PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonunda Yeni Aracım ///M3

Sayfa : [1] 2

hakotech
05-09-2011, 22:29
Arkadaşlar hepinizin bildiği üzere neredeyse 8 aydır corvette'mi sattım ve önceden beri aklıma mıh gibi kazınmış bu m3 denen illeti aramaya başladım..

nice araçlara baktırdık nice yalanlar dinledik ve nice zaman kaybı yaşadık..baktırırken giden meblaları sölemiyorum bile..gelgelelim artık umudumu kesmiştim,bu aracın, temizinin satılık ilanlarına bakılarak alınacağı ümidi tükenmişti bende..

tekrar corvette bakmaya başladım,keza milyon kere pişman oldum zaten arabamı sattığım için orası ayrı mesele :) derken arzu ettiğim corvette'yide bulamayınca,porsche 911 turboya bakmaya basladım..neyse onuda bulamadım,daha doğrusu buldumda nefesim yetmedi :D

neyse çok fazla uzatmak istemiyorum,izmirde 27000km'de bir m3 Cabrio var haberi gelince degerli bir tanıdığımızdan,''yok canım fiyatı anasının gözüdür,yada düşürülmüştür''dedik..emınım hepinizin düşüncesi benimki gibi olurdu...sonra aracın ilk sahibine kadar bulduk ve sorduk..aracın km'sinin orjınal olduğunu ve lokal boyanın bile bulunmadığını,aracın sıfır gibi olduğunu sölediler..hala içimde bir aceba vardı?? neyse içimde kalıcağına gider bakarız dedik ve cok sevgili kuzenım,kardeşim,arkadasım canım kaanım ve bilgisine sonsuz güvendiğimiz barış ustamızıda alarak izmire uçtuk..

izmirde gökhan kardeşimizin (egem servis)'servis diyemeyeceğim, otomobil üssüne götürüp önce bizim ustamızın ardındada borusan yetkili servisi özgörkey ve ege servise götürmeye karar verdik (bu arada gökhan kardeşime burdan birkez daha tesekkur etmek istiyorum,ilgi ve alakası için),neyse arabayı görmeye gittik ve saskınlıgımı gızleyemeyerek ''anam bune laaa''cümlesi azımdan cıkı verdi,arac sahibi serkan abinin yanında :D

neyse aracı aldık götürdük önce bizim ustamız baktı ve kusur bulamadı..hatta cok sasırdı gözleri yasardı(hasta ///m tutkunudur):D böyle bi arabanın varlıgını görünce,:) neyse aracım mekanıgınde en ufak kusur bulamadık ve lıftten ındırdık,ardından gökhan kardeşimin boya ustaları ellerınde makınalar ile aracın basına geldiler(3 kişi) ve arabanın her parcasının 15 yerıne tuttular,kendi zanaatlerinide birleştirdiler ve arabada gram boya yok dediler..

bunları duydukca cocuklar gibi sevındim,keza 8 aydır hatta corvette öncesi aradığım aracı bulmustum gibi..

son olarak aracın km'sini ve bakım günlüğüne bakmaya gelmişti sıra..(en korktugum anlardan biride bu andı :) ) aracı borusan yetlıkı servısı ''ege'' servıse goturduk ve anahtar km kontrolu yapıldı,(işi bilen arkadaslarımız bu uygulama ıle aracın orjınal km'sının cıktıgını bılırler)keza bmw markada km,aracın 4 yada 6,(sallamıym bılenler yazar) yerine işleniyomus..keza zaten 27000km kadar yetkılı servıs bakımlı bır arac..

arabanın orjinal km'de oldugunuda ogrendikten sonra cocuklar gibi sevındım yalan yok:) hemen devır ıslemlerı yapıldı ve aracı aldık..toplamda bu baktırma bakma işlerı 5-6 saat kadar hassasiyetle yapılan bir işlemdir,kolay olmadı bizim içinde :)

gelgelelim aracın hikayesi bundan ibaret arkadaşlar:) aracı aldıgımız serkan beye burdan sonsuz tesekkurlerımı ıletmek ıstıyorum,cenab-ı Allah(c.c)ondan razı olsun,bize sattığı için ayrıca tesekkur ederız(satmaya niyeti olmadıgından ve cok ıstedıgımız ıcın kıramadıgından verdi bu tesekkurum canı gönüldendir)..

kafanızı şişirdiğim içinde ayrıca hepinizden özür diler ve amatör bi sekılde cektiğim bir kac resmi siz degerli dostlarım ile paylaşmak istiyorum..

biliyorum aramızda haset insan yok ancak,mübarek ağızınızdan bir maşallah derseniz,cok makbule gecer,ınanın kendı nazarımdan daha fazla korkuyorum :)

YÜCE MEVLAM HEPİMİZİ KORUSUN (amin)

http://img155.imageshack.us/img155/2635/22657018.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/155/22657018.jpg/)

http://img3.imageshack.us/img3/4223/m31zy.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/3/m31zy.jpg/)

http://img847.imageshack.us/img847/4498/m32l.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/847/m32l.jpg/)

http://img12.imageshack.us/img12/5791/m33b.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/12/m33b.jpg/)

http://img838.imageshack.us/img838/9091/m34r.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/838/m34r.jpg/)

soneR
05-09-2011, 22:31
alinabilicek en guzel m3 ü almisiniz allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin :)

otimli
05-09-2011, 22:32
masallah abı allah kazasız belasız bınmek nasıp etsın tekrar masallah

Mr.K
05-09-2011, 22:33
Bişey diyim mi,sanki çoçuğun olmuş gibi sevınmıssın ,yazı o kadar içten ki..

Kocaman 41kere 41bin kere MAŞALLAH. :)

997TT
05-09-2011, 22:34
Masallah!!
Icınınde fotolarını ısterız...
Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın.
2 tane sahıp oldum,hepsındende guzel anılarla ayrıldıgım bır makıne....
Tekrar hayırlı olsun.

freelife
maşallah,allah kaza bela vermesin dönüş yolculuğuda güzel geçmiştir :)

TarikS
Allah nazardan saklasin, bu sevincin de hic sonmesin insallah :)

fangio
05-09-2011, 22:35
41,5 kere maşallah çok çirkin :)

hakotech
05-09-2011, 22:35
Allah(c.c) hepinizden razı olsun dostlarım,yemin ederim cocuk gibi sevindim..kalmadı zannettim kalanda 62 bın euro ıstedı,veremedim..cenab-ı hak dualarımı duydu,ben kulunu eli bos bırakmadı çok sükür :)

_muhaRRem
05-09-2011, 22:36
maaşallah , gözü olanın gözü çıksın.

