Orijinalini görmek için tıklayınız : Silikon bileklikler hakkında
Gencisi yaşlısı herkesin kolunda görmeye başladım.Bu bileklikler gerçekten faydalı mı?Vücuda denge-güç veriyormuş ve fiyatları 9TL-60TL arasında degişiyor.Bana pek inandırıcı gelmiyor güç verecegi falan.İyi birşeyse tavsiye edilirse alırım ama:)
ECZANEDEN %100 orjinal Power Balance Silikon Bileklik sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-taki-mucevher-bileklik-bilezik-power-balance-silikon-bileklik-cin-mali-degildir-51251997/detay/)
slowmotion
20-07-2011, 12:25
daha önce konusu açılmıştı, bir işe yaramıyor
YavuzNaz
20-07-2011, 12:45
pek inanmam böyle şeylere perpada var 30 tl arkadasım aldı hiç bir işe yaramıyor sakın alma dedi :)
Bunu üreten firma bile idda ettikleri etkilerin bilimsel bir dayanağı olmadığını açıkladı. yani bağıra bağıra olmasada bir boka yaramadığını itiraf etti. Bilekliğide alıp biraz incelerseniz bildiğiniz plastik/silikon malzeme, ortasınada kıyafet ve bazı ürünlere orjinal olduğunu simgelemek için takılan hologramdan başka bişey yok. Maliyeti 50kuruş bile etmez.
fsunnetci
20-07-2011, 13:48
Eğer bahsedilen bileklik iyon bilekliği ise kendim denedim denge konusunda gerçekten işe yarıyor ama fiyatı 80 TL replikası çok piyasada Nike mağzalarında bulabilirsiniz gerçeğini..
Heryerde görüyorum bunu, ne işe yarıyormuş merak ettim ? Bi ara da stres bileklikleri vardı magnetli :D
Eğer bahsedilen bileklik iyon bilekliği ise kendim denedim denge konusunda gerçekten işe yarıyor ama fiyatı 80 TL replikası çok piyasada Nike mağzalarında bulabilirsiniz gerçeğini..
Bunu biraz açar mısın?80 TL lik bilekligi taktıgında ne gibi degişiklikler oluyor.Denge derken kastımız nedir?
bahsettiğimiz şey o ister nike olsun ister vs. marka. üretici firma devlet sıkışıtrınca kendisi bile itiraf etti kolpa olduğunu hala işe yarıyor diyorsunuz..
‪Power Balance Bileklik Aldatmacası‬‏ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qYszr9Oqwt0)
şu videoyu izleyin merak edenler..
turco_013
20-07-2011, 14:39
bence sadece pskolojik bir şey benim bir arakadaş takmıştı 30-45 dk sonra rahatladım demişti. bende sadece pskolojik dedim bence öyle.
bence sadece pskolojik bir şey benim bir arakadaş takmıştı 30-45 dk sonra rahatladım demişti. bende sadece pskolojik dedim bence öyle.
Buna tıpta ''Placebo Etkisi'' diyorlar. Bazı piskolojik rahatsızlığı olan hastalara aslında hiçbir alakası olmayan ilaçlar (vitamin gibi) verilir ve bunun onu düzelteceğine dair ikna edilir, hasta o piskolojiyle kendi kendini düzeltir ama aslında kullandığı ilacın bi etkisi yoktur. Yani dediğin gibi tamamen piskolojik ve kendini şartlandırmayla ilgili bir olay. Hologram benim dengemi düzelticekse aşağıda depoda şerit şerit dolu var mallara yapıştırıyoruz her tarafıma yapıştırıym dünyanın en stabil insanı olurum :D
almayı düşünüyordum ama konudan sonra vazgeçtim. 5 tl ye düşerse şekil olsun diye alıp takabilirim...
onursumer
20-07-2011, 18:11
tamamen piskolojik sonucunu bilerek taktığınızdan işe yarıyor gibi geliyor :D
para tuzağından başka birşey değil maliyeti 1 lira yoktur bile :D
hea bu nedir böle herkes takıyor bunu yok dengemi sağlıyor yok şuurumu kaybettim takıyorum diorlar :))
RottingChrist
20-07-2011, 18:17
pisikolojik rahatlatıyor adamı :) bizim burda bir kaç eleman almış takmış ama daha dengesiz olmuşlar sanki. :) aksesuar olarak güzel bir takı ama artık modası geçiyor.
