Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda Yeni Aracım ///M3
PunisherKP
06-09-2011, 22:42
masallah ama *** gibi araba kardes buna o kdr para mi werilir tr deki en yikik araci almissin kmsini 100 k geri cekmisler sokmuslar sana valla ona bakan ustayada sanada helal olsun pehh yuru git lan!
hakancim hayirli olsun; iyi gunlerde gule gule kullan.
sonunda istedigin temizlik ve guzzellikte bir m3 bulabildin..
masallah :)
yucelebeci
06-09-2011, 22:44
masallah ama *** gibi araba kardes buna o kdr para mi werilir tr deki en yikik araci almissin kmsini 100 k geri cekmisler sokmuslar sana valla ona bakan ustayada sanada helal olsun pehh yuru git lan!
:D ehueha cengo niye pok atıyon lan hasta oldun galiba
hakotech
06-09-2011, 22:44
hahahaha :D :D aynen kanka ama gönül işte otada konuyo bokada işte :D 4 tane egsoz cıkıyodu ona tav oldum :D
PunisherKP
06-09-2011, 22:45
bu arada takiliorum ha aman kimse ciiddiye almasin :) hayirli olun kardesim :D
yucelebeci
06-09-2011, 22:45
kankaa 41 kere maaşallah güle güle güzel günlerde kullanırsın inş kardeşim
Arabaya sadece 2 kelime edebiliyorum. Oha vede Maşallah. Bu kadar temizini nasıl sürmek lazım bilemedim. Önde arkada birer eskort ile mi gitmek lazım. Valla işiniz çok zor açık söylemek gerekirse. Kapalı garaja bile koysan acaba kedi geldimi kaputa oturdumu orada gerinirken kaputu çizdimi diye düşünmekten insan uyuyamaz. :D
Neyse tekrardan Maşallah. Güle güle kullanın.
hakotech
06-09-2011, 22:48
hakancim hayirli olsun; iyi gunlerde gule gule kullan.
sonunda istedigin temizlik ve guzzellikte bir m3 bulabildin..
masallah :)
Çok saol rıza, valla aramalarıma degecek bişey bulduk nıhayetınde,bu arabadan sonra koleksyoner olmaya karar verdim :D
:D ehueha cengo niye pok atıyon lan hasta oldun galiba
kanka cengo hayatında ılk defa aldıgım bi arabayı begendi,saolsun benden fazla korkuyo nazar degecek dıye :)
bu arada takiliorum ha aman kimse ciiddiye almasin :) hayirli olun kardesim :D
satıyom desem ılk yumrugu senden beklıyorum kanka :D
hakotech
06-09-2011, 22:53
kankaa 41 kere maaşallah güle güle güzel günlerde kullanırsın inş kardeşim
Allah (c.c) razı olsun yücelim,çok tesekkur ederim :) ( bende insanlık belirtilerini görebiliyosun dimi? bak teşekkür ettim :D )
Arabaya sadece 2 kelime edebiliyorum. Oha vede Maşallah. Bu kadar temizini nasıl sürmek lazım bilemedim. Önde arkada birer eskort ile mi gitmek lazım. Valla işiniz çok zor açık söylemek gerekirse. Kapalı garaja bile koysan acaba kedi geldimi kaputa oturdumu orada gerinirken kaputu çizdimi diye düşünmekten insan uyuyamaz. :D
Neyse tekrardan Maşallah. Güle güle kullanın.
