Orijinalini görmek için tıklayınız : Sanayideki ustamın bana attığı kazık
Arkadaşlar konuyu açmamın nedeni gecelerde bir arkadaşımız balata degiştirecegim ne tavsiye edersiniz diye sormuştu bende uygun fiyatlısından valeo al demiştim ondan özür diliyorum şimdi inşallah almamıştır neden derseniz gecen hafta bende baskı degiştirdim ve valeo marka baskı aldım araçım için fakat araçım 2 gün içinde baskıyı yaktı ve ben ortada kaldım bunun nedeni ustanın volantı sildirmemiş olması ve benim akılsızlık edip valeo almış olmam kısacası mağdur oldum şimdi ise bu konuyu ordu honda plazasında acıyorum aracım serviste orjinal balata takılıyor ve volantı silinmek için işleme alındı.olan bizim arada 300 tl ye oldu ama ayapacak birşey yok giden gitti o ustaya paramı helal etmiyorum siz siz olun servisten şaşmayın 100 tl pahalı olsun işiniz sağlam olsun..aklınızda soru işaretleri kalmasın en azından...şuanda honda sevislerinde kampanya var rot balans yağ degişimi ıvırı zıvırı üçretsiz yapıyorlar iskonto oranları güzel en azından garanti iş oluyor neyse ben bekleme salonuna gidip aracımı izleyeyim.
HONDA HAYAT ONDA...
valeoda degıl sorun ustanda:) 2gunde mahvolması ustan ın hatası
valeoda degıl sorun ustanda:) 2gunde mahvolması ustan ın hatası
evet sorun ustada fakat ben valeo almakla hata yaptığıma inanıyorum o yüzden bunu belirtmek istedim kral...
YavuzNaz
07-07-2011, 09:51
valeo'nun kabahati ne ben anlayamadım senin ustanın volantı tornaya göndermemesinin sebebi aldığın parçadan kaynaklanmıyor.
valeo'nun kabahati ne ben anlayamadım senin ustanın volantı tornaya göndermemesinin sebebi aldığın parçadan kaynaklanmıyor.
bak dostum ben sadece uyarıda bulundum tavsiye etmiyorum valeoyu hepsi bu
Servislerdende şikayetçi olan çok kullanıcı vardı senin yaşadığın sorunda gökhanın dediği gibi valeodan değil ustanın işçiliğinden..İnşallah bu servisten memnun kalırsın.Geçmiş olsun...
Gokhan çık git forumdan adamın canını sıkıosun :) o nası vucuttur ya bizim göbek möbek fırladı hayattan sogutuosun yemın ederim canım sıkılıo seni gördükçe :D
Bu arada valeo çok kötü bir marka değildir.
inş dediğin gibi olur kral
honda araclarımızın volanı hıc bır sekılde torna yapılmazzzz..
sadece ınce zımparayla ufaktan gecılır..
servıs bunu yapıyorr
bende dısarda yaptırdım exedy taktırdım hatta volanı torna yaptı tamırcı cakması aracın vıtes gecıslerı vs vs degıstı garıp oldu..
servıs den sasmamak en guzelı
ornek trıger degısım ucretı ıscılık 128 tl
dısarıda kımse yapmaz bu paraya
servıs herzaman iyidir..
Torun sorun valeoda bencede ben sana katılıyorum seni kimse anlamıyo
servıs bunu yapıyorr
bende dısarda yaptırdım exedy taktırdım hatta volanı torna yaptı tamırcı cakması aracın vıtes gecıslerı vs vs degıstı garıp oldu..
servıs herzaman iyidir..
eğer volanın çok bozuksa yüzeyi tornada sildirmek gerekiyor 3 aşamada gerçekleşiyor silme işlemi çok bozuksa veya 1 kere silip bırakıyorlar maksat baskının volanla boşluk kalmadan bi şekilde basması...
Torun sorun valeoda bencede ben sana katılıyorum seni kimse anlamıyo
dede sorun bence % 70 ustada % 30 valeo da çünkü valeo baskı alıpda şikayetci olan arkadaşlarım var ayırmada sıkıntı yaşıyanları gördüm ;)
flexamin
07-07-2011, 10:06
valeo iyi markadır. bütün araçlarımda da kullandım. senin sorunun ustayla. ;)
dede sorun bence % 70 ustada % 30 valeo da çünkü valeo baskı alıpda şikayetci olan arkadaşlarım var ayırmada sıkıntı yaşıyanları gördüm ;)
KraL az önce valeo almayın diyodun o yüzden dedim neyse hayırlı olsun bidahakine paraya kıy hks twinplate al bitmez gitmez yanmaz ömür boyu kullanırsın atmosferik 1.6ieste :D
Senin valeo Ankara işidir :) valeo iyi markadir
Sorun Valeo'da, kesinlikle, bencede, eminim %99.
