Astraya Hafif cızırtılı abartmadıgın surece fazla gürültü yapmayacak hangi egzos markası olabilir. ? HkS Hep Almak istedigimdir. Civiclerden bilioruz iyi işler yapıyoda Astrada Performansı nasıl olur ?
Astraya Hafif cızırtılı abartmadıgın surece fazla gürültü yapmayacak hangi egzos markası olabilir. ? HkS Hep Almak istedigimdir. Civiclerden bilioruz iyi işler yapıyoda Astrada Performansı nasıl olur ?
opelde komple egzoz yapmadıkça ses alamıyosun yeteri kadar,az çıksın diyosan işini görür kat iptali
standart duz boru ve hks hi powe ıle ıstedıgın sesı alacagını dusunuyorum..
Free flow eksozla bile ses çıkmıyor... Dışardan çok az duyulsa bile arabanın içine ses gelecek kadar çıkmaz. Ancak düz boru ver headers ile ses alırsın.
Custom Electronic Projects
zamanında 3 kere farklı kombinasyonlar denedim 1 tane oem orta veya 2 tane spor orta susturucudan aşağı kullanamadım susturucuz kit car gibi çok yüksek ve iğrenç bir ses aldım 2000 model 1.6 16v di aracım
RACE HARD OR GO HOME
Headers ile nasıl ses veriyor onu merak ediyorum çatlama patlama yapıyor mu acaba![]()
1 zamanlar venus egsoz taktırmıstım ben 1.4 16v astra g me ama arkadasların dedigi gibi hic ses alamadım ama orta susturucuyu iptal edip duz boru cektirince gürül gürül gürlemeye başlamıştı![]()
Astra g de hava filtresi sorununu nasıl çözüyoruz ***** filtreyi komple söküp atsan da ses gelmiyor motordan?
filtre sesi zor headers lada catırdama patırdama cok az oluyo ama araca yazılım yapılırsa farkedebilir
RACE HARD OR GO HOME
opel meriva'da aes headers 51 mm komple ara boru spor orta susturucu steel sports son susturucu kullanıyordum sesden ve performans'dan çok memnundum
bu arada isteyen olursa z16xe'de kullandığım aes headers'ı satabilirim![]()
kat iptali düz boru headers ve son susturucu otto kullanıyorum bu kadar şeye rağmen çokta tatmin edici değil emsali araçlara özellikle hondalara göre kıskanmıyorumda değil doğrusu aama sadece ses bakımından...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)