HarunToprak
Maşallah,hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. :)

hakotech
Masallah!!
Icınınde fotolarını ısterız...
Allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın.
2 tane sahıp oldum,hepsındende guzel anılarla ayrıldıgım bır makıne....
Tekrar hayırlı olsun.

abi içi neredeyse sıfır gibi maşallah,ilk günkü bebek poposu kıvamında:) dukkana gelırım canlı kanlı bakarız nasıpse ınsallah :)

OnurÖzden
05-09-2011, 22:37
Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
Maşallah :)

halilkarakas
05-09-2011, 22:37
çok güzel yaaaa ...allah kaza bela vermesin

-Ata-
05-09-2011, 22:38
maşallah beklediğinize değmiş çok temiz :)

b16a2
05-09-2011, 22:38
maşallah allahım esirgesin

hakotech
05-09-2011, 22:40
teker teker yazamıyorum kusuruma bakmayın dostlar,cenab-ı hak daha ıyılerını sızlere versin insallah,hepinize cok tesekkur ederim cok saolun :)

pegeout 106
Maşallah Kazasız ßelasız missss :D

OnurD.
Allah Nazarlardan saklasın. Güle güle kullanın.

Ferhat
05-09-2011, 22:43
Maşallah gercekten en temız m3 herhal :)

suprolla
05-09-2011, 22:44
maşallah sizin için saklanmış sanki :) aldığınız temizlikte kullanmak nasip olsun

RsErdi
çok heycanlı bir şekilde okudum arac hıkayesını ve sonunda değdigine sevindim maşallah kazasız belasız sürüşler :)

hakotech
Maşallah gercekten en temız m3 herhal :)

malesef 25000km'de ımola kırmızı coupe bır m3 var :) :)

yan53
maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle..

Low-Rider
05-09-2011, 22:45
hayırlı olsun hako kazasız belasız

çok istedin allah gönlüne göre verdi maşallah

997TT
05-09-2011, 22:46
abi içi neredeyse sıfır gibi maşallah,ilk günkü bebek poposu kıvamında:) dukkana gelırım canlı kanlı bakarız nasıpse ınsallah :)
Persembe oradayım,beklerım kardesım ;)
Bende cokkkk meraklandım yahu!!!

Ome_RS
05-09-2011, 22:46
Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın :)

yusufbatırel
05-09-2011, 22:47
gozun aydın hakan kazasız belasız kullanırsın ınsallah hayırlı olsun

hakotech
05-09-2011, 22:48
maşallah sizin için saklanmış sanki :) aldığınız temizlikte kullanmak nasip olsun
amin insallah,tesekkur ederim güzel dıleklerınız ıcın cok saolun :)

çok heycanlı bir şekilde okudum arac hıkayesını ve sonunda değdigine sevindim maşallah kazasız belasız sürüşler :)
cok tesekkur ederım,bırde benım heyecanımı gorseydınız keske :) tesekkur ederım iyi dilekleriniz için :)

maşallah kazasız belasız binmen dileğiyle..
cok tesekkurler saolun :)

hayırlı olsun hako kazasız belasız

çok istedin allah gönlüne göre verdi maşallah
aynen özgürüm ne cektım ne gördüm bir ben bir Allah (c.c)bilir valla:) cok tesekkur ederim :)

CeM öZeR
05-09-2011, 22:50
Maşallah güzel araç kıymet bilecek birine satılmış. Serkan abi halen acaba satmasamıydım diyordu izmirde gördüğümde. Eski 'KAN' plaka M3 sanırım. :)

hakotech
05-09-2011, 22:50
Persembe oradayım,beklerım kardesım ;)
Bende cokkkk meraklandım yahu!!!
persembe geliym abi,bende senın aslanı merak edıyorum valla :) merakına degıcek abı,ınan sasıracaksın :) gercı sen nelere bındın ama olsun anlarsın heyecanımı :)

Hayırlı olsun Allah tekerini düz bastırsın :)
cok tesekkur ederım saolun :)

gozun aydın hakan kazasız belasız kullanırsın ınsallah hayırlı olsun

abi Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)

zekky
05-09-2011, 22:52
Yazdıklarını tek tek okudum. Belki bir c6 veya 911 alsaydın sana bu kadar heycan vermicek gözünde bukadar mutluluk olmicaktı abi:)
Allah nazardan kazadan beladan korusun..
Hayırlı uğurlu olsun. 41 kere maşallah çok güzel..

hakotech
05-09-2011, 22:53
Maşallah güzel araç kıymet bilecek birine satılmış. Serkan abi halen acaba satmasamıydım diyordu izmirde gördüğümde. Eski 'KAN' plaka M3 sanırım. :)

aynen serkan abı baya bı tereddutte kaldı ama saolsun verdi arabayı sonunda :) aynen dorudur eskı kan 88'dir araba..yada psn 24 :) ıkı plakası oldu bugune kadar zaten..