:) :) çok teşekkür ederim kardeşim,çok fazla kullanmayı düşünmüyorum zaten,envanterdeki en temiz cabrio ///m3 olarak onayımızı aldık borusandan,buna istinaden koleksyon tadında korunucak inşallah :)
yucelebeci
06-09-2011, 22:59
Allah (c.c) razı olsun yücelim,çok tesekkur ederim :) ( bende insanlık belirtilerini görebiliyosun dimi? bak teşekkür ettim :D )
:D kanka 5 saniye tepkisiz ekrana baktım, dumur oldum bi o duvara vurdun kaldırdın bi de bu duvara vurdun beni
hakotech
06-09-2011, 23:03
:D kanka 5 saniye tepkisiz ekrana baktım, dumur oldum bi o duvara vurdun kaldırdın bi de bu duvara vurdun beni
o derecemi şaşırttım be kanka :D nasıl bi çılgınım ben yaa :D
Bu temizlikte m3 bulmak çok zor. Zoru başarmışsınız. Geriye aracın keyfini çıkarmak kalmış :) Bol yanlamalar ;)
orhansah
06-09-2011, 23:10
Allah ağız tadıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diyorum ve çekiliyorum :)
hakotech
06-09-2011, 23:16
Bu temizlikte m3 bulmak çok zor. Zoru başarmışsınız. Geriye aracın keyfini çıkarmak kalmış :) Bol yanlamalar ;)
çok tesekkür ederim gerçekten bi hayli zor oldu,ama mevlam duamızı kabul etti,cok sukur alabildik :)
Allah ağız tadıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin diyorum ve çekiliyorum :)
Allah(c.c) razı olsun,cok tesekkur ederim :)
Maşallah kazasız belasız
çok teşekkür ederim,saolun :)
Eyup Duygun
06-09-2011, 23:22
Bu temizlikde araç vallahi cok güzel,şanslısınız.
Allah kaza bela göstermesin kocaman maşallah.
hakotech
06-09-2011, 23:24
Bu temizlikde araç vallahi cok güzel,şanslısınız.
Allah kaza bela göstermesin kocaman maşallah.
aslında şans demiyelimde,yogun aramalar,oraya buraya haber bırakmalar,piyasadaki aracları arastırmalar neticesinde alınan bi sonuc oldu bu,mevlamda yardım etti,akabinde duayla destekleyince isteğimizi,rabbim dualarımı kabul eyledi :)
Allah Kaza Bela vermesin Maşallah :)
aslında şans demiyelimde,yogun aramalar,oraya buraya haber bırakmalar,piyasadaki aracları arastırmalar neticesinde alınan bi sonuc oldu bu,mevlamda yardım etti,akabinde duayla destekleyince isteğimizi,rabbim dualarımı kabul eyledi :)
Allah biliyor , dost olduğu kadar hasım olan da çok var.. Ben şayet şimdiye kadar çok çok nadir araçlarımı paylaştım, çok şükür bir talihsizlik yaşamadım .. Nazara inanırsınız , inanmazsınız başka birşey ama göz denen şey var ya ; olanın çıksın dense bile değiyor o göz işte..
Allah kem gözlerden esirgesin , en büyük temennim :icon_tup:
hakotech
07-09-2011, 01:39
Allah Kaza Bela vermesin Maşallah :)
Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)
Allah biliyor , dost olduğu kadar hasım olan da çok var.. Ben şayet şimdiye kadar çok çok nadir araçlarımı paylaştım, çok şükür bir talihsizlik yaşamadım .. Nazara inanırsınız , inanmazsınız başka birşey ama göz denen şey var ya ; olanın çıksın dense bile değiyor o göz işte..
Allah kem gözlerden esirgesin , en büyük temennim :icon_tup:
valla kardeşim ne yazdıysan sonuna kadar haklısın,şimdi adam haset olunca ne yapabılırızki,sokaga cıkarsak yıne gorucek,bı bulusmaya gelsek yıne kemini vuracak..bunu burdaki biri için değil,sokaktaki adam içinde sölüyorum,arabaya bınmeden duamı edıp binmekten baska elimden ne gelirki..he ben o serfsizin kemine gelipte arabamı parcalıcaksam bu işede eleman sevinecekse,HER KİM BİR BAŞKASININ MALINDA GÖZÜ VAR İSE ALLAH(C.C)'INDAN BULSUN İNŞALLAH demekten baska ne diyebiliriz...
rabbim bizii kem gözlü haset köpeklerin şerrinden esirgesin inşallah(amin) güzel dileğin ve samımı yaklasımın için ayrıca tesekkur ederım kardesım..
