarışta kimse sorun yaşamaz bu benim ilk drag tecrübemdi arabamın sıkıntıları oldu yarışta antreman turlarında zarar vermemek için çok kibar kullandığım halde 14.200 gibi rakamlar yaptım yarış sırasında yakındaki arkadaşlar fark edemezler ama uzaklarda izleyenler mutlaka duymuştur gülben ergen'in şıkır şıkır şarkısı eşliğinde 400 leri bitirdim kafamda kask varken bile net duyuyordum avans sesini inş birdahaki yarışa eksiksiz ve tecrübeli şekilde geleceğim bazı arkadaşlar Rs geriden geçti falan yazmış 2 kere 3. vitese girmedi araba o sayede geçti yarıştığı bütün arabalar birbirinden iyiydi tebrik ederim herkesi birdahaki yarışa görüşmek üzere... FeRRo başarılar kardeşim maşallah araban çok iyi aksilik yaşadın inş gelecek yarışda güzel yarış çıkarırız birlikte ;)
saolsaın hacı senın arabanda cidden ii cok konusalan arabalarlar kadar yaptın derece pilotajında iidi kimse inkar etmesin tecrube oldu sanada inş dahada ındırırsın süreni aşalara:icon_tup:bilenmeye dewammı hacı:D
Eray Yümsel
25-07-2011, 17:55
bu arada şunu da belirteyim orda çıkan tatsızlıkta benim hatam yok o güvenlik amiri gelip amele muamelesi yapınca dayanamadım önce insan gibi uyardım dinlemedi üstüne bide alın la şunu dışarı demezmi doğal olarak patladım zaten typer a geçilmişiz moral bozuk üstüne bide bu gelince böle oldu kusura bakmayın
serdar_07
25-07-2011, 17:59
kardeşim benim çok sağol, biyandan senin adına sewindim biyandan üzüldüm 14-15e girdin diye cmrtesi gecesi 15,1 ler getirdin pazarda 14lere düşünce süper dedim ama 14-15 olunca en anltlarda kaldın ama bence süper bi başarı tebrik ediyorum senide.
evet ben 15 grubunda yarışcaktım ama fazla kasdım galiba kendimi pazar günü 14.950 çıktı en son 14.800 lere indim ama yetmedi tabi :) özdin abide o kadar uyarmıştı beni ama acemilik işte :D biraz şanslıydım 2 araba eledim o bana yetti :D
eyvallah kanki de inan slick te aynı yol lastiğide fark etmedi yani :D sarıyorum iyi izle video koymuşlar dumanlara iyi bak :D zaten sarmasamda araba cortladı bujiler sıçtı ice herneyse uzatılcak bişey yok güzel yarıştı eğlendik allah nasip ederse tekrardan akhisarda görüşmek dileğiyle :D sana seviyorum bertam ım
beni sevmionmu la
kankaaa hala bursadayim ben gelll asfalt cok ii tutuo ztn :P
Tüm Katılımcılara Ayrı Ayrı Tebrikler.
memnun şekilde ayrıldıysanız ne mutlu...
Herkes süperdi,
ama benim açımdanda 2 ayrı bomba vardı.
Biri Corvette Vahap bey, diğeri Batu wrx.
stock ama düzgün bir corvette, taktı slick lastiğini bastı 100shot'nı 11.4 koştu.
drag slick kullansaydı eğer çok daha şaşırtırdı hepimizi.
Batu ise, çok istiyordu yarışmak.
daha birçok malzemesi eksik olduğu halde sırf yarışabilmek için geldi.
green boltOn turbo + oem ecu... 1.5bar cont.
12.3'e kadar indirdi. süperdi.
Gelen Yarışan, İzleyen, Bir İşin Ucundan Tutan Tüm Arkadaşlara Teşekkürler.
Eray Yümsel
25-07-2011, 18:02
beni sevmionmu la
kankaaa hala bursadayim ben gelll asfalt cok ii tutuo ztn :P
bi sen vardın zaten moruk :hehe:
m-power07
25-07-2011, 18:03
evet ben 15 grubunda yarışcaktım ama fazla kasdım galiba kendimi pazar günü 14.950 çıktı en son 14.800 lere indim ama yetmedi tabi :) özdin abide o kadar uyarmıştı beni ama acemilik işte :D biraz şanslıydım 2 araba eledim o bana yetti :D
Serdar ben kimseden değilde senden korktum benide eler bu gidişle diye kaç araba geçtin kaç tane bozdun :D
bi sen vardın zaten moruk :hehe:
merkeze goturmediler sorun yok o yuzden:D
serdar_07
25-07-2011, 18:09
Serdar ben kimseden değilde senden korktum benide eler bu gidişle diye kaç araba geçtin kaç tane bozdun :D
ahahahahah az kaldı senle kalkcaktım valla :D :D
swapcenter
25-07-2011, 18:15
arkadaşlar bence günün adamı er_kan block 12.9
bu arada şunu da belirteyim orda çıkan tatsızlıkta benim hatam yok o güvenlik amiri gelip amele muamelesi yapınca dayanamadım önce insan gibi uyardım dinlemedi üstüne bide alın la şunu dışarı demezmi doğal olarak patladım zaten typer a geçilmişiz moral bozuk üstüne bide bu gelince böle oldu kusura bakmayın
Ulan yapilirmi beee adam typeR a gecilmis :):):):)
h22, typerlar, vette cok basariliydi.. emegi gecen tum arkadaslarimi tebrik ediyorum bu sefer uzaktan seyrettik:)
kazasız belasız bir yarış daha bitti....... allahın izni ile... sıcak araçları fazlasıyla etkiledi çok şişdi araçlar talihsizliklerde olmadı degil... ama en çok üzüldüğüm ferro oldu alper abi elinden geleni yaptı olmadı nasip nazara geldi :) k20 vtec süperdi hacı antalya ekibinide tebrik ediyorumm mustafa gene ayar peşinde yürüttü k20 helal olsunnnn
Bana gore bu yaris bomba arabalar vardi buyuk suprizler oldu cok keyifliydi. Rekabet yardimlasma inanilmazdi. Batu wrx ceco gc8 erkan block zoru basaranlar. batu bir sonraki yaris kesin 11 lerde ceco da oyle insallah. Erkan block da bomba yapabilir kotu debriyajla 12.9 ypti o araba 12.5 alti iner insallah. Rekabet kizisiyor ve daha renkli oluyor yarislar. cok guzel drag gunleri RPM ekibi ile bizleri bekliyor insallah. Ahmet abim mukemmel bir insansin gercek bir dragseversin abicim eli opulecek insansin bu camiada. Ne kadar sorun yasadigini biliyoruz ve yilmadan gelip gidiyorsun. Bu gercek tutkudur beyler. Tum ankarali abilerimizden bekledigimiz davranis. Sicak hava mi??? Kimin umrunda bosversene :):)
Ahmet
m-power07
25-07-2011, 21:01
saolsaın hacı senın arabanda cidden ii cok konusalan arabalarlar kadar yaptın derece pilotajında iidi kimse inkar etmesin tecrube oldu sanada inş dahada ındırırsın süreni aşalara:icon_tup:bilenmeye dewammı hacı:D
İnşallah süreyi indiricez ve güzel yürüyen arabalarla yarışmak istiyorum bu isteğim umarım yanlış anlaşılmaz onu bunu geçip isim peşinde koşan biri değilim yürüyen arabalarla kendi arabamı görmek derdim.. FeRRo fena bilendim bu sefer :icon_tup:
sınıf 1 de bu sefer az araç vardı..serdar sıralama da 15 sn altına düşünce sınıf 2 de yarıştı..bende cenker abi ile yarıştım :)
Herkes kendini gelistirmeye calisiyor bu mukemmel bir sey. Bu hirs degil kendini gelistirmektir. Bir ust gruba goz dikenleri yaristigi grubun en hizlisina kafa tutmak icin cabalayanlari cani gonulden destekler ve elimden geldigince yardimci olmaya calisirim. bu spor bu sekilde gelisir. Herkesin allah yardimcisi olsun. Motoruna nazar degmesin insallah. Amin.
Miniğim Ahmetim çok haklısın,
Ben İnanıyorumki Türkiye'de 10sn altındaki ilk resmi derece Ahmet Coşkun Bayır'dan Gelicek.
o azim o tutku, kesinlikle takdir edilip örnek alıncak türden.
şu aksilikler bir geçsin, TurboSaxo'yu izlemeye doyamıcaz :D