Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : RPM Race Events Drag Race Championship '11 - 24 Temmuz - Canlı Yayın

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12]

serdar_07
25-07-2011, 21:25
sınıf 1 de bu sefer az araç vardı..serdar sıralama da 15 sn altına düşünce sınıf 2 de yarıştı..bende cenker abi ile yarıştım :)

abi hala aklımda zaten gitti kupa :( ama en azından neler yapabileceğimi gördüm yani buda başarı kendi rekorumu kırdım :D bi dahaki yarış daha iyi olacak inşallah ikimiz için ;) 14-15 arasında çekişelim :D

TAM35GNY
25-07-2011, 21:39
10 yillik hayal gerceklestirilir de bu kadar guzel gerceklestirilemez heralde :))

RPM'den de yazdim burdan da yazmak istiyorum.. Orada emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler ve Allah hepinizden razi olsun, bana sponsor olma firsati verdiginiz icin ve karsiligini bana, diger tum sponsor ve katilimcilara bu kadar guzel sundugunuz icin.. Okudugum kadariyla evinde izleyeninden, yerinde izleyenine kadar sikayeti olan bir kisi bile olmadi..

Allah birlik beraberligimiz bozmasin basarilarimiz daim olsun insallah...

Bu arada okuyan diger bu sektorden ekmek yiyen arkadaslar, inanin bu tarz organizasyonlara destek olmak karilastigimiz tum sikintilari hafifletiyor ve bu basariya ortak olmak insani daha da sevklendiriyor, umarim onumuzdeki yarislarda sponsor sayisini arttiririz ve daha da kaliteli bir yarisi tum Turkiye'ye sunabiliriz..

Katilan, izleyen destekleyen tum arkadaslarima da ayrica tesekkur ederim..

Alper_
25-07-2011, 21:51
abi hala aklımda zaten gitti kupa :( ama en azından neler yapabileceğimi gördüm yani buda başarı kendi rekorumu kırdım :D bi dahaki yarış daha iyi olacak inşallah ikimiz için ;) 14-15 arasında çekişelim :D

sağlık olsun keşke senin yerinde ben olsaydım daha keyifli olurdu :D tabiki daha iyi olacak güzel tecrübe oldu..bir daha ki yarışa 14-15 saniye :icon_tup:

chare
25-07-2011, 21:54
bı kac msj once genel yarıs tesekkurlerını ettım..

sımdı sıra specıal thankslerde..:D
sedınglerde kproyla start aldım aracın ayarı yetısmedı hafıf kurcalanmıs bı base map attık pek tat wermememıstı..saolsun erkut abım mugenı takıp reglatorden ayarlayın aklını werdı ısını gucunu bıraktı sonrada teste cıktık..belkı mukemmel olmadı mugen ama o sırada o ıs 10 numara oldu..cok ısımıze yaradı Allah razı olsun abıcım.. :icon_tup:

45 plaka vtec turbo nun sahıbı abı bnm cok kahrımı cektı..:)sabahın 6.50 sınde duzluu yaktım geldım uykudan kaldırdım sonra sayısız kere fodepar yaptım ohoohhh walaa Allah razı olsun yarıs yapıyorsak tabırı cayız buna rakıp denıorsa Allah herkeze senın gıbı rakıp wersın abı yaptıgın centılmenlıgı gordum ama o sırada goremedım senı kupa torenındede yoktun galıba sımdı yazıyorum ADAMSIN..!!:icon_tup:

eneste aynı sekılde aracı kendısını surusu 10 numara bı ınsan onla gazladıgımada mutluyum..:)

bu bnm ılk yarısımdı yer yer cok heycanlandım hatalar yaptık yer yer gusel seyler yaptık surculısan ettıysek affalo bnm yanımda olan bnı hep destekleen efe bulut(zaten mecwurlar ÖZ PUNISHE-R KARDESLER) mustafa(MAPPER CHARE AMA BU YARIS BISEYINI GOREMEDIK..:d:d) mustafa ustam alper abım kemer alper abım hacı abım kostek olan onur soytam:) antalyadan bnı ordan ızleen herkez ozellıkle erdınc abı(saolsunbna sponsor oldu ayrıca tesekkur ederım)umit abım herkezın ayagına saglık bı dahakı yarısa daha gusel hazırlancaz herkezın ayagına elıne yureyıne saglık dıger yarısta gorusmek uzere daha ıyı zamanlar durmak yok saygılar sewgıler..:)

son gün k-pro gelmiş yumurta dayanmış, sana bir milyon kere sağ koltuk koydur arabaya ayar yapcaz dedim koymadın ben ne yapayım, buraya yazıyosun, laptopu mu tutayım? arabayamı tutunayım? uçmamak için içerde canmı çekişeyim? afryi mi izliyeyim? avansmı dinliyeyim?
arabada far ampulu yok gece de ayar yattı sayenizde..

bu ayarda 14sn yaptın, 2 - 3 kesicide kaldığın halde..
benden yorum yok, bundan sonra ... değil. bana öyle yazıyosan bende bunu yazarım buraya..:heyoo:

speed
25-07-2011, 22:01
evet ben 15 grubunda yarışcaktım ama fazla kasdım galiba kendimi pazar günü 14.950 çıktı en son 14.800 lere indim ama yetmedi tabi :) özdin abide o kadar uyarmıştı beni ama acemilik işte :D biraz şanslıydım 2 araba eledim o bana yetti :D

bende vti la denemeler yaptım o pistte ayrıca bir çokta vtec izledim ...ama senin gibi hakim olan sadece aybek'i biliyorum....korkunç bir yeteneksin bence devam etmelisin....hem kam'a hemde sana maşallah....headers olmayan , beyin olmayan bit vti la 14.8 ler bence müthiş....

speed
25-07-2011, 22:06
basınçla oynamadık hiç ilk stpta vitesi sokamadım dbriyaj ısındığı için k20de baya önde olduğu için basıpta arabayı yormak istemedim, buarada arkadaşın biri yazmıştı basınçmı kıstılar acaba vtec cumartesi çatara patara gidiyordu ama pazar çok sessizdi diye onuda açıklayayım, tunercim özdin abi olmadığı için lanç patlama yapıyırdu ve dewiri çok düşürüyordu o yüzden cumartesi sesliydi pazar günü onu kapadık ve daha iyi olduğuna inanıyorum14,1 leri görük o yüzden bunuda belirtmek istrerim.:icon_tup:

çok daha iyi olucak...kolay değildi mika gibi lastiklerle o dereceyi çıkarmak...maşallah....

m-power07
25-07-2011, 22:10
bende vti la denemeler yaptım o pistte ayrıca bir çokta vtec izledim ...ama senin gibi hakim olan sadece aybek'i biliyorum....korkunç bir yeteneksin bence devam etmelisin....hem kam'a hemde sana maşallah....headers olmayan , beyin olmayan bit vti la 14.8 ler bence müthiş....