MR.TurboALİ
07-09-2011, 06:38
vayy be Allah kazan beladan korusun toz zerresi bile üstünde durmasın inş hayırlı olsun.
utkuselamoglu
07-09-2011, 07:40
iyi günlerde binmen dileğiylen. güzel araba...
fatihtemizer
07-09-2011, 08:05
güle güle kullan Hakan..Allah kaza bela vermesin.maşallah..
AHMET1907
07-09-2011, 08:13
Hakan bi resim olayına girersen mutlaka benide çağır, görelim yakından canavarı
hakan keyifli sürüşler, inş. temiz temiz kullanırsın. :)
zvIQOS9tJ34&feature=related
Kanka biliyosun ki arabayı her görüşümde bu şekilde oluyorum.
Maşallah tekrar tekrar, Allah'ım nazarlardan saklasın ..:)
Masallah cok guzel kazaısz belasız..
hakotech
07-09-2011, 16:42
vayy be Allah kazan beladan korusun toz zerresi bile üstünde durmasın inş hayırlı olsun.
Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)
iyi günlerde binmen dileğiylen. güzel araba...
çok tesekkür ederim,saolasın :)
Hakan bi resim olayına girersen mutlaka benide çağır, görelim yakından canavarı
arabayı yazlığın garajında muhafaza ediyorum aslında abi,bu taraflara getirmeye pek niyetim yok gibi,ama yatırmayada kıyamıyorum :D değişik bi ruh hali içindeyim,kısaca haftaya bulusalım abi:D
hakan keyifli sürüşler, inş. temiz temiz kullanırsın. :)
Allah razı olsun kardeşim,cok tesekkur ederim,corvetteyi arıyosun dimi :D
zvIQOS9tJ34&feature=related
Kanka biliyosun ki arabayı her görüşümde bu şekilde oluyorum.
Maşallah tekrar tekrar, Allah'ım nazarlardan saklasın ..:)
ulan ne adamsın emo yaa :D
Masallah cok guzel kazaısz belasız..
çok tesekkur ederim saolun :)
Cglrgncl
07-09-2011, 19:47
Tek kelimele Harikaaa,maşallah :)
hakotech
07-09-2011, 19:50
Tek kelimele Harikaaa,maşallah :)
Cok tesekkur ederim ne varsa izmirde var :)
Maşallah güsel araç güsel seçim Allah kaza bela vermesin ;)
maşallah gerçekten çok güzel çok temiz harika bi araba kazasız belasız
berkayGLRN
12-09-2011, 22:01
maşallah cok güzel bi m3 allah kaza bela vermesin..
hakotech
12-09-2011, 22:30
Maşallah güsel araç güsel seçim Allah kaza bela vermesin ;)
maşallah gerçekten çok güzel çok temiz harika bi araba kazasız belasız
maşallah cok güzel bi m3 allah kaza bela vermesin..
onbinkere maşallah....
hepinize cok tesekkur ederım arkadaslar,Allah(c.c) razı olsun :)
Sinan'S2k
13-09-2011, 09:45
Çok güzel bir araç almışsınız güle güle kullanın :)
KanGo'HeaD
13-09-2011, 15:39
maşallah kazasız belasız
hakotech
13-09-2011, 18:31
Çok güzel bir araç almışsınız güle güle kullanın :)
maşallah kazasız belasız
çok teşekkür ederim saolun :)
Masallah diyelim heyecanla okudum bnde:)
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok iyi gürünüyor:)
bunca zaman bekledıgıne deymıs kocaman MASALLAH : )
hakotech
13-09-2011, 22:04
Masallah diyelim heyecanla okudum bnde:)
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok iyi gürünüyor:)
bunca zaman bekledıgıne deymıs kocaman MASALLAH : )
teşekkür ederim arkadaslar cok saolun :)
Allah gönlüne göre vermiş MAŞALLAH.. Allah kaza bela vermesin çok güzel :)
hakotech
13-09-2011, 22:51
Allah gönlüne göre vermiş MAŞALLAH.. Allah kaza bela vermesin çok güzel :)
Allah(c.c) razı olsun çok teşekkür ederim :)
Maşallah maşallah :) Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
hakotech
13-09-2011, 23:00
Maşallah maşallah :) Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :)
cok tesekkur ederim utku saolasın :)
onursumer
23-09-2011, 10:01
bu konu gozumden kaçmış merak edıyordum
maşallah sıfır gibi duruyor kazasız belasız keyifli suruşler inş :)
hakotech
23-09-2011, 10:03
bu konu gozumden kaçmış merak edıyordum
maşallah sıfır gibi duruyor kazasız belasız keyifli suruşler inş :)
çok saol kardeşim Allah c.c razı olsun :)
yiğit205
23-09-2011, 10:05
masallah allah nazarlardan saklasın kaza bela sıkıntı gostermesın....
