Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 GTI vs 2001 clio RS
RED DEVIL
17-08-2011, 08:32
206 da kat iptali son ve orta susturucu iptali kn air intake kit var.. clio daha 32.000 de stock... sonuç ne olur sizce
searock///
17-08-2011, 08:35
Denesinler bizde ne olacağını görelim :))
206 da kat iptali son ve orta susturucu iptali kn air intake kit var.. clio daha 32.000 de stock... sonuç ne olur sizce
hangi rs miş o stock yurumez alalım biz onu birde o 32 bin km yerine 132 bin km olmasın sakın ?
Sportline
17-08-2011, 08:40
nerdeymiş bu 32bin de rs merak ettim ?
searock///
17-08-2011, 08:43
Rs e müşteri çıktı 32 binde 2001 iyiymis Wallahi :) sanayi spec 32k olmasinda:)))
Rs gene de şamar oğlanı eder. gti'ın dengi reno da f7r olur..
Bu arada öyle bi rs nerdeymiş hangi samanlıktan çıkmış..
206 gti lar 106 gtı ları geçemiyorken rs le nasıl kıyaslanıyor anlamadım şimdi??rs ler dolu gti larla aynı gidiyor
ben bitane rs biliyorum o km lerde şayet arabada bloktan sona kadar supersprint mevcutsa
206 gti lar 106 gtı ları geçemiyorken rs le nasıl kıyaslanıyor anlamadım şimdi??rs ler dolu gti larla aynı gidiyor
Bu arada aynı speclerde bi 106gti 206gti'ı geçemez.
Bitik 206gti'larla denetip 106lara şakşak yapılıyor.Ankarada filtre egzozlu 106gti varsa siteden mamide düzgün bi 206gti var.Dener sonucu görürüz. Vti hariç 1.6 grubu hiçbir araç aynı speclerde düzgün bir 206gti ı geçemez..
RED DEVIL
17-08-2011, 09:13
anlamıycak ne var bunda gayet düzgün türkçe ile yazdık. Gti mı rs mi... Bu kadar basit..
32.000 de çorludaymış forumdan buldum sorarım arkadaşlar.. 206 bnm aracım dolu fln değil gayet mütevazi dediğim gbi kat son ve orta iptali kn intake kit.. Baska civata dahi değişmedim...
Sadece meraktan sordum bu arada 106 gti da favori aracımdır kardeşimde var 98 modeli onuda yabana atamam.. Cok farkımız yok
RED DEVIL
17-08-2011, 09:16
her türlü 206 ..:)
:d HACI SENDE HEP DUYGUSAL DÜŞÜNÜON BEE :D TAMAM PUG HAYRANIYIS AMA .. :) BU ARADA 206 GTİ I SIRF TİP SEKİL BABINDA ALDIM YOKSA 1-2 FAZLA VERSEM RS ALIRDIM AMA BEN DEĞİŞMEM 206 YI ONA GİDİŞ BİLEMEM...
ksuura bakmayın ama stok gti 1600cc oldugu halde 206 ları geçiyor bu bi gerçek defalarca denedik bi rs karşısında hiç sansı yok rs basar gider beklemez 172 hp den bahsediyosunuz
206 gti tertemiz baskı balata bujiler bobinler değişti ve 1.6 16 v 2000 model palio 2 boy çakıyor 206 ya
şimdi 206 yı turbolamadıktan sonra RS nin 1 2 boy demicem yanına yaklaşma şansı yok
206 ya dereceli kat iptali cip cai 14 sac jant koltuk iptali tayming ayarı headers düz boru yapsan belki 2 boy gerisinde gelirsin bukadar açık ve net.....
32.000 km de RS satılıksa alalım :D :D
32.000 km de RS satılıksa alalım :D :D
o 32 binin önünde 1 yada 2 vardırda silinmiştir :)))):D
corlu ise işlem tamam anlasılmıstır :)
o 32 binin önünde 1 yada 2 vardırda silinmiştir :)))):D
görmeden böyle emin konuşma.. kıyıda köşede kalmış temiz bir RS'tir.. ankarada 2 tane vardı.. ;)
seko RS alacaksan CVK alsana, arabanın ilan 20 uzerinde temiz 10 liralık malzeme var. Ben arkadasın yerınde olsam zaten komple sokerım. Oyle satarım bu haliyle satamazsın ama parcaları satılga cıkar bir tanesi kalmaz hepsi kapısılır. Bu anda o kadar cok RS parcası arayan varki ama bız de gelenektir hep arabalar stoktur, hic kaza yapmaz, km si hic ilerlemez :)
valla ben cvk yi alıyordum ama vazgeçtim tavsiye üzerine artık başka bi RS arıyorum
alıcak kişiler iice araştırsın cvk yi...!
arastırsınlar tabiki para veriyorsun, ekspertiz elbetteki yaptırırsın.
valla ben cvk yi alıyordum ama vazgeçtim tavsiye üzerine artık başka bi RS arıyorum
alıcak kişiler iice araştırsın cvk yi...!
Bu şekilde zan altında bıracaksan direk problemi yaz insanlar bilsin bence.
RED DEVIL
17-08-2011, 09:59
206 gti tertemiz baskı balata bujiler bobinler değişti ve 1.6 16 v 2000 model palio 2 boy çakıyor 206 ya
şimdi 206 yı turbolamadıktan sonra rs nin 1 2 boy demicem yanına yaklaşma şansı yok
206 ya dereceli kat iptali cip cai 14 sac jant koltuk iptali tayming ayarı headers düz boru yapsan belki 2 boy gerisinde gelirsin bukadar açık ve net.....
allahını seversen gelsene o palio ile yaa...
Bnm aracım 145 hp civarı sen 110 hp bahsedion ve gecer 2 boy atar fln dion neyin cabası bu anlayamadım... Varmı arkadaslar bu kadar sacma bi tabir...
145=110 dio arkadas ta kilo nerdeyse esit ve 2 boy atıo palio.. Konuşmalı bence gti kullanıcıları.. 106 lafım yok demiştim oda var cunku kardesimde ve daha zevkli bi arac.. Nnc plaka
bursadan despe-emre arkadaşımız da 206 GTi'ı geçmişti, modifiyeli vtecII arabası ile..
seko RS alacaksan CVK alsana, arabanın ilan 20 uzerinde temiz 10 liralık malzeme var. Ben arkadasın yerınde olsam zaten komple sokerım. Oyle satarım bu haliyle satamazsın ama parcaları satılga cıkar bir tanesi kalmaz hepsi kapısılır. Bu anda o kadar cok RS parcası arayan varki ama bız de gelenektir hep arabalar stoktur, hic kaza yapmaz, km si hic ilerlemez :)
abi almak dert degil hadi alalım ama dedigin gibi uzerinde parcada bol en basta sansızman 10 numara aracla. beraber neyin orj gelicek , ekzantrik, sanzıman, filtre kiti , header ??
yok ise sokup neyi nasıl satacaksın ?
Bitik 206gti'larla denetip 106lara şakşak yapılıyor.Ankarada filtre egzozlu 106gti varsa siteden mamide düzgün bi 206gti var.Dener sonucu görürüz. Vti hariç 1.6 grubu hiçbir araç aynı speclerde düzgün bir 206gti ı geçemez..
bu güne kadar o kadar çok standart 206 ile 106 denedi ki aynı speclerde hiç geçebilen 206 göremedim... hepsi bitikti demekki 2000 li yılların başında bile, standart vti 106 gti geçsin 200 e kadar ondan sonra 206 geçer 106 yı :)
topicle ilgili olarakta rs büyük ihtimal geçecektir
hp hesabı yaparsan işin içinden çıkamazsın ona bakarsan 106 gti 118 hp hiç bi arabayı geçemez senin anlatımınla neyse sen dene kardeş RS yi geç bizde helal diyelim uzatıp polimige gerek yok ben bildiğimi söledim ne başkasından duydum nede netten izledim
konuyu uzatmicam fazla bişi sölemeye gerek yok işi bilen zaten bilir.
abi almak dert degil hadi alalım ama dedigin gibi uzerinde parcada bol en basta sansızman 10 numara aracla. beraber neyin orj gelicek , ekzantrik, sanzıman, filtre kiti , header ??
la serkan güzel kardeşim, 10 yıldır RS te RS deyip hala RS alamadın. yaw al bi tane gözünü kapat. 2-3 milyar zarar etsen ne olacak? ölmezsin ya. en azından içinde ukte kalmaz. bu kadar hassas (kıl :D ) olmayın hayatta :D :D
direkt swap yapmak lazım parcaları komple stok birisi ile.
Filtre ve headers kolay onlar ucuz. Egzantrik ve sanzıman konusunda haklısın.
la serkan güzel kardeşim, 10 yıldır RS te RS deyip hala RS alamadın. yaw al bi tane gözünü kapat. 2-3 milyar zarar etsen ne olacak? ölmezsin ya. en azından içinde ukte kalmaz. bu kadar hassas (kıl :D ) olmayın hayatta :D :D
Yıllar icerisindeki en olumlu degisim Soner de :)
Soner sattın gul gibi VTI bak simdi 1 ceyrek altın 2 VTI var bu dunyada :)
bir rs hastalıgım yok cok sukur hesaplı oldugundan bakıyorum yurutmesi ucuz, typer hastalıgım vardı cok sukur aldım bindim sattım ..
17-18e 172 lik var 24 lere 182 lik var ise onada bakar insan haliyle arada cok fark var donanım olarak, yıl, km olarak .
bir rs hastalıgım yok cok sukur hesaplı oldugundan bakıyorum yurutmesi ucuz, typer hastalıgım vardı cok sukur aldım bindim sattım ..
17-18e 172 lik var 24 lere 182 lik var ise onada bakar insan haliyle arada cok fark var donanım olarak, yıl, km olarak .
Serkana alırız RS sorun yok :) 182 lik bir tane cok detaylarını bilmedigim temiz duran gri renk var. Baktınız mı ona hatta forumdan bir arkadas satıyor sanırım.
direkt swap yapmak lazım parcaları komple stok birisi ile.