KAM vtec çok sevdiğim bir arkadaşımın arabası o arabanın yeri 15-16 değil 14-15 güzel bir egzantrik headers ve beyin zaten bu 3 parçayı taktığı zaman derecesi kullanışını iyi bildiğim için rahatlıkla söylüyorum süresi 14.00 14-50 vtec ile bu klasman biraz kasar ama ilk üçede girer allahın izni ile başarılarınızın devamını diliyorum serdar bu 3 parçayıda görmek istiyoruz artık kam vtecde :icon_tup:

m-power07
25-07-2011, 22:15
son gün k-pro gelmiş yumurta dayanmış, sana bir milyon kere sağ koltuk koydur arabaya ayar yapcaz dedim koymadın ben ne yapayım, buraya yazıyosun, laptopu mu tutayım? arabayamı tutunayım? uçmamak için içerde canmı çekişeyim? afryi mi izliyeyim? avansmı dinliyeyim?
arabada far ampulu yok gece de ayar yattı sayenizde..

bu ayarda 14sn yaptın, 2 - 3 kesicide kaldığın halde..
benden yorum yok, bundan sonra ... değil. bana öyle yazıyosan bende bunu yazarım buraya..:heyoo:

gençler atışmaya gerilmeye suç bulmaya gerek yok maşallah ayarsız haliyle çok güzel başarılara imza attı dün kemalcan.. mustafa sana kimse suç bulamaz kardeşim ne ben ne kemalcan nede birbaşkası sitem etmekte haklısın ama kemalcanda takılıyor sana ciddi olmadığına eminim son dk kpro gelirse arabada koltuk dahi yoksa yapılacakda pek bişey kalmıyor keşke araba 3 4 gün önce hazır olsaydı sende elinden geleni yapardın bomba gibi süreler çıkarırdı unutmayalım 1 ay sonra bir yarış daha var ben 14 altına inmek için uğraşıcam siz 13 lere inmeye bakın 13.8 den :icon_tup:

KCANN_220
25-07-2011, 22:39
bnm mustafadan bı suphem yok bn ona takıldım ama o cıddıe almıs anlasılan cumlenın basında yanımda olan kardeslerım yazıor zaten bı laf soz dıycek olsam yuzune soylerım acar telı soylerım sıkıntı yok bı rahatsızlıım olsa camurluklarıma mapped chare yazmam burdan konusulcak seyler deıl bunlar mustafa olsun olmasın mugenle 13.8 yaptım kproyla 13.5 lerı weya daha asagılarıda gorurum Allahın ıznıyle sıkıntı yok..:icon_tup:

feRRo
25-07-2011, 22:42
İnşallah süreyi indiricez ve güzel yürüyen arabalarla yarışmak istiyorum bu isteğim umarım yanlış anlaşılmaz onu bunu geçip isim peşinde koşan biri değilim yürüyen arabalarla kendi arabamı görmek derdim.. FeRRo fena bilendim bu sefer :icon_tup:

hacı sewdim ben antalya tayfasını kanım aldı cidden alperlede konustuk şimdi beni siz geçin:D yanlız sunu herkes bilsinki ben farkındayım bunun herkesın hemen hemen setabı aynı kımse öle bırbırını ayırmayı zaten beklemesın..benm bicogunuzdan eksıgımde wardır ufakta olsa okuyup üflemıyoruz arabayı cok acık yazdım kımsede yazmaz parcalarını kolay kolay en hızlı benm dıye bı derdım yoqq öle bı adamda degılım..ben o sıkıntıya ragmen ıstedıgımı yaptım rahatım:)

serdar_07
25-07-2011, 22:42

teşekkür ederim abicim.... bu kadar iyi saniye çıkarmamda seninde payın var abi bu kadar iyi bir vtı'ı bana verdin:) ...bende elimden geldiğince yürütüyorum kam vtec'i :D biraz daha iyleştirmek için sen lazımsın :D

m-power07
25-07-2011, 23:03
bnm mustafadan bı suphem yok bn ona takıldım ama o cıddıe almıs anlasılan cumlenın basında yanımda olan kardeslerım yazıor zaten bı laf soz dıycek olsam yuzune soylerım acar telı soylerım sıkıntı yok bı rahatsızlıım olsa camurluklarıma mapped chare yazmam burdan konusulcak seyler deıl bunlar mustafa olsun olmasın mugenle 13.8 yaptım kproyla 13.5 lerı weya daha asagılarıda gorurum Allahın ıznıyle sıkıntı yok..:icon_tup:

Mapper Chare seviyoruz seni kafana takma moruk antalyada herkes biliyor seni tanıdığın tanımadığın herkese elinden geldiğince yardımcı oluyorsun en iyide ben biliyorum neler yaptığını sadece benim arabama ne kadar uğraştığımızı eline emeğine sağlık tekrardan kemalcan seni kıracak bir adamda değil bizim adamımız...

hacı sewdim ben antalya tayfasını kanım aldı cidden alperlede konustuk şimdi beni siz geçin:D yanlız sunu herkes bilsinki ben farkındayım bunun herkesın hemen hemen setabı aynı kımse öle bırbırını ayırmayı zaten beklemesın..benm bicogunuzdan eksıgımde wardır ufakta olsa okuyup üflemıyoruz arabayı cok acık yazdım kımsede yazmaz parcalarını kolay kolay en hızlı benm dıye bı derdım yoqq öle bı adamda degılım..ben o sıkıntıya ragmen ıstedıgımı yaptım rahatım:)

yalan yok yüzüne söylüyorum ben seni çok farklı biri olarak tahmin ediyordum ama gayet efendi düzgün saygılı bir arkadaşsın bizimde kanımız sana ısındı inş bu güzel başlayan dostluk böyle devam eder.. yarış muhabbetine gelince bu işler hobi işidir fazla hırs zarar verir zevk alıyorsan yenmek yenilmek tabiki önemli değil kupa budalasıda değiliz çok şükür benim ve alper kardeşiminde yeterince var farklı yarışlardan kupalarımız var iyiki gelmişim yeni dostlar edindim... :icon_tup:

