Orijinalini görmek için tıklayınız : ....böcük gittiii_boncuk geldii....
tüm yorumlarınızı beklıyorum...:)
kısa bı süre önce aldıgım için yavaştan güzelleşip yenı resımlerle karsınıza çıkıcak sımdılık arka stop degısıklıgıyle basladım ve resımler...
http://img221.imageshack.us/img221/7493/resim044smallti8.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/7127/resim050smallbr3.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/7478/resim055smallfd9.jpg
güzel bi 17 cant ona tam oLur..maşaLLah...
Güle güle kullan kazasız belasız inşallah ...
Camlara film , egzos ve yay ilk etapta :)
Hayırlı Olsun...
Cam filmi, Xenon ve 17 Sline jantlarıyla çok güzel olur :)
deathofacar
30-09-2007, 22:38
renk çok güzel .ama ben ce o stoplar işi bozuyor. önden arkadan yandan biraz agresifleştirmek lazım. zaten audi kendisi de yeni modellerinde hep bunu yaptı.
sınemcım hayırlı olsun hadı bakalım ara benı ızmıre gelınce yardım edeyım
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın,,a3 çok şık araçtır zaten sizinkinin rengide çok hoş......
Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
Maviden vazgecmiyoruz herhalde ;)
Stopları keske ledli siyah alsaydın...
ALPER-VNS
01-10-2007, 01:30
renk çok güzel .ama ben ce o stoplar işi bozuyor. önden arkadan yandan biraz agresifleştirmek lazım. zaten audi kendisi de yeni modellerinde hep bunu yaptı.
aynen katılıyorum öne kaput uzatma yaparsan hem araba agresifleşir hemde yeni kasaya benzer biraz daha.. ayrıca stpğ olarak VW grubunda Hella nın koyu renk stoplarını tek geçerim..:icon_tup:
hayırlı olsun buarada
PROMINENT
01-10-2007, 02:03
s3 jantları ve orjinal s3 stopları dahada şık durmasını sağlıyacaktır..keyifle binmen dileği ile..
Ferhat_V
01-10-2007, 11:23
hayırlı olsn..
siyah zemin stop olsa daha güzel olurdu..
hayırlı olsun,
17"s-line,içi siyah angel ve koni ile görünümü bambaşka oluyor. (bende de beyaz 1.8T'si vardı yeni sattım)
yorumlarınız için çok sagolun arkadaşlar. Yavaş yavaş yapıyorum ..güzel bisey olcak işallah.
akbaba78
01-10-2007, 18:25
kazasız belasız inş. gule gule kullan;)
kazasız belasız çok güzel ;)
kazasız belasız :) biraz daha siyah renk ağırlıklı ekipmanlar daha hoş durabilir. Şu anda bulunan stoplarında dış camı kırılarak 3D stop haline getirilebilir. (eldeki malzemeyi kullanmak açısından :D )
hayırlı olsun.OZ'lar çok yakışır
Çok hoşmuş..Keyifle kullanman dileğiyle :)
teşekkür ederım arkadaşlar hepınıze
Sinem hayırlı uğurlu olsun 41 kere maşallah bakalım buna neler yapıcaksın :) Fotoğraflar nerede çekildi?
Sinem hayırlı uğurlu olsun 41 kere maşallah bakalım buna neler yapıcaksın :) Fotoğraflar nerede çekildi?
teşekkür ederim :) resımlerı eskı marmaris yolunda çektım ..
Serencebey
06-10-2007, 20:41
Stopları keske ledli siyah alsaydın...
Hayırlı olsun..
Muvaffak
07-10-2007, 12:27
kazasiz belasiz stoplar siyah ledli olsaydi eminim cok daha guzel dururdu yada orjinal kalsaydi :)
tekrar masalllah
Tokyo Drift
07-10-2007, 16:45
hayırlı olsun sinem kazasız belasız binersin inş.:)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Hayırlı olması dileği ile.Siyah zeminli parçalar daha iyi durabilir bu renkte ama zevk meselesi bu tuning işi :) nasıl istiyorsan öyle yap :)
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için ...
hepınızın dedıgı gıbı sıyah zemın guzel olurdu ama ı degısıklık yapıp krom agırlıklı yapmayı dusunuyorum sımdılık stoplar sırıtıyo bıraz ama jantlar falan da takılınca sanıyorum tatlı bı görünüm olucak..;)
-Krom yapma bence artık bu saatten sonra .. :)
-Hayırlı olsun kazasız belasız .. ;)