Filtre ve headers kolay onlar ucuz. Egzantrik ve sanzıman konusunda haklısın.
utku ile dun biraz kafa patlattık bakalım nasıl olacak..
Yıllar icerisindeki en olumlu degisim Soner de :)
Soner sattın gul gibi VTI bak simdi 1 ceyrek altın 2 VTI var bu dunyada :)
Soner abinin TypeR da guzeldi..
RED DEVIL
17-08-2011, 10:16
bu güne kadar o kadar çok standart 206 ile 106 denedi ki aynı speclerde hiç geçebilen 206 göremedim... Hepsi bitikti demekki 2000 li yılların başında bile, standart vti 106 gti geçsin 200 e kadar ondan sonra 206 geçer 106 yı :)
ben 106dan bahsetmiorum ki devamlı 106 dionuz.. Bnde de var 106 diorum giderini bilmezmiyim.206 kafa kafayalar ama daha zevkli... Arkadasın biri 1.6 palionun 2 boy attığını ileri sürüyor heralde 206 gti almak isteyip alamayan cinslerden..
Serkana alırız RS sorun yok :) 182 lik bir tane cok detaylarını bilmedigim temiz duran gri renk var. Baktınız mı ona hatta forumdan bir arkadas satıyor sanırım.
Acelesi yok kışa alırız Clio 182 cok cok guzel Clio 172 de hızlı :)
Sonucta gunluk binmeyecegim yatacak cogunlukla ..
bugra_0101
17-08-2011, 10:18
ben 106dan bahsetmiorum ki devamlı 106 dionuz.. Bnde de var 106 diorum giderini bilmezmiyim.206 kafa kafayalar ama daha zevkli... Arkadasın biri 1.6 palionun 2 boy attığını ileri sürüyor heralde 206 gti almak isteyip alamayan cinslerden..
106 ile 206 gti kafa kafaya mı gidiyor ?:eek:
206 ya en küçük şans vermıyorum rs karşısında
HAKLISIN 206 GTİ ALMAK İSTEDİM ALAMADIM
106GTİ 4 TANE ELİMDEN GEÇTİ
ASTRA GSİ DRAK KUPALARI ALDI 2 TANE
306 GTİ 3 ADET ELİMDEN GEÇTİ
ŞUAN GENE 106TIM VAR
KISABİ ZAMAN İÇİNDE Rs ALICAM
Bİ ARA 206 DÜŞÜNDÜM LPG Lİ ALIP BİNMEYİ AMA ALAMADIM :) KADER..
ÖNEMLİ DEĞİL SENİN ARABAN GİTSİN PROBLEM DEĞİL
bu şekilde zan altında bıracaksan direk problemi yaz insanlar bilsin bence.
ben zan altında brakmıyorum hiç bi iyi yada kötü dür demiyorum alıcaktım aldıgım bilgiler ve uyarılardan ötürü vazgeçtim ha açıklamasınıda yapayım
20bin ederinde bi araç değil .1.
Eski gideri yok .2.
Ilk yapılıldığı kondis yonda değil.3.
TEKRAR SÖYLÜYORUM ARABA KAZALI YADA BİTİK MASRAFLI DEMİYORUM YUKARDA BELİRTTİĞİM NEDENLERDEN VAZGEÇTİM
RED DEVIL
17-08-2011, 10:24
CİDDEN ÖLE AMA... BEN HALA CÖZEMEDİM ZATEN:beuj:
rs duzgunse nokta olur bnce...
ben zan altında brakmıyorum hiç bi iyi yada kötü dür demiyorum alıcaktım aldıgım bilgiler ve uyarılardan ötürü vazgeçtim ha açıklamasınıda yapayım
20bin ederinde bi araç değil .1.
Eski gideri yok .2.
Ilk yapılıldığı kondis yonda değil.3.
TEKRAR SÖYLÜYORUM ARABA KAZALI YADA BİTİK MASRAFLI DEMİYORUM YUKARDA BELİRTTİĞİM NEDENLERDEN VAZGEÇTİM
1. vtec ler 27 bin ve cok daha yavaslar nasıl boyle bir kanıya vardın ?
2. denedindemi gordun yoksa forumdan duyduklarınımı paylasıyorsun ?
3. 2 ile aynı nasıl bu kadar eminsin zira yapan adam kimseyle denemedi videosu vs. si yok kimin lafı ile hareket ediyorsun ?
bu güne kadar o kadar çok standart 206 ile 106 denedi ki aynı speclerde hiç geçebilen 206 göremedim... hepsi bitikti demekki 2000 li yılların başında bile, standart vti 106 gti geçsin 200 e kadar ondan sonra 206 geçer 106 yı :)
Yapma etme gözünü seviyim 2000lerin başında ikimiz de vitamindik.O zamanlar denemelerde video kayıt bile yoktu.Şehir efsanelerine göre konuşmayalım..
106 ile geçtim diyenler var.Şimdi palio çıktı.Yakında doğan slx 1.6 ie ile geçtim diyen çıkarsa da şaşırmamak lazım. Şuanda bi çok 206gti tüplü zaten.Onların denemelerini kaale bile almamak lazım.
Ankara'da sadece filtre egzozlu bi 106 varsa denenir görürüz sonucu.
stock 106ın varsa sonucu hemen görebılrız
stok gti ımız vvar ama bursada yız yoksa hıc sorun degıl hemen denerdik(stok206 gti ile)
işte sorunda burda zaten hocam sen kafa kafaya gidiyorum 106 ile demissin de clio rs 106 nın en dolusuyla yuruyor ordan hesap et ne olacagını bence clioyla kıyaslamanız bıraz garıp olmus beni yanlıs anlamayın
sağlklı 206 gti olmadığı için piyasada durum böyle oluyor hepsi hışır ve lpg li bakımsız ondan sonra palio geçti vtec 2 gecti 106 boy boy koydu oluyor
ben alana kadarda öyle dyordum ama aldıktan snra iş değişti forumdakı arkadaslarda denemelerimize şahittir
pj plaka 106gti mavi ye 2 boy
corsa gsi ye 7-8 boy attım
sadece filtre kat iptali var aracmda hiç oynanmamş kurcalanmamış lpg görmemiş
karşılastırmaya dönecek olursa bu konuyu clio yu hiç bilmeyen birisinin açtığı kesin.
cok gereksiz olmş cok kısa bi rs arastrması yapsaymıs konuya gerek kalmazmış
Rs tartismamiz gecer. f7r da gecer. dengi bence daha cok bravo hgt
flexamin
17-08-2011, 11:07
Rs tartismamiz gecer. f7r da gecer. dengi bence daha cok bravo hgt
hgt ? ankarada f7r la görkem denedi aynı gittiler
+ stock bir 206 ile de denemişlerdi görkemler 4 boy falan geçiyordu yanlış bilmiyorsam.
bundan snra vıdeosuz deneme yapmcam olum:D
ya boşverin şimdi rolu dragı. nerde bu 32 bınlık rs:) sahıbının telefonu flan yokmu?
ya boşverin şimdi rolu dragı. nerde bu 32 bınlık rs:) sahıbının telefonu flan yokmu?
eğer varsa ben alırım valla 32binlik RS i.. hadi şu maddi krizde keş para candır.. :D alınık RS ci geldi hanım :D
Bir yerde x araba y ile ayni gidiyor diger yerde a ile b. bu sefer isler iyice karisiyor. En temizi deneyip gormek. egzantrik haric dolu bir hgt varsa istanbulda bende denemek isterim. zira hic denk gelmedi merak ettim simdi
Bir yerde x araba y ile ayni gidiyor diger yerde a ile b. bu sefer isler iyice karisiyor. En temizi deneyip gormek. egzantrik haric dolu bir hgt varsa istanbulda bende denemek isterim. zira hic denk gelmedi merak ettim simdi
kanka zaten o deneme de f7r ın şöför değiştiğinde sonucta değişmişti diye hatrlıyorum ama yazılmamış:)
RED DEVIL
17-08-2011, 11:18
yok hacıoğlu..206 bende..
çorludaymış onu biliorum sadece..
bi forumda denk gelmiştik ama galiba act.
merakımdan actım konuyu nie hemen gereksiz fln dendi yok anlamayan biri actı fln fln kardes gereksizse hiç bulaşmasaydın salça olmasaydın konuya . bi ton muhabbet dödü burda hepsi de rs dedi ve bende yok yerim rs i demedim ki zaten biz bize muhabbet uslubunda konuşuoruz yani..
zaten biride kalktı 206 gtiı stock 1.6 palio 2 boyla eritiyomuş fln :D sadece gülerim hacı sadeceee
merakımdan actım konuyu nie hemen gereksiz fln dendi yok anlamayan biri actı fln fln kardes gereksizse hiç bulaşmasaydın salça olmasaydın konuya . bi ton muhabbet dödü burda hepsi de rs dedi ve bende yok yerim rs i demedim ki zaten biz bize muhabbet uslubunda konuşuoruz yani..
zaten biride kalktı 206 gtiı stock 1.6 palio 2 boyla eritiyomuş fln :D sadece gülerim hacı sadeceee
arada 50hp var clıo ile kardes sence mumkunmu ? o yuzden böyle yorumlar gelıyor
birde forumun huyu bu zaten bide sen hondaya falan laf söyleseydın o zaman görseydın:D:D
bunların hepsını banamı yazdın?
Sportline
17-08-2011, 11:22
ortada araba yok :)
RED DEVIL
17-08-2011, 11:27
arada 50hp var clıo ile kardes sence mumkunmu ? o yuzden böyle yorumlar gelıyor
birde forumun huyu bu zaten bide sen hondaya falan laf söyleseydın o zaman görseydın:D:D
vallamı :D
RED DEVIL
17-08-2011, 11:29
bunların hepsını banamı yazdın?
adrese gitti o yazı da nedir hacıoğlu sana ne kastım var
adrese gitti o yazı da nedir hacıoğlu sana ne kastım var
anladım apçaoğlu.
