Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sahibinden deki clio RSler

akif252
05-08-2011, 22:21
arkadaşlar nedense uzun süredir takipteyim sahibinden deki 20 21 clio rs hiç satılmıyor acaba sorun araçlardamı yoksa piyasamı çok kötü ben bi rs almayı düşünüyorum ama 1 2 ay sonra bu araçlar tutulmuyormu yoksa benzin vergi yüzünden mi satılmıyor bence 10 üzerinden 10 arabalar bakıyorum 10 11 liralık geçen seneki 1.4 civicler 14 16 arası ilerliyor bi anlam verebilmiş değilim şuan açın bakın vti lardan daha pahalı 1.4 is ler bu durum benzinden mi kaynaklanıyor acaba herkeze saygılar..

Kadyr
05-08-2011, 22:23
Bende takip ediyorum sevdigim bir arac rs ler bence kiymet bilinmiyor millet tutturmus hondada honda

A.Cem
05-08-2011, 22:24
Kasım - aralık aylarında fiyatlar normale döner. Şu an yaz mevsimi olduğundan kimse arabasını satmak istemiyor ve bilinen birşeydir yazın araba piyasası yüzde 10 15 artar.

zekky
05-08-2011, 22:25
Benzinle alakasi yok vti piyasasida ayni yukseliste. Bitanesi tursu bi araba koyuyor 15 yaziyior arabasi temiz olan ilan koyucak o arabaya bakiyor bu 15 se be im arabam 20 eder diyor boyle boyle gidiyor...

akif252
05-08-2011, 22:26
RS lerin fiyatı yüksek oldugundanmı satılmıyor acaba ?

omR35
05-08-2011, 22:27
yakıtı üzmez de vergiden dolayı soguk bakıyor heralde millet.bir honda sevdası almış başını gidiyor far karartan yay takan cidiem spec die geziniyor. rs verilen parayı hakeden bir araç bence.

Alicanrs
05-08-2011, 22:28
ne vergi ne benzin kıymet bilmiolar clio die tutulmuo benzin çok az yakıyor 7 ortalama ile dolaşıorm şehir içi trafik gazlamayla .. uzun yolda ztn değerleri koymuştu arkadaşlar 5 5.5 . vergi 270 280 milyon mu ne ama dediğim gibi clio die tutulmuo.. verdiğim parayıda sonuna kdr hakediyor benzin az yakıo performans 10 numara daha ne olsn istediğim gibi bi araç :) 2 sene önce biniyordum rs e üstüne 6 araç deiştim ama döndüm dolaştım yine rs aldım :) çok memnunum

mehmetRS
05-08-2011, 22:30
RS lerin fiyatı yüksek oldugundanmı satılmıyor acaba ?

genelde yazılan fiyatlar yüksek değil.. 15-20 liraya satılan bir kısım arabaya göre düşük bence. rsler yakıt konusunda ciddi şekilde ekonomik, güc konusunda da kişiyi oldukca mutlu edebilecek araclardır. konforludur, frenaj sistemide cok iyidir ayrıca, yol tutusuda kendi sınıfındaki arkadaşlarına göre oldukca hatırını saydırır.

Plaka sorgulaması yapın, servise gösterin.. sonra oturun koltuguna, o an biraz heyecanlanırsanız, sakın düşünmeyin ve alın:) sonrası zaten gelir:)

akif252
05-08-2011, 22:32
RS nin yabancı forumlarda bir yapılmış araçları bi projeleri var akıllara zarar ama bizim milletimiz tuturmuş bi 106 gti birde vti başka bişi düşünmüyorlar bence 2 aracı toplasan 1 rs etmez donanım performans parça uygunluğu yakıt . ama bikere honda almış başını gidiyor honda kötü bi araba değil ama bana boş geliyor boşuna bilirkişiler dememiş honda iidir ama japon torosudur..

akif252
05-08-2011, 22:33
inşallah bi rs sahibi olurum bence 15 20 bin lira arasında alınıcak tek araç tabi zevk meselesi

mehmetRS
05-08-2011, 22:37
hondalarda cok güzel araçlar, kişisel zevkim pejolardan yana değil ama.. he öyle çok fazla araba tecrübesi olan bir herifte değilim ama rs ler gerçekten güzel:) git ve al o arabayı:)

akif252
05-08-2011, 22:39
bu yaşıma kadar hiç kredi kartı almadım hiç borç yapmadım kredi çekmedim :) çok şükür

ama RS için kaşınıyorum çekecem kredi faiz ödemeye hazırım :)))) inş

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49306394 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yok-boylesi-49306394/detay/)

bu aracı bilen varmı bu arac hoşuma gitti sahibiylede konuştuk tabi sizden bilenler varsa daha garanti olur..

GokhanRS
05-08-2011, 22:41
çoğuda satılıyor bence. bir sürü ilanın sahibi değişti. aynı araçlar aynı resimlerle tekrar ilan veriliyor. 500-1000 ekleyip koyuyor ilanını iş olsun diye. yoksa hepsi aynı sahiplerinde durmuyor. son 3 ayda baya bir rs el değiştirdi.

h.guroglu
05-08-2011, 22:46
valla bana sorsalar vti mı gti mı rs mi diye direkt gider rs alırım 2,0 tadı 1,6 lara benzemez :D

hem güçlü hemde hacmine göre ekonomik makine daha ne olsun

3rk4n
05-08-2011, 22:54
Rs mantıklı bi araba binilmesi gereken spor otomobillerden :D Ama 106 saxo daki adrenalini ben alamadım hiçbirinde.

ozanbulbul
05-08-2011, 22:55
bu yaşıma kadar hiç kredi kartı almadım hiç borç yapmadım kredi çekmedim :) çok şükür

ama RS için kaşınıyorum çekecem kredi faiz ödemeye hazırım :)))) inş

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49306394 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-yok-boylesi-49306394/detay/)

bu aracı bilen varmı bu arac hoşuma gitti sahibiylede konuştuk tabi sizden bilenler varsa daha garanti olur..

bu araç tüplü diye biliyorum açıkçası şu anda clio rs alcak olsam cvk rs ya da zy rsi alırdım.ucuz araç alcam deyip sonradan bu araçlardan çok daha fazlasına mal oluyor bundan emin olabilirsiniz
edit:aracı alcağınız zamanda eğer mümkünse rs ten anlayan biriyle birlikte bakın ve alın

06 bs plakalı rs'e de bakabilirsiniz 3 kuruş kar için 5 kuruş zarar etmeyin sonradan üzülmeyin bunu yaşayan çok kişi var.

iynn-RS
05-08-2011, 22:59
Rs mantıklı bi araba binilmesi gereken spor otomobillerden :D Ama 106 saxo daki adrenalini ben alamadım hiçbirinde.

konforsuz sagından solundan takırtı tukurtu eksık olmayan frene bastıgında durmayacagını bıldıgın araba her zaman daha heycanlı olur tabıkı:D:p

bende rs ın ıcını komple soktugumde cok heycanlanmıştım:D

GokhanRS
05-08-2011, 23:01
adrenalin derken ölüm korkusu mu :D

iynn-RS
05-08-2011, 23:03
adrenalin derken ölüm korkusu mu :D

yok canım Allah korusun.ölüm flan hoş kelimeler değil.

yusuf yusuf diyelim biz buna:D

3rk4n
05-08-2011, 23:06
konforsuz sagından solundan takırtı tukurtu eksık olmayan frene bastıgında durmayacagını bıldıgın araba her zaman daha heycanlı olur tabıkı:D:p

