Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic ve disk uyum sorunu
Jeandan-R
15-08-2011, 04:36
Merhabalar;
Forumda az buçuk bilindiği üzere 97 ej9 civic sahibiyim :D Aracım güvenlik paketli ve brembo disk Ate fren balatası almak istiyorum. Ancak sorun şu ki ABS'li civiclerdeki diskler 262mm [vti diski diye de geçiyor] mi yoksa da küçük boyutta mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
B.Aktepe
15-08-2011, 07:48
abs li modeller, vti diski ile aynıdır.
bilal abi peki 1.4 lerin arkasını diske çevirmek için ne gerek
B.Aktepe
15-08-2011, 09:48
bilal abi peki 1.4 lerin arkasını diske çevirmek için ne gerek
arka taşıyıcı, arka tekerlek bilyaları, disk, kaliper,balata, el freni telleri, fren hortumları, ön fren dağıtıcısı. ıvır zıvır unuttuğum parçalar olabilir.
en temizi hazır komple bir araçtan sökmek olsa gerek.
Konu açılmışken sorıyım peki daha güçlü bir fren sistemi için ne yapılabilir ufak çaplı
B.Aktepe
15-08-2011, 11:48
brembo max serisi fren diski, ve ate fren balatası tercih ettim ben.
sende ister bu kombinasyonu istersen diğer markalara yönelebilirsin. forumdaki sponsorumuzla görüşebilirsin. sana yardımcı olucaklardır.
brembo max serisi fren diski, ve ate fren balatası tercih ettim ben.
sende ister bu kombinasyonu istersen diğer markalara yönelebilirsin. forumdaki sponsorumuzla görüşebilirsin. sana yardımcı olucaklardır.
Çelik fren Hortumları ile desteklersek daha iyi olacagına ınanıyorum :)
Bilal abi brembo max daha önce tecrubeniz oldumu o disk için cokta iyi değil diyorlar bende düşündüm ama kararsız kaldım fiyatıda uygun bayagı aslında
ilkercom
12-10-2011, 12:16
EBC Turbo groove serisi disk ve greenstuff balata kullanıyorum tavsiye ederim. civiclerde stoptech kullananlar da memnun olduğu söylüyorlar.
fren hortumu benim araca göre çok pahalı alamadım :(