Sh4rk
25-07-2011, 23:14
evımde netten kesıntısız ızledım cok zevklıydı

ınsallah bır sonrakıne gelırım

emegı gecen herkese tesekkurler evımızde bıze bu ımkanı sagladıkları ıcın:)

kcann lannn sen neler yaptın lannn

maşallah Allah daha da ıyı sureler nasıp etsın

lan olm kproya gerek yok lann mugenle devamm :D:D

Erol
26-07-2011, 00:22
RpmTürk : eğer gece yarışı düzenlerseniz cok cok zevkli olur araçlar açısından performans açısından daha iyi olur..ukraynada defalarca gece yarışında kalktım bence çok keyifli..organizasyon için teşekkürler ellerinize sağlık

İnşallah
Bizimde çok isteğimiz bir proje diyebilirim. Nasipse olur. Araçlar ciddi şekilde performans gösterir hemde kimse sıcaktan şikayetçi olmaz. Ama cumartesi gecesi katılım nasıl olur orasida önemli..
Şehir dışından nasıl gelinir orası muamma..biraz zorluğu Var.

BerkayKamaci
26-07-2011, 02:25
bı ara kameraman DBS Type-R'ın plakasına zoom yaptı. Plakadaki nazar boncugunu gorunce kendı kendıme gulumsedım ekran basında. kendı ellerımle BOB'un plakasından söküp ona yapıştırmıştım. Tekraar Tekrar maasallah :) :)

DaRkNeSs-
26-07-2011, 02:39
bu bnm ılk yarısımdı yer yer cok heycanlandım hatalar yaptık yer yer gusel seyler yaptık surculısan ettıysek affalo bnm yanımda olan bnı hep destekleen efe bulut(zaten mecwurlar ÖZ PUNISHE-R KARDESLER) mustafa(MAPPER CHARE AMA BU YARIS BISEYINI GOREMEDIK..:d:d) mustafa ustam alper abım kemer alper abım hacı abım kostek olan onur soytam:) antalyadan bızı ordan ızleen herkez ozellıkle emın abı(btu subaru) saolsun rasadı adlı fırmamızın ısmını tasıdık ustumuzde emın sarının sozlerı wardı^^kupa almadan gelmeyın..!!^^erdınc abı(saolsunbna sponsor oldu ayrıca tesekkur ederım)umit abım herkezın ayagına saglık bı dahakı yarısa daha gusel hazırlancaz herkezın ayagına elıne yureyıne saglık dıger yarısta gorusmek uzere daha ıyı zamanlar durmak yok saygılar sewgıler..:)

kemalcan caddede ışıklardan kalkış yapmaya alışıksın heralde sarı yandı mı fırlıyorsun yeşili beklemeden :D çok fodepar yaptın ama sonunda ışıklara alıştın ve gayet iyi kaldırdın arabanı kupan hayırlı olsun :) yanlız mugen in kesici sesi bi tuhaf geldi bana kpro ya alışık olduğumuzdan sanırım :D kpro ve daha iyi bi lastikler daha da aşağı çekeceksin süreni maşallah diyelim :)

ewet arkadaşlar araçım 45 dc 511 araç atms. turbo vtec 0,6 bar civarı basıyor başka hiçbir değişiklik yoktur sadece koltuklar söküktür tamamen kendi yaptığım bişey dir, aylardır yıllardır bu yarış için hazırlanmamıştır, üzerindeki lastikleri bile değiştirmedim 3-5 senelik lastiklerle girdim ve bu yarışa rpm gurubundaki arkadaşlarım olduğu için bu keyifi tatmak için girdim, k20yi burdan tebrik ediyorum gerçekten güzel hazırlanmışlar maşallah ama eğer ben 3,yarışımızda durum 1-1 ken yeşil yandığında kalktım, onun kalkmadığını gördüm ve durdum, normalde start verilmiş yeşil yanmış kalkışım normal gerçekleşmişti eğer ben dewam etseydim k20 orada elenecekti ama buna içim el vermedi sonuçta ben o yarışa 1,olmak için değil kendimi görmek ve zevki yaşamak için gittim, o yüzden bilip bilmeden kimse sallamasın yok böyle turbo vtec mi olur turbo değildir bu 13 çıkarması lazım böyle vtec görmedik diye, herkezin kendi görüşüdür bu ama kimseyi rencide etmemek lazım sonuçta bu yarışa katıldığım için çok mutluyum herşeye rağmen başta tatilini bırakıp gelen tunerci özdin abime erola selçuğa denize hüseyine sonere ve tüm rpm ekibine teşekkür ediyorum ve bu başarılı org.dan dolayı kendilerini tebrik ediyorum ve bidahaki yarışa şimdiden adımın yazılmasını istiyorum...

dün yarış sonrasında da konuştuk seninle benim izmir pistinde ilk yarışımdaki durum aynı senin başına gelmiş gibi. 4-5 senelik artık emekli olmuş lastikler ve 230-240 bg ( tahmini ) güçlerde önden çeker araba bi araya gelince ve launch control olunca ilk 2 vites resmen boşta geçiyor.. :) arkadan izleyebildiğm kadarıyla patinajdan kurtardığın gibi arayı kapatıyorsun ama mesafe geçmeye yetmiyor :) aynısı benim de başıma geldi :)
abi dün de dediğim gibi bi dahaki yarışa ya güzel bi slick takman lazım yada hiç launch kontrol yapmadan daha sakin kalkman lazım. sakin kalkarsan 2 de çok çok daha az saracaksın ve güzel hızlancaksın, 2. yarışımda sıfır lastik takıp deneme yaptığımda launch ile çok sararak kalktım ama 5bin devir sabitleyip sakince kalkınca çok daha iyi tutunup 2 de daha az sardım denemeni tavsiye ederim :icon_tup:
o kadar patinaja rağmen süren de hiç fena değil, kullanmayan bilmez o şartlarda kalkışın nasıl zor olcağını o yüzden söylenenleri boşver bence güzel süre tebrik ederim :)

İnşallah
Bizimde çok isteğimiz bir proje diyebilirim. Nasipse olur. Araçlar ciddi şekilde performans gösterir hemde kimse sıcaktan şikayetçi olmaz. Ama cumartesi gecesi katılım nasıl olur orasida önemli..

