Orijinalini görmek için tıklayınız : Piano black vs Karbon :D
flexamin
25-08-2011, 15:35
Mteknik yapıcam arka diffizör + aynalar + anatomik spoileri karbona kaplasam nasıl olur sizce ? sırıtırmı ? yoksa piano black folyo ile mi kaplayayım aracım gümüş gri :D
oguzhan999
25-08-2011, 15:49
mat füme yap difüzörü
flexamin
25-08-2011, 15:53
mat füme yap difüzörü
önerin için tşk ederim ama mat renkleri sevmiyorum
piano black yap derim ben şahsen bizzat :) ........
flexamin
25-08-2011, 16:01
dedin zaten kafamı karıştırdın panpa :D gerçi ikisininde yakışıp yakışmayacağını tahmin edemiorum :S
Piano black:icon_tup:
Artık her arabada karbon var.
flexamin
25-08-2011, 16:26
piano black çok hoşuma gidiyor ama nasıl durur tahmin edemiyorum. aynalara dokunmaktan vazgeçtim :) çıtalar + arka diffizör + anatomik spoiler bunlara folyoyu çekicem gibi gelio :)
araba griyse pianoblack bence çirkin duruyor bi kaç araçta görmüştüm. Bence carbon grinin bi tonu olduğu için fazla gözü tırmalamaz ben carbon yap derim..
flexamin
26-08-2011, 08:56
yok mu fikri olan hala kararsızım
piano black yap kanka
yapablırsen orjınal carbon yap
yapamazsan en ıyısı pıano black
flexamin
26-08-2011, 09:16
piano black yap kanka
yapablırsen orjınal carbon yap
yapamazsan en ıyısı pıano black
:D bakalım merto :D
orjinal carbonu nerden bulcaz :D
bu gidişle bana piano black folyo nun yolu gözüküo :)
Ahmet Saraçoğlu
26-08-2011, 10:21
bencede piano black..Ama folyoyu iyi seçmen lazım gerçekten pürüzsüz ve parlak olması için.
yusufcan_k
26-08-2011, 11:13
biz aracı sedefli fümeye kaplatmıştık difüzör ü pianı aynalar piano aracun icindeki ahşaplarıda karbon yapmıştık
folyo carbonda mat duruyo ve modası geçti bence dıs kısımda piano black daha canlı duruyor
Canlı durması açısından ben piano black diyorum..
mat füme yap difüzörü
bencede mat guzel durur kardeşim ;)
bence de piano black daha şık duracaktır...
Böbreklerle beraber mat siyah derim tampon çıtalarına uyumlu olur.
flexamin
10-10-2011, 14:01
canlı bir örnek görsem :S
böbrek + çıtalar + spoiler piano black yapayımda yapılmışmını görsem tabi kesin karar wericem. yaptıktan sonrada apaçi gibi durmasında
biz aracı sedefli fümeye kaplatmıştık difüzör ü pianı aynalar piano aracun icindeki ahşaplarıda karbon yapmıştık
resim varmı acaba