İbo benim 106ımdada saxomdada tık ses yoktu kanka :D onun haricinde saxomda brembo diskler ve balatalar vardı mükemmel duruyordu :D ama 1 tanede rs alıcam binmedim demeyeyim :D

iynn-RS
05-08-2011, 23:19
İbo benim 106ımdada saxomdada tık ses yoktu kanka :D onun haricinde saxomda brembo diskler ve balatalar vardı mükemmel duruyordu :D ama 1 tanede rs alıcam binmedim demeyeyim :D

al tabi hacı 106 saxo vti dan sonra Rs inde tadına bakman lazım.;)

alacagın RS te diğer araçların gibi temiz olur inşallah ta o zaman anlarsın anlatmak istediğimi:)

doush
06-08-2011, 00:07
Rs'in parçaları pahalı deniliyordu ben konu açtığımda.. Mesela CVK Rs çok hoşuma gidiyor ama, o kadar şey yapıldıktan sonra hala 7 litre ortalamayla dolaşılıyor mu ? Onu merak ediyorum ki sahibi de üyeydi galiba.. Cevaplarsa güzel olur :)

ozanbulbul
06-08-2011, 00:14
Rs'in parçaları pahalı deniliyordu ben konu açtığımda.. Mesela CVK Rs çok hoşuma gidiyor ama, o kadar şey yapıldıktan sonra hala 7 litre ortalamayla dolaşılıyor mu ? Onu merak ediyorum ki sahibi de üyeydi galiba.. Cevaplarsa güzel olur :)

alper hocam o aracı ilk benim arkadaşım buğraya sattığında 7.7 ya da 7.8 ortalamayla dolaşıyordu.rs'in parçaları normal bi clio gibi değildir örnek olarak krank kasnağı normal clio'da(1.6 16v) 140 lirayken rs'te 600 küsür liradır

Starion
06-08-2011, 00:21
Otomobil kültürü literatür yokluğuna ve iletişim sıkıntılarına rağmen 2000'li yılların öncesinde Türkiye'de çok daha iyi bir noktadaydı. Sürücülük odaklı gelişen bu merak -profesyonel aktivitelere sebep olamasada- en azından şu an varolan süspansiyon geometrisini umursamadan saçma sapan araç indirmelerin, küçücük çaplı direksiyonlarla koltuğu 45 derece yatırıp araç kullanmaların çok ilerisindeydi. Ayrıca Amerikan film endüstrisi de otomobilcilere büyük çaplı el atmadığı için yeni yetişen nesilde abilerden, babalardan neye hizmet ettiği anlaşılamayan sıfır çizmelerden, 14" jantı olan araca 17" jant takmalardan daha değerli şeyleri öğreniyordu. En ufak bir yabancı kaynaktan literatür anlamında öğrenilecek bir satır için insanlar dergi peşlerinde koşuyordu. Günümüzde bu ekol bitti, yerine filmlerde izlediği araçların etkisinde kalan, elinin altında ki bir dünya kaynağa rağmen ezbere, gösterişe düşkün, "şekil" diye birbirini yiyen bir zümre geldi. Otomatikman araçların işlevselliğinin yerine gösterişi, imajı ön plana çıktı.

Bu gözle baktığında tüm hot hatch testlerinde sonunculuktan zar zor kurtulmuş, sürüş anlamında sınıfına yeni bir şeyler katmayan VTi'ların; amaça odaklı görüntüsü prim yapmayan, Türkiye'de baz versiyonları kolay alınabilen bir araç olması bakımından model ismi karşı cins üzerinde etkisiz, çekici bir renge sahip olmamış ama her disiplinde kendisinden kat kat üstün olan bir araçtan neredeyse iki kat fiyata satılması Türkiye sınırları içerisinde mümkündür, olasıdır.

Aşağıda yazan link, yabancı bir forumda olan Clio 172'mi 106 GTi'mı tartışmasının linki. Sayfa yabancı dilde olduğu için arkadaşlar kusura bakmasınlar.

106 GTI vs Clio 172 Discuss ! (http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=251619&f=160&h=0)

Bir de aynı konu bizim forumlarımızda açıldığı zaman ortaya çıkabilecek durumları gözünüzde canlandırın. Bilgi ve görgü olarak bu tartışma seviyelerine ulaştığımızda göreceksiniz araç fiyatları marka sloganlarıyla, filmlerden şişirilme imajlarla değil otomobillerin sahip oldukları meziyetlerle belirlenecek.

iynn-RS
06-08-2011, 00:34
.......

yazı alıntı değilse mükemmel bir açıklama yapmışsın.

lınkteki konu tr forumlarında defalarca acıldı.:)

ama boyle satırlarca ıkı aracı anlatan kısı nadırdır.

bızde genellıkle kısa ve net acıklamalar vardır

"herturlu 106 " gibi:D

Starion
06-08-2011, 00:35
yazı alıntı değilse mükemmel bir açıklama yapmışsın.

lınkteki konu tr forumlarında defalarca acıldı.:)

ama boyle satırlarca ıkı aracı anlatan kısı nadırdır.

bızde genellıkle kısa ve net acıklamalar vardır

"herturlu 106 " gibi:D

Biraz içimi dökeyim istedim. Alıntı değil elbette. :)

egzomant
06-08-2011, 00:46
bu fiyatlara böyle bi araç yok türkiyede parçası pahalıymış olsun hergün parçamı alıyoz rs im var mutluyum

doush
06-08-2011, 00:49
bu fiyatlara böyle bi araç yok türkiyede parçası pahalıymış olsun hergün parçamı alıyoz rs im var mutluyum

aynı mantıkla düşünüp accord aldım, o2 sensörü 244 liraymış boschta.. orijinali sormayın.. o yüzden söylemenin sakıncasını görmedim...
Kesinlikle RS'in hakkı bu görünüş değil.. Renault bir kere de tam yapsa olmaz zaten...
Vergi konusunda RS'ler zaten bir alt dilimden ödüyor.. Yol tutuş, performans vs. tekrar anlatmanın gereği yoktur heralde :D

ozanbulbul
06-08-2011, 00:55
clio rs öncesi 2004ten 2010 a kadar 1.6 16v kullandım ki halen günlük olarak 1.6yı kullanıyorum ama rsin yeri,gidişi,yol tutuşu herşeyi normal cliodan çok çok farklı ki 1.4le 1.6yla da aynı fark var benim gözümde.parçaların pahalılığı vs.bence hepsine değiyor ki "egzomant"nickli arkadaşın dediği gibi her gün parçamı alıyoruz

Cliosportve
06-08-2011, 00:56
RS alıcaksan en az 3-4 sene binceksin
Binmiyceksen sahip olmıycaksın

ozanbulbul
06-08-2011, 01:07
RS alıcaksan en az 3-4 sene binceksin
Binmiyceksen sahip olmıycaksın

kesinlikle sana katılıyorum selçuk 3-4 sene olamasa da en azından 1-2 sene en az devrilmeli bence.

SuperCorr
06-08-2011, 01:08
bence o bir kuduz

Alicanrs
06-08-2011, 01:11
yaa bide sağlamlık konusu geçmiş ben eski rs'imle 150 ile bariyere girdim 100 metre boyunca spin attım spin attıktan sora arkadaş arkadan gelince ona vurdum bide yine dönmeye başladım ve araçtan indiğimde sol omzum ağrıodu indim gülüodum araçta ise sağ çamurluk tampon kaput deişti sağlam araç walla gözümle gördüm test ettim :D

akif252
06-08-2011, 07:13
34 atet araç aldım sattım bindim her markayı kullandım clio RS hariç hepsinin artısı ve eksisi var isteğe göre araçlar tatmin eder rs yakıt performans görüntü hepsi üzerinde var ama satışı zor olabilir nedense pek 2. eli canlı değil. inşallah değeri bilinir herkez tarafından

3rk4n
06-08-2011, 08:35
al tabi hacı 106 saxo vti dan sonra Rs inde tadına bakman lazım.;)

alacagın RS te diğer araçların gibi temiz olur inşallah ta o zaman anlarsın anlatmak istediğimi:)

Senin rs satılıkmı ibocan onu de bana :D

hddsheriff
06-08-2011, 09:34
Biraz içimi dökeyim istedim. Alıntı değil elbette. :)

Ağzına sağlık Engin , duygularıma tercüman oldun

SekoLive
06-08-2011, 09:41
arkadaşlar ben 7 litre istanbl içi yakıt tüketimine kesinlikle inanmıyorm Rslerde

sonrasında dün buluşmada gördüğüm BYP rs ciddi anlamda süperdi arkadaşı dün tanıma fırsatımz oldu eğer aradı düşünen varsa gitsin görsün

GKS TypeR
06-08-2011, 09:52
arkadaşlar ben 7 litre istanbl içi yakıt tüketimine kesinlikle inanmıyorm Rslerde

sonrasında dün buluşmada gördüğüm BYP rs ciddi anlamda süperdi arkadaşı dün tanıma fırsatımz oldu eğer aradı düşünen varsa gitsin görsün

BYP rs geçekten çok temiz ve çok güzeldi ayrıca 172 likler daha iyi yürüyor diyenler bence birde bu RS i görmeli gayet hızlı. BYP ye maşallah...

onat
06-08-2011, 09:59
honda ve vtec zevkini bilmeyen insanlar için körü körüne bağlanıyor bu hondacılar demek ve buna benzer açıklamalar yapmak gereksiz ve neye dayandığı belli olmayan açıklamalardır.emin olun piyasada vteclere binen apaçi ve şekilci insanların haricinde birçok kişide aşkı ve sevgisi için biniyor bu araçlara.bende sizin gibi cidiem adı altında hiçbirşeye benzemeyen 3 kuruşluk hondalara vesahiplerine ayar oluyorum ama diğerlerinide görmezden gelmiyorum.

konuya gelicek olursak bi honda aşığı olarak para çokomel eğrisini göz önünde bulundurusak 16-18 bin tl arasında çok temiz rs ler var ve parasının yanında daha fazlasını veren araçlar.german style adı altında kaç defa boyandığı belli olmayan 1.4 is lere 19 bin tl verilmesindense 16 bin tl ye paşalar gibi yürüyen en azından birçok stock araca kafa tutan rs leri almak çok mantıklıdır.