izmir yarış pistinde bi kere gece dragları olmuştu erol çok fazla bi katılım yoktu ama hep güzel arabalar katıldı,izlemeye gelen çok oldu ve herkesin tadı damağında kaldı,öyle bi gece yarışı yaparsanız ben eminim yine o tadı damağında kalan kişilerden birçoğu yarışmacı olarak da gelecektir ;) katılım da seyirci de iyi olacaktır bence. işim el verdiği sürece de her türlü gelirim bende . ikidir mangala gelmeye çok niyetlendim birisinde yarış iptali oldu bu sefer de iş el vermedi sabah 6 ya geliyodu eve girdiğimde malesef.. bi dahakine işallah işim olmaz yada izin alabilirim de mangala yetişirim ordaki muhabbet eminimki süperdir...

biraz uzun bi yazı oldu ama dün geç gelmeme rağmen (2.30 gibi) o sıcak havada baya piştim,sabahın köründen beri orda olan gerek izleyen ve daha da önemlisi organizasyonda görev alan , yarışan bütün arkadaşları tebrik ederim.istanbuldan bursadan antalyadan ankaradan arkadaşlarla konuşmak tanışmak iyiydi her ne kadar geç geldiğim için herkesle tanışamasam da.. bertan özlemişim la seni arada bi izmire gel ivedik :D
rpm çok güzel ve akıcı yarışlar düzenliyor tebrik ederim. bi türlü kısmet olmadı yarışmak ama bir tanesinde mutlaka yarışıcam :D

KVC S3
26-07-2011, 07:13
Bu arada İzmir'de bildiğim, muhakkak diğer illerde de bulunan ve bu yarışa yetişmeyen birçok araç var. Aklıma ilk gelenler EVO VII (Adem Çetmen), Porsche 997(Mehmet Başer), Orçun'un TURBO Type-R, draga girmeyi planlar mı bilmiyorum ama Erdem'in EVO, cuma buluşmalarında gördüğümüz EVO VI TME, İstanbul, Ankara ve diğer illerden şu anda aklıma gelmeyen bir çok araç...Seyrini doyulmaz organizasyonlar bizi bekliyor...

serdar_07
26-07-2011, 08:44
KAM vtec çok sevdiğim bir arkadaşımın arabası o arabanın yeri 15-16 değil 14-15 güzel bir egzantrik headers ve beyin zaten bu 3 parçayı taktığı zaman derecesi kullanışını iyi bildiğim için rahatlıkla söylüyorum süresi 14.00 14-50 vtec ile bu klasman biraz kasar ama ilk üçede girer allahın izni ile başarılarınızın devamını diliyorum serdar bu 3 parçayıda görmek istiyoruz artık kam vtecde :icon_tup:

teşekkür ederim abicim :) o 3 parçanın yanına birde 4.785 ekledik mi tamamdır :)

tunceR
26-07-2011, 08:51
headers işe yaramz dragda boşa takma... beyin, kısa ve slickyeter.

Whiteside Impreza
26-07-2011, 08:57
abi senide pistlerde görmek istiyoruz en azından kardeslerini destekle :D

Bir dahaki yarışa haber ver geliriz bizde ;)

üntar
26-07-2011, 09:00
Bir dahaki yarışa haber ver geliriz bizde ;)

emrah bro senmısın? :)

Whiteside Impreza
26-07-2011, 09:18
emrah bro senmısın? :)

ovv yeaaaa ;)

KMR2-GT
26-07-2011, 09:25
herkesin ayağına sağlık cok guzel yarış olmuş hakkaten.1000km sıkıntı olmasa gelırdık valla:)

ama bı dahakı sefere bende katılmak ıstıyorum ınsallah

sword
26-07-2011, 09:38

aybek efsane yaa :)

kam cok guzel kalktı ama yapabıleceğı sure bellı yanı 1sn coook uzun bı aralık kpro enesle aynı kategorı oldular 14,9 yapan bı arac 14 yapan bı aracla asla başedemez ılk 3 e gırme sansı zor özellıkle dusuk guctekı araclarda yarım sanıye ustu süre bence altta kalan araca haksızlık oluyorr...

miniks
26-07-2011, 09:50
headers işe yaramz dragda boşa takma... beyin, kısa ve slickyeter.

400 metre ve hep ust devir gidilen bir yarista headers cok is yapar insanlari yanlis yonlendirmeyelim

Ama serdarin yerinde olsam headers + 100 shot wet nos basarim

miniks
26-07-2011, 09:55
aybek efsane yaa :)

kam cok guzel kalktı ama yapabıleceğı sure bellı yanı 1sn coook uzun bı aralık kpro enesle aynı kategorı oldular 14,9 yapan bı arac 14 yapan bı aracla asla başedemez ılk 3 e gırme sansı zor özellıkle dusuk guctekı araclarda yarım sanıye ustu süre bence altta kalan araca haksızlık oluyorr...

Olay taktiksel azcik ayagini gazdan ceker 15.100 yapar en iyi 15 - 16 kategorisinde yarisir yada aracini bir sonraki yarisa dusuk 14 lere hazirlar

Kimseye haksizlik oldugu falan yok yani

Benim yanimda gecen yaristaki slicklerim vardi dereceme baktim 12.107 sonra vette kalkti 11 kusur slikleri takmadim bilerek 11 e inmiyim diye sonuc belliydi cunku 12 de kaldim 1 nciligi aldim is biraz taktiksel artik saniye sistemine alisiyoruz hepberaber seneye dqhada guzel olcak

Oteki sistemde esas haksizlik vardi en cok para harciyan 1. nci oluyordu soforluk falan konusmuyordu simdi saniyeleri yakin arabalarda soforluk konusuyor

tunceR
26-07-2011, 09:57
vti de headers alt devirleri resmen öldürüyo .. insanları niye yanlış yönlendireyim deneyip gördüğümüz şeyler..

SONE-R
26-07-2011, 09:58
vti de headers alt devirleri resmen öldürüyo .. insanları niye yanlış yönlendireyim deneyip gördüğümüz şeyler..

dragda alt devirin işi olmaz, yoksa ben mi yanlış biliyorum? :confused:

tunceR
26-07-2011, 10:01
sonuçta alttan hızlanmaya başlıyosun... ben dc 4,1 denedim 4,2,1 denedim b18c-r denedim ama orjinali gibi hiç biri alt devrin tadını vermedi. rollde de sadece b18c-r nin faydasını gödüm oda 4.5. viteslerden sonra uzun süre top speed de.