997TT
Aaa,lutfen...
Suan temız bır 205GTI olsa,agzımın suyu akar ;)
Otomobil herzaman heyecan uyandırır bende...
Bende ogun yıkatayım arabayı ozaman :)

recepserkan43
hakan benim dualar tutmuş bak sende bulmuşsun en güzelini bana çok yardımcı olmuştun dtm alırken allah yüzüne gülmüş, hayırlı günlerde binmek nasip olsun.

hakotech
05-09-2011, 22:54
Yazdıklarını tek tek okudum. Belki bir c6 veya 911 alsaydın sana bu kadar heycan vermicek gözünde bukadar mutluluk olmicaktı abi:)
Allah nazardan kazadan beladan korusun..
Hayırlı uğurlu olsun. 41 kere maşallah çok güzel..

senın yaptıklarınıda unutamam kardesım,cok tesekkur ederim sana..ama sole solıym corvette sevgısı bende ayrıdır,bundan sonrası ıcın konusmak erken,ancak olursa kesınlıkle bır z06 olur heralde :) tabi insallah diyelim :)

34btr1907
05-09-2011, 22:54
kocaman maşallah çok sevindim içine böyle sinen bi araç bulduğunuz için nazar değmesin.:)

ÖmerF.Bayar
05-09-2011, 22:56
Rabbim kazadan beladan musibetten korusun ins mutlulugun yazidan anlasiliyo zaten masallah :)

hakotech
05-09-2011, 22:58
Aaa,lutfen...
Suan temız bır 205GTI olsa,agzımın suyu akar ;)
Otomobil herzaman heyecan uyandırır bende...
Bende ogun yıkatayım arabayı ozaman :)
abi geleyim beraber yıkatırız,yıkama bası bı krıtık yapalım :)

hakan benim dualar tutmuş bak sende bulmuşsun en güzelini bana çok yardımcı olmuştun dtm alırken allah yüzüne gülmüş, hayırlı günlerde binmek nasip olsun.
cok tesekkur ederım kardesım,yaa ben bısey yapamadım sana,senın kalbın temızmışki gönlüne göre temiz bi makına buldun,ıyı dıleklerın ıcın ayrıca tesekkur ederım kardesım nur ol :)

kocaman maşallah çok sevindim içine böyle sinen bi araç bulduğunuz için nazar değmesin.:)

Allah razı olsun kardesım cok tesekkur ederim :)

hakotech
05-09-2011, 23:00
Rabbim kazadan beladan musibetten korusun ins mutlulugun yazidan anlasiliyo zaten masallah :)

cok tesekkur ederım dostum,sanırım bıraz heycanlı yazıyorum kusuruma bakmayın lutfen :)

CasabLanca
05-09-2011, 23:03
Allah kaza bela vermesin
yazıyı zevkle okudum heyecanınızı anladım hissettim

hakotech
05-09-2011, 23:07
Allah kaza bela vermesin
yazıyı zevkle okudum heyecanınızı anladım hissettim

Allah(c.c) razı olsun gardaşım,cok tesekkur ederim :)

FaBeRgE
05-09-2011, 23:10
şaka gibi ya maşallah :)

acaba TR'de başka ne cevherler var, bizim bilmediğimiz...

yasin_R
05-09-2011, 23:12
hakan allah nazarlardan saklasın kazasız b elasız kullanmak nasip olur inşallah

997TT
05-09-2011, 23:12
Tamamdır...
Abı-kardes temızlensınler ;)
Pıstte Vetteyı aramazsın,devır cevırdıkce yuzun guler,drıt yaparken mesaj bıle yazabılırsın...

hakotech
05-09-2011, 23:13
şaka gibi ya maşallah :)

acaba TR'de başka ne cevherler var, bizim bilmediğimiz...

cok tesekkur ederım :) sılıvrı garden restaurantın altında 25000kmde kız gıbı 2004 model imola kırmızı bir canavar yatıyor,ilgilenenlere burdan duyurmus olalım :)

SekoLive
05-09-2011, 23:15
allah kaza bela vermesn baskan :) kan88 ise eski plakaları siteden bir arkadaşdaydı daha öncesinde aradıgına değimiş :)

BlackEmperor
05-09-2011, 23:15
Allah gönlünüzce binmeyi nasip etsin maşallah

emregnal
05-09-2011, 23:16
Maşallah hayırlı olsun :)

hakotech
05-09-2011, 23:16
hakan allah nazarlardan saklasın kazasız b elasız kullanmak nasip olur inşallah
Allah(c.c) razı olsun yasin,ıyı dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım :)

Tamamdır...
Abı-kardes temızlensınler ;)
Pıstte Vetteyı aramazsın,devır cevırdıkce yuzun guler,drıt yaparken mesaj bıle yazabılırsın...

abi ne yalan solıym ne pıste cıkıcak nede drıft yapılacak bununla,bınmeye kıyamıyorum,sanırım koleksyon aracı olarak garajda durucak..cilasını atar sandalyemı ceker bıde sıgara yakıp baktımmı işte bu dunyalara bedel benım için :)

Eray Yümsel
05-09-2011, 23:19
hakan okadar uzun yazı yazmana gerek yoktu moruk merak etmeeee güzel paraya okutcaz :hehe:

Selcuk_RoL
05-09-2011, 23:20
ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin güzel duygular dile getirmişsin tekrar tekrar 419272989:) maşşallah:)

AşkınS.
05-09-2011, 23:20
maşallah gerçekten yazıdan duygular anlaşılıyo :)
Kazasız cezasızz binmek nasip olsun inşallah :))

997TT
05-09-2011, 23:21
Pıst gunlerı yapıcam,bu canavırı esırgeme evınden,yurdundan...
Drıft derken uzun uzadıya ezıcı drıft degıl,10-15 metrelık kucuk oynamalar...
Ama pıstten esırgeme,yerı-yurdu-vatanı orası...

yasin_R
05-09-2011, 23:22
hakan okadar uzun yazı yazmana gerek yoktu moruk merak etmeeee güzel paraya okutcaz :hehe:

sende olmasan bu sitenin hali ne olur yaa:)))

rapstar
05-09-2011, 23:23
Hikayeyi baştan sona okudum hikayeden ve özellikle m3 ten çok etkilendim. Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullanmak nasip etsin maşallah :)

ulu_cupra
05-09-2011, 23:25
Vette yi sattıktan sonra dilimde tüy kalmadı.
Resmen yalvardım sana M3 diye ve sonunda... :)
Allah memnuniyetini,sevincini,hevesini bozmasın inşallah.

bora1311
05-09-2011, 23:27
masallah:)

yeni arabanız hayırlı olsun, gule gule kullanın, kazasız belasız...