SONE-R
06-08-2011, 10:21
konu RS mi, yoksa VTi'ları b.klama konusu mu? :D :D

SekoLive
06-08-2011, 10:23
soner abi rs düşünürsen byp rsi gözden geçir derim sanki geçenlerde rs alabilrm yazını hatırlıyor gibiyim

SONE-R
06-08-2011, 10:26
yok len benzinli arabaya şimdilik tövbe.. hükümetin kafasına taş düşer benzin fiyatları makul rakamlara inerse o zaman benzinli otolara dönüş yaparım.. yoksa dizelle devam.. cipis + kutu içi filtre devam.... :D

KMR2-GT
06-08-2011, 11:04
rs i bende sevıyorum valla ılgınc satılmaması.valla honda kullanıorum ama 1.4 lere bıle 19 20 ıstemeye basladılar harbı abartıya kaçtı ııce düşecene yükseliyor.ben vtı ı 20ye verdım yahu:)

haha yaw yorumların öldürüyor beni :D

akif252
06-08-2011, 12:13
konuyu şöle değiştirelim temiz bakımlı güzelbir RS 18 edermi yoksa temiz bakımlı güzelbir vti 25 edermi sizce 2 araçda bu fiyatları hak ediyormu günümüzde para kazanmak çok çok zor bu paraları veriyoruz araç alıyoruz sizce bu paraları hak ediyorlarmı..??

ToNy
06-08-2011, 12:46
Gençlik Honda meraklısı olduğundan piyasası çok daha canlı vti ların yada 1.4 is lerin,
Birde Türkiye de Renault memur arabasıdır zihniyetinden de kaynaklanıyor bu tabi...
Kimse Renault'un spor araba yapabileceğini kabullenemiyor...:D
Bence ülkenin şu durumunda ikisininde fiyatı fazla, ama Hondanın fiyatı RS e göre daha daha bir fazla...

ozanbulbul
06-08-2011, 13:08

kozyatağından cerrahpaşaya sabah trafiğinde 7 gibi gidiyorum köprüden sonra e5'te de trafiğin akışından daha hızlı sayılabilcek şekilde gidiyorum ve 9.5-10 litre yaktırıyorum(arabada kısa şanzıman var bu arada).trafiğin çok yoğun olmadığı yerlerde şehir içi 7 litre yaktırırsın kısacası.

Cliosportve
06-08-2011, 18:11
Uzun yolda normal bir clio rs kullanıcısı 5-5.5 lt yaktırır
Ben 4.1 lt yakıt ortalamasıylan tamamladım
Şehir içi arkadaşların dediği gibi 6-7 lt arası oynuyor değerler

BoraRS
06-08-2011, 19:15
Yaw abartmayın şu RS leri gözünüzdeeee...

İbo & Selçuk helalinden 13 kaat çalışır :D:D

Alicanrs
06-08-2011, 19:17
Yaw abartmayın şu RS leri gözünüzdeeee...

çok vermedin mi abi :D:D:D ibonun araç 22 bin tl helalinden :P

ArMy
06-08-2011, 19:31
Uzun yolda normal bir clio rs kullanıcısı 5-5.5 lt yaktırır
Ben 4.1 lt yakıt ortalamasıylan tamamladım
Şehir içi arkadaşların dediği gibi 6-7 lt arası oynuyor değerler

Biz 1.6 ile o değeri yakalıyoruz.Rs'ler gerçekten nası tuturuyor o değeri anlamıyorum.Uzun yolda 4.1 veya 4.9 gösteren değerlerin vardı ortalama hızın kaçtı?

Renault az yakıyorda o kadar da değildir gibi geliyo bana :)

ArMy
06-08-2011, 19:34
soner abi rs düşünürsen byp rsi gözden geçir derim sanki geçenlerde rs alabilrm yazını hatırlıyor gibiyim

Bu byp eski ankaradaki js rs değil mi?
Oysa eğer egzantriği sökmüşler mi?

Alicanrs
06-08-2011, 19:35
Bu byp eski ankaradaki js rs değil mi?
Oysa eğer egzantriği sökmüşler mi?

velide hala gliba EE plaka oldu o .. belkide alıp byp yapmışlardır dicem ama tam bilmediğim için bişe diemiorm :)

BoraRS
06-08-2011, 19:36
Biz 1.6 ile o değeri yakalıyoruz.Rs'ler gerçekten nası tuturuyor o değeri anlamıyorum.Uzun yolda 4.1 veya 4.9 gösteren değerlerin vardı ortalama hızın kaçtı?

Stock RS te 205 NM Tork var. Filtre egzozlusu 215 220 NM leri görüyor. Ayrıca 5. vites oldukça uzun. 5 e atıp otobana çıktığında 2500 devirleri geçmeden rahatça tatminkar bir hızda gidebiliyorsun. Haa bir de araç hafif.

iynn-RS
06-08-2011, 19:43
Senin rs satılıkmı ibocan onu de bana :D

yok hacı şu an öyle bir niyetim:)

Ama ankaraya yolun düşerse 1-2 tur atarız :D

abi bırak şu uğursuz rakamı::D 12 ye vereyim:D

çok vermedin mi abi :D:D:D ibonun araç 22 bin tl helalinden :P

hacı 4-2-1 headersa de 1100 yazacagına 2200 tl yazmıstın. bunada 11 yazacaktın sanırım 22 yazmışsın:D

Alicanrs
06-08-2011, 19:44
yok hacı şu an öyle bir niyetim:)

Ama ankaraya yolun düşerse 1-2 tur atarız :D

abi bırak şu uğursuz rakamı::D 12 ye vereyim:D

hacı 4-2-1 headersa de 1100 yazacagına 2200 tl yazmıstın. bunada 11 yazacaktın sanırım 22 yazmışsın:D

yok kanka 22 bilerek yazdım =) temiz araba alan alsın dimi :D:D ehehe 18 helalinden etsin hadi :D

BoraRS
06-08-2011, 19:44
...abi bırak şu uğursuz rakamı::D 12 ye vereyim:D...

Gözümsün :D

iynn-RS
06-08-2011, 19:46

hacı ben boluya birkaç kez gittim 90-110 sakin gidersen 6 lt yakıyo.

zorlarsan 4 lt leri gormek mumkun fakat ben genelde RS in yaktıgı benzını kafama takmam.bu araba zevk arabası.yeri geldimi yapıştıracan:D para var huzur var:D:D

F4R
06-08-2011, 19:53
hala bekliyorum aşkımı :((((((( off ulen offf darlandımmmm. gene rs krizim tuttuu. temiz bi rs bulunnnnn banaaaaaa!!!!

ArMy
06-08-2011, 19:56
Stock RS te 205 NM Tork var. Filtre egzozlusu 215 220 NM leri görüyor. Ayrıca 5. vites oldukça uzun. 5 e atıp otobana çıktığında 2500 devirleri geçmeden rahatça tatminkar bir hızda gidebiliyorsun. Haa bir de araç hafif.

