Selam arkadaslar 17.000 gibi bir butcemle ne araba almam mantikli olur belki az daha arttirabilirim butceyi vtec ?? Mi bakmaliyim ne bakim bilmiyorum yardimmm istiyorumm
Selam arkadaslar 17.000 gibi bir butcemle ne araba almam mantikli olur belki az daha arttirabilirim butceyi vtec ?? Mi bakmaliyim ne bakim bilmiyorum yardimmm istiyorumm
beklentin ne arabadan az yakması çok gitmesi 3k 5k sedan wagon model yıl yakıt türü vs onları söylersen daha kolay yardımcı olunur sanırım
Acikcasi aklima yatsin yeter az yakan cok kacan isticem olmicak gitsin istiyorum bide temiz olsunmesela vtec
![]()
1453 model arabalara çok para verme bence,
alabileceğin en yeni arabayı al, hayatta eski model arabaya 17 bin lira vermezdim.
Git herhhangi yeni bir şey al. sürekli rolling yapmıyorsun.
Built to fall....
Model yuksek olsun acisindan dediniz sanirim onlarada baktim o paralara ufak motorlu arabalar geneldegitsinde istiyorum
fiesta 1.6 tdci olabilir
Renault Megane coupe 2.0 da olabilir
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
O para en gideri olacak aracın linki Citroën Xsara 2.0 VTS 1999 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 36856740
Not: araçla herhangi bir bağlantım yok. Şuan aynı kasanın 90 Hp olanını kullanıyorm. İlandaki aracın ciğeri 306 GTİ ile aynı. Yürüyen açısından 306 dan tek farkı Şanzumanı 5 iler. Donanım olarak ise 306 nın içinde geçer. Deri koltuk - Otom. far - Direksiyondan kumandalı müzik sistemi vs. + olarak ciddi manada konforludur. Maddiyat imkan verse direkt ben alıcam ama şartlar.
Std 167 Hp olması lazım. Ama ilanı incelersen üzerinde ekstralar var. Dyno verisi mutlaka vardır bence. Zaten ist. dasın gidip bakmakta fayda var.
Yani spor araç + hacim yakıt biraz fazla olur haliyle. Prins tarzı güzel bi sıralı ile evladiyelik olur. Bu arada clio RS te düşünebilirsin o rakamlara.
ahmet 28 ne aracı varki sende merak ettim bizdede o bütçelerde araç lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)