Orijinalini görmek için tıklayınız : Coilover olarak xyz mi d2 mi
Arkadaslar fikirlerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum coilover alicam ikisi arasinda bi tercih yapmam lazim xyz mi d2 mi bu arada arac czt
Mechanix
24-08-2011, 09:49
XYZ 'nin avantajlarını sayayım ben.
-1 yıl garanti, başka hiç bir coilover da bu yok
-Herhangi bir kaza yaptınız ve sağ ön coilover da hasar var.Coilover takımı çöp olmuyor XYZ de, çünkü biz yedek parça getirebiliyoruz.Hasarlı parça değişiyor , devam ediyorsun.
-Türkiye de en çok satılmış coilover markası.
-Sorunsuz ürün.
Bunların dışında özellik olarak D2 ile aşağı yukarı aynıdır.
leader_T
24-08-2011, 10:13
-Herhangi bir kaza yaptınız ve sağ ön coilover da hasar var.Coilover takımı çöp olmuyor XYZ de, çünkü biz yedek parça getirebiliyoruz.Hasarlı parça değişiyor , devam ediyorsun.
parça değişim maliyetinin coil'e yakın olma ihtimali nedir?
Çünkü hassas bir üretim sürecinden geçen parçalar olarak biliyorum. bu nedenle hasar görmesi durumundan 1'den fazla parçanın değişme olasılığı yüksek diye düşünüyorum.
Mechanix
24-08-2011, 10:17
Parçalar 20 EU 140Eu arası değişiyor.Misal 1 amortisör kırıldı , 120Eu gibi bir fiyatı var.Parçayı acele istemezse müşteri gelen malların arasına koyup shipping de almıyoruz.
Parçalar 20 EU 140Eu arası değişiyor.Misal 1 amortisör kırıldı , 120Eu gibi bir fiyatı var.Parçayı acele istemezse müşteri gelen malların arasına koyup shipping de almıyoruz.
İlginize tesekkur ederim bi tel pm alabilirmiyim
turgay.ozgur
24-08-2011, 18:37
o iki markadan bende xyz yi öneriyorum. d2 bayağı sert d2 ye göre çok daha konforludur hem...
hksnin yokmu araba czt için
İki üründe 1e1 aynı. Ama arıza kaza ve sorun durumlarında Türkiye'den muhattab bulmak garanti almak çok başka bişi. XYZ
İki üründe 1e1 aynı. Ama arıza kaza ve sorun durumlarında Türkiye'den muhattab bulmak garanti almak çok başka bişi. XYZ
Aynen öyle
D2 daha sert diyen arkadaşta, Cadde tipi XYZ üzerine Pist tipi D2 li araca binmiştir diye düşünüyorum muhtemelen :)
Aynen öyle
D2 daha sert diyen arkadaşta, Cadde tipi XYZ üzerine Pist tipi D2 li araca binmiştir diye düşünüyorum muhtemelen :)
Araçtan aracada değişiyor tabiki sertlik ve konfor olgusu.
Araçtan aracada değişiyor tabiki sertlik ve konfor olgusu.
Aşırı bi sertlik farkı olmuyor abi yinede ama haklısın :)
capreolus
02-09-2011, 09:18
D2 için olumlu yada olumsuz bir yorum yapamayacağım fakat XYZ kullanıcısı olarak XYZ gerçketen başarılı, şöyle ki istediğniz sertlikle beraber yol tutuşu en üstte tutarken olası ters bir durumda absorbe özelliğini yitirmiyor(yolda hızla çukara girme vb bir durumdan bahsediyorum) ;) Ben bir XYZ kullanıcısı olarak bu markayı gönül rahtlığı ile önerebilirim, ayıraca XYZ Tr tedarikçileri gayet ilgili ve alakalılar, bu da bence çok önemli...
d2 gayet konforlu ve rahat hayret bu kadar rahat olabileceğini sanmıyordum açıkçası yumuşaklık sertlik ayarı hikaye filan değil gayet başarılı.
Xyz nin corsa c ye uygunu varmi elinizde @mechanix
CRX_Power
02-09-2011, 20:39
D2 ben kullandım aracımda crx gibi sert bi araçta bile bana göre oldukça konforluydu.Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Yol tutuş açısından gerçekten tatmin edici.Ancak sıfır alıcaksan bence XYZ yi tercih etmen daha mantıklı olur yedek parça açısından.