Abi tamam rs verilerini bende biliyorum da 4.1 şaka gibi değilmi sence.Resmen dizel kategorisine giriyor.O nedenle sordum ortalama hızı.Hani arabanın uzun yolda rahatca gittiği değermi yoksa çok çok kasıp maximum indirilebildiği değer mi diyerek.

zorlarsan 4 lt leri gormek mumkun fakat ben genelde RS in yaktıgı benzını kafama takmam.bu araba zevk arabası.yeri geldimi yapıştıracan:D para var huzur var:D:D

Aradığım cevap budur saolasın. 90-110la söylediğin değer çok makul akla yatan bir değer.
Yapıştırsanız da 10 yakar ötesini yakmaz zaten :D

Alper_
06-08-2011, 20:01
bazen rs düşünmüyor değilim..hacimli torklu araba yakıtı da az..az yakar çok kaçar tarifine uyan araçlardan biri :)

Bayrampaşalı
06-08-2011, 20:14
arkadaslar düzgün bı rs almaya kalksak kaç paraya buluruz bızım burda nrs vardı 14 e kadar verıyodu onu almaya gıttım ama duyduguma gore gecen gun kaza yapmıs vazgectım

Cliosportve
06-08-2011, 21:45
Kaza yapsada problem değil bence NRS RS güzel bir RS ti
Motor ve yürüyende bir problem yoksa boya takınsı olmasın

akif252
06-08-2011, 22:03

helalllll :))))

akif252
06-08-2011, 22:06
arkadaslar düzgün bı rs almaya kalksak kaç paraya buluruz bızım burda nrs vardı 14 e kadar verıyodu onu almaya gıttım ama duyduguma gore gecen gun kaza yapmıs vazgectım

arabanın içine otur sölebi hayallere dal :))

dışarı çık park sis yak öncen bi bak arkasına geç bi bak aracı çalıştır kulagını motora ver :)

kaputu aç motoruna bak çalıştır 1 2 3 bas dreksiyonu bi sağ bi sol yap hoşuna gittiyse al gitsin gerisine bakma :)) yeterki içine sinsin

Alicanrs
06-08-2011, 23:14
mesut kardşm benim gel yanıma bin 3 e kdr sara sara :D gidelim son halinden sora baya bi tatmin olcaksın ztn :D hemen almak isticeksin :)

Cliosportve
06-08-2011, 23:23
Bugün 17 lerlen denedim 2. vites sürekli sarıyor :D
3. vites motor devrini yakalamaya çalışıyor ama nafile :D
Slick lastik bul Alican :D

Alicanrs
06-08-2011, 23:37
Bugün 17 lerlen denedim 2. vites sürekli sarıyor :D
3. vites motor devrini yakalamaya çalışıyor ama nafile :D
Slick lastik bul Alican :D

ahaha ıslakta sararız 2 miz beraber :D:D

Cliosportve
06-08-2011, 23:39
ahaha ıslakta sararız 2 miz beraber :D:D

15 lerlen zaten sarıyordu hacı sürekli
17 lerlen ki üzerinde kaliteli lastiklerde var fena yardı
Kaan yanımdaydı Type R ile
Oda şaşırmıştır kesin :D:D

Alicanrs
06-08-2011, 23:42
15 lerlen zaten sarıyordu hacı sürekli
17 lerlen ki üzerinde kaliteli lastiklerde var fena yardı
Kaan yanımdaydı Type R ile
Oda şaşırmıştır kesin :D:D

hadi tak 15 leride deneyelim sıkıldım böle :) yürümüo yc bakma :p

Cliosportve
06-08-2011, 23:43
hadi tak 15 leride deneyelim sıkıldım böle :) yürümüo yc bakma :p

Yarın Kaan Büyükçekmeceye gelicek
Burda beraber takarız artık
Belkide jantlara port polish çakarız hazır elimiz değmişken :D

Alicanrs
06-08-2011, 23:44
Yarın Kaan Büyükçekmeceye gelicek
Burda beraber takarız artık
Belkide jantlara port polish çakarız hazır elimiz değmişken :D

bitir aracınıda seni izleyelim biraz :) ben çok afiş oldum yeter duruldum :D

Cliosportve
06-08-2011, 23:45
bitir aracınıda seni izleyelim biraz :) ben çok afiş oldum yeter duruldum :D

Beni göre göre bıktı herkez
VE RS dedin mi herkez yeter ulan git başımızdan diyor :D

Onurkk06
06-08-2011, 23:47
onu bunu geçtim e30a borbet takan pıstıranlar bile 25 30 yazanlar bizm insanımız cidden ne oldum delisi

dragon
07-08-2011, 14:16
:rolleyes:

Aranıyor

:rolleyes:

http://www.techturkey.com/forum/off-topic-arananlar/91702-corsa-dti-ile-takasli-rs.html#post2498696

:)

dragon
07-08-2011, 15:01
Alicanrs mesaj kutun dolu :o:o

ukku
09-08-2011, 01:41
Otomobil kültürü literatür yokluğuna ve iletişim sıkıntılarına rağmen 2000'li yılların öncesinde Türkiye'de çok daha iyi bir noktadaydı. Sürücülük odaklı gelişen bu merak -profesyonel aktivitelere sebep olamasada- en azından şu an varolan süspansiyon geometrisini umursamadan saçma sapan araç indirmelerin, küçücük çaplı direksiyonlarla koltuğu 45 derece yatırıp araç kullanmaların çok ilerisindeydi. Ayrıca Amerikan film endüstrisi de otomobilcilere büyük çaplı el atmadığı için yeni yetişen nesilde abilerden, babalardan neye hizmet ettiği anlaşılamayan sıfır çizmelerden, 14" jantı olan araca 17" jant takmalardan daha değerli şeyleri öğreniyordu. En ufak bir yabancı kaynaktan literatür anlamında öğrenilecek bir satır için insanlar dergi peşlerinde koşuyordu. Günümüzde bu ekol bitti, yerine filmlerde izlediği araçların etkisinde kalan, elinin altında ki bir dünya kaynağa rağmen ezbere, gösterişe düşkün, "şekil" diye birbirini yiyen bir zümre geldi. Otomatikman araçların işlevselliğinin yerine gösterişi, imajı ön plana çıktı.

Bu gözle baktığında tüm hot hatch testlerinde sonunculuktan zar zor kurtulmuş, sürüş anlamında sınıfına yeni bir şeyler katmayan VTi'ların; amaça odaklı görüntüsü prim yapmayan, Türkiye'de baz versiyonları kolay alınabilen bir araç olması bakımından model ismi karşı cins üzerinde etkisiz, çekici bir renge sahip olmamış ama her disiplinde kendisinden kat kat üstün olan bir araçtan neredeyse iki kat fiyata satılması Türkiye sınırları içerisinde mümkündür, olasıdır.

Aşağıda yazan link, yabancı bir forumda olan Clio 172'mi 106 GTi'mı tartışmasının linki. Sayfa yabancı dilde olduğu için arkadaşlar kusura bakmasınlar.

106 GTI vs Clio 172 Discuss ! (http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?t=251619&f=160&h=0)

Bir de aynı konu bizim forumlarımızda açıldığı zaman ortaya çıkabilecek durumları gözünüzde canlandırın. Bilgi ve görgü olarak bu tartışma seviyelerine ulaştığımızda göreceksiniz araç fiyatları marka sloganlarıyla, filmlerden şişirilme imajlarla değil otomobillerin sahip oldukları meziyetlerle belirlenecek.

Yeni yetişen nesil diye tabir edilen kafa senin mesajını sıkıcı bulup bi noktadan sonra okumayı bırakmış olabilir, şaşırmam :)

JDM hesabına turuncu sinyalli, şahinden hallice bile diyemeyeceğim civic EX'ler bile para eder, aslan gibi, hem donanımlı, hem yürüyen, hem az yakan clio RS'e 16 17 lira istersin; kardeş bi ağır ol derler.. Yapacak bişey yok, burası Türkiye :)

baha38
09-08-2011, 08:08
Rs lerde yol bilgisayarı varmı? Varsa her modelinde varmı acaba.

ToNy
09-08-2011, 08:09
Evet var...

doush
09-08-2011, 13:08
Konuya biraz daha geri dönsek ? 2 RS dışında hiç önerilen olmadı :)

Starion
09-08-2011, 23:01
Sahibinden'e yeni bir tane düşmüş 18k istiyor. Km hariç fotolardan başarılı duruyor.