ılk mesajda 32 bını gorunce heycanlandım bıraz.dıger mesajları okumadan yazdım.
coklu alıntı yaparak cevap verırsen daha ıyı olur sankı;)
RED DEVIL
17-08-2011, 11:43
anladım apçaoğlu.
coklu alıntı yaparak cevap verırsen daha ıyı olur sankı;)
oda olur ayık ol..
neyse rs gercekten cok hoş araç . . .
nasip olursa alırız 15 civarlarında yada 16 fln
hoşuma gidio gitmesinede kmler uçuk blader.. o 32 olanı bulup wercem mailni size
pepecura
17-08-2011, 12:00
clio boşa gaz basar,yokuş aşa boşa atsa geçer
clio boşa gaz basar,yokuş aşa boşa atsa geçer
hayal gücü ne kadar geniş insanlar var allahım:cool:
ortada 32 binde rs yok alıcı çok :)
he bu arada rs geçer :)
ortada 32 binde rs yok alıcı çok :)
he bu arada rs geçer :)
en temiz yorum saygılar
pepecura
17-08-2011, 12:21
hayal gücü ne kadar geniş insanlar var allahım:cool:
biraz ağır oldu dımı ;)
aynı şeyı kendı arabam içinde söyleye bılırım,clio geçer durur bidaha geçer,
RS tabiki fark atarak geçer.. ;) GTi ın geçebilmesi için egzantrik veya nos takviyesi yapması lazım..
CeM öZeR
17-08-2011, 12:39
206 gti gerçekten diriyse 2 sene önce kayseride deneyip gördüğümüz gibi olabilir. chip filtre egsozlu 106 gti la yine chip filtre egsozlu gerçekten diri 2 aracın yanyana yürüdüğünü gördüm. 106 da 14-60,206 da ise kısa ayna mahruti vardı. Olabilir.
bugra_0101
17-08-2011, 12:45
206 gti gerçekten diriyse 2 sene önce kayseride deneyip gördüğümüz gibi olabilir. chip filtre egsozlu 106 gti la yine chip filtre egsozlu gerçekten diri 2 aracın yanyana yürüdüğünü gördüm. 106 da 14-60,206 da ise kısa ayna mahruti vardı. Olabilir.
yok stock demişlerdi ondan öle bir yorum yaptım
CeM öZeR
17-08-2011, 12:48
yok stock demişlerdi ondan öle bir yorum yaptım
o zaman yanlış anlaşılma oldu dostum kusura bakma. :)
1.8 turbo
17-08-2011, 12:53
koca ıstanbulda deneme yapcak hıc mı arac yok. denesınler gorelım.
RS ın alcagı kesın ama arada kac boy olur en azından onu goruruz.
RS ın dengı RC dır. fakat forumda gordugum kadarıyla RC lerde yakalayamıyor RS ı
bugra_0101
17-08-2011, 12:56
koca ıstanbulda deneme yapcak hıc mı arac yok. denesınler gorelım.
RS ın alcagı kesın ama arada kac boy olur en azından onu goruruz.
RS ın dengı RC dır. fakat forumda gordugum kadarıyla RC lerde yakalayamıyor RS ı
ben kendi gsi ımla bi arkadaşımın 206 gti ile denemiştik 2 de bastığımızda direk açıp gitmiştim ben burdan kıstas alabiliriz belki , hea şuda var arkadaşımın 206 sının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
RS ın alcagı kesın ama arada kac boy olur
biz kısaca buna memlektet boy diyoruz:)
pegeout 106
17-08-2011, 13:47
RS fenaa halde uzarrrrr diyorum denemek isteyen 206 gti varsa hazırda araç var :)
ksuura bakmayın ama stok gti 1600cc oldugu halde 206 ları geçiyor bu bi gerçek defalarca denedik bi rs karşısında hiç sansı yok rs basar gider beklemez 172 hp den bahsediyosunuz
şimdi 206 yı turbolamadıktan sonra RS nin 1 2 boy demicem yanına yaklaşma şansı yok
rs in 206gti ı geçiceği kesin lakin 106 için aynı şeyi söyleyemem...benimde tecrübemle 206nın önde olduğu doğrulandı çok kez:)
Clio RS e 206 RC bile yetişemiyorken gti biraz komik duruma düşer ama çok fark olur orası gerçek zaten clio rs 2.0 katagorisinde typer s2000 kovalayan bu tür araçlarla denenen bir araba o yüzden kıyaslanması bile tuhaf herneyse.
106gti-206gti olayına gelirsek bence 106 gti 100-120 lere kadar sıfırdan kalkışlarda önde olur sonrası 206 gti yavaş yavaş geçmeye başlar ikiside tamamen stock ise yorumum bu
Trance-R
17-08-2011, 14:12
CLIO RS alıcaktır ;) ... 206 gti ve 106 gti topiği gibi olmuş buralar ...
denensede gerçekten bir daha sonuçlar açıklansa ;)
Dosthane denemeler olsun lütfen ;)
saygılar.
ne kadar cok 206cı varmıs forumda :D zamanında tum defansla bogusan tek santrafor gıbıydım:D
rs uzer.D
kanka zaten o deneme de f7r ın şöför değiştiğinde sonucta değişmişti diye hatrlıyorum ama yazılmamış:)
Takılmamak lazım o kadar. Araba var araba var. Gelsin bir hgt beni geçsinde göreyim :) yemek ısmarlarım jumbo boy:)
kımse 206 alır yada tutunur bile demediki neden bu heyecan:D
bu hangi f7r hangi HGT denemesinde şöför değişmişte sonuç değişmiş bende merak ettim şimdi ????
bu arada konuya gelirsek ne yazıkkki 206 gti da deniler eklemeler olsa bile clio rs e bir vites bile tutunmaz gibi geliyo bana
bu hangi f7r hangi HGT denemesinde şöför değişmişte sonuç değişmiş bende merak ettim şimdi ????
bu arada konuya gelirsek ne yazıkkki 206 gti da deniler eklemeler olsa bile clio rs e bir vites bile tutunmaz gibi geliyo bana
seni hgt specler nelerdir?
seni hgt specler nelerdir?
sadece filitre ve komple egzoz var ,,ama 60 lık borular olduğundan orjinalinden daha yavaş zaten aracım :)
sadece filitre ve komple egzoz var ,,ama 60 lık borular olduğundan orjinalinden daha yavaş zaten aracım :)
özgür ozan cok yakınım senin araba yüzünden hgt alacaktım falan dıyordu bi aralar tanışmak nasip olmadı
özgür ozan cok yakınım senin araba yüzünden hgt alacaktım falan dıyordu bi aralar tanışmak nasip olmadı
evet Özgürün bahsettiği araç benim aracım ,,,, tanışırız tabiki bigün biyerlerde,özgürü çağırıyorum bigün sanada haber verir beraber gelirsiniz olmadı,,,,,birde ben onur abinin f7r ile denemiştimde o yüzden sordum,,,o günden beridir ayberk denen arkadaş değişik şeylerde anlatıyoda başka yerlerde,,,kendi aracı olmamasına rağmen ,,hatta benle olan hiçbi denemedede o kulanmadı aracı,,,,ama gene onun laflarına benziyo o yüzden sordum hangi f7r hangi hgt diye senin bahsettiğin .......
evet Özgürün bahsettiği araç benim aracım ,,,, tanışırız tabiki bigün biyerlerde,özgürü çağırıyorum bigün sanada haber verir beraber gelirsiniz olmadı,,,,,birde ben onur abinin f7r ile denemiştimde o yüzden sordum,,,o günden beridir ayberk denen arkadaş değişik şeylerde anlatıyoda başka yerlerde,,,kendi aracı olmamasına rağmen ,,hatta benle olan hiçbi denemedede o kulanmadı aracı,,,,ama gene onun laflarına benziyo o yüzden sordum hangi f7r hangi hgt diye senin bahsettiğin .......
bana öyle anlattılar ama araç sahipleri yazsa daha hayırlı olur konu dagılmasın
Nedir bu şizofrenlerden çekilen... :)
gören yoksa bu deneme olaylarında duyduğuna göre yorum yapmasın lütfen olaylar karışıo millet birbirine düşman oluo gereksiz olaylar bunlar
bana öyle anlattılar ama araç sahipleri yazsa daha hayırlı olur konu dagılmasın
tamam anlaşıldı olay tam tahmin ettiğim gibi ,,gerekirse ben onur abiyi arar videolarıda koyarım o zaman kim öndeydi arabayı kim sürüyodu hepsi orataya çıkmış olur ;)
Takılmamak lazım o kadar. Araba var araba var. Gelsin bir hgt beni geçsinde göreyim :) yemek ısmarlarım jumbo boy:)
arabanın speclerini bilmiorum ama ne f7r mış sendeki HGT leri beğenmiyorsun???
hangi araçları kendi arabana rakip görüyosun merak ettim
Adamın arabası hızlı :) Eren power :heyoo:
arkadaşlar sadece youtube girip cliors peugeot 206 yazdım sonuçlar burda buyrun...
RS RC'yi üzüyor
saygılar...
Clio RS & 206 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Zt9-vixScHc)
buda GTİ RC denemesi eşitler
http://www.youtube.com/watch?v=0q1lo5Qrz8Y
sormaya araştırmaya bile gerek yok RS büyüksün baba
allah nasp ederse 1 2 ay içinde kısmetse alıcam hangisi olur bakalım nasip
Aciklayayim:)
chip filtre egzoz headers egr iptal kapak emme ve keleebek port polish ve bir takim kisisel emeklerim var.
bu speclerle filtre egzozlu 306 yi aynada yok ediyorum 4 sonu. bu arada denemelerde f7r 2 kisi 306 1 ve aradaki kg farki (yolcu) 160 kg:)
Zirt pirt arabayi cikarip herkesle denemedigimden bilinen bir araba degil hepsi o. dandik filtre kaciran baski oten sanziman ile ( dynoda kacirdi normalde hissetmiyordum) 175 hp 213 nm cikmisti istanbul vw tech te.
Adamın arabası hızlı :) Eren power :heyoo:
Hamdolsun :)
206 gti yı bi kenara bıraktım karşılaştırma 206 rc clio rs bile olsa banko rs derdim.
neyse bu arada şu 32.000 lik rs e bendfe talibim. 2 aydır rs arıyorum bilgilerinize :))))
Tüm arkadaşlarla yorumum aynı olacak; RS büyük üstünlük sağlar.
