PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Michelin ürnünleri kullanan varmı ?

freelife
28-08-2011, 19:12
michelin ürnlerini aranızda kullanan varmı arkadaşlar , fiyatları bana yüksek geldi biraz ama metro marketlerde nerdeyse yarı fiyatına satılıyor alıp kullanmayı düşünüyorum ama önce sizlere bir danışayım dedim kullanan varmı diye...

_agr_
31-08-2011, 23:03
ben 205 55 16 yı kışlık lastiklerimde kullanıyorum ve gayet memnunum cok ıyı bı lastık

ama bildiğim kadarıyla michelin ıkı ayrı ülke üretiliyo bi ispanya diğerini hatırlayamadım şimdi sanırım ispanya uretımlerı kalıtelı diğeri o kadar ıyı değil dediler ama nekadar dogru bılemıyorum tabi sadece bı solentı bu

yukarıda dediğim gibi ben kullanıyorum ve cok memnunum ozellikle 4-5 ay kar alan bı memlekette tecrübe ettikten sonra yınede araştırmak lazım ne demişler ucuzsa vardır bi illeti pahalıysa vardır bi kerameti :)

Ome_RS
01-09-2011, 00:49
benm aracımda energy saver var cok konforlu ve iyi yol tutan bir lastik içeri yol sesi fazla almıyor ama sıcak havalarda cok ötuyo ben memnunum ama tanesine 200 küsür tl verip asla almam

tuner faruk
01-09-2011, 01:05
Yazın 195/50/15 Michelin Pilot Excalto kullanıyorum bence çok güzel bi lastik yol tutuşu olsun içeri sesi verişi olsun gayet güzel:icon_tup:

Kışın ve baharda Michelin Energy Saver kullanıyorum 175/60/14 mevsimlik olarak iyi güzel yol tutuyor konforlu.

2 modeldede şuan için sorun yaşamadım ama şöyle bi durum var yumuşak hamurlu lastik olduğundan çabuk bitiyor ve ince yanaklarda balon sorunu olduğu söyleniyor ama ben şuana kadar yaşamadım.

FaBeRgE
01-09-2011, 01:37
exalto pilot kullanıyorum, yaklaşık 3sene oldu şu anda 56bin km'de ve ortaları yemeye başladı dış dişleri hala sapa sağlam, sanırım yanlış lastik basıncından böyle oldu (32psi) :o Yol tutuşu sessizlik ve konfor üst seviyede. Kaldıki benim ölçüm 215/45/17 yani yanağım çok ince. Araçta coiloverda var sert yani. O kadar çukura girdim sadece sağ ön balon yaptı o da ufacık çok yakından dikkatli bakınca belli oluyor.Uzun lafın kısası kesinlikle parasını hakkaten bir lastik kesinlikle almanızı öneririm pişman olmazsınız.

997TT
01-09-2011, 01:39
Super Sport'u suan cok iyi ama yinede P Corsa yada Brid re-01R ye degismem...

onursumer
01-09-2011, 17:22
yazın 185/55/15 excalto pilot kullanıyorum gerçekten çok çok performansı iyi bir lastik fren,viraj vs her konuda çok iyi yazın ıslak kuru farketmiyor hiç sıkıntı yaşatmadı bana

kışın 175/65/14 alpin modelini kullanıyorum oda aynı şeklide ıslak,çamur veya karlı havalarda hiç sıkıntı yaşatmadı ayrıca kuru havalarda ses yapmıyor ;)

Osman Bahadır
01-09-2011, 17:47
Michelin'in Pilot, Primacy ve Alpin serilerinden memnun kaldım. Gayet performanslı, kaliteli ve pahalı lastikler. Yalnız Energy ve Energy Saver serileri tamamen vasat. Gerçi michelin'in en alt sınıfı olan bu lastiklerin üretim amacı da üstün yol tutuş sunmak değil zaten. Alırken de, kullanırken de ekonomik olmak... Sessiz olmak vs... Yalnız michelinde en düşük sınıf olan energy/energy saver serisinin parasına diğer markalarda üstün sınıf performans lastiklerinin alınabildiği de bir gerçek.