AhmetDncr
07-07-2011, 10:18
Bende gecen hafta degistirdim eg'nin baski balatayi, bizim usta valeo takmam alma sakin dedi, taktigi araclarda hep sorun yasamislar.
volantı sildirmek zorunda deilsinki..
öz şaşmazlı balatacı kardeşler valeo imiş o :D ustada sanırım tofaş ustası
yetkili servislerden muzdarip olan da çok arkadaşımız var en iyisi kendi işini kendin görmek.
serdar_07
07-07-2011, 10:29
bende ies varken valeo taktım 2 sene bir fiil bindim hiç bi sorun yaşamadım şükür....ama bazı hatalı ürünler olabiliyor bence sen o ürünlerden birine denk gelmişsin:)
sen 300tl çöpe atmışsın ben geçen hafta 3000tl attım, saolsun ustanın 1 kabloyu takmaması aracın fan açmaması bana komple motora mal oldu.. yapcak bişe yok ustalar yaptığı(aslında yapamadığı) işten dolayı rahat uyuduğu sürece bu işler böyle gider....
ben stage2 taktım çok rahatım ,korkmadan sıkıyom :D
Low-Rider
07-07-2011, 10:48
ben stage2 taktım çok rahatım ,korkmadan sıkıyom :D
son bir fiyat verir misin:soru:
YavuzNaz
07-07-2011, 10:50
ahhaahahaaa :D:D:D
lütfennn lütfenn :D
huahuhushduahe özgür aga koparttın yaw :D:D
multispace
07-07-2011, 10:55
gecmiş olsun yalnız valeonun cok malzemesini kullandım sorun yaşamadım. usta hatasi var diyorum bende
volan tornaya gider ölçülür ona göre gerekirse hafif silinir
Aslında ne olursa olsun 2 günlük malzemeyi de ustan adam olsa parça garantisinden malzemeciye değiştirtebilirdi bana bu işde bi iş var gibi geldi çıkma parça kullanılmışda olabılır bı ustune git bence ki ben 5 aylık debriyajımı garantiden değştirtdiğimi biliyorum oda valeo ıdı pejodayken
sanayide kalfa olanlar servise vasıflı usta olarak giriyor dikkatini çekerim. 5-10 lira ucuza taktırmak için usta usta dolaşırlar ondan sonra sanayii boyle soyle cok yanlıs dusunce. genelleme yapma birazda kendinizde arayın hatayı.
her markada üretimden kaynaklı problemler olabilir.
genel anlamda valeo kaliteliteli bir üründür.
tabii şunuda unutmamak lazım tr de çok satılan bilinen markaların bolca taklidi vardır.
aLperTunga
07-07-2011, 11:59
en dip olsun ama :D:D
hakan_akin
07-07-2011, 13:00
reklam kokan hareketler bunlar
pepecura
07-07-2011, 13:03
yeni baskı balata cabuk sıyırır diye biliyorum. yuklenmeden kullanmak gerek bı kaç km. yanlışmı bılıyorum?
ulasoztas1
07-07-2011, 13:06
3 aracım oldu üçünde de valeo kullandım hiç sorunla karşılaşmadım, senin ustanın hatası balatadan çıkmış
timucintt
07-07-2011, 13:25
Paranla tecrübe kazanıyorsun işte... sana saysam kaç tane böyle gavata denk geldiğimi yanan paralarımın haddi hesabı yok...
servıs bunu yapıyorr
servıs herzaman iyidir..
Sizin honda araclarınızın özelligi neki volant taşlanmıyor ?
Her debriyaj degişiminde volant balansı kontrol edilir eger taşlanması gerekirse taşlnır ince zımpara ile kurtarmaz ama yüzeyde fazla bozulma yok ise ozaman ince zımpara yapılır
stage 2 ayarında balata çaktırdım ve volanı bu işlemden geçirttim..sonuç mükemmel :)
http://i51.tinypic.com/23jrbpd.jpg
valeoda çalışan çok arkadaşım var ve hangi araba markalarına debriyaj seti verdiklerini duysanız inanamassınız, valeo gercekten ıyıdır , kabahat valeonun değil senın işten anlamayan yada işine gelmeyen ustanın, bır kere senın aracında sadece debrıyaj değişirken alt taşıyıcıları sökmek zorunda değil ama volanı söküp tornacıya vermek için taşıyıcıları sökmek zorunda onun için senın ustan sallama iş yapmış kardeşim, orda burda bır türk malına b.k atmaya hakkın yok
yahu orijinal valeomu belli olmaz güvenmeyin aldığınız bu tip mallara çok güzel taklidini yapıyorlar muhtemelende taklittir
4 sene civic kullandım taktığım bütün baskılar valeo ydu ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çakma balata takmış olabilirler. Kimsenin günahını almak istemem ama. Rotil değiştirdik diye presleyen çok usta gördüm...
yeter arkadaşlar belli işte ne olduğu
sorun valeo dan değil ustadan kaynaklanıyor
amma uzadı kitliyorum konuyu .