User Tag List

8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Michelin ürnünleri kullanan varmı ?

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Michelin ürnünleri kullanan varmı ?

michelin ürnlerini aranızda kullanan varmı arkadaşlar , fiyatları bana yüksek geldi biraz ama metro marketlerde nerdeyse yarı fiyatına satılıyor alıp kullanmayı düşünüyorum ama önce sizlere bir danışayım dedim kullanan varmı diye...

_agr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 205 55 16 yı kışlık lastiklerimde kullanıyorum ve gayet memnunum cok ıyı bı lastık

ama bildiğim kadarıyla michelin ıkı ayrı ülke üretiliyo bi ispanya diğerini hatırlayamadım şimdi sanırım ispanya uretımlerı kalıtelı diğeri o kadar ıyı değil dediler ama nekadar dogru bılemıyorum tabi sadece bı solentı bu

yukarıda dediğim gibi ben kullanıyorum ve cok memnunum ozellikle 4-5 ay kar alan bı memlekette tecrübe ettikten sonra yınede araştırmak lazım ne demişler ucuzsa vardır bi illeti pahalıysa vardır bi kerameti
    hayata başka bi açıdan bakın amuda kalkın

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm aracımda energy saver var cok konforlu ve iyi yol tutan bir lastik içeri yol sesi fazla almıyor ama sıcak havalarda cok ötuyo ben memnunum ama tanesine 200 küsür tl verip asla almam
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazın 195/50/15 Michelin Pilot Excalto kullanıyorum bence çok güzel bi lastik yol tutuşu olsun içeri sesi verişi olsun gayet güzel

Kışın ve baharda Michelin Energy Saver kullanıyorum 175/60/14 mevsimlik olarak iyi güzel yol tutuyor konforlu.

2 modeldede şuan için sorun yaşamadım ama şöyle bi durum var yumuşak hamurlu lastik olduğundan çabuk bitiyor ve ince yanaklarda balon sorunu olduğu söyleniyor ama ben şuana kadar yaşamadım.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    exalto pilot kullanıyorum, yaklaşık 3sene oldu şu anda 56bin km'de ve ortaları yemeye başladı dış dişleri hala sapa sağlam, sanırım yanlış lastik basıncından böyle oldu (32psi) Yol tutuşu sessizlik ve konfor üst seviyede. Kaldıki benim ölçüm 215/45/17 yani yanağım çok ince. Araçta coiloverda var sert yani. O kadar çukura girdim sadece sağ ön balon yaptı o da ufacık çok yakından dikkatli bakınca belli oluyor.Uzun lafın kısası kesinlikle parasını hakkaten bir lastik kesinlikle almanızı öneririm pişman olmazsınız.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super Sport'u suan cok iyi ama yinede P Corsa yada Brid re-01R ye degismem...

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın 185/55/15 excalto pilot kullanıyorum gerçekten çok çok performansı iyi bir lastik fren,viraj vs her konuda çok iyi yazın ıslak kuru farketmiyor hiç sıkıntı yaşatmadı bana

kışın 175/65/14 alpin modelini kullanıyorum oda aynı şeklide ıslak,çamur veya karlı havalarda hiç sıkıntı yaşatmadı ayrıca kuru havalarda ses yapmıyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Michelin'in Pilot, Primacy ve Alpin serilerinden memnun kaldım. Gayet performanslı, kaliteli ve pahalı lastikler. Yalnız Energy ve Energy Saver serileri tamamen vasat. Gerçi michelin'in en alt sınıfı olan bu lastiklerin üretim amacı da üstün yol tutuş sunmak değil zaten. Alırken de, kullanırken de ekonomik olmak... Sessiz olmak vs... Yalnız michelinde en düşük sınıf olan energy/energy saver serisinin parasına diğer markalarda üstün sınıf performans lastiklerinin alınabildiği de bir gerçek.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)