Orijinalini görmek için tıklayınız : Arada kaldim !! Ne alicam bilmiyorum :)
Selam arkadaslar 17.000 gibi bir butcemle ne araba almam mantikli olur belki az daha arttirabilirim butceyi vtec ?? Mi bakmaliyim ne bakim bilmiyorum yardimmm istiyorumm
beklentin ne arabadan az yakması çok gitmesi 3k 5k sedan wagon model yıl yakıt türü vs onları söylersen daha kolay yardımcı olunur sanırım
Acikcasi aklima yatsin yeter az yakan cok kacan isticem olmicak gitsin istiyorum bide temiz olsun :) mesela vtec :)
1453 model arabalara çok para verme bence,
alabileceğin en yeni arabayı al, hayatta eski model arabaya 17 bin lira vermezdim.
Git herhhangi yeni bir şey al. sürekli rolling yapmıyorsun.
Model yuksek olsun acisindan dediniz sanirim onlarada baktim o paralara ufak motorlu arabalar genelde :( gitsinde istiyorum
fiesta 1.6 tdci olabilir
Renault Megane coupe 2.0 da olabilir
O para en gideri olacak aracın linki Citroën Xsara 2.0 VTS 1999 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 36856740 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-citroen-xsara-1999-pro-modifiye-xsara-vts-180bhp-81-000km-36856740/detay/?)
Not: araçla herhangi bir bağlantım yok. Şuan aynı kasanın 90 Hp olanını kullanıyorm. İlandaki aracın ciğeri 306 GTİ ile aynı. Yürüyen açısından 306 dan tek farkı Şanzumanı 5 iler. Donanım olarak ise 306 nın içinde geçer. Deri koltuk - Otom. far - Direksiyondan kumandalı müzik sistemi vs. + olarak ciddi manada konforludur. Maddiyat imkan verse direkt ben alıcam ama şartlar.
Araba guzelmis gercekten peugeot rc seri ile yuruyo diyor acaba gidiyomudur o kadar ??
Std 167 Hp olması lazım. Ama ilanı incelersen üzerinde ekstralar var. Dyno verisi mutlaka vardır bence. Zaten ist. dasın gidip bakmakta fayda var.
Bakicam o arabaya begendim :) yakiti cokmus ama basmassan yakmaz heralde
Yani spor araç + hacim yakıt biraz fazla olur haliyle. Prins tarzı güzel bi sıralı ile evladiyelik olur. Bu arada clio RS te düşünebilirsin o rakamlara.
Bi tane vtec baktim 190.000 de :s 20.000 istiyo
c2 vts ve 206rc bu paralara bakılabilicek arabalar..
Bi tane vtec baktim 190.000 de :s 20.000 istiyo
Senin bütçeye uygun bi vtec vardı ama terörist saldırı falan geçmişti başından :D
Clio rs bakabilirsin.
Bi tane buldum ama kmsi korkuttu bakicam durumuna genede
Ahmet_28
24-07-2011, 13:44
emre bütçeyi yükselt gel yanıma :)
Ahmet abi sen indirim yap azcikda :))))
Ahmet_28
24-07-2011, 13:58
Ahmet abi sen indirim yap azcikda :))))
emre azcik yapacam söz.haftasonu istanbuldayım cuma günü kısmetse.sen gel yardımcı olacağım yabancıya gitmesin
ahmet 28 ne aracı varki sende merak ettim bizdede o bütçelerde araç lazım
Ahmet_28
24-07-2011, 14:10
ahmet 28 ne aracı varki sende merak ettim bizdede o bütçelerde araç lazım
czt var bende ama maalesef o bütçelere değil tabiki :)
Zaten o butceler olsaydi beklemezdi bendeydi :( ugriyim abi yanina bi cayini iciyim :) onumuzdeki cuma geliyosun dimi
Ahmet_28
24-07-2011, 14:22
Zaten o butceler olsaydi beklemezdi bendeydi :( ugriyim abi yanina bi cayini iciyim :) onumuzdeki cuma geliyosun dimi
evet cuma ordayım kısmetse.buyur gel çayda içeriz yemekte yeriz beklerim
nedır bu vtec vtec.. kımse 20 lıra altı baska araba bılmıomu bu hondayı bu kadar kutsallastırmayın..
bence gıt 4 kasa bı golf al cıcek gıbı gıderde konforludurda ve guvenlıdır ayrıca ben 2 sene kullandım sıfır sıkıntı temızını bulursan kacırma hayırlı olsun sımdıden
clio rs cok mantıklı bi secenek o butcelerde
nedır bu vtec vtec.. kımse 20 lıra altı baska araba bılmıomu bu hondayı bu kadar kutsallastırmayın..
bence gıt 4 kasa bı golf al cıcek gıbı gıderde konforludurda ve guvenlıdır ayrıca ben 2 sene kullandım sıfır sıkıntı temızını bulursan kacırma hayırlı olsun sımdıden
sari cizmeli mehmet birgun gelir oder hesabi?
golf4 ne alacak?
percussionali
24-07-2011, 17:46
yakıtı az olsun güçlü araç olsun diyosan clio rs alıcaksın kardeşim hem az yakar hem 2000 2001 model olur hemde yetereince hızlı ve komforludur iyi ve sıkı bir pazarlıkla o fiyatlara alabilirsin beki;)
Cliosportve
24-07-2011, 17:51
Ahmet abinin CZT si mükemmel bence
Biraz bütçeyi çıkartıp ara yolu anlaşırsanız tadından yenmez
2. etap 17-18 lere güzelbir Clio Rs alabilirsin
clio rs, 106 gti, vtec hangisini seçersen seç, kenarda bir 3-4 bin kağıdı da hazırda beklet, araçlar her an masraf açmaya müsait. temiz kullanılmış olması vs. şart değil, 10 yaşındaki arabalar para yiyici..
206 rc bütçe biraz daha zorlanırsa güzel tercih olur.
Rover 220 TC bakın pişman olmazsınız..
mad_max1978
24-07-2011, 18:45
ben olsam c2 vts alırdım o paralara
Butcen kisitliysa 110 luk clio sport al,
Carpisma testinden 4 yildiz, deri spor koltuk airbag klima yol bilgisayari hersey var, hem de alt devirleri cok kuvvetlidir. Cok az yakar devirsiz makinedir torkludur.
Sakin ies,90 lik civic filan alma doksan kusur model cliolar 206lar varken
bence aşağıdaki 1.8t lar güzel tercihler hondaya göre ,özellikle golf dediği gibiyse bence alınır..
Audi / A3 / 1.8 T Ambition / ANLATILMAZ YAŞANIR sahibinden.com'da - 54860026 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-anlatilmaz-yasanir-54860026/detay/)
Volkswagen Golf 1.8 GTi 1999 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 52999458 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-gti-kaza-degisen-yok-isitmali-recaro-koltuklar-52999458/detay/)
Audi / A3 / 1.8 T Ambition / A3 1.8T Ambition SLINE sahibinden.com'da - 54344792 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a3-1-8t-ambition-sline-54344792/detay/)
Skoda Octavia 1.8 T SLX 2000 Model 17.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 52243759 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2000-octavia-sahibinden-tertemiz-ful-konfor-ve-guc-tutkunlarina-52243759/detay/)
al temiz bi golf4 bin paşa paşa..1.8 / 2.0 arabaları aldıktan sonra satması var birde,piyasası olan araç düşünün biraz derim
Clio rs bence o bütçelere