Gürkan
09-08-2011, 23:30
bu araba patlak öncedende galeride satılıktı satın alındı başka birine 14.500 e satıldı şimdi gene 18.000

serqan23
10-08-2011, 00:44
velide hala gliba EE plaka oldu o .. belkide alıp byp yapmışlardır dicem ama tam bilmediğim için bişe diemiorm :)

hala velide EE rs. veli plakasını degiştirdi VEL rs oldu artık. egzantrıklerıde söktü. BYP rs i biz ilk sahibinden 60 yasında bır adamdan aldık.

iynn-RS
10-08-2011, 00:49
Sahibinden'e yeni bir tane düşmüş 18k istiyor. Km hariç fotolardan başarılı duruyor.

bu araba patlak öncedende galeride satılıktı satın alındı başka birine 14.500 e satıldı şimdi gene 18.000

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-clio-2-0-16v-rs-55890462/detay/)

bu araçtanmı bahsedıyosunuz

Alicanrs
10-08-2011, 00:57
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 18.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55890462 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2001-clio-2-0-16v-rs-55890462/detay/)

bu araçtanmı bahsedıyosunuz

aynen kanka bu araçtan bahsediolar

Starion
10-08-2011, 01:37
Sahibindene araç danışma ofisi açsak ihya oluruz vallahi :)

akif252
10-08-2011, 08:44
RS güzel araçtır kısmetse almak alırız :)

ÜSTÜNERC
10-08-2011, 09:02
aracın direksıyonuna dıkkatlı bakın airbag acmıs buyuk ıhtımal ortası daha yenı duruyor kazası var demekki zaten 160 binde 18 etmez gibi gorunuyor 15-16 ancak

hüsor
10-08-2011, 09:05
aracın direksıyonuna dıkkatlı bakın airbag acmıs buyuk ıhtımal ortası daha yenı duruyor kazası var demekki zaten 160 binde 18 etmez gibi gorunuyor 15-16 ancak

direksiyonu deri kaplamıslar o yuzden air bag kısmı sırıtmıs...

YavuzNaz
10-08-2011, 10:51
o galeri ilk ilanı 16 binden verdi bir iki forum araştırması yapıp 18 e cektiler sanırım :D

ozanbulbul
10-08-2011, 13:33

airbag'in açıldığını nasıl anladın tüm clioların direksiyonunun göbeği öyle duruyor.bahsedilen aracı istinye mais şube satıyordu ve araç kmsi 70binlerdeydi

F4R
10-08-2011, 13:50
direksiyon simidi yeniden kaplanmış sadece. 1 hafta önce de vardı bu aracın ilanı. 34 Yn 3157 aracın sol sisi kırıktı, tampon çizikti bunlar yaptırılmış, ayrıca direksiyon simidi kaplanmış. ben satan kişiyle görüşmüştüm. kesinlikle değişeni olmadığını 3 parçada sadece boyası olan ve içinin ısrarla çok temiz olduğunu söylemişti. sigara dahi içilmemiş içinde. açıkcası bi ara baya düşündüm alayım mı diye ama tek sıkıntısı km 160bin olması. bu arada eski fiyatı 16500 idi. az bişey masraf yapılıp 18000 yazılmış...

Trance-R
10-08-2011, 14:14
direksiyonu deri kaplamıslar o yuzden air bag kısmı sırıtmıs...

çamurluk ve kapı renk farkını da geçmeyelim :(

seko
10-08-2011, 14:17
Varsa tandıdıktan Clio 182 lik bende alıcıyım tabi ucmamak kaydıyla :)
Denizlideki sarı ne oldu acaba bilen varmı birde ist da motor sporları ile ugrasana birinde var mavi cok nefis duruyor alet ..

iynn-RS
10-08-2011, 14:18
[QUOTE=Epicurus;2507360] tek sıkıntısı km 160bin olması. QUOTE]

kaç kmde araba arıyosun?

11 yaşında araba bunlar.sayıları bellı.km dusurmek cocuk oguncagı artık.cogununda km sı dusmustur kesın.bu adam km sını 110 bıne cekse gıdıp alacaksın yanı.

arabayı gıbıp canlı bakacaksın,begendıysen ıcı dısı temızse alacaksın. hepsı aynı yasta zaten.km cok onemlı degıl bence.

bızde 2000 model 430 bınde de araba var 98 model 250 bınde de 2000 model 160 bınde de. bunların içinde en haşatı 160 bınde olanı:D acıklayıcı olmustur umarım

güneşbalkan
10-08-2011, 14:19
airbag'in açıldığını nasıl anladın tüm clioların direksiyonunun göbeği öyle duruyor.bahsedilen aracı istinye mais şube satıyordu ve araç kmsi 70binlerdeydi

eğer o araç ise baya kazalı bol değişenli bi araçtı.mais'teyken aramıştım değişeni boyası boldu

F4R
10-08-2011, 15:34
[QUOTE=Epicurus;2507360] tek sıkıntısı km 160bin olması. QUOTE]

kaç kmde araba arıyosun?

11 yaşında araba bunlar.sayıları bellı.km dusurmek cocuk oguncagı artık.cogununda km sı dusmustur kesın.bu adam km sını 110 bıne cekse gıdıp alacaksın yanı.

arabayı gıbıp canlı bakacaksın,begendıysen ıcı dısı temızse alacaksın. hepsı aynı yasta zaten.km cok onemlı degıl bence.

bızde 2000 model 430 bınde de araba var 98 model 250 bınde de 2000 model 160 bınde de. bunların içinde en haşatı 160 bınde olanı:D acıklayıcı olmustur umarım

haklısın aslında ama ne biliyim takıntı oldu bende o km olayı. senin rs kaç km de çok düşük bildiğim kadarıyla km si.. hemen bi taş atayım :D ne istiyosun aracına :D

F4R
10-08-2011, 15:35
eğer o araç ise baya kazalı bol değişenli bi araçtı.mais'teyken aramıştım değişeni boyası boldu

o araç 70bin km lerde idi. arka stopları felan mk2'ydi. bu araç değil bildiğim kadarıyla.

ozanbulbul
11-08-2011, 00:38
fiyat fazla gelebilir ama bence sahibiyle görüşün derim.aracı canlı olarak gördüm boyası çok çok güzel tavanda boya yoktu galiba,içi de yıpranmamıştı.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55877137 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-meraklisindan-renault-clio-sport-55877137/detay/)

106arts
11-08-2011, 00:44
bence rs in tipinden kaynaklanıyor

BoraRS
11-08-2011, 07:28
[QUOTE=iynn-RS;2507430]

haklısın aslında ama ne biliyim takıntı oldu bende o km olayı. senin rs kaç km de çok düşük bildiğim kadarıyla km si.. hemen bi taş atayım :D ne istiyosun aracına :D

Onüç istiyo da ben vermiyom :D

serqan23
11-08-2011, 08:37
Varsa tandıdıktan Clio 182 lik bende alıcıyım tabi ucmamak kaydıyla :)
Denizlideki sarı ne oldu acaba bilen varmı birde ist da motor sporları ile ugrasana birinde var mavi cok nefis duruyor alet ..

2005 BYP rs i verelim sana :icon_tup:

F4R
11-08-2011, 09:42
[QUOTE=Epicurus;2507599]

14 e hemen talibim o zaman :D

F4R
11-08-2011, 09:43
fiyat fazla gelebilir ama bence sahibiyle görüşün derim.aracı canlı olarak gördüm boyası çok çok güzel tavanda boya yoktu galiba,içi de yıpranmamıştı.
Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 19.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55877137 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-meraklisindan-renault-clio-sport-55877137/detay/)

ozan hocam yanlış bilmiyorsa eski 20 ae plakalı araç. baya bi bızıklanmıştı zamanında. hee kötü değildir kesinlikle ama ne bilem pek içime sinmiyor gibi.

3rk4n
11-08-2011, 09:48
ozan hocam yanlış bilmiyorsa eski 20 ae plakalı araç. baya bi bızıklanmıştı zamanında. hee kötü değildir kesinlikle ama ne bilem pek içime sinmiyor gibi.

Hocam gazlama arabasını bu kadar sık eleme :) Ve bence o paralara çvk rs e neden bakmıyormusunuz cok güzel araba motor aynı kondüsyonda ise :)

SONE-R
11-08-2011, 09:54
abicim iyice ayağa düşmeden alın bir RS, hevesiniz kalmasın.. gerçekten fiyatı makul bu arabaların..