206 GTI gerçek rakibi Astra GSI Ecotec'tir.Kişisel bir yorumdur tabi bu.
SuperCorr
17-08-2011, 22:08
[QUOTE=iynn-RS;2525939]anladım apçaoğlu.
:D:D:D
anladım apçaoğlu.
Coklu alıntı yaparak cevap verırsen daha ıyı olur sankı;)
:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d
Hamdolsun :)
şimdi bu gece 2.0 coupe ide motorlu 140hp olanmış denedık 4 viteste atınca aramz4-5 boy oluyor ve acılmaya başlıyor 200e kadar 7-8 boy oluyor rahat
bu gecekı denemeler guzeldi:)
edit: 10 olmasada 7*8 rahat varmış:D
chiefkadir
18-08-2011, 01:14
şimdi bu gece 2.0 coupe ide motorlu olanmış denedık 4 viteste atınca aramz4-5 boy oluyor ve acılmaya başlıyor 200e kadar 10 boy oluyor rahat
bu gecekı denemeler guzeldi:)Onu 10boy geçiyosan Rs'le yürümen lazım , deneyekmi normal Rs le
JapanVsGermany
18-08-2011, 01:29
206 RC olsa bir nebze daha heyecanlı olurdu ama Fazlası ile hafif kalır bence de GTI...
Onu 10boy geçiyosan Rs'le yürümen lazım , deneyekmi normal Rs le
he yürüyek kordonboyu:D allahtan bu denemelerde tek olmuyorz yoksa sizi inandırmak imkansız olur:D
rs ciler iyice düşe düşe yakında 1.6 8valf arabalara hodri meydan diyecek az kaldı:D
birde uyanık megancı arkadaslar filtrelerini söküp filtresiz bastılar motoru sildikleri bez varmış borudan onu çekti içine gaz kelebeğine takılmış allahtan bez
206 gti alayını geçer ötekiler dururken ......
Emir_b16a
18-08-2011, 02:23
206 gtı ne yahu rc bi ihtimal rakip olur ötesi yalan
şimdi bu gece 2.0 coupe ide motorlu 140hp olanmış denedık 4 viteste atınca aramz4-5 boy oluyor ve acılmaya başlıyor 200e kadar 7-8 boy oluyor rahat
bu gecekı denemeler guzeldi:)
edit: 10 olmasada 7*8 rahat varmış:D
video var mı???
hangi vites hangi hızda bastınız??
video var mı???
hangi vites hangi hızda bastınız??
valla video cekin dedim ama kımse benzn yakmaya kıyamadı:D
ilk denememizde 2şer kişi basarken cekıyorduk işte filtreyi sökmüşler emmeye bezi cekınce arabaya bişey oldu durduk sonra teke tek bastık cekım olmadı ama 10 kişi vardık rahat 5-6 sıda buraya üye uydurmasyon yapmıyorum
3 kere denedk 2 vites 50 2. vites 60 bide 2-70 bastık
valla video cekin dedim ama kımse benzn yakmaya kıyamadı:D
ilk denememizde 2şer kişi basarken cekıyorduk işte filtreyi sökmüşler emmeye bezi cekınce arabaya bişey oldu durduk sonra teke tek bastık cekım olmadı ama 10 kişi vardık rahat 5-6 sıda buraya üye uydurmasyon yapmıyorum
3 kere denedk 2 vites 50 2. vites 60 bide 2-70 bastık
yok cnm uydurdun die bişi demiorum yanlış anlamışsın eğer video varsa izlerdik iyi olurdu :)
keşke haberimiz olsaydı bizde gelirdik Görkemle beraber
bizde beraberdik kağıt oynuyoduk nerde denediniz???
Hem senle hemde megane la denemek zevkli olurdu ;)
yok cnm uydurdun die bişi demiorum yanlış anlamışsın eğer video varsa izlerdik iyi olurdu :)
keşke haberimiz olsaydı bizde gelirdik Görkemle beraber
bizde beraberdik kağıt oynuyoduk nerde denediniz???
Hem senle hemde megane la denemek zevkli olurdu ;)
cam car olun dedık ama benzınımz yok dediler:D
etlik ihtisas otoparkın da toplanıp deneme olursa bulvara gecıyoruz
RED DEVIL
18-08-2011, 08:18
he yürüyek kordonboyu:d allahtan bu denemelerde tek olmuyorz yoksa sizi inandırmak imkansız olur:d
rs ciler iyice düşe düşe yakında 1.6 8valf arabalara hodri meydan diyecek az kaldı:d
adamsun yaa . . . Bi soru sorduk neler ettiler yaa. (orti harbi 8 boy attın mı len bebeye) :d vallahi bende heycanlandım hee :d
SuperCorr
18-08-2011, 12:03
ben çekebilirim sizi arkadan:)
Özgür Ozan
18-08-2011, 13:38
cam car olun dedık ama benzınımz yok dediler:D
etlik ihtisas otoparkın da toplanıp deneme olursa bulvara gecıyoruz
bize hiç haber verilmiyo bu aralar
chiefkadir
18-08-2011, 13:54
he yürüyek kordonboyu:D allahtan bu denemelerde tek olmuyorz yoksa sizi inandırmak imkansız olur:D
rs ciler iyice düşe düşe yakında 1.6 8valf arabalara hodri meydan diyecek az kaldı:DBen ciddi bişey söyledim sana , Rs ciler kime hodri meydan diyeceğini az çok bilir ..Sen 2.0 ide yi 10boy geçtiysen wimmerli Rs le deneyebilirsin dedim, "yok beni geçer diyosan" eyvallah..Kendi aracımla boş 206 gti a gider yapmam merak etme
Ben ciddi bişey söyledim sana , Rs ciler kime hodri meydan diyeceğini az çok bilir ..Sen 2.0 ide yi 10boy geçtiysen wimmerli Rs le deneyebilirsin dedim, "yok beni geçer diyosan" eyvallah..Kendi aracımla boş 206 gti a gider yapmam merak etme
valla ben senın aracınla diyorsun zannettm ben hiç bi rs ile boşa benzımı yakmam sonuç belli ayırır gider ama ben dunki denemenın sonucunu yazdım sadece
specler de aynıydı dün yanlış anlama abi:icon_tup:
bize hiç haber verilmiyo bu aralar
seni sildik olum defterden ayrı dünyaların insanıyz
Özgür Ozan
18-08-2011, 17:30
seni sildik olum defterden ayrı dünyaların insanıyz
şu an ciddi anlamda kırıldım la olm bana niye haber vermiyonuz
şu an ciddi anlamda kırıldım la olm bana niye haber vermiyonuz
ulan ararız açmassan mesaj atarız dönmessin çağırırız gelmessin ne yapak daha başka fikrin varmı??
ramazan başladıgı gunden beri hergun bulvardayız fix
chiefkadir
18-08-2011, 17:34
valla ben senın aracınla diyorsun zannettm ben hiç bi rs ile boşa benzımı yakmam sonuç belli ayırır gider ama ben dunki denemenın sonucunu yazdım sadece
specler de aynıydı dün yanlış anlama abi:icon_tup:Yok bro yanlış anlamadım:icon_tup:
Özgür Ozan
18-08-2011, 17:41
ulan ararız açmassan mesaj atarız dönmessin çağırırız gelmessin ne yapak daha başka fikrin varmı??
ramazan başladıgı gunden beri hergun bulvardayız fix
hangı cagırdıgınıza işim yoksa gelmedım hangı aradıgınızı acmadım hangi mesajından sonra aramadım la nese tamam konu p.ç olmasın uzatmaya gerek yok
hangı cagırdıgınıza işim yoksa gelmedım hangı aradıgınızı acmadım hangi mesajından sonra aramadım la nese tamam konu p.ç olmasın uzatmaya gerek yok
tamam bu aksam gel o zaman yarım saat sonra da arkadaslar beklıyo deme ama sahura kadar otoparktayız
Özgür Ozan
18-08-2011, 20:49
tamam bu aksam gel o zaman yarım saat sonra da arkadaslar beklıyo deme ama sahura kadar otoparktayız
la arkadaşlarımı ekip yanınıza geliyom sonra yarım saat sonra gitti oluyo ya nediyim, neyse konu p.ç olmasın akşama işim olmazsa gelirim
adamsun yaa . . . Bi soru sorduk neler ettiler yaa. (orti harbi 8 boy attın mı len bebeye) :d vallahi bende heycanlandım hee :d
lpg varmı senin aracın da
RED DEVIL
19-08-2011, 07:37
lpg varmı senin aracın da
yok ama olmuş zamanında.. lpg grmüş yani.. ben aldığımda komple sklmştü.. takmak istedim olmadı dahada takmam artıkın..