hakotech
23-09-2011, 10:05
masallah allah nazarlardan saklasın kaza bela sıkıntı gostermesın....
Allah c.c razı olsun güzel duanız içinde ayrıca tesekkur ederim :)
Maşallah hayırlı uğurlu olsun biraz geç kaldık ama yeni gördüm :)
hakotech
23-09-2011, 10:06
Maşallah hayırlı uğurlu olsun biraz geç kaldık ama yeni gördüm :)
canın saolsun abi sıkıntı yok :) cok tesekkur ederim :)
Burak-Akın
23-09-2011, 15:59
maşallah güzel bi tercih yapmışsınız, kazasız belasız sürüşler
hakan allah kaza bela ceza vermesin güle güle bin kardesimm
hakotech
24-09-2011, 17:05
maşallah güzel bi tercih yapmışsınız, kazasız belasız sürüşler
çok teşekkür ederim :)
hakan allah kaza bela ceza vermesin güle güle bin kardesimm
saolsın akınım Allah c.c razı olsun :) :)
asmisinsan
24-09-2011, 17:11
hayırlı olsun kazasız belasız
hakotech
24-09-2011, 17:12
hayırlı olsun kazasız belasız
çok teşekkür ederim saolun :)
Süper bi durum başınıza gelmiş ...güle güle kullanının
Hayırlı olsun güzel araç...
borina57
24-09-2011, 22:14
kocaman bir maşallah aracı forsta canlı olarak görmüştüm.kazasız belasız binersin inşallah :)
hakotech
25-09-2011, 22:12
Süper bi durum başınıza gelmiş ...güle güle kullanının
çok teşekkürler,baya arandıktan sonra başıma gelen en güzel şey haklısınız :)
Hayırlı olsun güzel araç...
teşekkür ederim saolun :)
kocaman bir maşallah aracı forsta canlı olarak görmüştüm.kazasız belasız binersin inşallah :)
çok teşekkür ederim,keşke tanışsaydık iki lafın belini kırardık :)
10 numara insandan 10 numara arac almıssınız.serkan abi o kadar titizdiki denemelerde bile gormedim aracı.o kadar ii baktı kullandıgı surec içersinde.allah içinize sindirsin iyi gunlerde kullanmak nasip etsin.
hakotech
25-09-2011, 22:23
10 numara insandan 10 numara arac almıssınız.serkan abi o kadar titizdiki denemelerde bile gormedim aracı.o kadar ii baktı kullandıgı surec içersinde.allah içinize sindirsin iyi gunlerde kullanmak nasip etsin.
çok teşekkürler :) valla bende kendisine nekadar tesekkur etsem azdır..keske daha önceden tanısaymışım kendisini,gercekten cok ıyı bi insan,selam soleyın gorursenız lutfen :)
Good_Luck
26-09-2011, 20:34
Maşallah :) 10 numara bmw almışsınız..
