Orijinalini görmek için tıklayınız : Android Telefonlarda Playstation oyunlarını oynayın :)
Onurkk06
20-08-2011, 14:34
techno-labs.com / Telefonunuza PSX oyun kurma rehberi (http://www.techno-labs.com/1/25470/1/Telefonunuza_PSX_oyun_kurma_rehberi.html)
buyrun ben Driver oyununu yükledim akıcı biçimde oynuyorum nostalji yapıyorum desire hd de :)
yalçın cerit
20-08-2011, 14:35
Android telefon hagisi oluyorki acaba ?
Onurkk06
20-08-2011, 14:38
htc serisi samsung galaxy serisi lg optimus android işletim sistemi olan cogu telefon tabi ram ve gbz miktarları yüksek olan tellerde daha iyi çalışır
yalçın cerit
20-08-2011, 14:51
iphone bu sınıfa girmiyormu ?
iphone bu sınıfa girmiyormu ?
iphone da android yok. Kendi işletim sistemi var.
Desire hd kardeşliği bende bir bakayım :D Teşekkürler :)
alakasız olcak ama desire hd nın sarjı 1 gun bıle gıtmıyormus dogrumudur .tel almayı dusunuyorumda desire hd ve Incredible S arasında kaldım :)
Onurkk06
20-08-2011, 17:08
walla benimki rahat gidiyor 1 gün hatta 1. bucuk gün nete de giriyiorum oyun da oynuyorum gpsde kullanıyorum 1 günü rahat tamamlıyorum
alakasız olcak ama desire hd nın sarjı 1 gun bıle gıtmıyormus dogrumudur .tel almayı dusunuyorumda desire hd ve Incredible S arasında kaldım :)
gün içinde toplam 30-40 dak görüşme yapıp geri kalanında stand-by da beklediğinde ben 2. günü tamamladım eve döndüğümde şarj istedi. onun dışında müzik oyun gps facebook twitter şeklinde kullanıyorum genelde 1 gün net yetiyor olmadı mugen bataryalar var onlarla pil ömrün ü arttırmak mümkün
19gokhan90
20-08-2011, 18:54
grand trismo 5 falan oynasaydık iyiydi :D
CinAli_06
20-08-2011, 19:32
hocam bu turkcell t20 android işletim sistemi mi? pek bi bilgim yok ama bana öyle geliyor.
tesekkurler arkdaslar bılgıler ıcın t 20 andoid
galaxy s2'e kurdum .. şimdi oyun indiriyorum .. deniyim yorum yazıcak duruma göre :) teşekkürler bilgilendirme için .. hep aklımda olan bişeydi ama hep de üşeniyordum , görünce deniyim bi dedim :)
Onurkk06
20-08-2011, 22:25
ben driver ve tom clancy rainbow six yükledim :) akıcı biçimde oynuyorum kontrollere biraz alışmak gerekli ama :)
bende şuan driver'ı indiriyorum .. oyunlardada boyutlara acımamışlar :D büyük büyük maşallah :D
ya herseyı yaptım ettım tam oyun ındırcem hangısını desenesem filesonic sitesi acılmıoo lınkler hata verııooo