KSK-VTEC
05-09-2011, 23:30
Serkandan birde bir m3 nekadar az yaktırılır tekniklerinide öğrenseydin

Alicanrs
05-09-2011, 23:30
aa maymun ahahahaha:D:D maşallah abim Allah kaza bela vermesin en temiz m3 lerden birini aldın belkide en temizi en güzeli kazasız belasız bin :)

Turboğuz54
05-09-2011, 23:31
Maşallah cok güzel bi araç almışsınız güle güle kullanın.

ioz
05-09-2011, 23:31
Allah kazasız, belasız, güzel günlerde binmeyi nasip etsin :)

ReßeL
05-09-2011, 23:34
KAN 88 iken incelemistim guzel arac aldin hayirli ugurlu olsun.

uqr
05-09-2011, 23:36

hakotech
05-09-2011, 23:39
allah kaza bela vermesn baskan :) kan88 ise eski plakaları siteden bir arkadaşdaydı daha öncesinde aradıgına değimiş :)
serkanım cok tesekkur ederım :) aynen eskı kan 88,cok durmadı arkadasta baya yuksek bı rakama satıldıgını hatırlıyorum ozaman :)

Allah gönlünüzce binmeyi nasip etsin maşallah

Maşallah hayırlı olsun :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)

kanka satmıycam ne yazıkkı evlat artık bu bana,garajda uyusun yawrucak :D

ALLAH güle güle kullanmayı nasip etsin güzel duygular dile getirmişsin tekrar tekrar 419272989:) maşşallah:)
Allah razı olsun cok tesekkur ederım :)

maşallah gerçekten yazıdan duygular anlaşılıyo :)
Kazasız cezasızz binmek nasip olsun inşallah :))
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın ,cok saol :)

Pıst gunlerı yapıcam,bu canavırı esırgeme evınden,yurdundan...
Drıft derken uzun uzadıya ezıcı drıft degıl,10-15 metrelık kucuk oynamalar...
Ama pıstten esırgeme,yerı-yurdu-vatanı orası...
abi kanıma girme :D insallah gelmeye calısırım :)

sende olmasan bu sitenin hali ne olur yaa:)))
adamın işi gücü fırlamalık :D

hakotech
05-09-2011, 23:44
Hikayeyi baştan sona okudum hikayeden ve özellikle m3 ten çok etkilendim. Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız kullanmak nasip etsin maşallah :)
aminn..cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın,dılımın dondugunce kabaca anlatmaya calıstım :)

Vette yi sattıktan sonra dilimde tüy kalmadı.
Resmen yalvardım sana M3 diye ve sonunda... :)
Allah memnuniyetini,sevincini,hevesini bozmasın inşallah.
kardeşim Allah(c.c) razı olsun,sana anlatmama gerek yok zaten bılıyosun herseyı :)

masallah:)

yeni arabanız hayırlı olsun, gule gule kullanın, kazasız belasız...
cok tesekkur ederım,cok saolun :)

Serkandan birde bir m3 nekadar az yaktırılır tekniklerinide öğrenseydin
valla serkan abiden ınsanlık ogrendık saolsun :) benzınde sıkıntı yok,iyi fena dıll sımdılık :D

aa maymun ahahahaha:D:D maşallah abim Allah kaza bela vermesin en temiz m3 lerden birini aldın belkide en temizi en güzeli kazasız belasız bin :)
ulan ne fırlama adamsın yaa :D kardesım cok tesekkur ederım saol :)

Maşallah cok güzel bi araç almışsınız güle güle kullanın.

Allah kazasız, belasız, güzel günlerde binmeyi nasip etsin :)
amın cemi cumlemıze kazasız belasız surusler nasıp etsın mevlam,cok saolun ıyı dıleklerınız ıcın :)

KAN 88 iken incelemistim guzel arac aldin hayirli ugurlu olsun.
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkurler :)

cok saol :)

Firat.M3
05-09-2011, 23:47
Maşallah. Kazasız belasız binmek nasip olur inş. Hayırlısıyla şu temizlikte bir e36 m3'de benim karşıma çıksın rabbim. Bıktım artık aşk acısı çekmekten.

hakotech
05-09-2011, 23:49
Maşallah. Kazasız belasız binmek nasip olur inş. Hayırlısıyla şu temizlikte bir e36 m3'de benim karşıma çıksın rabbim. Bıktım artık aşk acısı çekmekten.

Rabbim insallah gönlüne göre temiz bişey çıkarır karsına,suan senı cok ıyı anlıyorum,tüm yazımı araba arıyarak gecırdım,insallah dıledıgın temızlıkte bır arac karsına cıkar kardesım :)

ümitech
05-09-2011, 23:50
maşallah içim eridi arabayı görünce :) yüce Allah gönlünüze göre vermiş, besbelli...
kan 88 iken sahibinden.com dan takip ettiğim bi araçtı...maşAllah süphanAllah ne kadar temiz bi arabadır bu böle...
şöle içinin falanda detaylı resimlerini eklerseniz seviniriz..
rabbim içinize sindirsin...boya değmesin hep böyle kalsın inşallah...

uygarr
05-09-2011, 23:51
hayırlı uğurlu olsun E46 lar güzel ama harika... hayırlara vesile olsun ihşallah

hakotech
06-09-2011, 00:02
maşallah içim eridi arabayı görünce :) yüce Allah gönlünüze göre vermiş, besbelli...
kan 88 iken sahibinden.com dan takip ettiğim bi araçtı...maşAllah süphanAllah ne kadar temiz bi arabadır bu böle...
şöle içinin falanda detaylı resimlerini eklerseniz seviniriz..
rabbim içinize sindirsin...boya değmesin hep böyle kalsın inşallah...
Allah(c.c) razı olsun,güzel duanız dıleklerınız ıcın,cok tesekkur ederım..içinin resımlerını cekmedım henuz,2 mp'lık kamera ıle detayları atlamak ıstemedım acıkcası,tekrar bu kadar samımı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım :)

hayırlı uğurlu olsun E46 lar güzel ama harika... hayırlara vesile olsun ihşallah

Amin,cok tesekkur ederim ıyı dıleklerınız ıcın :)

kaan_cupra
06-09-2011, 00:04
Kardesim bide burdan hayirli olsun diyim..Keske devrini vermeseydim sana benim garajimda yatsaydi bee baksana durusuna masallah :)
O gun iyiki o kadar gaza gelmisiz yoksa kalkip gidicegimiz yoktu..Allah nazarlardan,kazadan,beladan korusun..tam olarak 24saat suren cok keyifli bi macerayla aldik..yine olsa yine yaparim ama :D

grkm
06-09-2011, 00:04
Allah utandırmasın.. her gun ilk heyecanın gibi binmek nasip olsun .. KAzasız belasız masallah

hakotech
06-09-2011, 00:09
Kardesim bide burdan hayirli olsun diyim..Keske devrini vermeseydim sana benim garajimda yatsaydi bee baksana durusuna masallah :)
O gun iyiki o kadar gaza gelmisiz yoksa kalkip gidicegimiz yoktu..Allah nazarlardan,kazadan,beladan korusun..tam olarak 24saat suren cok keyifli bi macerayla aldik..yine olsa yine yaparim ama :D
kuzi sana nekadar tesekkur etsem azdır zaten kuzii,satmayabılırdın :D hadi kalk almaya gidiyoruz diyişin kulağımda hala :D ınanılmaz keyıflıydı,tekrar tekrar tesekkur ederim kaanım :)