Viper_Si
26-09-2011, 23:30
Kocaman bir Maşallah allah nazarlardan korusun olmayanlara nasip etsin:)
hakotech
07-10-2011, 18:48
güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim ancak aracı bugun sıteden bir abimize sattım,m ruhu bambaska bişeymiş ama ne yazıkki bu ruh bende yokmuş..yeniden bir amerikan yada ıtalyanla aranızda olucam allah naip ederse :)
güzel dilekleriniz için cok tesekkür ederim ancak aracı bugun sıteden bir abimize sattım,m ruhu bambaska bişeymiş ama ne yazıkki bu ruh bende yokmuş..yeniden bir amerikan yada ıtalyanla aranızda olucam allah naip ederse :)
Hayırlısı olsun hakan çok güzel araçtı herkes için hayırlısı olsun.
hakotech
07-10-2011, 19:42
Hayırlısı olsun hakan çok güzel araçtı herkes için hayırlısı olsun.
abi valla doruya dogru turkıyenın en temız m3 cabrıosuydu,ama ben alısamadım corvetteden sonra,CENAB-I HAK nasip ederse yine v8 serüveni baslıcak insallah :)
thedevil
07-10-2011, 19:44
maşallah 41 kere maşallah Allah hayırlı işlerde kazasız belasız sorunsuz her zaman mutlu bir şekilde binmeyi nasip eylesin inşallah AMİN! Allah korusun çok güzel araç tekrardan maşallah..
hakotech
07-10-2011, 19:45
maşallah 41 kere maşallah Allah hayırlı işlerde kazasız belasız sorunsuz her zaman mutlu bir şekilde binmeyi nasip eylesin inşallah AMİN! Allah korusun çok güzel araç tekrardan maşallah..
cok tesekkurler amın,insallah yeni sahibine hayırlı olur,bu arada yeni sahibi tam ///m'ci :D
thedevil
07-10-2011, 19:47
cok tesekkurler amın,insallah yeni sahibine hayırlı olur,bu arada yeni sahibi tam ///m'ci :D
valla duayı çok içten ettim benimde bi proje var araç çıkınca bende senden böyle bir dua beklerim artık :D şaka bi yana tekrar güle güle kullanırsın inşallah :)
hakotech
07-10-2011, 19:49
valla duayı çok içten ettim benimde bi proje var araç çıkınca bende senden böyle bir dua beklerim artık :D şaka bi yana tekrar güle güle kullanırsın inşallah :)
Allah c.c herkezin gönlündeki isteklerini gercekjlestırmeyı nasip eylesin inşallah..bu arada ben aracı almadım sattım :D
thedevil
07-10-2011, 19:58
Allah c.c herkezin gönlündeki isteklerini gercekjlestırmeyı nasip eylesin inşallah..bu arada ben aracı almadım sattım :D
olsun duayı isterim kardeşim ben anlamam o kadar uğraştım :D neyse alana hayırlı olsun o zaman :)
hakotech
07-10-2011, 20:00
olsun duayı isterim kardeşim ben anlamam o kadar uğraştım :D neyse alana hayırlı olsun o zaman :)
almasanda senın ıcın dua ederım kardeşim,:)
28 EE 106
07-10-2011, 21:54
maşallah:)
ALPhan japan
07-10-2011, 21:57
maşallah cok iyi :)
SekoLive
07-10-2011, 22:04
hako baskan sana ferrari gider oyum italyandan yana :D
hakotech
07-10-2011, 22:05
hako baskan sana ferrari gider oyum italyandan yana :D
seko baskan benım goynümde yatan aslında yıne corvette ama hayırlısı dıyelım :)
SekoLive
07-10-2011, 22:07
seko baskan benım goynümde yatan aslında yıne corvette ama hayırlısı dıyelım :)
geçen kurtulusda bitanesine denk geldim siyah 35 plaka iki harfdi cok cok güzeldi :D
S.Özeren
07-10-2011, 22:07
hayırlı olsun gitti bizim yeşilköy :D
hakotech
07-10-2011, 22:09
geçen kurtulusda bitanesine denk geldim siyah 35 plaka iki harfdi cok cok güzeldi :D
hayırlısıyla ınsallah bızımde olur be seko :) cıla atarmıyık forsta arabalara yıne :D
hayırlı olsun gitti bizim yeşilköy :D
saol kardesım,yok yaa nıye olsun murat abıden ısterız verır bı yesılkoy yapar gelırız :D :D kız verdık ona kız :D