Aciklayayim:)
chip filtre egzoz headers egr iptal kapak emme ve keleebek port polish ve bir takim kisisel emeklerim var.
bu speclerle filtre egzozlu 306 yi aynada yok ediyorum 4 sonu. bu arada denemelerde f7r 2 kisi 306 1 ve aradaki kg farki (yolcu) 160 kg:)
Zirt pirt arabayi cikarip herkesle denemedigimden bilinen bir araba degil hepsi o. dandik filtre kaciran baski oten sanziman ile ( dynoda kacirdi normalde hissetmiyordum) 175 hp 213 nm cikmisti istanbul vw tech te.
yahu eren yorum yazmıyim diyorum ama kardeşim ... yorum yapmazsam herkes yiyomuş gibi hissediyorum :D 306 ile 160 kg fark var ve sen 4 sonu aynada yok ediyosun :eek: valla pes ben bu işi hiç bilmiyorum :soru: o zaman bu forum hesaplamalarına göre typer ı filanda rahat geçersin ;)
netice itibariyle aracın güzel yürüyodur , emeğin var v.s ama biraz ölçülü yazalım...insanlarda yanılmasın yani o bakımdan..:heyoo:
RED DEVIL
19-08-2011, 07:44
yahu eren yorum yazmıyim diyorum ama kardeşim ... yorum yapmazsam herkes yiyomuş gibi hissediyorum :D 306 ile 160 kg fark var ve sen 4 sonu aynada yok ediyosun :eek: valla pes ben bu işi hiç bilmiyorum :soru: o zaman bu forum hesaplamalarına göre typer ı filanda rahat geçersin ;)
netice itibariyle aracın güzel yürüyodur , emeğin var v.s ama biraz ölçülü yazalım...insanlarda yanılmasın yani o bakımdan..:heyoo:
nee yanılcaz yaa herkez nedense gti a noktalıo anlamadım gitt. biz harbiden boşe 2.0 araclara bnp benzin harcıos o zaman alalım 1.3 multijet yapalım sürüngen 17 jant fln atalım öle takılalım..valla pes ya.. biride cıkıp demezki ya bnm aracım da bu bu ama 306 gti ile fln ii gidio 1 boy atıorum veya 3 boyla geriden takipçiyim fln fln.. hep aynada yok oluos :D yada biz basıp gidios da sen aynada kimseyi göremediğin için sana ole gelio.. aaa nokta oldu filan :D
kızmaca yok kardesh 306 yı aynada nokta etmen için aracının 250 hp uzeri fln olması lazım bu kadar basit hatta diyeyim sana 300:heyoo:
Eren yanlış anlama da Apoya katılıyorum kardeşim. Port polish emme gaz çips çitos panços hıdır mıdır fıdır bunlar senin arabayı stock halinden max 10 bilemedin 12 boy iyileştirir. Arada bir de 160 kg fark var diyorsun ki bu da nereden baksan arabasına göre en az 6-7 boy yapar. Hatta fazlası var eksiği yok. Bir de üstüne cila çekip 4. viteste kaybediyorum aynada diyorsun :)
Sana iki soru sormak istiyorum. 1-) Eren kaç bar veya shot basıyorsun :D 2-) Bu aralar hiç SS RS Okanla münasebetin oldu mu :D
Abartmayalım lütfen. Neticede kullandığın motorun kodu F7R. F16 değil :)
RED DEVIL
19-08-2011, 08:39
Eren yanlış anlama da Apoya katılıyorum kardeşim. Port polish emme gaz çips çitos panços hıdır mıdır fıdır bunlar senin arabayı stock halinden max 10 bilemedin 12 boy iyileştirir. Arada bir de 160 kg fark var diyorsun ki bu da nereden baksan arabasına göre en az 6-7 boy yapar. Hatta fazlası var eksiği yok. Bir de üstüne cila çekip 4. viteste kaybediyorum aynada diyorsun :)
Sana iki soru sormak istiyorum. 1-) Eren kaç bar veya shot basıyorsun :D 2-) Bu aralar hiç SS RS Okanla münasebetin oldu mu :D
Abartmayalım lütfen. Neticede kullandığın motorun kodu F7R. F16 değil :)
:icon_tup:
kelalper
19-08-2011, 08:55
Aynada yok etmek nedir ya. Utanmasa Evolara saplayacak.
pepecura
19-08-2011, 09:20
eren vti gti dinlemez, gözle göruldu.
RED DEVIL
19-08-2011, 09:38
eren vti gti dinlemez, gözle göruldu.
kardeşim tamam fark koydun dielim de 0 da 306 gti ya 163 hp araba stock , az uğrasan bile rahat 180 alıo nası noktalar... Deki 1 boy attım 5 boy attım ama nokta demek type-r mugen fln olması lazım oda ne kadar acar arayım işte eh..
pepecura
19-08-2011, 09:46
kardeşim tamam fark koydun dielim de 0 da 306 gti ya 163 hp araba stock , az uğrasan bile rahat 180 alıo nası noktalar... Deki 1 boy attım 5 boy attım ama nokta demek type-r mugen fln olması lazım oda ne kadar acar arayım işte eh..
valla abi ben gözumle gördum, hatta video da izledim :) nedıyım sımdı erende arkadasım doğru soluyor, bence sız abartıyorsunuz :icon_tup:
RED DEVIL
19-08-2011, 10:13
valla abi ben gözumle gördum, hatta video da izledim :) nedıyım sımdı erende arkadasım doğru soluyor, bence sız abartıyorsunuz :icon_tup:
valla o zman alalım videoyu görelim ne diim..çokta üstelemek istemiorum sonra konuyu brakıp gidiolar.. Buyursun paylassın videoyu..
MatraX_07
19-08-2011, 10:19
RS her turlu
kelalper
19-08-2011, 10:22
Acaba denediği arabalar patates olamaz mı? Aynada nokta etmen demek o arabaları, Kprolu Type R dan hızlısın demek.
RED DEVIL
19-08-2011, 10:23
:beuj:
RS her turlu
O KONU COKTAN KAPANDI :D ARTIK RS GİTTİ YERİNE F7R GELDİ HACI
pepecura
19-08-2011, 10:25
silinmediyse,videolar bölumde bikaç roll var,hatta çekimlerini benim yapmış oldugumda mevcuttur.
pepecura
19-08-2011, 10:28
Acaba denediği arabalar patates olamaz mı? Aynada nokta etmen demek o arabaları, Kprolu Type R dan hızlısın demek.
onların patates olacagı gıbı f7r ında kral olabilirliliği var,
yanlış anlaşılmasın ben burda sıdık yarıstırmıyorum eren arkadasımdır aynı kaptan yemek yemıslıgımız var,bıraz hakkını savunmak bana duser bu yuzden yazıyorum.nasıl gecer falan dedınız bende görduklerimi söledim
adam haklı beyler :)
Üyelik tarihim 2007 mesaj sayım sadece 385; yazmaktan çok okuyorum sürekli okuyorum, yazmadan önce okuyorum vs vs vs... Bu site yıllardır yayın yapıyor paylaşılan bilginin varolan veritabanının (karşılaştırma, parça bilgisi, uygulama v.s.) haddi hesabı yok.
Bu durumda hala 206 gti Clio RS ile yürür mü acaba diye konu açılabiliyor. Yanlış anlaşılma olmasın konu açan arkadaşı ayıplamıyorum ama genelde hakim olan bir noktaya parmak basmak istiyorum.
Bu sitede o kadar çok bilgi ve paylaşım var ki, bazı konular karşılaştırmalar ve sonuçları artık kabul gören bir "gerçek" mertebesine ulaştı ama maalesef KONU AÇMAYI ÇOK SEVİYORUZ, gereksiz derecede çok seviyoruz hemde.
Not: Konu içerde F7R'a döndü başlıkta ona dönsünde tutarlı olsun ;)
masallah forumda kimsenin arabası yavas degil herkes king. 3 boy 30 boy olur biraz daha gecersin nokta ettim olur...
arkadaşlar bu kıyaslanan rs çorludaymıs eğer 206da çorludaysa bı bulusup denesek vıdeo alsak techtekı arkadaslarda vıdeoları ızlese
link pls. bende merak ettim :)
pepecura
19-08-2011, 11:24
link pls. bende merak ettim :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/70348-kn-306-bth-206-uy-106-uy-meganeleyla.html
videoalr bolumde bunu buldum,pug larla denemesi, videoları ben cektım japantuner in arabasındaydık bu geceyı cok ıyı hatırlıyorum, ve arac dahada iyi oldu şuan, yanı bı gti aynada kaybetmek cok zor olmaması lazım. sonucta kul yapısı :)
BthnKrkt
19-08-2011, 11:36
UY megane ile gelince bende denemek isterim:) bu ara krize girdim her gördüğümle denemk ister gibi bi halim var ama megane ile nolur gercekten merak ediyorum:)
RED DEVIL
19-08-2011, 11:39
Üyelik tarihim 2007 mesaj sayım sadece 385; yazmaktan çok okuyorum sürekli okuyorum, yazmadan önce okuyorum vs vs vs... Bu site yıllardır yayın yapıyor paylaşılan bilginin varolan veritabanının (karşılaştırma, parça bilgisi, uygulama v.s.) haddi hesabı yok.
Bu durumda hala 206 gti Clio RS ile yürür mü acaba diye konu açılabiliyor. Yanlış anlaşılma olmasın konu açan arkadaşı ayıplamıyorum ama genelde hakim olan bir noktaya parmak basmak istiyorum.
Bu sitede o kadar çok bilgi ve paylaşım var ki, bazı konular karşılaştırmalar ve sonuçları artık kabul gören bir "gerçek" mertebesine ulaştı ama maalesef KONU AÇMAYI ÇOK SEVİYORUZ, gereksiz derecede çok seviyoruz hemde.
Not: Konu içerde F7R'a döndü başlıkta ona dönsünde tutarlı olsun ;)
NE DİOSUN ARKADASIM YA BEN KONUYU ACTIM VE BOŞ ADAMSAM YAZAN VE YORUM YAPAN ^^sen^^ DAHİL BOŞ ADAMIZ O ZAMAN..
MERAK ETTİM DANIŞTIM GECERMİYİM DEMEDİM NOLUR DEDİM KAC BOY YERİM NE KADAR FARK YERİM DE OLABİLİR BU YANLIŞMIYIM VE SENİ NE İLGİLENDİRİYOR.. SAÇMA Bİ YORUM OLMUŞ LÜTFEN CEWAP ATMAYIN BANA KALBİNİZİ KIRARIM !
http://www.techturkey.com/forum/videolar/70348-kn-306-bth-206-uy-106-uy-meganeleyla.html
videoalr bolumde bunu buldum,pug larla denemesi, videoları ben cektım japantuner in arabasındaydık bu geceyı cok ıyı hatırlıyorum, ve arac dahada iyi oldu şuan, yanı bı gti aynada kaybetmek cok zor olmaması lazım. sonucta kul yapısı :)
eee geçen araç ne yapısı :D
Bayramdan sonra dener goruruz arabalari cok dert degil. Filtre egzozlu 306 muhabbetinde Kaan (japantuner) benim arabamdaydi o gorurse yazar illa. BP rc ile ne olur bende merak ediyorum ki denemeside zevkli olur gibime geliyor.
Bir kac ay once VE rs Selcuk kardesimle olan denemeleri koyuyorum. VE Rs yururunu tartismaya gerek yok sanirim?