RottingChrist
20-07-2011, 18:19
Buna tıpta ''Placebo Etkisi'' diyorlar. Bazı piskolojik rahatsızlığı olan hastalara aslında hiçbir alakası olmayan ilaçlar (vitamin gibi) verilir ve bunun onu düzelteceğine dair ikna edilir, hasta o piskolojiyle kendi kendini düzeltir ama aslında kullandığı ilacın bi etkisi yoktur. Yani dediğin gibi tamamen piskolojik ve kendini şartlandırmayla ilgili bir olay. Hologram benim dengemi düzelticekse aşağıda depoda şerit şerit dolu var mallara yapıştırıyoruz her tarafıma yapıştırıym dünyanın en stabil insanı olurum :D
son kısmına çok güldüm (stabil) yay ve amortisörlere koyalım masraftan kurtulalım :)
cagri-35
20-07-2011, 18:35
Arkadaşımda var, çok işe yaradıgını taktıgından berı cok daha aktıf oldugunu , uyandıgında yorgun olmadıgını söyledı . Ayrıca ısı geregı hep arac tepesınde kolı vs tasıyor. Dengemı buldum vs dedı. Alırken calısanın uyguladıgı testı bana uyguladık bence hıc bı nanesı yok yada bende ters teptı. Bu tek ayak kaldırıp ters koldan bastırma olayını yaptı takıp bı sure sora devrıldım. Cıkartınca hayatta bu kadar duramazsın dedı en son hatırladıgım ıkı kol neredeyse kendı yerden kesılıcektı anca oynattı beraber düştük sonunda :)
Daha önce bı konuda bu test ıle arkadasın bırısı bısey yazmıstı. Aynı seyı bıleklık olmadan ıkı kez yapsalar zaten ıkıncısıne daha dırenclı olursunuz dıye. Bence tamamen olay o, cunku bız bılıncsızde olsa uygulamayı ters yaptık ve benım gozlemlerim bu sekılde.
individual
20-07-2011, 18:47
çok eskiden böle bir bilezik vardı millet nasıl inanıyor böle şeylere anlamıyorum.
http://4.bp.blogspot.com/_fylFZD710Qo/S3moI1TV-2I/AAAAAAAAAG8/usSYNzfta68/s320/stres+bilezi%C4%9Fi.jpg
Boost Up
20-07-2011, 18:54
para verince rahatlama geliyodur:)
arkadaşım diyodu bilekliği takınca tek ayak üstünde daha uzun süre duruyorum falan, daha dirençliyim daha güçlüyüm vursan daha zor yıkılırım falan filan saydı bende he diyip donup gıtmıstım
Jam da Joker
20-07-2011, 19:08
Bende inanmiyorum gecen gun Bodrumda Oasise gittik ordada yeni cikan birtanesinin testini yaptilar PWX ismi.. İki elimi arkada birlestirip arkadan guc uyguladiginda ayak uclarim kalkti bilekligi sadece omuzuma koyduktan sonra ayaklarim kipirdamadi ki ben hic inanmadigimi tamamen placebo etkisi oldugunuda soylemistim ama gercekten ilgincti bu videodaki gibi oyle tek ayagini kaldir falan degil direk basit sekilde ellerini arkada kenetleyip baskasi assagiya dogru bastiriyor ve gercektende farkliydi ama onunda bi yontemi varsa eger assagi dogru uygularken geri cekmek vs gibi bilemicem..
Bilimsel birşey değil adamlar kçı kırık silikon bileklikten dünyanın parasını vurdular..hala bu mereti savunan bile çıkıyor ya la havle diyorum içimden..
Low-Rider
20-07-2011, 19:15
inanmıyorum kesinlikle ama çevremde kullanan herkes çok memnun hatta geçen arkadaşım çıkartmıştı 3gün takmadı çok zor uyanıyorum kötü hissediyorum falan diyordu:)
şöyle birşey okumuştum bununla ilgili
linkte de demosunu görebileceğiniz aslında tamamen kas hafızasına dayalı dolandırıcılık ürünü.
demoda gösterilen hareketlerin evde bulunan herhangi bir cisimle denediğinde, ilk seferinde dengesi bozulan deneğin ikinci seferde kasların hareketi öğrenmesiyle başarıya ulaştığına tanık olacağınız, 2 dolar maliyeti olan fakat çakal zekasıyla 30-250 dolar gibi rakamlara satılabilen ticari ürün.
