Orijinalini görmek için tıklayınız : Fn2 yay sesi sorunsali
Almanci Tane-R
13-07-2011, 17:34
Arkadaslar tümseklerden geçerken arka yaylardan gicirdama seklinde bir ses geliyor. Yaylar orjinal çok yogun olduğumdan servise goturemedim. Sizce neden olabilir?
typermelih
13-07-2011, 17:42
aracı değiştirmen lazım kardeşim fn2 iyi değiiiiiiilllll :)
Almanci Tane-R
13-07-2011, 18:32
kardeşim bende alayım o zaman bari golf R lardan bir tane :)
typermelih
13-07-2011, 21:24
kardeşim bende alayım o zaman bari golf R lardan bir tane :)
kardeşim allaha buyük konuşmayım ama dahada japon almam hele hele honda hiç almam hayat almanda w miş turbo asıl hayat onda
deeperblack
13-07-2011, 21:32
Üstad yüksek süratte çukura girip çıktınmı hiç ? Arka yaylar bağımsız olduğu için yerinden hafif döndüğünde ses yapabiliyor ama en sağlıklısı servise götürüp baktırmak. Buarada bir tavsiye bende 3.5 H&R yay almıştım aldığımda sonra garaj nedeniyle söktüm. 2 sene kadar orj. yay kullandım. Geçenlerde heves edip tekrar taktım yayları inan orj. yaylardan çok daha komforlu bilgin olsun...
Almanci Tane-R
14-07-2011, 16:27
torsiyon :)
olabilir :)
kardeşim allaha buyük konuşmayım ama dahada japon almam hele hele honda hiç almam hayat almanda w miş turbo asıl hayat onda
kardeşim bende lakabım gibi aslında almancıyım :) typerdan sonra bende farklı şeyler düşünüyorum bakalım hayırlısı artık. bir turbo binmek lazım dediğin gibi
Üstad yüksek süratte çukura girip çıktınmı hiç ? Arka yaylar bağımsız olduğu için yerinden hafif döndüğünde ses yapabiliyor ama en sağlıklısı servise götürüp baktırmak. Buarada bir tavsiye bende 3.5 H&R yay almıştım aldığımda sonra garaj nedeniyle söktüm. 2 sene kadar orj. yay kullandım. Geçenlerde heves edip tekrar taktım yayları inan orj. yaylardan çok daha komforlu bilgin olsun...
yok kardeşim hiç girmedim aslında araba garajda yatıyor diyebilirim. vakit olmadığından binemiyorum. o yüzden mi oldu anlamış değilim. dediğin gibi en kısa zamanda servise baktıracağım. bende yay olayını çok düşündüm ama işte bende de garaj olayı olduğundan hiç yanaşmadım taktırmaya. bakalım artık servis ne diyecek.
ilkercom
12-10-2011, 12:45
ufak bir sorun sizin ki.
allah almana binenlerin cüzdanına kuvvet versin :D
ufak sorun tabi,honda sorun cıkarmaz,alman arabası sorun cıkarır.en iyi araba hondadır