Orijinalini görmek için tıklayınız : B.Aktepe Civic EKK2 K20A2 new project..
iyi yapmışssın kodumun amerikalıları
goldbergbrk
22-05-2012, 12:10
aksilikler olur mutlaka abi takipciniz her zaman tapa gaz devam :)
Benim gozlemledigim forumda yurtdisindan alinan bloklarda genelde sorun cikiyor. bu amerikalilarin yerli musterilerine de tutumu ayni mi ?
insallah baska problrm olmadan projeni tamamlarsin da severek takip ederiz. hep imrendigim bir kombinasyondur:)
B.Aktepe
22-05-2012, 12:40
Benim gozlemledigim forumda yurtdisindan alinan bloklarda genelde sorun cikiyor. bu amerikalilarin yerli musterilerine de tutumu ayni mi ?
insallah baska problrm olmadan projeni tamamlarsin da severek takip ederiz. hep imrendigim bir kombinasyondur:)
sağolasın mustafa,
valla bende anlamış değilim. firmaya resimleri yolluyoruz, problemi anlatıyoruz diyoruz ki parça kırılmış ok kargo şirketinden kaynaklanıyor ok. e peki alt kepi siz nasıl kumlamazsınız, hadi kumlamayı geçtim yıkanmamış silikonları bile temizlenmemiş.
krank micropolish yapıldı, balans yapıldı, yağ çemberlerinde işlem yapıldı, yani bu kep siz buradan söktünüz, blok kumlandı. tekrar bu kepi buraya nasıl takabilir bir insan?
ben çözemedim :) adamda olmaması gerekiyor diyor işin ilginci. yapan sensin nasıl olmaması lazım diyorsun :D
kutunun içinde 650 dolar işlem faturası var. sen bu bloğu nasıl sigorta yaptırmazsın. zaten yaptıramadığını söyleyemedi. önce 300 dolar dedi, sonra içindeki fatura bedeli kadar dedi. bekleyin dedi ısrarla. sonra ups ile görüşünce sigortalanmadığını 100 dolar karşılığı olduğunu öğrendik. :)
adamlara bunu söyleyince onlarda olayın farkındalar hemen yollayın blok ile pistonları, ben size blok ayarlıcam sıfır gibi yollucam dediler.
bekleyeceğim yapacak birşey yok.
Gecmıs olsun ıns sorun yasamadan tekrardan elınıze gelır.Bu adamlara uygun bır atasozu war bunların elıne kız gıren dul cıkar heralde herkezde boyle oluyor....
Bilal fakettiysen blogun st kısmıda kumlanmamış
cukurlar hep pislik içinde
burdaki gümrükte o pisliklerden sıkıntı cıkar demedi deme
adamlara ısrarla söyle oralarıda kumlasınlar
B.Aktepe
22-05-2012, 13:05
Bilal fakettiysen blogun st kısmıda kumlanmamış
cukurlar hep pislik içinde
burdaki gümrükte o pisliklerden sıkıntı cıkar demedi deme
adamlara ısrarla söyle oralarıda kumlasınlar
bu bloğu kullanmayacakları için şuan birşey söylememe gerek yok.
öncelikle hatalarını telafi etsinler ben o blok problemsiz olmadan tr ye yollatmam. Burak yollamaz zaten, o benden kıl :)
ben hata yaptım acele davrandım. sıfır blok, sıfır krank alıp, ge den gelen blok ve krankı usa de satabilirim. öyle bir düşüncem de var. bakalım önümüzdeki günlerde belli olucak artık.
Aydın22B
22-05-2012, 13:17
bu işler hiç mi rast gitmez bence tunnıg ısınede hıpokrat yemını tarzı bişeyler veya yemınlı tunner gıbı seyler gelmelı :D kolay gelsın sayın yönetici :)
bu bloğu kullanmayacakları için şuan birşey söylememe gerek yok.
öncelikle hatalarını telafi etsinler ben o blok problemsiz olmadan tr ye yollatmam. Burak yollamaz zaten, o benden kıl :)
ben hata yaptım acele davrandım. sıfır blok, sıfır krank alıp, ge den gelen blok ve krankı usa de satabilirim. öyle bir düşüncem de var. bakalım önümüzdeki günlerde belli olucak artık.
Laa oglum ben zaten yeni bloktan bahsetmiştim
hadi sen git protein iç kasların aç kalmış :)
B.Aktepe
22-05-2012, 14:38
Laa oglum ben zaten yeni bloktan bahsetmiştim
hadi sen git protein iç kasların aç kalmış :)
sıfır alıcam sıfır kafaya koydum :D
B.Aktepe
10-07-2012, 00:23
B.Aktepe EKK20 civic Drag race.. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0aNcsz-9p0M)
0aNcsz-9p0M
malesef kamera kapanmış sonradan devamı yok :(
vites aralarında ne kadar kesiciye kalıyorum yaf. shiftlight ın azizliğine uğradım malesef.
B.Aktepe 0-400 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=pEMCOC_weI4&feature=youtu.be)
pEMCOC_weI4
Video için teşekkür ederim Tuğral ve Cüneyt abi.
Üstat k24 bloklamı yarıştın ?
B.Aktepe
10-07-2012, 07:24
Hayir K24 projesi sonbahara erteledim.
Burak, maşallahı var makinanın Allah nazarlardan saklasın. Kazasız belasız kullanasın :)
B.Aktepe
10-07-2012, 14:52
Burak, maşallahı var makinanın Allah nazarlardan saklasın. Kazasız belasız kullanasın :)
Sağol Burak değil Bilal :)
pardon Bilal :D benim beyinede methanol kit lazım ara ara :D
Sağol Burak değil Bilal :)
Bir B.Aktepe azizliği daha, Burçin olmasın :D
@kip yanlış anlama mevzunun esprisi var ondan dolayı ;)
...derli toplu ve hızlı. çok güzel çok ;) Allah kaza bela vermesin.
Biri dicekki bilal aga sonra ne yapcaksın die bilal agadan cvp gelcek bu jübilem die ( bu cevabı heralde 5 kere aldık :D) sonra k24 turbo olcak buda benim jübilem oldu dicek sonra f serisine geçicek bikaç swap ve turbolama işleminden sonra gerçekten jübileyi yapıp bilal aganın soyadı değişicek bilal hondatepe die :)
İnşallah kızmassın :)
Severek izliyoruz başarılarının devamını bekliyoruz valla bu memleket senin gibi hondacı görmedi.
Patisever
25-07-2012, 23:15
başarılar diliyorum çok güzel videolarını izledim agzım acık kaldı m3 ile olan videoları yolunuz acık olsun
k24 rotrex spercharcer kokusu alıyorum ben :D F den öncede araya bi c30a sıkışabilir sanki :D
D16inside
26-07-2012, 00:10
Affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum, amortisör üstündeki bahsettiğiniz "Ground control top hats" in görevi nedir ?
gönül rahatlığı ile sorabilirsin tabikide bu konunun amacı bu zaten.
amortisör milinin çalışma yerini değiştirmek çalışma mesafesini yükseltmek amacı ile kullanılıyor.
bunu biraz daha acarmısn abi anlıyamadım.
bunu biraz daha acarmısn abi anlıyamadım.
Amortisör milinin amortisör takozuna ve oradan kuleye bağlantısını sağlayan parçalardan takoz değişerek pivot bağlantı noktasını daha yukarı taşımak süreti ile aracı parçanın sağladığı ekstra 1-2 cm basıklığa rağmen süspansiyon hareket alanından feragat etmeden performans ve konforu bozmadan alçaltmaya yarıyor. Yazınca anlatması zor oldu. Çizerek daha iyi anlatılabilinir. Kendimde CNC den böyle bir parça yapıp aracımda kullandığım için biraz kötü bir anlatım yolu seçmiş olabilirim.
peki bu noktada lastiklerin manevra kabiliyeti ve çamurluk arası mesafe, sürtmeler falan nasıl engelleniyor ??
B.Aktepe
27-07-2012, 09:30
peki bu noktada lastiklerin manevra kabiliyeti ve çamurluk arası mesafe, sürtmeler falan nasıl engelleniyor ??
http://ef-honda.com/ben/tophat.jpg
bahsettiğin şeyler ile ilgili herhangi bir değişim söz konusu değil.
VteC_MaNiaC
27-07-2012, 11:15
direk ve net açıklama ... teşekkürler :)
D16inside
29-07-2012, 03:16
http://ef-honda.com/ben/tophat.jpg
bahsettiğin şeyler ile ilgili herhangi bir değişim söz konusu değil.
almaya degermi abi ona göre bende alıcam
B.Aktepe
29-07-2012, 07:47
“Ground control” un extended top hats diye satiliyor baska marka tavsiye etmem ebay de kaliteli olmayan birkac taklit urun gordum.
D16inside
29-07-2012, 17:12
BLUE 4 PCS EF EG EK DA DC2 B20 COILOVER SHOCKS STRUT TOWER TOP MOUNT TOP HATS | eBay (http://www.ebay.com/itm/BLUE-4-PCS-EF-EG-EK-DA-DC2-B20-COILOVER-SHOCKS-STRUT-TOWER-TOP-MOUNT-TOP-HATS-/390444134403?hash=item5ae848b003&item=390444134403&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr#ht_2673wt_1187)
bunun gibi :D
D16inside
29-07-2012, 17:16
extended top hats nerden alabiliriz uygun fiyatlı link verebilirmiisn?
B.Aktepe
31-07-2012, 08:12
pm attım..
B.Aktepe
02-08-2012, 09:00
EKK2 K24 ten devam artık :)
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/128712-baktepe-civic-ekk2-k24-all-motor-project.html