F4R
11-08-2011, 10:16
abicim iyice ayağa düşmeden alın bir RS, hevesiniz kalmasın.. gerçekten fiyatı makul bu arabaların..

soner hocam alıcam zaten de bakıyorum. biraz daha beklicem istediğim gibi bişey denk gelmezse gözü karartıp alıcaz bakalım bi tane. etrafınızda varsa gerçekten temizliğine, bakımına, orjinalliğine inandığınız, bildiğiniz bi rs tavsiyelerinizi bekliyorum...

akif252
11-08-2011, 11:26

ŞU ARAÇ HAKKINDA HENÜZ Bİ BİLGİ ALAMADIM SANIRIM KİMSE BİLMİYOR GEÇMİŞİNİ

İLLA 1000 KM GİDİP BAKMAM LAZIM SANIRIM :)

Alicanrs
11-08-2011, 11:29

lpg li bi rs kaputu ağır die hatırlıorm kazası var.. biz rolling yaparken inceleme fırsatım olmuştu lgp olduğundan dolayı ztn almam ben olsam :) onu geçtim kondsyonu iyi değil yürürü filan baya arkamızda kalıodu bunlar gerçi önemli deil bi genel bakımla eski haline döner ama iyi değerlendir o kdr yol boşa gitme:) şaşe no filan iste sahibinden baktır iyice..

ozanbulbul
11-08-2011, 12:54

daha önceden bende yazmıştım lpgli olduğunu ki alicanda yazmış.açıkçası rs alacak olsam ilk eleyeceğim araçlardan biri bu lpgden dolayı

izo
11-08-2011, 13:05
Byp deki aem yapistirmasini eger Ayni yere yapistirmadilarsa bnm 182lige benzior...

Starion
11-08-2011, 13:13

Güvenilir bir kaynaktan çok ağır kazalı duyumu almıştım Rs ararken, hiç bulaşma.

Emre Ekrem
11-08-2011, 13:14
iyi hoş araba, güzelde gidiyor, fakat arabanın içine binince özellikle konsolu yüzünden bir spor araba izlenimi vermiyor. Zamanında çok gidip geldim rs 2.0 mı 3o6 gti mı, sonuç 3o6 gti oldu. Tabi zevk meselesi rs de çok güzel bir araba.

SONE-R
11-08-2011, 14:13
Byp deki aem yapistirmasini eger Ayni yere yapistirmadilarsa bnm 182lige benzior...

izo bu boyasızmış. seninkinde bi kapı mı boyalıydı öyle hatırlıyorum ben..

izo
11-08-2011, 14:16
izo bu boyasızmış. seninkinde bi kapı mı boyalıydı öyle hatırlıyorum ben..

arkadasına actırmıs olabilir abi ilanı cok benzio:o sol kapısı boyalıydı dogrudur

SONE-R
11-08-2011, 14:20
ama hatırlarsan km'si 30binlerde olan 2005 model gri RS satılıktı.. bence bu o RS...

3rk4n
11-08-2011, 14:25
izo seninki egzantrikli falan deilmiydi yaw

by serçe
11-08-2011, 14:29
arkadasına actırmıs olabilir abi ilanı cok benzio:o sol kapısı boyalıydı dogrudur

BYP rs'in ilanı bizim aracımız da tek parça bile boya yoktur zaten aracı emekli yaşlı birinden aldık aem yapıştırmalarını da kendimiz yapıştırdık ..Saygılar

DENON
11-08-2011, 14:31
11 liralık geçen seneki 1.4 civicler 14 16 arası ilerliyor bi anlam verebilmiş değilim şuan açın bakın vti lardan daha pahalı 1.4 is ler bu durum benzinden mi kaynaklanıyor acaba herkeze saygılar..yok bu durum 1.4 lere bbs rs jant takıp , jdm far ve arkayada bıraz kamber verıp apaçilerin altındaki araçları dünyanın en temiz en güzel aracı sanmalarından kaynaklanıyor , neredeyse 1.4 is ler 1.6 ies ler vtı fıyatına vtec2 ler type-r fıyatına satılcak, dün bir ılan gördüm inanamadım beyaz 2005 ls vtec2 38000 tl :D

ArMy
11-08-2011, 14:54

Hatta alan arkadaş bu şekilde çift silencerlı egzoz da takmıştı.Bende o nedenle ankaradan gidenmi diye sormuştum..Ama arkadaşların dediğine göre değil galiba :)

by serçe
11-08-2011, 15:03
Hatta alan arkadaş bu şekilde çift silencerlı egzoz da takmıştı.Bende o nedenle ankaradan gidenmi diye sormuştum..Ama arkadaşların dediğine göre değil galiba :)

hangi rs ten bahsettiğinizi bilmiyorum ama eğer js rs ise o istanbul da ama bizim BYP rs değil EE plaka oldu JS rs istanbuda yanlış hatırlamıyorsam ve şuanda VEL plaka olarak ta veli diye bir arkadaşta. BYP rs ankaradan gelen JS rs değildir ..

SONE-R
11-08-2011, 15:05
bu BYP rs, 1-2 sene önce sahibinden'de cadde kenarında park halinde iken fotoları olan RS miydi? :)

SekoLive
11-08-2011, 15:06
sercan zaten geçen sayfalarda aynısı yazıldı :) 3 sayfa sonra yine sorulur yine aynısını kopyalarsın :)

by serçe
11-08-2011, 15:09
bu BYP rs, 1-2 sene önce sahibinden'de cadde kenarında park halinde iken fotoları olan RS miydi? :)

evet sahibi tarafından galeriye konsinye olarak bırakılmış bir araçtı

SONE-R
11-08-2011, 15:09
evet sahibi tarafından galeriye konsinye olarak bırakılmış bir araçtı

güzel arabaydı... kardeşim geçen sene neden satmadınız bunu? ben alırdım işte :D :D

by serçe
11-08-2011, 15:10
sercan zaten geçen sayfalarda aynısı yazıldı :) 3 sayfa sonra yine sorulur yine aynısını kopyalarsın :)

sorulsun kardeşim incilerimiz dökülmez bilgi vermekten :D

SekoLive
11-08-2011, 15:11
sorulsun kardeşim incilerimiz dökülmez bilgi vermekten :D

herkes sen gibi olsa sıkıntı olmaz sercanım :)

by serçe
11-08-2011, 15:13
güzel arabaydı... kardeşim geçen sene neden satmadınız bunu? ben alırdım işte :D :D

ya açıkçası yinede satma niyetimiz yok aslında ama işte aile arabası almak şart olduğundan dolayı satıyoruz çok memnunuz ve gerçekten çok güzel sorunsuz bi araba ona keza da her gün çoçuk gibi ilgilenilen bir araç biraz zor oluyor satması ama işte mecburiyet olunca yapılacak birşey kalmıyor bizde işte rs geçmişi ve değerini bilecek sizin gibi insanlarda görmek isteriz aracımızı kısmet nasip inşallah daha iyilerini nasip eder allah cümlemize :)

by serçe
11-08-2011, 15:21
herkes sen gibi olsa sıkıntı olmaz sercanım :)

eyvallah kardeşim benim :)

akif252
11-08-2011, 16:05
daha önceden bende yazmıştım lpgli olduğunu ki alicanda yazmış.açıkçası rs alacak olsam ilk eleyeceğim araçlardan biri bu lpgden dolayı

anladımda lpg ye karşı değilim gerçi rs çok yakmıyor ama gezmekde güzel gelir lpg ile benzin eminim yılbaşına kadar 5 tl ye gelir artık lpg ye karşı olmak mümkün olmicak gibi geliyo aracın kazası varsa bişi diyemem

herkezin görüşü farklıdır 10 11 yaşındaki aracın sahibine boya varmı diye sormam zaten şaseler panel tavan değişik değilse önemli değil fiyatı uygun olduktan sonra

14 e bu şekilde bi araç alıp aldıgın paralara satmak varken komple boyasız orjinal az bulunucak temizlikte bi aracı alıp 20 21 verip elimce kalıcana normal bi araç alıp 14 liraya kafama göre toplayıp yapsam istediğim şekil bana daha mantıklı geliyor neyse nasip kısmet meselesi 15 liralık bi araç bakıcam bulursam alırım bulamazsam beklerim. acelesi yok

ozanbulbul
11-08-2011, 16:25
anladımda lpg ye karşı değilim gerçi rs çok yakmıyor ama gezmekde güzel gelir lpg ile benzin eminim yılbaşına kadar 5 tl ye gelir artık lpg ye karşı olmak mümkün olmicak gibi geliyo aracın kazası varsa bişi diyemem

herkezin görüşü farklıdır 10 11 yaşındaki aracın sahibine boya varmı diye sormam zaten şaseler panel tavan değişik değilse önemli değil fiyatı uygun olduktan sonra