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uy-megane-vs-ve-rs_2278421.htm)
UY Megane vs VE Rs (2) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uy-megane-vs-ve-rs-2_2278485.htm)
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uy-megane-vs-ve-rs_2278488.htm)
Sabrinin koydugu video k
Sabrinin koydugu video konusundaki denemelerde aracta sadece chip filtre egzoz var ki filtre acinacak haldeydi.
Cliosportve
19-08-2011, 12:48
Bayramdan sonra dener goruruz arabalari cok dert degil. Filtre egzozlu 306 muhabbetinde Kaan (japantuner) benim arabamdaydi o gorurse yazar illa. BP rc ile ne olur bende merak ediyorum ki denemeside zevkli olur gibime geliyor.
Bir kac ay once VE rs Selcuk kardesimle olan denemeleri koyuyorum. VE Rs yururunu tartismaya gerek yok sanirim?
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uy-megane-vs-ve-rs_2278421.htm)
UY Megane vs VE Rs (2) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uy-megane-vs-ve-rs-2_2278485.htm)
UY Megane vs VE Rs - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/uy-megane-vs-ve-rs_2278488.htm)
Sabrinin koydugu video k
Tekrar tebrikler kardeşim fena ayırdın beni :D
yok ama olmuş zamanında.. lpg grmüş yani.. ben aldığımda komple sklmştü.. takmak istedim olmadı dahada takmam artıkın..
o zamn yine fark eder kardeşm hem neden takılp sökülmş ki
Tekrar tebrikler kardeşim fena ayırdın beni :D
Ya selcuk ben diyom ankara sen diyon benimki sende kara :D
Cliosportve
19-08-2011, 12:57
Ya selcuk ben diyom ankara sen diyon benimki sende kara :D
Halan tatildeyim 3 bucukta gemim var 4 tane hatun yaptım
Rollingte yaparım cocukta yaparım işte yaparım :D
Neyse konu fena dağılmış
UY Megane F7R dikkat edilmesi gereken bir araba
Canlı canlı gördüğüm için 180-190 HP lik gidişi var ve hiç bayılmadan gidiyor
Benim gördüğüm UY Megane - S2000 le bile 200 KM lere kadar gider
o zaman bu F7R lar ogün mısır'ın yıllarca iddia ettiği haliyle ciğerli bir motor demekki.. megane, Clio RS'ten daha ağır değil mi?
Neyse konu fena dağılmış
Tr ye bu kadar genc populasyon yeter oglum:) Gelde yemek yiyek gazlayak :)
o zaman bu F7R lar ogün mısır'ın yıllarca iddia ettiği haliyle ciğerli bir motor demekki.. megane, Clio RS'ten daha ağır değil mi?
Ogun Misir in iddiasini bilmiyorum acikcasi ama ben aabamdan memnunum bana yetiyor. Agirlik olarak ruhsatta 1090 kg diyor ama sanirim daha agir cunku 1.6 lardada ayni yaziyor + rs agirlik belli rsteki tum ozelliklere ilaceten elektikli arka kelebekeler ve sunroof var. kantara cikmali bencr net cevap icin
Neyse konu fena dağılmış
normal mi sence bu ?
eren senin megane 140 hp olanından mı, 150 hp olanından mı?
eren senin megane 140 hp olanından mı, 150 hp olanından mı?
150 abi. motor kodu f7r710
NE DİOSUN ARKADASIM YA BEN KONUYU ACTIM VE BOŞ ADAMSAM YAZAN VE YORUM YAPAN ^^sen^^ DAHİL BOŞ ADAMIZ O ZAMAN..
MERAK ETTİM DANIŞTIM GECERMİYİM DEMEDİM NOLUR DEDİM KAC BOY YERİM NE KADAR FARK YERİM DE OLABİLİR BU YANLIŞMIYIM VE SENİ NE İLGİLENDİRİYOR.. SAÇMA Bİ YORUM OLMUŞ LÜTFEN CEWAP ATMAYIN BANA KALBİNİZİ KIRARIM !
Şu verdiğin cevaptan çok doğru bir tespit yaptığımı anladım. Mesajımı dikkatlice okursan sözümün sana değil senin açtığın konudan yola çıkarak geneldeki probleme yönelik olduğunu belirttim.
Maaşallah 50. mesajda gider yapmayıda öğrenmişsin, süper böyle devam et. Allah çarşına pazar versin.
f7r iyidir hoşturda rs le yürücek kadar değil. ciğerli bir rs tabi ;)
bu arada f7r 306 gti ile denk gider
s2k ile 200 e kdr zor yürür oda gerçek abartmayada gerek yok fazla
RED DEVIL
19-08-2011, 13:34
o zamn yine fark eder kardeşm hem neden takılp sökülmş ki
ne fark eder ki.. Zaten baksana foruma 206 gti at cope boşa benzin yakma ... Peeh..
NE BİLİM BEN ALDIIMDA YOKTU AMA AMA LPG GÖRMÜŞ ARAC ALDIIM COCUK DÜRÜSTTÜ SÖLEDİ...
ne fark eder ki.. Zaten baksana foruma 206 gti at cope boşa benzin yakma ... Peeh..
NE BİLİM BEN ALDIIMDA YOKTU AMA AMA LPG GÖRMÜŞ ARAC ALDIIM COCUK DÜRÜSTTÜ SÖLEDİ...
bilmem bana göre lpg bu işi bitiriyor arabaya girdiği anda
zaten piyasada kı lpg li bakımsız bitik 206 lar yüzünden böyle adı cıktı bu aracın:)
kac tane iyi yürüyen lpg li 106 * vti * rs vs. gördün?
bugra_0101
19-08-2011, 13:44
forumun 206 GTi ya karşı bir kastı olduğunu düşünmüyorum herkes objektif boş fanatiklik yapan yok
forumun 206 GTi ya karşı bir kastı olduğunu düşünmüyorum herkes objektif boş fanatiklik yapan yok
bi üst mesajda yazdıgım gibi
piyasada kı lpg li bakımsız bitik 206 lar yüzünden böyle adı cıktı bu aracın
adam palio ile gecıyorum diyor:D
RED DEVIL
19-08-2011, 14:20
bi üst mesajda yazdıgım gibi
piyasada kı lpg li bakımsız bitik 206 lar yüzünden böyle adı cıktı bu aracın
adam palio ile gecıyorum diyor:D
hee ya 6 boy dio ama ne dio yaa. tamam aracım grmüş lpg ama dipdiri olduu kanaatindeyim. ole coook fazla iddam yok ama güvenirim aracıma müdavimleri arasında... ;) birde dün başıma bi olay geldi sölemesi ayıp iftardan dönüorum istinyeden eşim cocum arabada hızım 170 fln yol bomboş ya dikkatimi cekti dip gaz 170i gecmio ilk kez oldu,sonra bi rahatladı ve yine dip gaz cok gec hızlanıo 170de tıkalı kalıo 170e gelene kadarda baya zorlanıo sanki 90 hp fln gbi.. anlıyamadım moralim bozuk acaba nie oldu bgn slvrye gtcem tekrar bakcam devam ediorsa hemen servise nedir fln.. buji hava filtresi ve triger değişmesi gerekiodu servis bunu bana 3 ay önce soledi yaklasık 2000 km oldu.. varmıdır alakası.. ki 1.inde yaptırcam anca musait oldum..
pepecura
19-08-2011, 15:02
eee geçen araç ne yapısı :D
ozaman geçilebiliyormuş :eek: 2sinide kul yaptıysa hata kulda. yaradan ne yapsın:)
hee ya 6 boy dio ama ne dio yaa. tamam aracım grmüş lpg ama dipdiri olduu kanaatindeyim. ole coook fazla iddam yok ama güvenirim aracıma müdavimleri arasında... ;) birde dün başıma bi olay geldi sölemesi ayıp iftardan dönüorum istinyeden eşim cocum arabada hızım 170 fln yol bomboş ya dikkatimi cekti dip gaz 170i gecmio ilk kez oldu,sonra bi rahatladı ve yine dip gaz cok gec hızlanıo 170de tıkalı kalıo 170e gelene kadarda baya zorlanıo sanki 90 hp fln gbi.. anlıyamadım moralim bozuk acaba nie oldu bgn slvrye gtcem tekrar bakcam devam ediorsa hemen servise nedir fln.. buji hava filtresi ve triger değişmesi gerekiodu servis bunu bana 3 ay önce soledi yaklasık 2000 km oldu.. varmıdır alakası.. ki 1.inde yaptırcam anca musait oldum..
ailen cocukların varken bence hiç gerek yok o kadar basmaya
şimdi yolda sana bi palio denk gelseydı dün geçseydi ondan snra 206ya vurdum diyecektı:D
RED DEVIL
19-08-2011, 15:19
ailen cocukların varken bence hiç gerek yok o kadar basmaya
şimdi yolda sana bi palio denk gelseydı dün geçseydi ondan snra 206ya vurdum diyecektı:d
he yaa..
Hacı oğlu merak etme 5 yıllık evliyim ben aile sorumluluğum var :)
sadece boşken gidios da ole işte kafamıza göre gece saat 2 fln tem..
Ama cıldırdım yaa neyse saol ynede..
he yaa..
Hacı oğlu merak etme 5 yıllık evliyim ben aile sorumluluğum var :)
sadece boşken gidios da ole işte kafamıza göre gece saat 2 fln tem..
Ama cıldırdım yaa neyse saol ynede..
arıza lamban yanıyormu_? şu aracının resımlerı falan bi paylaşta bakalım...
pepecura
19-08-2011, 15:32
bilmem bana göre lpg bu işi bitiriyor arabaya girdiği anda
zaten piyasada kı lpg li bakımsız bitik 206 lar yüzünden böyle adı cıktı bu aracın:)
kac tane iyi yürüyen lpg li 106 * vti * rs vs. gördün?
lpg yi bu kadarda kucumsemeyın ya 21 krş yakarak gezmek paha biçilemez,
benım şahsı fıkrım 206gti yüklenmediği taktirde yaktığı benzının hakkını vermez.bitik olmayan lpg li bakımlı diri her model marka araclar ve 206larda vardır,
aracım focus 2.0 lpg, 206gti la yürür. aracta sorun varken ince contalı heders lı fıltrelı egzozlu gtidan 1 boya yakın yıyordu ki aramızda baya bı kg farkı vardı.
