Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 GTI vs 2001 clio RS
valla ben cvk yi alıyordum ama vazgeçtim tavsiye üzerine artık başka bi RS arıyorum
alıcak kişiler iice araştırsın cvk yi...!
ben zan altında brakmıyorum hiç bi iyi yada kötü dür demiyorum alıcaktım aldıgım bilgiler ve uyarılardan ötürü vazgeçtim ha açıklamasınıda yapayım
20bin ederinde bi araç değil .1.
Eski gideri yok .2.
Ilk yapılıldığı kondis yonda değil.3.
TEKRAR SÖYLÜYORUM ARABA KAZALI YADA BİTİK MASRAFLI DEMİYORUM YUKARDA BELİRTTİĞİM NEDENLERDEN VAZGEÇTİM
bu konuyu yeni gördüm ve yeni mesaj atabiliyorum cvk rs in sahibiyim bana cevap hakkı doğmuş
akif denen vatandaş sana bunları hangi sığır veya sığırlar anlattıysa allaha havale ediyorum...
1. sen gideceksin o zaman her tarafı kaymış bi rs e 15 vereceksin üzerine 3-5 harcayacaksın benim aracımın yanına bile yaklaşamayacaksın
2. eski gideri yok demişsiniz ben arabamı çok fazla denemiyorum ki kim neyi görüp bu yorumu yapabiliyor (hala idaalıyım isteyen bana ulaşırsa deneyebilirim ama kimse çıkmıyor :D)
3. ilk yapıldığı gibi değil haklısın üzerine ince conta komple eksoz ilaveleri yapıldı ve o şekilde dyno üzerinde 203 hp verdi (hurafe veya dedikodu ile değil dyno üzerinde bilimsel olarak :icon_wack) aracı ekspertiz yaptırmadan dynoya çıkartmadan nasıl böyle *** atabiliyorsun buna hakkın var mı ...
ve 18 ağustosta bunları yazıyorsun arabama demediğini bırakmıyorsun ardından bana attığın 06/09/2011 tarihli özel mesajında bunları yazıyorsun :
kardeş aracın çok güzel bende böle bi araç düşünüyorum ama 10 bin naktim var 6 binde kredim onaylandı birazdaha param olsa bu gün gelirim almaya kısmet arabanın maşallahı var ama imkan meslesi
amacın nedir... arabayı kimse almasın sana mı kalsın istiyosun :hahaha::hahaha:
üzgünüm benim arabam satılık ama artık sana değil :heyoo:
@Alpr -- Senin sucun Renault sahibi olmak:)
hsyn_çvk
11-09-2011, 13:43
eren - birde honda araçları geçmesi :hahaha:
RED DEVIL
11-09-2011, 17:21
bu konuyu yeni gördüm ve yeni mesaj atabiliyorum cvk rs in sahibiyim bana cevap hakkı doğmuş
akif denen vatandaş sana bunları hangi sığır veya sığırlar anlattıysa allaha havale ediyorum...
1. sen gideceksin o zaman her tarafı kaymış bi rs e 15 vereceksin üzerine 3-5 harcayacaksın benim aracımın yanına bile yaklaşamayacaksın
2. eski gideri yok demişsiniz ben arabamı çok fazla denemiyorum ki kim neyi görüp bu yorumu yapabiliyor (hala idaalıyım isteyen bana ulaşırsa deneyebilirim ama kimse çıkmıyor :D)
3. ilk yapıldığı gibi değil haklısın üzerine ince conta komple eksoz ilaveleri yapıldı ve o şekilde dyno üzerinde 203 hp verdi (hurafe veya dedikodu ile değil dyno üzerinde bilimsel olarak :icon_wack) aracı ekspertiz yaptırmadan dynoya çıkartmadan nasıl böyle *** atabiliyorsun buna hakkın var mı ...
ve 18 ağustosta bunları yazıyorsun arabama demediğini bırakmıyorsun ardından bana attığın 06/09/2011 tarihli özel mesajında bunları yazıyorsun :
amacın nedir... arabayı kimse almasın sana mı kalsın istiyosun :hahaha::hahaha:
üzgünüm benim arabam satılık ama artık sana değil :heyoo:
:icon_tup::hahaha:
kelalper
11-09-2011, 21:32
Arkadaşın bir bacağı kısa kalmış yetmemiş almaya taktik yapmış. O hayalini kursun şimdi. Rüyasına giriyordur CVK CVK diye. Tatlı su kurnazı.
eren - birde honda araçları geçmesi :hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
bendede 206gti var her türlü 150 hp altı 2.0 araçlarla denenir
Benim araba 1.6
160 hp deneyelım bı gun ayarlayında :)
Benim araba 1.6
panpa naber ya:D:D
GokhanRS
11-09-2011, 23:27
inş bu adam bir renault sport sahibi olamaz. olursa bol bol bizde ona bk. atarız. her gördümüz yerde salça olur denemezse adını çıkarırız bence artık vazgeçsin rsden. uyuzum böyle bk. atmayı sevenlere
Benim araba 1.6
10hp düşürtürüz bi şekilde:D:D
tsila denermisin?
deneriz tabiki ...