14 e bu şekilde bi araç alıp aldıgın paralara satmak varken komple boyasız orjinal az bulunucak temizlikte bi aracı alıp 20 21 verip elimce kalıcana normal bi araç alıp 14 liraya kafama göre toplayıp yapsam istediğim şekil bana daha mantıklı geliyor neyse nasip kısmet meselesi 15 liralık bi araç bakıcam bulursam alırım bulamazsam beklerim. acelesi yok

karar senin tabii ki.14e alıp sonradan bu araç gitmiyor diye,ya da motor kıran ve 21-22lere çıkan da çok oluyor,bunun örneği de çok ki şöyle bir şeyde var,parçaları orjinal bile alsanız sanayide herhangi bir usta bu araçtan anlamadan yapmaya çalışarak araca zarar verebiliyor.
lpg olayıda kişinin kendisine kalmış ama spor bir arabanın lpglisi daha zor satılır ve alınır,çoğu kişi önce lpgsiz olana yönelir diye düşünüyorum

akif252
11-08-2011, 16:47
söylediğin çok mantıklı ama ben alım satım yapmicam gezmek için zevk için kullanıcam

haftada 1 gün gezip gazlicama hergün gezerim aman benzin azaldımı diye düşünüceme atarım 50 tl lik lpg 1 hafta yeter bana her akşam gezmeye

tabiki spor arabada lpg ii değil çogu kişi sevmez istemez ama ben başkaları için araç almam zevkime bakarım hangi araç alıpda kar edilerek satılıyorki 14 alsanda zarar edip satıcan 20 liraya alsanda zarar edip satıcaksın önemli olan araca içinin ısınması benzin olsun 2 tl kimse lpg kullanmaz ama herkezin maaşı 2 3 bin tl değil bunuda göz önünde bulundurmak lazım..

SONE-R
11-08-2011, 17:27
lpg takılmış vti'dan, RS'den, gti'dan uzak duracaksın... benim eski RS'e de lpg takılmıştı sanırım..

lr 306
11-08-2011, 18:12
39 SS 550

temizlikte giderde ciğerde üstüne tanımam :)

http://img375.imageshack.us/img375/7819/s4032301.jpg

ozanbulbul
11-08-2011, 19:19
39 SS 550

temizlikte giderde ciğerde üstüne tanımam :)

araç satılıkmı ki buraya koydunuz?

lr 306
11-08-2011, 19:47
sahibindende bir ara ilanı vardı şuanda yok bulamadım

grkgarage
11-08-2011, 19:54
parca sıkıntısı olabılırmı ? cok pahalı deyılmi parcaları ?

BoraRS
11-08-2011, 20:04
Parçaları pahalıdır.

SONE-R
11-08-2011, 20:12
Parçaları pahallıdır.

la o kadar söyledim sana üniversite mezunu adamsın, bir türkçe yazmayı öğrenemedin :D :D :D
"pahallı" değil "pahalı" olacak... "paha" değer demek.. "pahalı" değerli anlamına gelir ;)

BoraRS
11-08-2011, 20:14
la o kadar söyledim sana üniversite mezunu adamsın, bir türkçe yazmayı öğrenemedin :D :D :D
"pahallı" değil "pahalı" olacak... "paha" değer demek.. "pahalı" değerli anlamına gelir ;)

Sorry mate :D

iynn-RS
11-08-2011, 20:43

satılık değil kardeş ya kusura bakma:)

abi gene gittin ugursuz rakama.12 ye bırakmıştım sana halbuki:D:D

Schumi
11-08-2011, 21:13
lpg takılmış vti'dan, RS'den, gti'dan uzak duracaksın... benim eski RS'e de lpg takılmıştı sanırım..

Birşey olmamıştır diyemi almıştınız yoksa aldıktan sonra mı fark ettiniz ?

ozanbulbul
11-08-2011, 21:35
parca sıkıntısı olabılırmı ? cok pahalı deyılmi parcaları ?

parça sıkıntısı pek olmuyor ama parçaları biraz pahalı diğer renault modellerine göre

Cliosportve
11-08-2011, 21:49
41TB plakalı RS Eski 34 FB plakalı RS tir.
Zamanında rollingte yapmıştık kendisiylen
Araç zamanında bana 8 milyara veriliyordu :D ((Bundan 2 önceki sahibindeyken))
Almamıştım

Alicanrs
11-08-2011, 21:56
Almamıştım

alsaydın gırtlak yüklerdiin işte proje arabası olurdu :D sende o potansiyel yok gerçi kanka:D

Cliosportve
11-08-2011, 21:58
alsaydın gırtlak yüklerdiin işte proje arabası olurdu :D sende o potansiyel yok gerçi kanka:D

Ben Stockçuyum panpa
Cebimde 18 milyarım vardı tam o gün VE yi almaya gidiyordum
ne biliyim işte kafam VE ye kilitti:)
Proje arabası yapmak istemedim

Barzo filtre - Barzo eksozt - Yazılıma karşıyım orjinal fabrikasyon barzo yazılım en güzeli :)

SONE-R
11-08-2011, 22:11
Birşey olmamıştır diyemi almıştınız yoksa aldıktan sonra mı fark ettiniz ?

ben sattıktan sonra takıldı.. ;)

iynn-RS
11-08-2011, 22:36
ben sattıktan sonra takıldı.. ;)

kim taktı? erdimi? erhanmı?

Starion
11-08-2011, 22:37
Lpg takacaksanız RS almayın.

chiefkadir
11-08-2011, 22:39
Araçta lpg felan yok bro ,Erhan arkadaşımız sadece sıkmak içn aldı lpg takıpda mındar etmez:icon_tup:

SONE-R
11-08-2011, 22:52

Erdi taktıracam demişti.. aklımda takıldı şeklinde kalmış.. :) takılmadıysa problem yok ;)

iynn-RS
11-08-2011, 22:56
Erdi taktıracam demişti.. aklımda takıldı şeklinde kalmış.. :) takılmadıysa problem yok ;)

taktırmadı. şu an Erhan diye bi arkadaşta.oda taktırmadı.

chiefkadir
11-08-2011, 22:59
taktırmadı. şu an Erhan diye bi arkadaşta.oda taktırmadı.Erhan'ı roll cü yaptık sen işlerini hallette sevüştürelim seni :D

BoraRS
11-08-2011, 23:00
Haftaya geliyorum beni de seviştirin :D

iynn-RS
11-08-2011, 23:03
Erhan'ı roll cü yaptık sen işlerini hallette sevüştürelim seni :D

liste kabarıyo du bakalım abi:D

şarkıda güzelmiş:D:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=T_oztVWxF_M

anladın sen onu:D:D:D:D

Alicanrs
11-08-2011, 23:05
Haftaya geliyorum beni de seviştirin :D

ahaha al benim rs'i git :p:p:p kırmadan geliceksen problem yok :D

chiefkadir
11-08-2011, 23:06
Haftaya geliyorum beni de seviştirin :DNegün geliyon bro ?

liste kabarıyo du bakalım abi:D

şarkıda güzelmiş:D:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=T_oztVWxF_M

anladın sen onu:D:D:D:DAhahaa at 50 lira denetiyim:hahaha: Fn2 vs Rs zevkli olmamı:D

BoraRS
11-08-2011, 23:07
ahaha al benim rs'i git :p:p:p kırmadan geliceksen problem yok :D

Pertten toplama RS lerle işim olmaz...

Dermişimmmmmm :D

Alicanrs
11-08-2011, 23:07

Dermişimmmmmm :D

:D:D yc die bişi yok artk :D nie yayıyosun hemen ayıp ya:D

BoraRS
11-08-2011, 23:08
Negün geliyon bro ?
Ahahaa at 50 lira denetiyim:hahaha: Fn2 vs Rs zevkli olmamı:D

Kısmetse Salı günü geliyorum.

iynn-RS
11-08-2011, 23:08

bu kadarda yüzüne vurulmazki şlaaakkkkkk diye abi adamın.:D:D

chiefkadir
11-08-2011, 23:09
Kısmetse Salı günü geliyorum.Gelip hemen dönmen işalah,gelde gebeş Batu'ya çökelim:hahaha:

SONE-R
11-08-2011, 23:10
taktırmadı. şu an Erhan diye bi arkadaşta.oda taktırmadı.