http://www.youtube.com/watch?v=A_Ow-ZGMy5o
Jam da Joker
20-07-2011, 19:30
inanmıyorum kesinlikle ama çevremde kullanan herkes çok memnun hatta geçen arkadaşım çıkartmıştı 3gün takmadı çok zor uyanıyorum kötü hissediyorum falan diyordu:)
şöyle birşey okumuştum bununla ilgili
Aynisini bizde dusunmustuk ama ben biliyorum yapicagimi bidahaki sefere arkadasimi alip gidicem ayni dukkana testte ilk hareketi bileklikle ikinci hareketi bilekliksiz yaptirticam bakalim napicaklar haha :)
cagri-35
20-07-2011, 20:31
bahsettıgım o , ben farkında olmadan tersten uyguladım. Ilkınde takılıyken devrıldım ıkıncıde soktuk beraber devrıldık :) ılkınde daha cabuk devrılmıstım ıkıde yıkanada kadar zıpladı zıpladı asıldı. Bence kesınlıkle vucut ve beyın kendını ona göre hazırlıyor aynı yerden baskı gorunce daha fazla dayanabılıosun.
ben aldım dengem bozuldu hedıye ettımm :D
berkayGLRN
20-07-2011, 20:42
ben kesınlıkle ınanmuyorum bence piskolojik bişi aldım kullandımda farkını falan da görmedim hiç ..
Ben taktım yaklaşık bir ay. Takmadan önce sabahları çok zinde kalkardım onu taktıktan sonra yatakta sürünüyordum sabahları:hehe: Hiçbişeye etkisi yok bence:)
Cliosportve
20-07-2011, 21:06
Dengesizler kullanmasın daha beter tepki verdirtiyor:D:D
Bone-crusheR
20-07-2011, 21:17
buda boya kalemi gibi fasafiso arkadasımda vardı biraz denemiştim cok saçma bişi verilen para ile farklı şekilde rahatlana bilinir bence
bora1311
20-07-2011, 22:10
bana da hic inandırıcı gelmiyor...
fsunnetci
22-07-2011, 10:00
Bunu biraz açar mısın?80 TL lik bilekligi taktıgında ne gibi degişiklikler oluyor.Denge derken kastımız nedir?
İyonlar, havada bulunan yüklü-pozitif ya da negatif-parçacıklardır. Belirli koşullar altında bu iyonların artan miktarları doğal olarak üretilir. Örneğin, okyanus dalgalarının bir sahildeki hareketi büyük miktarda negatif yüklü iyon yaratır. Bunun tersine, elektriksel faaliyetlerin (elektrikli cihazların çalıştırılması gibi) çevreye pozitif yüklü iyonlar verdiği bilinmektedir ve günlük hayatımızda kullandığımız radyasyon yayan teknolojik ürünler insan vücudunun alması gereken negatif iyon'u yok ederler,yan, şehir hayatında bu oran çok düşüktür ama doğal bir yaşam ortamında ise bu negatif iyon oarnı yüksektir..
Bu bileklik yoktan birşeyi var etmiyor,var olan bir birşeyi size kazandırıyor, siz burda yanılıyorsunuz bence :rolleyes: kullandım ve farkını gördüm vede şaşırtıcı bir etkisi var tek ayak üzerinde duramadığım durumda bu bileklik ile durabildim,bende çok şaşırdım:icon_wack
Negatif iyon Doğada yüklü miktarda var ama bizler onu ürettiğimiz teknolojik icadlar ile yok ediyoruz;)
Bu bilekliği denemek için satın almanıza gerek yok gidin bir Nike mağzasına bileğinize takın ve farkını anlayın bu kadar basit:icon_tup:
sadece moda :)) millet görüntü olsun diye takıyor :)
driftboy
08-08-2011, 11:40
sadece moda :)) millet görüntü olsun diye takıyor :)
+8765435678
Dün elazıgda çarşıda gezerken tezgahtarlar bağırıyodu, İşe yaramasa bile güzel duruyo gel gel 5 lira diye :D :D
bende var orijinal hediye geldi ne zamandır da merak ediyodum bi umut taktım hiç bi işe yaramadı ama aksesuar oldu işte :)
olaya ticari açıdan pazarlama ürünü olarak bakınca; muhteşem bir ürün.
bilekte fena durmuyor, ünlüler takıyor, maliyeti 5cent bile değildir, piyada 30dolardan satılıyor,
etki mekanizması diye anlatılan iyon konusu bilimsel olarak gerçek, zımbırtının etkisinin doğruluğu muallak, birkaç bilimsel olmayan ev denemesi ile varmış gibi görünüyor ....
bu ürünü icad edip, piyasaya sürüp para kazananları tebrik ediyorum... helal olsun .....