Allah utandırmasın.. her gun ilk heyecanın gibi binmek nasip olsun .. KAzasız belasız masallah
Amin,cok tesekkur ederım temennılerınız ıcın,cok saolun :)

Masallah kardesim hayırlı olsun ;)
Allah (c.c) razı olsun yavuz,cok tesekkur ederım :)

cem
06-09-2011, 00:22
hakoo maşallah hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..

bu arada ... eski vetteyi gördüm yine cok fena duruyodu be :D

hakotech
06-09-2011, 00:25

kanka Allah(c.c) razı olsun,cok saol :) ılla soleyıp içimi burkacan dimi :D kanka nasıpse abisini alacam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D selim zaten her yazısında trıbıo koyuyo saolsun :D

cix boy
06-09-2011, 00:27
alınabilcek en güzel m3ü almışsın valla abi allah kaza bela vermesin.

hakotech
06-09-2011, 00:30
alınabilcek en güzel m3ü almışsın valla abi allah kaza bela vermesin.

çok saol kardesım cenab-ı Allah(c.c) sana cok daha ıyısını nasıp eylesın :)

Berent.t
06-09-2011, 00:33
yanılmıyorsam bu gece alsancak semalarındaydı?..

hakotech
06-09-2011, 00:36
yanılmıyorsam bu gece alsancak semalarındaydı?..

yok arac istanbulda suan :)

Quantum
06-09-2011, 00:37
Allah tekerine taş değdirmesin maşallah

Osman Bahadır
06-09-2011, 00:37
Valla kendim almış gibi sevindim. Güle güle bin kardeşim.

Berent.t
06-09-2011, 00:38
kazasız belasız sürüşler diyelim o halde hayırlı olsun :)

cix boy
06-09-2011, 00:43
çok saol kardesım cenab-ı Allah(c.c) sana cok daha ıyısını nasıp eylesın :)

hayırlısı :):icon_tup:

hakotech
06-09-2011, 00:54
Allah tekerine taş değdirmesin maşallah
Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)

Valla kendim almış gibi sevindim. Güle güle bin kardeşim.
Allah(c.c) razı olsun kardeşim cok tesekkur ederım :)

kazasız belasız sürüşler diyelim o halde hayırlı olsun :)

tesekkur ederim,cok saolun :)

@Lp2
06-09-2011, 00:57
maşallah kazasız belasız gunlerde bınersın inşallah

cem
06-09-2011, 00:58
kanka Allah(c.c) razı olsun,cok saol :) ılla soleyıp içimi burkacan dimi :D kanka nasıpse abisini alacam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D selim zaten her yazısında trıbıo koyuyo saolsun :D

bu da güzel kanka , ama onu böle her gördügümde kulagını çınlatıyorum :D

biraz bin buna , eskiyi özleyince hırslı bi dönüş yaparsın :D

Eray Yümsel
06-09-2011, 01:04

frenlerine modifyemi yapmışlarki çok fena duruyodu yoksa vetteler standartındanda bukdar iyi duruyomu cem ?

63owen63
06-09-2011, 01:05
harbiden bebek gibi, Allah utandırmasın.

schizophrenic
06-09-2011, 01:10
hayırlı olsun kazasız belasız binmeyi nasip etsin mevlam ;)

hakotech
06-09-2011, 01:15
maşallah kazasız belasız gunlerde bınersın inşallah
amın cok tesekkur ederım :)

bu da güzel kanka , ama onu böle her gördügümde kulagını çınlatıyorum :D

biraz bin buna , eskiyi özleyince hırslı bi dönüş yaparsın :D
kanka valla guzel araba verdım bursaya,allah yoklugunu aratmasın dıyelım :) bu arada bı ıkı fotosunu ceker ınsan,ozledım makınayı :D

frenlerine modifyemi yapmışlarki çok fena duruyodu yoksa vetteler standartındanda bukdar iyi duruyomu cem ?
kanka bu saatten sonra sana dıyecek bısey bulamadım,bulamıyorumm..lutfen yat yaa :D

harbiden bebek gibi, Allah utandırmasın.
Allah(c.c) razı olsun kardesım cok saol :)

hayırlı olsun kazasız belasız binmeyi nasip etsin mevlam ;)
cok tesekkur ederım,Allah(c.c) razı olsun :)

LUTFU CNGNS
06-09-2011, 01:17
Maşallah kazasiz belasiz kullanın çok güzel

S.Özeren
06-09-2011, 01:17
çok çirkin diyimde nazar değmesin :) maşllah

gsi_club
06-09-2011, 01:20
Allah kazalardan belalardan korusun.aracinizin masallahi var ve m3 e yakisan güzel renkden almissiniz.

ARDA_E
06-09-2011, 01:21
Maşallah.Allah kaza bela vermesin.

Çok güzel bir araç almışsınız iyi günlerde kullanın.

tuner faruk
06-09-2011, 01:32
Hayırlı olsun :) Allah nazarlardan saklasın Maşallah :icon_tup:

hakotech
06-09-2011, 01:32
Maşallah kazasiz belasiz kullanın çok güzel

çok çirkin diyimde nazar değmesin :) maşllah
kardesımsın samet,cok saol :)

Allah kazalardan belalardan korusun.aracinizin masallahi var ve m3 e yakisan güzel renkden almissiniz.
Allah (c.c)razı olsun cok tesekkur ederım :)

Maşallah.Allah kaza bela vermesin.