ABC pejo'da çalışan bir bayandaydı en son.. ordan erhan'a mı satıldı?

BoraRS
11-08-2011, 23:11
Gelip hemen dönmen işalah,gelde gebeş Batu'ya çökelim:hahaha:

Yok bu sefer büyük ihtimal 2-3 gün kalacağım. Batu bana iftar ısmarlayacak söz verdi :D

Alicanrs
11-08-2011, 23:13
şom ağızlı bora abi :D:D

iynn-RS
11-08-2011, 23:14
Ahahaa at 50 lira denetiyim:hahaha: Fn2 vs Rs zevkli olmamı:D

olur abi olmamı:D

Alicanrs
11-08-2011, 23:15
olur abi olmamı:D

bak geçilme sakın :D:D saldır fn2 ye:D

iynn-RS
11-08-2011, 23:20
bak geçilme sakın :D:D saldır fn2 ye:D

kısmet hacı bende şans yoktur. rahat gececegım arabaya gecılmıslıgım cok benım:D

Alicanrs
11-08-2011, 23:21
kısmet hacı bende şans yoktur. rahat gececegım arabaya gecılmıslıgım cok benım:D

:p:p:p tıc rs e güveniorz kır 3 ü :D:D

akif252
12-08-2011, 07:28
Almamıştım

araç komple taklalı sanırım motorda bitik sizin sölemenize göre

neyse bende bi 5 teklif edim ozaman.

SuperCorr
12-08-2011, 08:09
ABC pejo'da çalışan bir bayandaydı en son.. ordan erhan'a mı satıldı?

kendisi eşim oluyor,, sadece üzerine aldım aracı:)

ben kullanıyorum haftasonları

vakit buldukça istediğim duruma getirmeye çalışıyorum aracı hiçbirşeyden

kaçınmadan :icon_tup:

kadir abi ile karşılaşıyoruz yardımcı oluyor sık sık sağolsun.

SONE-R
12-08-2011, 08:10

kadir abi ile karşılaşıyoruz yardımcı oluyor sık sık sağolsun.

hayırlı olsun.. valla şunu çekinmeden söyleyim; arabayı geçen pejonun orda gördüm, bendeki halinden çok daha güzel duruyordu.. kazasız belasız kullanın.. :)

chiefkadir
12-08-2011, 08:13

kadir abi ile karşılaşıyoruz yardımcı oluyor sık sık sağolsun.Eyvallah bro,gel bu akşam yine zitres atak:hahaha:

BoraRS
12-08-2011, 08:17
Kadir abi beni kimle seviştirecen sen ondan bahset birazzzz:D

SuperCorr
12-08-2011, 08:20
teşekkürler sağolun,,

aslında o dönem meg rs arıyordum,, bunu kullandım ve almaya karar verdim

maddi yönden en az sıyrıkla atlattık :D

şu an çok memnunum

SuperCorr
12-08-2011, 08:22
Eyvallah bro,gel bu akşam yine zitres atak:hahaha:

elbette geliriz abicim,, akşam görüşürüz

CasabLanca
12-08-2011, 08:23
sabahları 8:40 civarlarında batıkent eryaman yönünden gelip başkent sanayi tarafına dönen 34 plakalı bir tane bayanın kullandığı rs var

alpr
12-08-2011, 11:29

Ben cvk rs ile silencerimi takip sabahlari sikisik trafikte ise gidip geliyorum yakitim 7 lt civari geziyor...
Rs yakit olarak sahibini en son uzecek spor arac herkes 10 liralik araci 5 liraya almanin pesinde o yuzden duruyor araclar

serqan23
12-08-2011, 11:31

aem yazısını ben yapıstırdım :) senın eskı aracınla aynı yerdeymıs sonradan bende farkettım :)

akif252
12-08-2011, 14:33
ben cvk rs ile silencerimi takip sabahlari sikisik trafikte ise gidip geliyorum yakitim 7 lt civari geziyor...
Rs yakit olarak sahibini en son uzecek spor arac herkes 10 liralik araci 5 liraya almanin pesinde o yuzden duruyor araclar

cvk rs sizde sanırım detaylı konuşabilirmiyiz araç hakkında müsait oldugunuzda ..

doush
12-08-2011, 14:50
Ben cvk rs ile silencerimi takip sabahlari sikisik trafikte ise gidip geliyorum yakitim 7 lt civari geziyor...

Valla siz almasaydınız, sizden 2 saat önce ben konuşmuştum Hüseyin abiyle :D Hatta konu açtım, yakın bir arkadaşıma sattım dedi.. Üstündeki parçaların fiyatlarına tek tek bakmıştım, Eğer ki normal bir RS'e 15.000 TL değer biçiliyorsa, o parçaları ekleyince CVK 25+ bir fiyata geliyordu :D Hala aklımda araba bir satılsa :icon_tup:

cMg
12-08-2011, 15:44
06 ZM 981 bayağı bi güzel duruyo bizden birisimi veya tanıyan varmı

ozanbulbul
12-08-2011, 18:18

cub nickli bizden birinin aracıydı yakın zamanda satıldı diye biliyorum

cMg
12-08-2011, 22:58
cub nickli bizden birinin aracıydı yakın zamanda satıldı diye biliyorum

Araç bizim sitede duruyo bayağı güzel gözüküyor takas teklifi yapıcam ama araç ile ilgili bir bilgim yok gidipte patlak araca takas teklifi yapıpda R yapmıyalım sonra..

ArMy
12-08-2011, 23:03
Araç bizim sitede duruyo bayağı güzel gözüküyor takas teklifi yapıcam ama araç ile ilgili bir bilgim yok gidipte patlak araca takas teklifi yapıpda R yapmıyalım sonra..

O araç bulabilceğin en bakımlı Rs'lerden biridir.Yeni alan satarsa gerçekten hata eder :)

OnurD.
12-08-2011, 23:27
ZM CUB un eski aracı ve çok iyi bir araçtır. Binmişliğim canlı canlı görüp ellemişliğim vardır. Bakımlarını falan herşeyini yapmıştı Can satmadan önce.

cMg
12-08-2011, 23:31
Hayırlısıyla konusacam nakit alamam şu an takas teklifi yapıcam, kabul ederse oda çok almak istiyorum RS

OnurD.
12-08-2011, 23:37
Hayırlısıyla konusacam nakit alamam şu an takas teklifi yapıcam, kabul ederse oda çok almak istiyorum RS

Yanlış olmasın ama sahibi , Yurtdışına mı Askere mi bilmiyorum ama biryerlere gidicek diye satıyor ve nakit ister diye düşünüyorum.

cMg
12-08-2011, 23:40
Yanlış olmasın ama sahibi , Yurtdışına mı Askere mi bilmiyorum ama biryerlere gidicek diye satıyor ve nakit ister diye düşünüyorum.

Abi yani sattığını bile bilmiyorum sadece aynı sitede oturuyoruz ve sahibini görmedim bile arabası gerçekten çok güzel duruyo konusacam aracım ilanda satamadım daha satarsam oda aracını satarsa nakit alıcam :)

ZaZy
12-08-2011, 23:43
arkadaşlar polemik çıkarmak için değil yanlış anlaşılmasın; okuduklarım ve bildiklerim kadarıyla temiz güzel bir Clio Rs 15.000e alınabilir mi_?
Saygılar

SuperCorr
13-08-2011, 00:35
benim fikrim alınamaz:soru:

ozanbulbul
13-08-2011, 00:44
benim fikrim alınamaz:soru:

bende aynı fikirdeyim

CUB
19-08-2011, 21:25

Evet araç benim aracım satmıştım sattığım kişiyede satarken ilk bana haber vereceksin diye sözleşmiştik ve okul işleri dolayısı ile tekrar geri aldım aracımı fena özlemişim sattığımdan beri 2000 km olmamış sağolsun gözü gibi bakmış.
Benim zaten araca nasıl baktığımı arkadaşlar bilir. Sorun bulana ücretsiz veririm aracı. Silecek süpürgesinden bakımlarına kadar en ufaktan en büyügüne servis kayıtlıdır. :icon_tup: