Orijinalini görmek için tıklayınız : ASTRA G Egzos ?
Astraya Hafif cızırtılı abartmadıgın surece fazla gürültü yapmayacak hangi egzos markası olabilir. ? HkS Hep Almak istedigimdir. Civiclerden bilioruz iyi işler yapıyoda Astrada Performansı nasıl olur ?
izmirlicem
08-08-2011, 23:58
opelde komple egzoz yapmadıkça ses alamıyosun yeteri kadar,az çıksın diyosan işini görür kat iptali
Hikmet Gönül
26-08-2011, 01:01
standart duz boru ve hks hi powe ıle ıstedıgın sesı alacagını dusunuyorum..
mad_max1978
26-08-2011, 01:03
supersprint
Free flow eksozla bile ses çıkmıyor... Dışardan çok az duyulsa bile arabanın içine ses gelecek kadar çıkmaz. Ancak düz boru ver headers ile ses alırsın.
batuozcile
26-08-2011, 01:33
zamanında 3 kere farklı kombinasyonlar denedim 1 tane oem orta veya 2 tane spor orta susturucudan aşağı kullanamadım susturucuz kit car gibi çok yüksek ve iğrenç bir ses aldım 2000 model 1.6 16v di aracım
Headers ile nasıl ses veriyor onu merak ediyorum çatlama patlama yapıyor mu acaba:D
1 zamanlar venus egsoz taktırmıstım ben 1.4 16v astra g me ama arkadasların dedigi gibi hic ses alamadım ama orta susturucuyu iptal edip duz boru cektirince gürül gürül gürlemeye başlamıştı :)
Astra g de hava filtresi sorununu nasıl çözüyoruz ***** filtreyi komple söküp atsan da ses gelmiyor motordan?
batuozcile
27-08-2011, 03:44
filtre sesi zor headers lada catırdama patırdama cok az oluyo ama araca yazılım yapılırsa farkedebilir
filtre sesi zor headers lada catırdama patırdama cok az oluyo ama araca yazılım yapılırsa farkedebilir
Hm şöyle ufaktan bi patlama alev atma iyi olur ama napalım düz boru yapayım da biraz daha eksoz sesi duyalım çünkü opelin motor sesi çok hoşuma gidiyor cızırtılı değil de daha tok bir sesi var. Senin araçta ne var eksoz filtre vs?
volume81
27-08-2011, 06:24
opel meriva'da aes headers 51 mm komple ara boru spor orta susturucu steel sports son susturucu kullanıyordum sesden ve performans'dan çok memnundum :)
bu arada isteyen olursa z16xe'de kullandığım aes headers'ı satabilirim :D
kat iptali düz boru headers ve son susturucu otto kullanıyorum bu kadar şeye rağmen çokta tatmin edici değil emsali araçlara özellikle hondalara göre kıskanmıyorumda değil doğrusu aama sadece ses bakımından...:)