Çok güzel bir araç almışsınız iyi günlerde kullanın.

cok saolun,mevlam hepımıze agız tadıyla bınmeyı nasıpo etsın :)

fuatvts
06-09-2011, 01:34
Masallah allah kaza bela vermesın cok guzel bı araba...

JumboAli
06-09-2011, 01:36
Hayırlısı olsun topragam. ben Bmwden pek anlamam Gectıgımız zamanlarda Serkan abıyle Bır bulusmadan Beraber donmustuk bende bu aracın ıcıne bınme durumunda kaldım gercekten Tertemız yanı abı dedım nasıl bu kadar temız baktın falan olm km'ye baksana demıstı ınanamıstm bende bmwlerle aram pek olmadıgı ıcın dıkkat etmemıstım yada Masallah allah gonlune gore vermıs Umarım ıstedıgın gıbı sorunsuz bınersın.

levent
06-09-2011, 01:38
Maşallah abi , valla istediğine kavuşmuşsun sonunda Allah kem gözlerden esirgesin :)

hakotech
06-09-2011, 01:44
Masallah allah kaza bela vermesın cok guzel bı araba...
cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın :)

Hayırlısı olsun topragam. ben Bmwden pek anlamam Gectıgımız zamanlarda Serkan abıyle Bır bulusmadan Beraber donmustuk bende bu aracın ıcıne bınme durumunda kaldım gercekten Tertemız yanı abı dedım nasıl bu kadar temız baktın falan olm km'ye baksana demıstı ınanamıstm bende bmwlerle aram pek olmadıgı ıcın dıkkat etmemıstım yada Masallah allah gonlune gore vermıs Umarım ıstedıgın gıbı sorunsuz bınersın.
Allah(c.c) razı olsun topragam,ınsanın ınanası gelmıyo basta haklısın ama makınayı gordukten sonra bende sok olmustum:) 5-6 saat baktırdık ettırdık ondan sonra ınanabıldım..gercı oncesını bıldıgımız arabaydı umutluydum aslında :D topragım tekrar tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın cok saolasın :)

Maşallah abi , valla istediğine kavuşmuşsun sonunda Allah kem gözlerden esirgesin :)
Allah(c.c) razı olsun kardesım cok tesekkur ederım :)

DetailEF
06-09-2011, 01:47
Maşallah, Allah kaza bela ceza vermesin, güzel bi araba güzel bi insana gitmiş gibi duruyor :) O'na iyi davran :)

Jerky
06-09-2011, 01:48
Maşallah Hakan ne güzel duruyor, Allah kaza bela vermesin.

hakotech
06-09-2011, 01:50
Maşallah, Allah kaza bela ceza vermesin, güzel bi araba güzel bi insana gitmiş gibi duruyor :) O'na iyi davran :)

Allah(c.c) razı olsun,zaten benı tanıyan tun arkadaslarım dostlarım bilirler nasıl baktıgımı araclarıma,yüce mevlam bi kaza bela vermesse,cok km yapmaz zaten bende bu araba..güzel sözlerin için cok tesekkur ederım,bu araba bende kaldıkca,rabbim güc kuvvet verdıgı surece ınsallah hep bole temız kalıcak :)

Type-R
06-09-2011, 01:54
Maşallah toprak.. Gönlüne göre çiçek gibi bi araba bulmuşsun kazasız belasız olsun.

hakotech
06-09-2011, 01:58
Maşallah Hakan ne güzel duruyor, Allah kaza bela vermesin.
Allah(c.c) razı olsun erhan'ım cok tesekkur ederim :)

Maşallah toprak.. Gönlüne göre çiçek gibi bi araba bulmuşsun kazasız belasız olsun.

Allah (c.c) razı olsun topragım, cok tesekkur ederım ıyı dılegın ıcın :)

svt53
06-09-2011, 05:25
Maşallah kazasız belasız

hakotech
06-09-2011, 06:45
Maşallah kazasız belasız

çok tesekkur ederim saolun :)

seko
06-09-2011, 06:47
piyango cıkmıs gibi bir durum masallah :)

Shadow_Dancer
06-09-2011, 06:50
Maşallah.. Beklediginize değmesi ne kadar güzel..

hakotech
06-09-2011, 06:51
piyango cıkmıs gibi bir durum masallah :)

valla biraz öle oldu diyicem,birazda aramalarımızın netıcesıne ulastık, rabbimim yardımıyla diyicem..inanın cok ugrastım 8 ay dile kolay,bıkmadan usanmadan baktım etrafa arstırdım,neticesinide sızınle paylastım :) cok saolun :)

hakotech
06-09-2011, 06:52
Maşallah.. Beklediginize değmesi ne kadar güzel..

Allah (c.c) razı olsun cok tesekkurler,agız tadıyla bınmek nasıp olursa bekledıgıme değicek ınsallah :)

FRTDI
06-09-2011, 06:55
Hayirli olsun masallah cok guzel arac Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah..

hakotech
06-09-2011, 06:58
Hayirli olsun masallah cok guzel arac Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin insallah..

Allah (c.c) razı olsun kaan,cok tesekkur ederim iyi dileklerin için :)

APO
06-09-2011, 07:13
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin..

turbo&quattro
06-09-2011, 07:14
Sabrettigine degdi Hakan. Valla kendim almis gibi sevindim. Kazasiz belasiz gunlerde kullan.

hakotech
06-09-2011, 07:20
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin..
amin Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)

Sabrettigine degdi Hakan. Valla kendim almis gibi sevindim. Kazasiz belasiz gunlerde kullan.

Allah(c.c) razı olsun kardeşim cok tesekkur ederim,valla baya ugrastık ama bulduk sonunda ele avuca gelır bişey :) gecen gun amerıkada kasırga yazına baktım,msn'e giremedim yazlıga gıtmıstım kardeşim,orada malesef internetim yok..iyi olmana ayrıca sevındım,buyuk gecmıs olsun..

peace
06-09-2011, 07:28
vay be.bende hep inanırım,bi köşelerde böyle araçlar olduğuna.kazasız belasız ,ağız tadıyla binin inş.

