Arkadaslar tümseklerden geçerken arka yaylardan gicirdama seklinde bir ses geliyor. Yaylar orjinal çok yogun olduğumdan servise goturemedim. Sizce neden olabilir?
Arkadaslar tümseklerden geçerken arka yaylardan gicirdama seklinde bir ses geliyor. Yaylar orjinal çok yogun olduğumdan servise goturemedim. Sizce neden olabilir?
always AT by AT
Üstad yüksek süratte çukura girip çıktınmı hiç ? Arka yaylar bağımsız olduğu için yerinden hafif döndüğünde ses yapabiliyor ama en sağlıklısı servise götürüp baktırmak. Buarada bir tavsiye bende 3.5 H&R yay almıştım aldığımda sonra garaj nedeniyle söktüm. 2 sene kadar orj. yay kullandım. Geçenlerde heves edip tekrar taktım yayları inan orj. yaylardan çok daha komforlu bilgin olsun...
olabilir
kardeşim bende lakabım gibi aslında almancıyımtyperdan sonra bende farklı şeyler düşünüyorum bakalım hayırlısı artık. bir turbo binmek lazım dediğin gibi
yok kardeşim hiç girmedim aslında araba garajda yatıyor diyebilirim. vakit olmadığından binemiyorum. o yüzden mi oldu anlamış değilim. dediğin gibi en kısa zamanda servise baktıracağım. bende yay olayını çok düşündüm ama işte bende de garaj olayı olduğundan hiç yanaşmadım taktırmaya. bakalım artık servis ne diyecek.
always AT by AT
ufak sorun tabi,honda sorun cıkarmaz,alman arabası sorun cıkarır.en iyi araba hondadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)