User Tag List

Sayfa 1/11 123 ... SonSon
192 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: sahibinden deki clio RSler

akif252
    Misafir

Exclamation sahibinden deki clio RSler

arkadaşlar nedense uzun süredir takipteyim sahibinden deki 20 21 clio rs hiç satılmıyor acaba sorun araçlardamı yoksa piyasamı çok kötü ben bi rs almayı düşünüyorum ama 1 2 ay sonra bu araçlar tutulmuyormu yoksa benzin vergi yüzünden mi satılmıyor bence 10 üzerinden 10 arabalar bakıyorum 10 11 liralık geçen seneki 1.4 civicler 14 16 arası ilerliyor bi anlam verebilmiş değilim şuan açın bakın vti lardan daha pahalı 1.4 is ler bu durum benzinden mi kaynaklanıyor acaba herkeze saygılar..

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende takip ediyorum sevdigim bir arac rs ler bence kiymet bilinmiyor millet tutturmus hondada honda

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasım - aralık aylarında fiyatlar normale döner. Şu an yaz mevsimi olduğundan kimse arabasını satmak istemiyor ve bilinen birşeydir yazın araba piyasası yüzde 10 15 artar.
    Custom Electronic Projects

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzinle alakasi yok vti piyasasida ayni yukseliste. Bitanesi tursu bi araba koyuyor 15 yaziyior arabasi temiz olan ilan koyucak o arabaya bakiyor bu 15 se be im arabam 20 eder diyor boyle boyle gidiyor...

akif252
    Misafir
    RS lerin fiyatı yüksek oldugundanmı satılmıyor acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakıtı üzmez de vergiden dolayı soguk bakıyor heralde millet.bir honda sevdası almış başını gidiyor far karartan yay takan cidiem spec die geziniyor. rs verilen parayı hakeden bir araç bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne vergi ne benzin kıymet bilmiolar clio die tutulmuo benzin çok az yakıyor 7 ortalama ile dolaşıorm şehir içi trafik gazlamayla .. uzun yolda ztn değerleri koymuştu arkadaşlar 5 5.5 . vergi 270 280 milyon mu ne ama dediğim gibi clio die tutulmuo.. verdiğim parayıda sonuna kdr hakediyor benzin az yakıo performans 10 numara daha ne olsn istediğim gibi bi araç 2 sene önce biniyordum rs e üstüne 6 araç deiştim ama döndüm dolaştım yine rs aldım çok memnunum

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RS lerin fiyatı yüksek oldugundanmı satılmıyor acaba ?
    genelde yazılan fiyatlar yüksek değil.. 15-20 liraya satılan bir kısım arabaya göre düşük bence. rsler yakıt konusunda ciddi şekilde ekonomik, güc konusunda da kişiyi oldukca mutlu edebilecek araclardır. konforludur, frenaj sistemide cok iyidir ayrıca, yol tutusuda kendi sınıfındaki arkadaşlarına göre oldukca hatırını saydırır.

Plaka sorgulaması yapın, servise gösterin.. sonra oturun koltuguna, o an biraz heyecanlanırsanız, sakın düşünmeyin ve alın sonrası zaten gelir

akif252
    Misafir
    RS nin yabancı forumlarda bir yapılmış araçları bi projeleri var akıllara zarar ama bizim milletimiz tuturmuş bi 106 gti birde vti başka bişi düşünmüyorlar bence 2 aracı toplasan 1 rs etmez donanım performans parça uygunluğu yakıt . ama bikere honda almış başını gidiyor honda kötü bi araba değil ama bana boş geliyor boşuna bilirkişiler dememiş honda iidir ama japon torosudur..

akif252
    Misafir
    inşallah bi rs sahibi olurum bence 15 20 bin lira arasında alınıcak tek araç tabi zevk meselesi

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hondalarda cok güzel araçlar, kişisel zevkim pejolardan yana değil ama.. he öyle çok fazla araba tecrübesi olan bir herifte değilim ama rs ler gerçekten güzel git ve al o arabayı

akif252
    Misafir
    bu yaşıma kadar hiç kredi kartı almadım hiç borç yapmadım kredi çekmedim çok şükür

ama RS için kaşınıyorum çekecem kredi faiz ödemeye hazırım ))) inş

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49306394

bu aracı bilen varmı bu arac hoşuma gitti sahibiylede konuştuk tabi sizden bilenler varsa daha garanti olur..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğuda satılıyor bence. bir sürü ilanın sahibi değişti. aynı araçlar aynı resimlerle tekrar ilan veriliyor. 500-1000 ekleyip koyuyor ilanını iş olsun diye. yoksa hepsi aynı sahiplerinde durmuyor. son 3 ayda baya bir rs el değiştirdi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bana sorsalar vti mı gti mı rs mi diye direkt gider rs alırım 2,0 tadı 1,6 lara benzemez

hem güçlü hemde hacmine göre ekonomik makine daha ne olsun
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs mantıklı bi araba binilmesi gereken spor otomobillerden Ama 106 saxo daki adrenalini ben alamadım hiçbirinde.
    1.6tdi.
    Ecutech.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif252 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yaşıma kadar hiç kredi kartı almadım hiç borç yapmadım kredi çekmedim çok şükür

ama RS için kaşınıyorum çekecem kredi faiz ödemeye hazırım ))) inş

Renault Clio 2.0 Sport 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 49306394

bu aracı bilen varmı bu arac hoşuma gitti sahibiylede konuştuk tabi sizden bilenler varsa daha garanti olur..
    bu araç tüplü diye biliyorum açıkçası şu anda clio rs alcak olsam cvk rs ya da zy rsi alırdım.ucuz araç alcam deyip sonradan bu araçlardan çok daha fazlasına mal oluyor bundan emin olabilirsiniz
    edit:aracı alcağınız zamanda eğer mümkünse rs ten anlayan biriyle birlikte bakın ve alın

06 bs plakalı rs'e de bakabilirsiniz 3 kuruş kar için 5 kuruş zarar etmeyin sonradan üzülmeyin bunu yaşayan çok kişi var.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs mantıklı bi araba binilmesi gereken spor otomobillerden Ama 106 saxo daki adrenalini ben alamadım hiçbirinde.
    konforsuz sagından solundan takırtı tukurtu eksık olmayan frene bastıgında durmayacagını bıldıgın araba her zaman daha heycanlı olur tabıkı

bende rs ın ıcını komple soktugumde cok heycanlanmıştım

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adrenalin derken ölüm korkusu mu
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adrenalin derken ölüm korkusu mu
    yok canım Allah korusun.ölüm flan hoş kelimeler değil.

yusuf yusuf diyelim biz buna

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)