Ek.Civic_Spoon
26-07-2011, 10:06
sonuçta alttan hızlanmaya başlıyosun... ben dc 4,1 denedim 4,2,1 denedim b18c-r denedim ama orjinali gibi hiç biri alt devrin tadını vermedi. rollde de sadece b18c-r nin faydasını gödüm oda 4.5. viteslerden sonra uzun süre top speed de.

şimdi 4 2 1 headers ımızı söküp orjinalinimi takalım diosun ..?

sword
26-07-2011, 10:07

kalkısdan ıtıbaren vtec altı kalmıcaksın yanı hep ust devır

sword
26-07-2011, 10:08
Olay taktiksel azcik ayagini gazdan ceker 15.100 yapar en iyi 15 - 16 kategorisinde yarisir yada aracini bir sonraki yarisa dusuk 14 lere hazirlar

Benim yanimda gecen yaristaki slicklerim vardi dereceme baktim 12.107 sonra vette kalkti 11 kusur slikleri takmadim bilerek 11 e inmiyim diye sonuc belliydi cunku 12 de kaldim 1 nciligi aldim is biraz taktiksel artik saniye sistemine alisiyoruz hepberaber seneye dqhada guzel olcak

Oteki sistemde esas haksizlik vardi en cok para harciyan 1. nci oluyordu soforluk falan konusmuyordu simdi saniyeleri yakin arabalarda soforluk konusuyor

moruk ben eskı sıstemı savunmadım bu sıstem ıyı sadece aralık yarım sanıye daha adıl olur cakallıkta yapılmaz:rolleyes:

KSK-VTEC
26-07-2011, 10:10
moruk ben eskı sıstemı savunmadım bu sıstem ıyı sadece aralık yarım sanıye daha adıl olur cakallıkta yapılmaz:rolleyes:

Öyle olursada sabahlar olmasın yarış bitmez

tunceR
26-07-2011, 10:10
söküp sökmemen sana kalmış ben sadece tavsiyemi söyledim.. memnunsan sökme kalsın örjinali takınca 1 saniye daha iyi zaman yapcaksın diye bişey yok. ama alt devir orjinalde daha iyi.

Ek.Civic_Spoon
26-07-2011, 10:13
söküp sökmemen sana kalmış ben sadece tavsiyemi söyledim.. memnunsan sökme kalsın örjinali takınca 1 saniye daha iyi zaman yapcaksın diye bişey yok. ama alt devir orjinalde daha iyi.

iyide arkadaşım performan için takışan bişey yarışlarda alt devir hiç kullanmıosun ki drakta kalksan 5bin devir üstü kalkıosun .. Bence headers ın tek dezavantajı şehir içi normal kullanımda, yoksa amacı zaten performans amaçlı ;)

tunceR
26-07-2011, 10:20
dostum standart bi vtecten bahsediyoruz 2 ye atınca 6 -6,5 e düşcek araba.. bunun için headers taksan ne olur orjinali gayet yeterli. benim demek istediğim kam vtec için şuan headers en son yapması gereken şey o da isterse tabi ben önce kısa,beyin,slick takmasını tavsiye ettim.

KMR2-GT
26-07-2011, 10:34
bende headers varken orj headerslı vtı la alttan basınca yanyana gıdıoduk valla ole gerıleme gormedım ben

serdar_07
26-07-2011, 11:06
400 metre ve hep ust devir gidilen bir yarista headers cok is yapar insanlari yanlis yonlendirmeyelim

Ama serdarin yerinde olsam headers + 100 shot wet nos basarim

evet abi bende elendikten sonra aynı şeyi düşündüm hatta alper abiyede aynı şeyi söyledim..çünkü beni geçen araç beni 250 300 metrede yakalıyo geçiyo o arada nos bassam o kadar kapatamaz diye düşündüm kendimce...ama stok motorda nos bassak bi sorun olur mu? :)

dostum standart bi vtecten bahsediyoruz 2 ye atınca 6 -6,5 e düşcek araba.. bunun için headers taksan ne olur orjinali gayet yeterli. benim demek istediğim kam vtec için şuan headers en son yapması gereken şey o da isterse tabi ben önce kısa,beyin,slick takmasını tavsiye ettim.

beni antalyada dövücekler nerdeyse hedırssız vtec'e biniyorum diye :D :D

DENON
26-07-2011, 11:12

Oteki sistemde esas haksizlik vardi en cok para harciyan 1. nci oluyordu soforluk falan konusmuyordu simdi saniyeleri yakin arabalarda soforluk konusuyorneden ööle diyosun hilmi yine para konuşuyor bakınız corvette , sen emek ver ayar tutturmak için otobanda 500 km yap saçma sapan arızalar yapsın , corvette gelsin hiç emek harcamadan finalde yarışsın :D

ice
26-07-2011, 11:15
İnşallah

Cumartesi gecesi yarislar olursa super olur.Arabalar daha az yorulur ve sicak derdi kalmaz izleyenler icin.Gelenlerin cogu gece cadirda kalir bunu goz onun de bulundurmak lazim...1-2 otellede anlasma yapmak lazim...
Bu arada organizasyon ve yaris cok guzeldi Tebrikler...

miniks
26-07-2011, 11:19
neden ööle diyosun hilmi yine para konuşuyor bakınız corvette , sen emek ver ayar tutturmak için otobanda 500 km yap saçma sapan arızalar yapsın , corvette gelsin hiç emek harcamadan finalde yarışsın :D

Vette de nasil emek yok anlamadim

Setup ini paylasayim volkan abinin baya emegi var

6.6 stroker
Egzantrikler
150 shot nos
Yolda yapilan ayar bundada var :)

Uzerindeki lastiklerinde buyuk etkisi var tabi hoosier R6 lar o pist icin ideal

miniks
26-07-2011, 11:21
Buarada serdar stock motora turbo 0.6 bar dayaniyor 100 shot wet nos onun yaninda osuruk kalir :)

DENON
26-07-2011, 11:23
Vette de nasil emek yok anlamadim

Setup ini paylasayim volkan abinin baya emegi var

6.6 stroker
Egzantrikler
150 shot nos
Yolda yapilan ayar bundada var :)