RED DEVIL
19-08-2011, 15:34
arıza lamban yanıyormu_? şu aracının resımlerı falan bi paylaşta bakalım...
işyerindeyim su anda bu pc de yok.. ama atarm en kısa zamanda.. özelden atim mail adresmi face ekle grürsn
işyerindeyim su anda bu pc de yok.. ama atarm en kısa zamanda.. özelden atim mail adresmi face ekle grürsn
yok ben otomobilleriniz kısmında paylaş demek istedim:) bakarm ben faceden
benım şahsı fıkrım 206gti yüklenmediği taktirde yaktığı benzının hakkını vermez.bitik olmayan lpg li bakımlı diri her model marka araclar ve 206larda vardır,
aracım focus 2.0 lpg, 206gti la yürür. aracta sorun varken ince contalı heders lı fıltrelı egzozlu gtidan 1 boya yakın yıyordu ki aramızda baya bı kg farkı vardı.
ben piyasada cok cok az sayıda düzgün 206 gti oldugunu idda ederek söyluyorum
yakın olsaydık denerdık bende sadece fıltre egsoz var
hatta ben bu aracı aldktan snra bırcok arkadasımın fikri değişti 206 hakkında.
corsa gsi ile denedık 2.0megane coupe ile denedm 2ay oldu daha alalı aracı sonuclar cok guzel bnm için:icon_tup:
edit :yanlış oldu bu msjm
pepecura
19-08-2011, 15:59
ben piyasada cok cok az sayıda düzgün 206 gti oldugunu idda ederek söyluyorum
yakın olsaydık denerdık bende sadece fıltre egsoz var
hatta ben bu aracı aldktan snra bırcok arkadasımın fikri değişti 206 hakkında.
corsa gsi ile denedık 2.0megane coupe ile denedm 2ay oldu daha alalı aracı sonuclar cok guzel bnm için:icon_tup:
maşallah ;)
ankaradaki lpg li aracalrın nasıl yruudugnu bılıyorsundur ozmaan,lpg takılı aracta yurur ,
duzeltme: hatta benım aracım lpg de daha ıyı gıttıgı gunler olmustur :)
maşallah ;)
ankaradaki lpg li aracalrın nasıl yruudugnu bılıyorsundur ozmaan,lpg takılı aracta yurur ,
duzeltme: hatta benım aracım lpg de daha ıyı gıttıgı gunler olmustur :)
ben sevmıyorum abi özellıklede pejo arabası lpg yi uzaktan görse rolantisi oynuyor:icon13:
RED DEVIL
19-08-2011, 16:25
ben sevmıyorum abi özellıklede pejo arabası lpg yi uzaktan görse rolantisi oynuyor:icon13:
206 cier gti ın cier i ne demek
pepecura
19-08-2011, 16:26
zetec de maşallah var. :p
individual
19-08-2011, 17:01
Denesinler bizde ne olacağını görelim :))
Süper bir yorum :icon_tup:
RED DEVIL
19-08-2011, 17:02
süper bir yorum :icon_tup:
çoktaaan kapandı o defter rs yer bitirir çarpar böler..kimsenin bir iddaa sı yoktu herkez kafasına göre yapıştırıyor..
rs in rakibi 206gti mı sizce?
Alicanrs
19-08-2011, 21:56
rs in rakibi 206gti mı sizce?
:) çok haklsn saçma olmş
Cliosportve
20-08-2011, 01:06
f7r iyidir hoşturda rs le yürücek kadar değil. ciğerli bir rs tabi ;)
bu arada f7r 306 gti ile denk gider
s2k ile 200 e kdr zor yürür oda gerçek abartmayada gerek yok fazla
Aferim sayın bilge prof. kutlarım seni
İlk sayfaları okudum ama şunu anlayamadım,herkezin hemen hemen ortak düşüncesi rs in 206 gti geçecegi yazılmış,ama nasıl oluoyda bu konu bu kadar uzuyor ? :)
kısacası rs geçer :)
RED DEVIL
20-08-2011, 08:14
:) çok haklsn saçma olmş
ya haala sacma olmus gibi yorumlar gelebilioya hayret size yaa..
kardesim ben nolur dedim bunun anlamı su da olabilir.. 3 boy yer,0-200 e kadar nokta olur,0-100 e kadar ara fazla acılmaz sonra kaybolur rs fln fln fln ne bu hemen sacma aaaa kıyaslayamam ayol tabirleri bilader he..
RED DEVIL
20-08-2011, 08:15
İlk sayfaları okudum ama şunu anlayamadım,herkezin hemen hemen ortak düşüncesi rs in 206 gti geçecegi yazılmış,ama nasıl oluoyda bu konu bu kadar uzuyor ? :)
kısacası rs geçer :)
he yaa bukadar uzayacağnı bilsem grmezdim konuya klavyeme s..çyim :D
kelalper
20-08-2011, 09:13
UY nin selçukla videosundan şu anlaşıldı ki sağlıklı 306 ları geçer ama aynada yok edemez.
SEÇKİN172
20-08-2011, 09:23
206 gtı rakibi 206 gtı drı 106 gtı bile deildir 106 gtı geçer ki ben geçiyodum.
RED DEVIL
20-08-2011, 10:08
[QUOTE=34 ZY 8569-RS;2534692]206 gtı rakibi 206 gtı drı 106 gtı bile deildir 106 gtı geçer ki ben geçiyodum.[/QUOT
kusura bakma ama ^^*** GEÇERSİN^^
İKİSİDE STOCK VEYA İKİSİDE CHİP EKSOZ FİLTRE OLSUN DİRİ MOTORLARLA 206 GTİ HEP ONDE... KİMSE MAVAL OKUMASIN
Bİ ARKADASIMIZIN DEDİĞİ GİBİ BULUONUS TÜPLÜ 206 BİTİK LEŞ GECİONUS SOORA KONUŞ
:mad:
206 gtı rakibi 206 gtı dr. 106 gtı bile deildir 106 gtı geçer ki ben geçiyodum.
burada red devil e katılıyorum.stock 2 araç arasında 206 torkun da braz yardımı ile yarım boy, 1 boy önde gidebiliyor.
sadece fıltreli egsozlu 106 varsa deneyebiliriz
pesimist206
20-08-2011, 14:31
fıltre egzozlu clıo sportla 206 gtı ın 3 boy gerısınde gıdıyodum ben rs boy boy onde olur...
mad_max1978
20-08-2011, 14:35
kısalı,chipli 106 ile denemek isteyen 206 gti varsa bende denemek isterim bu arada.
fıltre egzozlu clıo sportla 206 gtı ın 3 boy gerısınde gıdıyodum ben rs boy boy onde olur...
valla iyimiş senin denediğin 206, burda benım denediğim clio sportlar var sonucu hiç yazmaym . hışır 206lar olabılır ama
biz pazar günü denemeleri yaptk sitedeki arkadaslarla videolar geliyor yolda
focus 2.0
audi a3 2.0tdi 140hp quatro
lupo gti
206 gti
kısalı,chipli 106 ile denemek isteyen 206 gti varsa bende denemek isterim bu arada.
Boyle bir 106 ile ben denemek isterim
civic vti araç
civic vti araç
hay maaşallah hadi bakalım:) araba bulamassn sen gene:)
Cliosportve
22-08-2011, 20:41
İstanbulda sağlam dolu oynanmış bir 206 GTİ varsa Turbo olmamak şartıylan bende yarışabilirim maksat muhabbet olsun
İstanbulda sağlam dolu oynanmış bir 206 GTİ varsa Turbo olmamak şartıylan bende yarışabilirim maksat muhabbet olsun
siteden murat abi var
Cliosportve
22-08-2011, 20:45
206 GTİ lar 2. vites rollingleri kaç gibi basıyor tahmini 70-80 gibi bastırabilir miyim GTİ lara ?
206 GTİ lar 2. vites rollingleri kaç gibi basıyor tahmini 70-80 gibi bastırabilir miyim GTİ lara ?
stock lastik şanzıman 2. vites 5000 olur 80 de.
Cliosportve
22-08-2011, 21:06
stock lastik şanzıman 2. vites 5000 olur 80 de.
Teşekkürler
Öyleyse bu rolling uyar her iki taraf içinde 2.vites üzerinden basılcaksa.
İstersen bir hafta sonra basalım
Teşekkürler
Öyleyse bu rolling uyar her iki taraf içinde 2.vites üzerinden basılcaksa.
İstersen bir hafta sonra basalım
deneriz tabi ki işleri bitirince, müsait bir zamanda.
hazır olunca ben iletişime geçeceğim seninle.
Cliosportve
22-08-2011, 21:26
deneriz tabi ki işleri bitirince, müsait bir zamanda.
hazır olunca ben iletişime geçeceğim seninle.
Tamamdır öyleyse güzel olcak bu yarış
Arabanın gideri hakkında zaten az çok videolarını takip ediyordum
Umarım zevkli başa baş geçer.
Sen ne düşünüyorsun peki :D
Cliosportve
22-08-2011, 21:29
gecer seni gecer :D
Senin KG hafifti sen sus yancım olcaksın bu yarışta :D
Tamamdır öyleyse güzel olcak bu yarış
Arabanın gideri hakkında zaten az çok videolarını takip ediyordum
Umarım zevkli başa baş geçer.
Sen ne düşünüyorsun peki :D
hiç fark etmez biliyormusun. aracını bilmiyorum pek ama mesajlarını okuduğum kadarı ile düzgün bir insansın. :)
benim araç konusunda ise; yürürüm hala beklediğim gibi deil. o nedenle çok hızlı olduğumu düşünmüyorum. Ne kadar giderse artık.
@jdm
geçilsemde, geçsemde sorun yok :)
50kg rolling specc beni biliyon:D
geç ama sen yine de bu rs'i fena olmaz :D :D
Cliosportve
22-08-2011, 21:35
hiç fark etmez biliyormusun. aracını bilmiyorum pek ama mesajlarını okuduğum kadarı ile düzgün bir insansın. :)
benim araç konusunda ise; yürürüm hala beklediğim gibi deil. o nedenle çok hızlı olduğumu düşünmüyorum. Ne kadar giderse artık.
