Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce hangisi....
merhaba arkadaşlar....arac almak istiyorum ama kararsızım...acaba honda accord 2003 2004 2.4 'mü yoksa e 39 5.28i 99 modelmi??? sizce hangisi fiyatlar assa yukarı aynı....performans konfor sıkıntı bakımından bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum teşşekkürler....
MehmetCanA.
09-08-2011, 10:29
Honda'nin, Bmw'ye kiyasla daha konforlu olucagini dusunuyorum.
şahsi görüşüm seçeneğim e39 dan yana olurdu
Yerinde ben olsaydım ve bu iki araç arasında kalsaydım Hondayı tercih ederdim...
Yeni yenidir..Accord diğer konularda da 5.28i üzer..
bmw olucaksa kesinlikle yeni tip motorlu olmalı bütçeye biraz ilave yapıp 2000 yada 2001 gibi 5.30 olsa çok güzel olur accord 2.4 çok güzel ama bmw keyfi daha fazla zaten çok yakıcak hepside 5.30 en mantıklısı olur bence
fastchild
09-08-2011, 10:45
ben bmw'ci olarak hiç düşünmez E39 alırdım Mpaket tv-sunroof-dijital klima-araç telefonu vs. vs.
güçleri hemen hemen aynı ağırlıkta'da 100kg gibi bir fark var e39 daha ağır
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...baktıgım bir e39 war yeni tip motor diyor m54 çift vanoslu motormuş..tam anlamam ama nedir??hondanın daha az sıkıntı çıkaracağından eminim ama yinede değerlendirmek istedim ikisinide...
fastchild
09-08-2011, 11:20
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...baktıgım bir e39 war yeni tip motor diyor m54 çift vanoslu motormuş..tam anlamam ama nedir??hondanın daha az sıkıntı çıkaracağından eminim ama yinede değerlendirmek istedim ikisinide...
M54 ise 5.30'dur o araba yani 2000 model ve üzeri 5.28'ler 5.30 olarak çıktı
2000–2003 530i - 3.0 L M54B30 I6, 231 hp (172 kW)
ayrıca bakımları düzgün yapılmış bir e39 inanınki yeni bir accord kadar sıkıntısız olur
fastchild
09-08-2011, 11:22
5.30 hakkında ufak bir not
"Consumer Reports isimli Amerikan Dergisi, 2001 530i 'ye bir arabaya verdiği en yüksek notu vermiştir"
M54 ise 5.30'dur o araba yani 2000 model ve üzeri 5.28'ler 5.30 olarak çıktı
2000–2003 530i - 3.0 L M54B30 I6, 231 hp (172 kW)
ayrıca bakımları düzgün yapılmış bir e39 inanınki yeni bir accord kadar sıkıntısız olur
ben size ilan numarasını atım 5.28 m54 yazıyor..sahibinden .com 55523403 tabi fiyat yüksek gibi ama ayarlıcaz artık pazarlık sünnettir diyerekten..:))
fastchild
09-08-2011, 11:45
valla araba çok güzel şimdi zaten çıkıp sanayiye gidiyorum illaki tanıyan birini bulurum
fastchild
09-08-2011, 11:50
araba M52TUB28 sanırım çift vanos m52 çok güzel bir makina yani m54 3.0 bu makina 2.8 sistem aynı silindir hacmi farklı
araba M52TUB28 sanırım çift vanos m52 çok güzel bir makina yani m54 3.0 bu makina 2.8 sistem aynı silindir hacmi farklı
anladım araç sahibi m54 yazmış demekki yanlış yazmış...araç güzel gözüküyor yakındanda gördüm kaza değişen yok..boya durumunu bilmiyorum msj attım cvp bekliyorum eğer kafamdaki rakkama yaklaşırsa alırım diye düşünüyorum..olmazsa accord bakıcam yine..
pepecura
09-08-2011, 13:00
arabayı aldıktan sonra para sıkıntısı yaşamayacaksam (yakıt yedek parça ) ben BMW alırdım.
atarktan
09-08-2011, 13:05
Çok güzel bi araç, çok diri.inş istediğiniz gibi olur.
2004 3.16i falan düşünmez misin? Hem modelli, hem bmw, hem konforlu. Hacim senin için çok önemli bi konumudur?