Uzerindeki lastiklerinde buyuk etkisi var tabi hoosier R6 lar o pist icin idealyook demek ıstedıgımı yanlış anlama , şimdi sen k20 yi bu hale getirmek için afedersin dpğum sancıları çekip bır sürü farklı kombinasyonlar deneyıp motoru şanzumanı 10 larca kez söküp efsane bır arac yaparsın bır sürü emek verip ama vette sadece yukarda saydığın 2-3 işlemle bu sanıyeyı yapar yıne para konuşur , çünkü corvette anadan dogma efsane bır arac ve emınım kı senın verdıgın emeğin 10 da 1 i yok , en azından ben böyle düşünüyorum :icon_tup:

Yigit-Y
26-07-2011, 11:27
vette de emek var listedekilere bakılırsa haksızlık edilmesin.ne kadar para o kadar sn işte.

serdar_07
26-07-2011, 11:29
Buarada serdar stock motora turbo 0.6 bar dayaniyor 100 shot wet nos onun yaninda osuruk kalir :)

teşekkür ederim abi bilgilerin için.. iyi oldu bunları öğrendiğim :)

miniks
26-07-2011, 11:44
Moruk dogru diyosun ama insanlarin bagli olduklari bir marka varsa bunu hicbirsey degistiremez

Ben bu yuzden civice para harciyorum :)

KSK-VTEC
26-07-2011, 12:37
Moruk dogru diyosun ama insanlarin bagli olduklari bir marka varsa bunu hicbirsey degistiremez

Ben bu yuzden civice para harciyorum :)

ÇAkma hondacı düne kadar reno kullanıyordun sayemde honda ile tanıştın

üntar
26-07-2011, 13:10
ÇAkma hondacı düne kadar reno kullanıyordun sayemde honda ile tanıştın

renomu:eek::eek::Deli::D

KSK-VTEC
26-07-2011, 13:13
renomu:eek::eek::Deli::D

2 bilader apaçilikte sınır tanımıyorlardı.

miniks laguna - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?q=miniks+laguna&hl=tr&biw=1024&bih=677&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CaEuTqDhN4KYhQf7vdU4&ved=0CBkQsAQ)

DENON
26-07-2011, 13:13
ÇAkma hondacı düne kadar reno kullanıyordun sayemde honda ile tanıştınhaala kullanıo kangoo su yokmu :D

KSK-VTEC
26-07-2011, 13:15
haala kullanıo kangoo su yokmu :D

tamamen sökemedim o sevdayı ama eylüldeki yarışlarda reno sevgisini tamamen bitiricem

üntar
26-07-2011, 13:25
haala kullanıo kangoo su yokmu :D

kangoo degil kangooR o:D

üntar
26-07-2011, 13:27

miniks laguna - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?q=miniks+laguna&hl=tr&biw=1024&bih=677&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CaEuTqDhN4KYhQf7vdU4&ved=0CBkQsAQ)

ah kardeşlerim benim ahh:D:hahaha:

AvcI
26-07-2011, 18:04
148 sayfaya tek tek bakılmaz şimdi sonuçlar hangi sayfada ?

m-power07
26-07-2011, 18:12
buradan bakabilirsiniz Canlı Sonuçlar (Yarış) (http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html)

Erol
26-07-2011, 18:19

yaaw o zaman şu arabaya harcadıkları para ile

şuanda tr pist rekorunun sahibi idi..:)

Maxiboost
26-07-2011, 18:51
Siralama dahil en iyi sureleri gorebilecegimiz bir liste var mi? O gun araclarin cikarttigi en iyi sureler

Erol
26-07-2011, 20:54
burda olmalı...

Canlı Sonuçlar (Yarış) (http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html)

kara_baskan
26-07-2011, 21:52
Siralama dahil en iyi sureleri gorebilecegimiz bir liste var mi? O gun araclarin cikarttigi en iyi sureler

Canlı Sonuçlar (Seeding) (http://www.rpmraceevents.com/canli-sonuclar-seeding.html)

Canlı Sonuçlar (Yarış) (http://www.rpmraceevents.com/sonuclar.html)

DaRkNeSs-
26-07-2011, 23:00
Ahmet bacaginda bisey yok demi?
Adamin teki hyundai tuscon jeep ile bildigin ahmeti aya bileginin ustunden gecti ahmet sadece ah dedi :D
Bide indi kelime yapti gerzek herif pert olacak haberi yok hem suclu hem guclu :)

Gecmis olsun tekrar

Dino®
26-07-2011, 23:15
Basın bültenini buraya da kopyaladım. Yarın Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (http://www.tosfed.org.tr)'nda yayınlanacak. Dereceye giren arkadaşların sponsor bulmak açısından sayfayı kopyalamalarını tavsiye ederim ;)

Batı Anadolu Motorsporları Kulubü (BMSPORT) organizatörlüğündeki “RPM Race Events Drag Race Championship’11” adıyla Akhisar’da yapılan mahalli drag yarışlarının ikinci ayağı 24 Temmuz 2011 Pazar günü 26 aracın katılımı ile sona erdi.
Yapılan sıralamalara göre kategorilerine yerleşen araçlar, saat 13:30’da verilen startla birlikte birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiler.
6 kategoride yarışmanın sona ermesiyle birlikte ödül törenine geçildi.
Kategori 1’de 106 Gti aracıyla Alper İYİCİL birinci, Cenker GÜLSEVİM Opel Kadett marka aracıyla ikinci oldu.
Kategori 2’de Kemalcan KALKIR Honda Civic K20 ile birinci, Ahmet Enes SÖĞÜTÇÜ Honda Civic Type-R ile ikinci ve Ersin VARDAR Honda Civic D16 Turbo ile üçüncü oldu.
Kategori 3’te Cengiz YEŞİL Subaru Impreza ile birinci, Erkan AKIŞ Bmw M3 ile ikinci, Cem ÜNAL Honda Civic EG ile üçüncü oldu.
Kategori 4’te Hilmi AYNACI Honda Civic K20 Turbo ile birinci, Batu ÖZÇİLE Subaru Impreza WRX ile ikinci ve Fatih ŞAHBAZ Honda Civic EG ile ile üçüncü oldu.
Günün en hızlılarının olduğu kategori 5’te Vahap DÖNERTAŞ Chevrolet Corvette ile birinci, Anıl ERDURMUŞ BMW E30 Turbo ile bu kategorinin ikincisi olarak günü tamamladı.
Kategori 5’te 14 kapı numarası ile yarışan Vahap Dönertaş Chevrolet Corvette marka aracıyla 11.642 derece ile günün en iyi zamanını yaptı.
Yarışın sıralama ve yarış anında kaydedilen derecelerini Rpm Race Events (http://www.rpmraceevents.com) dan takip edebilirsiniz.

miniks
27-07-2011, 08:17
Ahmet bacaginda bisey yok demi?
Adamin teki hyundai tuscon jeep ile bildigin ahmeti aya bileginin ustunden gecti ahmet sadece ah dedi :D
Bide indi kelime yapti gerzek herif pert olacak haberi yok hem suclu hem guclu :)

Gecmis olsun tekrar

yok Allaha sukurler olsun. buz tedavısı ıle sıslık bıle olmadı masallah.