@jdm
geçilsemde, geçsemde sorun yok :)
Eyvallah çok sağol
Benim şu an aracım hazır bayadırda çıkmıyordum
Değişiklik ve muhabbet olsun dediğin gibi
206GTİ yoksa beni geçmesini yürekten isterim ki bu GTİ cılar için bir devrim olcaktır bence yol gösterici birisi olucaktır onlar için.
Benim arabam belli gideri... Çok video konum var geçildiklerim geçtiklerim
Umarım dediğim gibi zevkli olur
Yarış sonrası muhabbet zaten en sevdiğim bölüm :)
Hazır olduğun zaman özelden mesajını bekliycem
Teşekkürler
mad_max1978
23-08-2011, 20:06
civic vti araç
deneriz sorun olmazda şu vtec altı üstü olayı kafamı karıştırıyor:)vtec üstü benim araç 2.viteste redline a yakın olur sanırım.
percussionali
23-08-2011, 21:45
:beuj:waybe en düşük km reli rs benimkini zannediyodum demekki 32 bindede rs :icon_wackvarmış
:beuj:waybe en düşük km reli rs benimkini zannediyodum demekki 32 bindede rs :icon_wackvarmış
yaa sorun orda zaten ali. varmış !!!
percussionali
23-08-2011, 22:04
yaa sorun orda zaten ali. varmış !!!
aynen kanka merak ettim valla nernin aracı acaba satışı linki flan varmıdır.?
aynen kanka merak ettim valla nernin aracı acaba satışı linki flan varmıdır.?
valla o kadarını bilmiyom, denizli de felan diye yazıldı ama ne gören var ne duyan. link felanda yok. varsa öle bişi ben direkt zıplıcam bekliyorum sotede :)))
percussionali
23-08-2011, 22:57
valla o kadarını bilmiyom, denizli de felan diye yazıldı ama ne gören var ne duyan. link felanda yok. varsa öle bişi ben direkt zıplıcam bekliyorum sotede :)))
haha kedi dir kedi:D
şimdi adamın biri 32binde clio rs 32bin lira dese napacaksınız merak ediyorum:)
bendekıde 76 bınde bende 76 dan verırım uste 44 bin verir el sıkışırız:D
Cliosportve
24-08-2011, 00:26
bendekıde 76 bınde bende 76 dan verırım uste 44 bin verir el sıkışırız:D
Hop hop ne oluyoruz TIC benim eski aşkım satamazsın :D
VE ye alıcam onu :D
percussionali
24-08-2011, 00:27
her aracın bir değeri elbette vardır 32 de ister 50 de ama ister sadece ama 32 binde bir rs çok iddalı bir km varsada seviniriz böyle bir rs olduğuna burada art niyet vs aranmasın burda sadece bilelim nerde bu rs ;)
her aracın bir değeri elbette vardır 32 de ister 50 de ama ister sadece ama 32 binde bir rs çok iddalı bir km varsada seviniriz böyle bir rs olduğuna burada art niyet vs aranmasın burda sadece bilelim nerde bu rs ;)
bence öyle bi rs yoktur o yuzden diyorum
percussionali
24-08-2011, 00:53
bellideolmaz belkide vardır benim aracım 50 binde şuan orjinal 50 bin42 binde ben aldım;)
RED DEVIL
24-08-2011, 11:48
bellideolmaz belkide vardır benim aracım 50 binde şuan orjinal 50 bin42 binde ben aldım;)
KONU SAHİBİ BENİM ARACI NEE GÖRDÜM NE DE TANIRIM DENİZLİ FLN YAZILMADI HİÇ YADA BEN YAZMADIM EN AZINDAN ADAM CORLUDAYMIŞ ADI SERVET TEK BİLDİĞİM BUNLAR DAHADA ULAŞAMADIM ZATEN KONUYU SICAĞI SICAĞINA ACTIM MUHABBET ESNASINDA AMA BNDE İNANMIORUM 32.ooo DE RS VEYA GTİ COK UC NOKTA BENCE FERRARİ F430 UN 450.ooo KM OLMASI GBİ SAÇMA :D:D
206 gti sahipleri kizmasin ama yukledikten sonra bile kendi speclerindeki araclari gecmekte zorlaniyor clio rs favorim
206 gti sahipleri kizmasin ama yukledikten sonra bile kendi speclerindeki araclari gecmekte zorlaniyor clio rs favorim
nie kizalim ::)
sen gecersin xs inle. o bize yeter.
Ustad bende 206 kullanicisiyim ancak 2.0 motora 136 hp diger rakiplerine gore cok geride ben bunu belirtmek istedim yoksa kimsenin aracini kesinlikle kotulemem
ÜSTÜNERC
07-09-2011, 13:05
206 gti ile clio rs 206 RC gibi aracları bir tutamassın tabıkı davul bile dengi dengine :)
ha aracın dolu olur gecersın ona bıse dıyemem.Ama stock gti ile stock clio rs sonuc ortada rs tabıkı gecer 206 RC ıle clio rs kaldırdık kafa kafaya gıdıyor stocktu her 2 aracta clio rs 206 RC ye gore birazdaha hafif oldugu ıcın avantajı var.Kimsenın arabasını kucumsemıyorum yanlıs anlasılmasın sadece bır kıyaslama olayı ıcın bu yorumu yazdım kımse yanlıs anlamasın yoksa gti de guzel xs de güzel clio rs de guzel bısey demıyorum.Herkese kazasız belasız surusler :)
GokhanRS
07-09-2011, 13:11
eğer clior rs yatmaktan çürümüşse, çürükken bile geçer :D
iyi durumdaysa geçer demek iyimser olur diğer cümleyi kullanmakta tepki çeker :)
RED DEVIL
07-09-2011, 13:26
eğer clior rs yatmaktan çürümüşse, çürükken bile geçer :d
iyi durumdaysa geçer demek iyimser olur diğer cümleyi kullanmakta tepki çeker :)
:d cok makara oldu bidahakine massey ferguson vs carera s diecem bakalım orda neler cıkacak..
Yalnız şu xs olan arkadaşla biri denerse bende gelmek isterim.. ***** araç gitti pertte yoksa zıplıcaktım gel yürüyelim die.. Yanlış anlaşılmasın yüksek çözunurlukte merak ;)
:d cok makara oldu bidahakine massey ferguson vs carera s diecem bakalım orda neler cıkacak..
Yalnız şu xs olan arkadaşla biri denerse bende gelmek isterim.. ***** araç gitti pertte yoksa zıplıcaktım gel yürüyelim die.. Yanlış anlaşılmasın yüksek çözunurlukte merak ;)
Ben izmirde ikamet ediyorum yoksa denerdim ;)
RED DEVIL
07-09-2011, 16:33
ben izmirde ikamet ediyorum yoksa denerdim ;)
kısa varmı.. Tahmini kaç hp dicem o tahminler cok faiş oluo :) ölçtrdn mü
206 110hp
14-60
Pt51
78.50mm piston
İnce conta
Yazilim
Filtre kiti
Kat iptali
Duz boru
Magnum ss
15 gti jant michelin lastik
Uygulamalarim bunlar az cok tahmin yurutebilirsin
Cliosportve
07-09-2011, 19:45
Murattan haber bekliyorum desem ;)
206 110hp
14-60
Pt51
78.50mm piston
İnce conta
Yazilim
Filtre kiti
Kat iptali
Duz boru
Magnum ss
Ne piston var araçta M40 BMW Pistonu mu ?
Gomlek islem gordu bizde 78.50 piston kullandik
Gomlek islem gordu bizde 78.50 piston kullandik
Tamam işte ne pistonu bu. Forged mi. Bir markası mı var. Yoksa BMW pistonumu kullandınız ?
Evet bmw pistonu kullanilmis
RED DEVIL
09-09-2011, 07:54
206 110hp
14-60
Pt51
78.50mm piston
İnce conta
Yazilim
Filtre kiti
Kat iptali
Duz boru
Magnum ss
madem uğrascaktın bole nie qui aldın ki gti alsaydın yada bi rs..
Altimda bu arac vardi ilerleyen zmnlarda farkli araclarda yapabiliriz ugrasinca oluyor yeter ki o istek ve gerekli parcalari bulma kolayligi olsun saygilar.
1.8 turbo
09-09-2011, 10:08
206 110hp
14-60
Pt51
78.50mm piston
İnce conta
Yazilim
Filtre kiti
Kat iptali
Duz boru
Magnum ss
bu parcalarla tahmın edıyorum kı 140 beygır falan olmustur. hangı semttesın ızmırdekı toplantılara katılıyormusun. tanısalım bır ara
Ne konu olmuş arkadaşlar yav :D
Baştan rs 206yıu yemiş sonra 106 girmiş daha sonra erenin fr7 devreye girmiş bir ara rc filan var sonuçlar videolar denemeler nerde :D
Toplantilara katiliyorum balcowadayim Tanisalim
bu parcalarla tahmın edıyorum kı 140 beygır falan olmustur. hangı semttesın ızmırdekı toplantılara katılıyormusun. tanısalım bır ara
Pistonsuz 140 çıkardı. Bunda pistonda var. İşlemler doğru olmuşsa 145 hp gibi bir güç çıkartması lazım.
Ne konu olmuş arkadaşlar yav :D
Baştan rs 206yıu yemiş sonra 106 girmiş daha sonra erenin fr7 devreye girmiş bir ara rc filan var sonuçlar videolar denemeler nerde :D
Daha yeni port polishli (emme+kelebek) cai ve komple egzozlu RC ile denedik. Teke tek sıktık.Benim bagajda bass ve anfide vardı. Rc devrine göre sıktık kafa burun gittik 2den 4 sonuna kadar(5e trafikten ötürü atamadık) Video larda mevcut ancak kati söz verdim video çıkmayacak diye.
bendede 206gti var her türlü 150 hp altı 2.0 araçlarla denenir
bendede 206gti var her türlü 150 hp altı 2.0 araçlarla denenir
tsila denermisin?