Semii
06-09-2011, 07:34
Maşallah ne mutlu adına :)

Kaza bela vermesin rabbim.

edit:detay foto isteriz

hakotech
06-09-2011, 07:38
vay be.bende hep inanırım,bi köşelerde böyle araçlar olduğuna.kazasız belasız ,ağız tadıyla binin inş.
cok tesekkur ederim,suan benım bıldıgım 2 tane daha var cok cok temız olarak,arastırınca karsıma cıkmıslardı ama onlar astronomık fıyatlar ıstedıgınden yanasamamıstım,ornegın kırmızı 25000 kmdekı bı araca 62 bın euro denılıyodu ve fıyatta ındırım soz konusu degıldı.. :)

Maşallah ne mutlu adına :)

Kaza bela vermesin rabbim.

Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederim,rabbim hepimizi kazadan beladan korusun insallah..detaylı fotoları koyucam en kısa zamanda,ben suan istanbuldayım arac yazlıgımın garajında duruyo,istanbula getirdiğimde işinin ehli arkadaşlarımdan rica ederim,akabinde burda sizlerin değerli yorumlarına sunucam insallah :)

Jehuty
06-09-2011, 07:40
Hakan kardeşim o kadar içten yazmışsın ki ilk fotoğrafı görür görmez maşallah dedim .. Senin adına böyle tutku ile istediğin aracına kavuştuğun için Cenab-ı Hak 'a şükürler olsun inan çok sevindim .. Hiç tanışıklığımız da yoktur ama yazın çok samimi geldi , bizde senin gibi gönülden sevenlerdeniz halinden anlıyoruz ;)

hakotech
06-09-2011, 07:46
Hakan kardeşim o kadar içten yazmışsın ki ilk fotoğrafı görür görmez maşallah dedim .. Senin adına böyle tutku ile istediğin aracına kavuştuğun için Cenab-ı Hak 'a şükürler olsun inan çok sevindim .. Hiç tanışıklığımız da yoktur ama yazın çok samimi geldi , bizde senin gibi gönülden sevenlerdeniz halinden anlıyoruz ;)

Allah (c.c) bin kere razı olsun güzel dilekleriniz için,cok tesekkur ederim,valla izmire gelip arabayı görene kadar kalbim yerinden cıkıcaktı sanki,arabayı gördüm cok sevındım,bu seferde aceba gorundugu gıbı temızmı,eskıden oldugu gıbı hala aracın kazası boyası yokmu telası basladı,onlarada baktırdıktan sonra içim rahatladı ve asıl sevıncım ozaman basladı :) :) aracın sahibi serkan abi vazgecer gibi oldu satmaktan,yanlıs anlasılma oldu,ınanın odümüz koptu,o derece baglandım..ilk görüşte aşk misali :) ama sonra kıyamadı heralde Allah(c.c) ondanda razı olsun bınlerce kez,aracı verdi aldık geldik,durumumu görüyosun hala aynı neşe :D

Sh4rk
06-09-2011, 07:48
Allah gonlune gore vermıs :) maşallah Allah kaza bela vermesin .

__FrK__
06-09-2011, 07:48
hako maşallah zımba gibi duruyor, hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah

hakotech
06-09-2011, 07:50
Allah gonlune gore vermıs :) maşallah Allah kaza bela vermesin .
cok tesekkur ederim,cenab-ı hak tabanımızı lastiğmizi herdaim düz bastırsın cemi cümlemizin insallah :)

hako maşallah zımba gibi duruyor, hayırlı uğurlu olsun ağız tadıyla binmek nasip olsun inşallah

Allah(c.c) razı olsun kardeşim cok tesekkur ederim iyi dileklerin için,nur ol :)

bykarakus
06-09-2011, 07:59
mugla damı aydında mı bi herifte tüm m3 ler vardı acaba ondan alınmamı :) e30m3-e36m3-e46m3-e92m3 sahibindende ilanları vardı bi dönem... maşallah allah nazardan saklasın bi adak verim derim...

Melih-Ö
06-09-2011, 08:01
Hayırlı uğurlu olsun abicim maşallah beklediğine değmiş :)

berkred
06-09-2011, 08:02
maşallah kazasız belasız

hakotech
06-09-2011, 08:07
mugla damı aydında mı bi herifte tüm m3 ler vardı acaba ondan alınmamı :) e30m3-e36m3-e46m3-e92m3 sahibindende ilanları vardı bi dönem... maşallah allah nazardan saklasın bi adak verim derim...
o beyefendiyi bende duydum saglam bir koleksyonermiş kendisi,ancak ondan alınma değil arac,izmirden avukat serkan beyden alındı,Allah(c.c)'ın izni ile kurbanımızı kesicez,kanımızı akıtıcaz arabamızın jantına sürücez,ve bağışımızı yapıcaz inşallah,iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)

Hayırlı uğurlu olsun abicim maşallah beklediğine değmiş :)
çok teşekkür ederim kardeşim,valla değdi sanırım yüce rabbim acıdı bana :)

maşallah kazasız belasız

Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederim :)

senna
06-09-2011, 08:21
maşallah çok sevindim Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin:)

ahh yanlış foto koydum :D

http://www.adv1wheels.com/adv1wheels/advgal/cache/customer-rides/chevy-corvette-z06-adv5-2/image015_w800_h600.jpg

hakotech
06-09-2011, 08:23
kanka Allah(c.c) razı olsun cok saol,ama nolcak sen ve cemin bu yıldırma politikası onu cözemedim :D ama ahdım var alacam sundan bıtane ! ! bakarmısın yavrunun güzelliğine !! jantlarda 360mıdır hre mıdır nedır !! canımmmmm benim yaa :D

senna
06-09-2011, 08:27
adv1 jantlar asıl bir tane var intihar edersin falan diye koymadım :D

m3 güzelmiş ama vette gibi satma onuda:)

hakotech
06-09-2011, 08:29
adv1 jantlar asıl bir tane var intihar edersin falan diye koymadım :D

m3 güzelmiş ama vette gibi satma onuda:)

kanka koyma kafayı yedirtme bana :D valla sattıgıma pısmanım aslında,mal gibi tuttum sattım çiçek kimin arabayı :S neyse ınsallah yerine daha ıyısını koyabılırız kardeşim :) en cokta senın dılınden kurtulmak ıcın ıstıyorum bı z06 :D

senna
06-09-2011, 08:31
kanka koyma kafayı yedirtme bana :D valla sattıgıma pısmanım aslında,mal gibi tuttum sattım çiçek kimin arabayı :S neyse ınsallah yerine daha ıyısını koyabılırız kardeşim :) en cokta senın dılınden kurtulmak ıcın ıstıyorum bı z06 :D

inşallah:)

z06yı bende istiyorum eğer planlarım tutarsa 2056 gibi alabilirim:D

Burhan Type R
06-09-2011, 08:33
Allah kaza bela vermesin güle güle bin kardeş

ceco
06-09-2011, 08:34
masalllahh masallahhh allah kaza bela gostermesın. agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın ınsalllahhh.