Dino®
27-07-2011, 08:40

sevindim ben de birşey olmamasına ;)

douu
27-07-2011, 08:41
Mesafe uzaklığı hep bizi yıldıran detay.. Ben gerecekten gelmek o ortamın havasını solumak ordaki insanlarla tanışmak ve yarışmak için can atıyorum.. Ama en azından diyorum ki Adana'dan 1 araç daha gelsin.. Biraz kalabalıkca gidelim.. Dur bakalım kamer niyetli bu kez belki 2 araba 4 eylül yarışlarında orda oluruz bizde..

ceco
27-07-2011, 08:50

kanka geçmıs olsun.

miniks
27-07-2011, 09:04
Mesafe uzaklığı hep bizi yıldıran detay.. Ben gerecekten gelmek o ortamın havasını solumak ordaki insanlarla tanışmak ve yarışmak için can atıyorum.. Ama en azından diyorum ki Adana'dan 1 araç daha gelsin.. Biraz kalabalıkca gidelim.. Dur bakalım kamer niyetli bu kez belki 2 araba 4 eylül yarışlarında orda oluruz bizde..

Adanada Drag pisti olsun Yarış düzenlensin

Ben yine orda olurum cünkü bu benim Tutkum

douu
27-07-2011, 09:28
Adanada Drag pisti olsun Yarış düzenlensin

Ben yine orda olurum cünkü bu benim Tutkum

Bizde öyle düşünüyoruz iste.. Biraz antreman yapalım biraz deneyelim araçlarımızı süreler güzel bütçemiz de müsait olduğu takdirde bizde orda olacaz Allah'ın izniyle..

Bu arada yapımının ne kadar süreceğini tam olarak bilmediğimiz bir drag pisti sanırım su sıralar yapılmakta :icon_tup:

mustafa_KYR
27-07-2011, 09:36

ulan bende gelecem benı nıye saymıyorsun :D

Erol
27-07-2011, 13:34
Gece yarışı yapsak c.tesiden şuanki yarışçılar gelebilirler mi ?

overblack
27-07-2011, 13:35
biz geliriz :)

Erol
27-07-2011, 13:37
Abi biz dedigin zaten hep orada deilmiyiz:)

CorsaGSI
27-07-2011, 13:47
Ben gece yarışı olduğu zaman katılımcı ve seyirci sayısı artar diye düşünüyorum. En azından biz geliriz, gece gündüz farketmez :)

miniks
27-07-2011, 14:16
Gece yarışı cumartesi olursa ben gelirim seve seve

zaten gece yarışı dedigin 12 1 de başlar sabaha karşı biter mis gibi :)

sulhi
27-07-2011, 14:17

keske öle bişey olsa...

Mehmet Alacicek
27-07-2011, 14:18
serin serin de olurrrr turbolar zate o havayıda cok sever
hayırlısı dielim beeeee , zamanla istediğimiz herşey olucak..

KSK-VTEC
27-07-2011, 14:19
keske öle bişey olsa...

sulhicim eylüldeki yarışa bu sefer bekliyoruz.

Söz subi killerla seni aynı gruba koymıyacam:D:D:D

XoR
27-07-2011, 14:21

Cumartesi Gece +1

Pazar dönüş çilesi üstüne P.tesi işbaşı yapmak gerçekten çok zor oluyor. Bu sebepten dolayı bu yarışı izlemeye bile gelemedim. Cumartesi gece yapılsa Pazar kahvaltı sonrası çıkılır vakitlice Istanbul'a gelinir.

serdar_07
27-07-2011, 14:38
bizde geliriz kemer tayfası olarak :) gece güzel olur serin serin miss gibi... ertesi günde daha rahat yola çıkarız yarıştan sonra 500 km yol bizi bitiriyo valla en azında bi gün dinlenip yola çıkmak daha iyi olur :D :D

sulhi
27-07-2011, 14:41
sulhicim eylüldeki yarışa bu sefer bekliyoruz.

Söz subi killerla seni aynı gruba koymıyacam:D:D:D

kankacım serin olsun benım olsun...

douu
27-07-2011, 14:47
mustafa kardeşim de gelirse 3 araba oluruz :) gece yarışı da uyar sanki bize :)

shumi
27-07-2011, 15:08
öncelikle pistin tadilatının bitmesi gerekiyor ama :) 1 ay kadar bir süre var,gerçi doğan abi yetiştiriz dedi ama :rolleyes: nasip yinede

DENON
27-07-2011, 15:43
mangal için özel mangal yeri isterüüük , yeniçeriye kazan kaldırtmayuuuun :D

ilkerotti
27-07-2011, 16:03

mükemmel eğlenceli olur gece yarışı, kendi adıma Ben gelirim gündüz gece farketmez

Erol
27-07-2011, 16:27
işte arkadaşlar inceden bir kamaoyu yoklaması yapalım eylüle yetişirse bence neden olmasın herkez için en güzeli bu zaten..

miniks
27-07-2011, 16:35
bu sefer bende cumartesiden gelcem bana ne bana ne :)

Erol
27-07-2011, 16:37
hehehehe..:) kameradan izlemesi zevkli olmuyormu ?:)

miniks
27-07-2011, 16:50
Mangala gelcem olm ben ama etimi kendim getirmem :p

KMR2-GT
27-07-2011, 16:53
mustafa kardeşim de gelirse 3 araba oluruz :) gece yarışı da uyar sanki bize :)

aynen gece yarışı olursa kesın gelırım:)

ORCUN555
27-07-2011, 17:45
öffff gece yarışına gelinmez mi yaaaa :))) zaten açılışı yaptım hilmi kardeşim kanıma zehiri akıttı bundan sonra gecesi gündüzü farketmez hilmi kardeşimle her yarışa gelirim Allah'ın izniyle :)))

miniks
27-07-2011, 17:48
Nerde drag orda bırak

Mehmet Alacicek
27-07-2011, 17:52

bi kuzu alır gelir orda çeviririz artıkın :):p

ice
27-07-2011, 17:54
Onumuzde ki yarislara bir aksilik olmazsa gece gunduz farketmeksizin katilacagim...