Emir-Sb3R
06-09-2011, 02:14
D2'yi nerden alıcaksın ki , racer cornerdan mı ?
Ben aldım , mart ayından beri ne tamamını ödediğim param var , ne coiloverım , ne de telefonlarını açan bi muhattabım var.
Hemde sırf başım ağrımasın diye ingilterede 1.700 olan coilovera 2.650 verdim.
Mechanix
06-09-2011, 08:40
Xyz nin corsa c ye uygunu varmi elinizde @mechanix
Corsaya göre yok malesef XYZ'de.Opele uyan şunlar var ;
GT 07-UP SS-DOP-C001 A A
KADETT C 73-79 SS-DOP-001 OE OE
INSIGNIA 08-UP SS-DOP-001/A OE OE
ASTRA H 04-UP SS-DOP-002 OE OE
VECTRA 95-02 SS-DOP-003 OE OE
Emir-Sb3R
06-09-2011, 08:42
Colt için elinizde var mı peki ? Yoksa beklemek mi lazım ? Bir de fiyat alabilirsem sevinirim.. :)
Mechanix
06-09-2011, 09:02
Colt için hazırda yok tabii ki , ama 15-20 günde teslim ederim sipariş edersen.Hatta dün de bir tane CZT için sipariş aldık , beraber getirebiliriz onunla.
suprolla
06-09-2011, 10:27
3 marka var 3ününde aynı olup olmadığı daha öncede tartışıldı
97 corollla xyz
01 corolla ksport
yürüyenleri aynı bu 2 aracın ve kullanılan markalarıda yanlarına yazdım neticede aynı ayarda olduklarında 2sininde aynı olduğunu anlıyabiliyorsunuz
ancak şu var ki xyz alırsanız sorun olduğunda muhattabınız var istanbulda....d2 yada ksportta tayvandaki fabrika muhattap sizinle :)
bu yüzden xyz
Benim m3 de d2 , subaruda xyz var. Ucuz malzeme, fiyat performans oranları iyi. Sonuçta ikisi de çin malı.
Bir farkları yok gözümde.
Mustafalar işin arkasındalar, gidin alın XYZ , keyifle kullanın..
Mechanix
06-09-2011, 11:01
Benim m3 de d2 , subaruda xyz var. Ucuz malzeme, fiyat performans oranları iyi. Sonuçta ikisi de çin malı.
Bir farkları yok gözümde.
Mustafalar işin arkasındalar, gidin alın XYZ , keyifle kullanın..
Çin malı değil olm , Taiwan :)
Olm taiwan ile çin arasında ne fark var? Taiwan çin'in bir bölgesi :)
Taiwan - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Taiwan)
Country
Republic of China
(commonly known as Taiwan)
Capital city
Taipei City
Largest city
New Taipei City
(pop. 3,900,199[1])
Mechanix
06-09-2011, 11:10
Ona bakarsan oralar komple bizimdi eskiden , öyle düşün sen.O zaman türk üretimi diyebiliriz XYZ için . :)
Pek bir Kayserili gördüm seni? :D
ecz_murat
06-09-2011, 11:16
mustafa arkadaşımız geçen ay benim sti e getirmişti taktım kullandım gayet rahat amacına uygun bir coil hem üründen hem mustafanın ilgisdinden memnun kaldım..
Mechanix
06-09-2011, 11:26
Kayseriliyim evet ama aynı zamanda samimiyim :)
Murat tekrar hayırlı olsun. :)
arkadaşlar bende xyz siparişini verdim hayırlısıyla bekliyorum mustafa saolsun ilgilendi benimle şimdiden teşekkürler
bu gün taktırdım teşekkürler jdm sorunsuz iletişim için ayrıca teşekkürler
Bir kaç gün sonra kullanım yorumlarını yazarsan diğer düşünen arkadaşlara yardımcı olursun.
alicancalis
07-10-2011, 22:08
audi s3 8p için coilover varmı? varsa özelden bir fiyat alabilirmiyim lütfen.
Bir kaç gün sonra kullanım yorumlarını yazarsan diğer düşünen arkadaşlara yardımcı olursun.
Ok seve seve
ömer aydin
09-10-2011, 22:35
KW bak bi pişman olmazsın