Orijinalini görmek için tıklayınız : izmir veya Ankara bölgesi kaporta göçük tamiri
CeM öZeR
25-08-2011, 09:23
Arkadaşlar geçen gün başımıza talihsiz bir olay geldi sağ arka kapımın tam orta kısmında tenis topu değmiş gibi ufak dalga gibi yaklaşık 3-4 cm yuvarlak hafif bir göçük var. Bu göçüğü çıkarttırmak istiyorum. İzmir veya Ankara'da olabilir. Önerebileceğiniz en iyi yere gitmek istiyorum. Parası mühim değil. Kusursuz işçilik olsun yeter. Yardımlarınız için sağolun. Birde son olarak bişey daha sorayım kapı döşemesinin sökülmesi gerekiyor mu ?
autoking tarzı bişey olursa daha iyi olur bence garantili olması açısından
SekoLive
25-08-2011, 09:59
cem geçmiş olsun
göcük sihirbazı diye bi yer vardı ora için iyi şeyler yazılmstı. bi araştırmanı öneririm. ankarada doluda kalan bir kaç arkadaş vardı görürlerse sana tavsiyelerde bulunrlar illaki
CeM öZeR
25-08-2011, 10:10
cem geçmiş olsun
göcük sihirbazı diye bi yer vardı ora için iyi şeyler yazılmstı. bi araştırmanı öneririm. ankarada doluda kalan bir kaç arkadaş vardı görürlerse sana tavsiyelerde bulunrlar illaki
Sağol abi. çökük sihirbazı aslında firmanın ismi :) konuştum adamlarla duruma göre gidecek olursam haber vericem. Aslında biraz ters düşüyor bana Sakarya. Şu an Ayvalıkta tatildeyim. Nerden baksak 450 km ye yakın var heralde. Ama yinede başka iyi olduğu söylenen biyer bulamazsak mecburi gidicez. :(
karsiyakaliozi
25-08-2011, 10:29
izmirde hamdı usta var 3 sanayı dere boyunda 10 numara işcilik vardır yerı tam tarıf edemem sadece dere boyunda oldugunu hatırlıyorum 1-2 kere aracımı goturdum oldukca ıyı iş cıkardı bu tarafa yolun duserse bana ulas beraber gıdebılrız
orkuteren
25-08-2011, 13:36
gıda çarşısına giderken solda izmir gazın olduğu yerde galericilerin olduğu blokta en üst katta bi eleman vardı almanyadan özel makinasını getiritmişti sadece göçükler için oraya bakmanı tavsiye ederim ...
izmirde hamdı usta var 3 sanayı dere boyunda 10 numara işcilik vardır yerı tam tarıf edemem sadece dere boyunda oldugunu hatırlıyorum 1-2 kere aracımı goturdum oldukca ıyı iş cıkardı bu tarafa yolun duserse bana ulas beraber gıdebılrız
Ben bi gidip konuşayım benim arabadada var ufak tefek ezikler
araç 97 model hala üzerinde orjinal boyası var riske girmek istemiyorum autoking filan :D
CeM öZeR
25-08-2011, 14:35
Bende aynı şekilde hem özay abinin dediği 3. Sanayideki ustanın hemde 6. Sanayide bi usta daha varmış onun met edildiğini öğrendim. Yarın izmire geliyorum hayırlısıyla. :)
Varan kaportadan Ali beyle görüş yardımcı olur
Varan kaportadan Ali beyle görüş yardımcı olur
bu 3. sanayideki mi?
şaşmaz da yeri
..:: Varan Kaporta ::....:Varan Otomotiv ::.. (http://www.varankaporta.com/)
CeM öZeR
25-08-2011, 14:52
verdiğiniz bilgiler için sağolun. Bir aksilik çıkmazsa izmirde yaptıracağım tatildeyim ve bana 150 km uzaklıkta çünkü. :)
ben iş çıkışı bakıyım bi 3. sanayiye. Yazarım buraya bulunca :)
CeM öZeR
25-08-2011, 15:06
ben iş çıkışı bakıyım bi 3. sanayiye. Yazarım buraya bulunca :)
Tamam dostum. Yarın biz özay abiyle gidicez muhtemelen. İstersen sende gelirsin. ;)
yarınki işler müsait olursa çıkıcam inşallah bugün bi 3. sanayiye gideyim sonra konuşuruz tekrar ;)
CeM öZeR
25-08-2011, 15:23
yarınki işler müsait olursa çıkıcam inşallah bugün bi 3. sanayiye gideyim sonra konuşuruz tekrar ;)
Ustanın ismi Hamdi'ymiş ama dükkanın ismini bilmiyoruz. :) bak bakalım gelişmeleri aktar ama. :)
dere boyunda kaportacı hamdi diye arıcaz sarı çizmeli mehmet ağa hesabı :D
karsiyakaliozi
25-08-2011, 17:37
valla kardeşim ısmıne bakmadım hıc dukkanım ama gıtmek ısteyen oldumu adrese teslım yapıyoruz:D cem kardeşimizide yarın götürürüm bir aksılık olmazsa kendi ellerimle hamdi ustaya
Hocam gittim ben kaportacı hamdi dedim derenin yanında bi yere yolladılar sakallı bi dayı geldi oymuş kaportacı hamdi ama bende vakum yok dedi başka bi yere yolladılar onlarla konuştum pazarlık yaptık 3 yerde düzeltme yapılcak 100 liraya anlaştık baya iddialılar adamlar güveniyolar kendilerine :D
İstersen adını ve adresini yazıyım şimdi kart arabada kaldı yarın sabah yazarım
burak_skry
26-08-2011, 00:43
İzmirde doctor vinly var karabağlar çevreyolu çıkışında hemen sağ tarafta bp den önce bi gidip gösterin aracınızı ben ufak tefek işlemlerimi orda yaptırıyorum gayet başarılılar.auto kingten de uzak dur derim izmirde.
karsiyakaliozi
26-08-2011, 06:50
Hocam gittim ben kaportacı hamdi dedim derenin yanında bi yere yolladılar sakallı bi dayı geldi oymuş kaportacı hamdi ama bende vakum yok dedi başka bi yere yolladılar onlarla konuştum pazarlık yaptık 3 yerde düzeltme yapılcak 100 liraya anlaştık baya iddialılar adamlar güveniyolar kendilerine :D
İstersen adını ve adresini yazıyım şimdi kart arabada kaldı yarın sabah yazarım
yanlıs yeremı gıttın acaba kardeş son yaptırdıgımda yapıyordu hamdı usta gercı 1 yıla yakın olmusdur bakarız bugun cok yaslı deyıldı hamdı usta 50-55 olsun max :D
Ege Üniversitesi Yüksek Meslek Okulu / kaporta boya bölümü kampüsün için garantili iş aklın rahat eder acaip imkanlar var ellerinde.
tam nerede birde fiyatlar nasıl :D
tam nerede birde fiyatlar nasıl :D
Fiyat kosunda birşey diyemem araç üstünde konuşulur.Kampüsün içinde yeri bayramdan sonra birlikte gidebiliriz istersen en azından yeri görürsün tanışmış olursun fiyatta alırız yaptıkları işinde daima arkasındalar.
Valla iyi olur bende anca bayramdan sonra vakit bulup yaptırabilirim zaten :)
Haberleşelim gidelim hocam...