Kadett_gsi
27-07-2011, 17:55
gece yarışı cidden güzel olur :D

miniks
27-07-2011, 17:55
inşallah...

DaRkNeSs-
27-07-2011, 18:26
Sağlam adamin hali başka oluyor :D baska biri olsa kemigi bile kirilabilirdi. Gecmis olsun tekrar :)

serin serin de olurrrr turbolar zate o havayıda cok sever
hayırlısı dielim beeeee , zamanla istediğimiz herşey olucak..
Sadece turbolar degil butun arabalar icin gecerli
Herkes sureler cok iyi degil neden diyodu ama o sicakta bu surelerin cikmasi cok iyi
Ben arabalarin hararet sorunu yasamamasina sasirdim o havada :)

Erol
27-07-2011, 18:36

hacı geçen sefer de gece geç kaldın antrikot yapıcaktık :)

sweet_vtec
27-07-2011, 19:31

bu cumartesi de ordayım hertürlü;)

m-power07
27-07-2011, 19:33
Bahsi geçen olay gerçekleşirse mükemmel olur gece 1 2 de başlaması problem değil akşam 9 10 bile yeterli zaten gece anca bitiririz :) antalyadan 4 araba mutlak gelir.. :)

sweet_vtec
27-07-2011, 19:33
işte arkadaşlar inceden bir kamaoyu yoklaması yapalım eylüle yetişirse bence neden olmasın herkez için en güzeli bu zaten..

kardeşim beni şimdiden yazabilirsin listenin başını ölüm harici oradayım ama b16a2le D16 DEĞİL O YA:confused::confused: :D:D:D

sweet_vtec
27-07-2011, 19:35
Kategori 2’de Kemalcan KALKIR Honda Civic K20 ile birinci, Ahmet Enes SÖĞÜTÇÜ Honda Civic Type-R ile ikinci ve Ersin VARDAR Honda Civic D16 Turbo ile üçüncü oldu.

:,(
baksana hala D16 yazıyo

Enes-x
27-07-2011, 20:35
Slickleri takta b16 olduğu kanıtlansın bir dahaki yarışta :D

Gece yarışına bende varım :icon_tup:

Jem89
27-07-2011, 20:36
Slickleri takta b16 olduğu kanıtlansın bir dahaki yarışta :D

Gece yarışına bende varım :icon_tup:

Mercedes basmamış.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Yok lan bu o konu değildi dur :D

Enes-x
27-07-2011, 20:38
Bir dahakine 90 ı geçmicem giderken yoksa polemik oluyor ben basmıycam bu sefer :D

chiefkadir
27-07-2011, 20:46
Autodrom da gece yarışı pek zevkli oluyodu Akhisarda Rpm organizesi ile dahada güzel olur ordayım inşallah:icon_tup:

batuozcile
27-07-2011, 21:31
gece yarışı süper olur hem araclar için hem bizim için

Alper_
27-07-2011, 21:50
gece yarışının bir çok avantajı var..akhisar da nem yok hava daha serin olacak..araçlarda sürelerini daha rahat geliştirir..herkes için daha rahat olur diye düşünüyorum :)

KSE71
28-07-2011, 00:19
Aynen gece yarışı çok daha güzel olur. hem araçlar için, hemde izleyiciler için. ama herkesin gelememe ihtimali de var tabi.

ayhan
29-07-2011, 12:02

:,(
baksana hala D16 yazıyo

Birdahaki yarışa senin motor kodunu büyük harfler ile yazalım dostum kusura bakma..;)

Özellikle bu tarz yanlışlıklar olmaması için, lütfen kayıt forumlarına araçlarınızın açıklayıcı, tam uzantısını yazalımki hepimiz için işler daha kolay olsun..Çoğu katılımcıyı malesef birbirimize sorarak, bu araba nedir H mı, Bmi, Kmı, turbomu vs diyerek yazmak zorunda kalabiliyoruz..

Bu uzantılarda, süreli sistem de özellikle izleyici ve takipçilerin ne specte aracın ne süre yaptığını bilmeleri açısından merak ile incelenen bir detay..

khan
29-07-2011, 16:13
Gece yarisi olursa cidden, fazla aracla katilabiliriz bize;)

ceco
30-07-2011, 09:27
gece gunduz farketmez eylulde yıne ordayız ınsallah.

gece olursa mutıs olur.

KMR2-GT
30-07-2011, 10:21
gece olsun gece alevleri görelim :)

Erol
30-07-2011, 17:04
pist tahmin ettigimiz gibi olursa gece yarışı harika olur..:surucu:

soneR
01-08-2011, 13:37
gece olsun gece alevleri görelim :)

doğru diyosunda bu seferde gece gece fotoğrafları çeken arkadaşlar için zor olucak o anları yakalamak :D ölümsüzleştiremiyeceğiz :(

sweet_vtec
01-08-2011, 23:33
tam nezaman belli olur tarih eylül kaçı gibi mesala varmı bitahmin

shumi
01-08-2011, 23:39
şimdilik yok,pist bakımda cunku bu hafta ıtıbarıyle gorusmeye baslar durumu yazarız buraya arkadaslar :icon_tup:

sweet_vtec
02-08-2011, 10:33
şimdilik yok,pist bakımda cunku bu hafta ıtıbarıyle gorusmeye baslar durumu yazarız buraya arkadaslar :icon_tup:

ok:icon_tup: ona göre tatil planı yapcem :icon_tup:

Dino®
02-08-2011, 11:20
Planlanan Ramazan sonuna kadar bitmesi...sizlere mahçup olmamak adına kesin bir tarih vermiyoruz ;)

JumboAli
02-08-2011, 11:40
Gece yarısı guzel olur ya. Ben muzık yayınıda yaparım herturlu

nakayama
04-08-2011, 19:12
Gelişme varmı eylüle yetişecekmi pist ?