2004 3.16i falan düşünmez misin? Hem modelli, hem bmw, hem konforlu. Hacim senin için çok önemli bi konumudur?
subarudan sonra vtech2 aldım 1 ay içinde sattım doyurmadı açıkcası onun için biraz daha güçlü bişeyler bakıyorum bütceme göre...
km si beni düşündürdü onun dışında araç güzel duruyo
BMW için 136bin hiçbirşey değil. Neden kilometresi düşündürdü ki ? Ben E39 kasa sevmem ama bu çok güzel duruyormuş. Fiyatı biraz pahalı değil mi ama ?
düşürülmüş olabilir onada bakması açısından söyledim yoksa 136 bin bmw nin dişinin kovuguna gitmez:)
ben ikisi arasında kalsan bence hem model hem sorunsuzluk açısından 2.4 accord tercih ederim seneye vergiside düşüyo die biliyorum...
fastchild
09-08-2011, 15:50
BMW için 136bin hiçbirşey değil. Neden kilometresi düşündürdü ki ? Ben E39 kasa sevmem ama bu çok güzel duruyormuş. Fiyatı biraz pahalı değil mi ama ?
o donanım listesine hiçbirşey kaçtane accordda elektrikli perde var yada accordda elektrikli perde varmı??
temızını bulursan bmw ye balıklama atla derım
ben bmw'ci olarak hiç düşünmez E39 alırdım Mpaket tv-sunroof-dijital klima-araç telefonu vs. vs.
güçleri hemen hemen aynı ağırlıkta'da 100kg gibi bir fark var e39 daha ağır
:icon_tup::icon_tup:
objektif yorum yapamam bu soruya :) koşa koşa e39 alırdım
berkayGLRN
09-08-2011, 18:39
tabiki bmw ..
Bmw e 39 al ama temiz bakımlısını al fiyat a aldanma sonra 4 5 milyar harcatır
Honda bilemem accorda güzel gozukur fakat Bmw her türlü tatmin eder =)
Km dusurme muhabbeti falan yoksa fiyati da kirilirsa hic dusunmem E39 direk
E39 alırken suna dikkat et elektronik aksamları airbag beyni direksiyon sistemi triptronik viteste yumuşak gecis yapması lazım öyle sarsarak düzgün vites atmayanlardan uzak dur sanzımandan ses varmi muhakkak dikkat et lpg li olanlarda atiker varsa alma prince brc lovato takılı olanlara bak yada lpg takılı degilse daha iyi fiyat kır kendin taktirt adam gibi bi yere
aynen fiyat biraz yüksek ama gercekten araba yakından çok diri duruyor..içini inciğini boncugunu göremedim ama diri bir e 39...km orjinalse dahada süper...eğer borusan bakarsa oraya götürmeyi düşünüyorum herseyine baksınlar diye...bu arac yada farklı arac...
bmw nin asaleti yeter ben olsam hiç düşünmeden bmw alırım
E39 alırken suna dikkat et elektronik aksamları airbag beyni direksiyon sistemi triptronik viteste yumuşak gecis yapması lazım öyle sarsarak düzgün vites atmayanlardan uzak dur sanzımandan ses varmi muhakkak dikkat et lpg li olanlarda atiker varsa alma prince brc lovato takılı olanlara bak yada lpg takılı degilse daha iyi fiyat kır kendin taktirt adam gibi bi yere
bende aslında lpg sizden yanayım ama genelinde var...bu baktıgımdakide prins marka ama yinede motor felan çok önemli borusan bakmasada iyi bir yere baktırmak lazım..
peki performans???accorda hiç binmedim!!bmw de bazı modellerinde tecrubem war 3.18,5.20,7.40 gibi..5.28 bilmiyorum ama tahmin ediyorum accord hiç bilmiyorum..
bu arada arac sahibi msj atmış araç çizikten dolayı komple boyalı kaza değişen kesinlikle yok istenilen yere gösterilebilir borusan dahil diye..
fastchild
10-08-2011, 11:11
borusan oto expertizi randevu ile yapıyor sitesinden istenilen güne randevu almak lazım
Borusan Oto (http://www.borusanoto.com.tr/)
hizmetler bölümünden yönlendiriyor
fastchild
10-08-2011, 11:27
peki performans???accorda hiç binmedim!!bmw de bazı modellerinde tecrubem war 3.18,5.20,7.40 gibi..5.28 bilmiyorum ama tahmin ediyorum accord hiç bilmiyorum..
performansa gelirsek ilk başta accordun kafayı uzatacağı gibi sonrasında hacim ve vanos desteği ile E39 geçecektir
bmw 5 serisi 0'dan kalkışta diğer arabalara göre biraz yavaş kalıyor
bizim bir tanıdıktada var 5.28 oda der kalkışta bizim arabaların tekerleği nin durması ile dönmesi arasında çok fark var