hakotech
06-09-2011, 08:37
inşallah:)

z06yı bende istiyorum eğer planlarım tutarsa 2056 gibi alabilirim:D
kanka senin olayın yakın zamanda ben cag atlayıp almayı planlıyodum :D

Allah kaza bela vermesin güle güle bin kardeş
Allah(c.c) razı olsun,cok tesekkur ederim :)

masalllahh masallahhh allah kaza bela gostermesın. agız tadıyla bınmeyı nasıp etsın ınsalllahhh.

Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederim güzel temennileriniz için :)

senna
06-09-2011, 08:40
kanka senin olayın yakın zamanda ben cag atlayıp almayı planlıyodum :D

Allah(c.c) razı olsun,cok tesekkur ederim :)

Allah(c.c) razı olsun cok tesekkur ederim güzel temennileriniz için :)

mad max gibi olunca alırım artık:D

EM-RE
06-09-2011, 09:11
Sabahlara kadar çok konuştuk ama sonunda aldı walla :)
Kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah ama kullan kanka kıyamıyorum edemiyorumu boşwer millet arabalara neler yapıyor,üzmedikten sonra bir sıkıntı yok.Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeşim.Güzel makine... :)

yaşar
06-09-2011, 09:17
Amin üstadım amin ALLAH sana ve senin gibi sevdalılara daha iyilerini nasip etsin inşallah gönlünün istedigi gibi binmek nasip olsun benzinin bol heyecanın dünyalar kadar olsun güle güle kullan MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusun inşallah .

MiaMi
06-09-2011, 09:20
Hayırlı olsun hako kazasız belasız, senin gibi kıymet bilen bir insanda olması ayrıca grur verici gönlüne göre güzel güzel bin.

AHMET1907
06-09-2011, 09:20
Hakancım kendim almış gibi sevindim, Allah kazadan beladan esirgesin, ağız tadıyla bin inşallah

özgür67
06-09-2011, 09:22
aracı bulmak için çok araştırdın ama şükür istediğin gibi bir araç bulmuşsun.İyi günlerde kazasız belasız kullan.RAbbim kem gözlerden korusun.

y@sin
06-09-2011, 09:29
Maşallah gönlüne göre olması güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..

mehzent
06-09-2011, 09:29
Masallah zimba gibi benim bile yuzum guldu vallahi :)

Kakus
06-09-2011, 09:35
Maşaallah.

M3CSL
06-09-2011, 09:41
Canavar makıne ya, ızmıre ılk geldıgınde bınmıstım ıcı kız gıbıydı, gıdısı durusu 10 makıne kazasız belasız..

redlinemst
06-09-2011, 09:43
Ne mutlu size :) Allah kaza bela yüzü göstermesin hep bu ilk heycanla binersiniz inşallah

hakotech
06-09-2011, 09:44
mad max gibi olunca alırım artık:D
hahahaha :D kanka öle bi hayal edeyim dedimde giderin yok be :D

Sabahlara kadar çok konuştuk ama sonunda aldı walla :)
Kazasız belasız ağız tadıyla binersin inşallah ama kullan kanka kıyamıyorum edemiyorumu boşwer millet arabalara neler yapıyor,üzmedikten sonra bir sıkıntı yok.Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kardeşim.Güzel makine... :)
kanka ne cektığımı bılenlerden biride sensin :) şükür rabbime alabildik,insallah ağzımızın tadıyla bineriz,senınkıne cok nıyet ettım,ama bı yandanda sende kalmasına sevindim,babanın ellerinden öperim,anladın sen :D bu arada güzel dileklerin cok tesekkur ederim kardeşim nur ol :)

Amin üstadım amin ALLAH sana ve senin gibi sevdalılara daha iyilerini nasip etsin inşallah gönlünün istedigi gibi binmek nasip olsun benzinin bol heyecanın dünyalar kadar olsun güle güle kullan MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusun inşallah .
Allah (c.c) razı olsun valla,inanki bi cok araba kullandım aldım ama hani bunu cok ıstedıgımdenmıdır yada temızını buldum ondanmıdır bılmıyorum ama cocuk gibi sevindim,rabbim kazadan beladan korusun seni :)

Hayırlı olsun hako kazasız belasız, senin gibi kıymet bilen bir insanda olması ayrıca grur verici gönlüne göre güzel güzel bin.
Rabbim dualarımı kabul eyledi valla,az daha vaz gecıyodum aramaktan,bıkmıstım ama sonunda oldu be :) :) cok tesekkur ederım güzel dıleklerın sözlerin için,nur ol :)

Hakancım kendim almış gibi sevindim, Allah kazadan beladan esirgesin, ağız tadıyla bin inşallah
ahmet abi cok tesekkur ederim Allah(c.c) razı olsun,bilirim sende cok seviyosun m3 ınsallah sanada alıcaz bıtane :)

aracı bulmak için çok araştırdın ama şükür istediğin gibi bir araç bulmuşsun.İyi günlerde kazasız belasız kullan.RAbbim kem gözlerden korusun.
Aminnnn :) çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için,nur olun :)

Maşallah gönlüne göre olması güzel.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..

Masallah zimba gibi benim bile yuzum guldu vallahi :)

Allah(c.c) razı olsun mehmet kardeşim,kalbının temızlıgını sözlerinle gösterdin yine, nur olasın insallah :)

hakotech
06-09-2011, 09:48
Maşaallah.
Allah(c.c) razı olsun eyvallah :)

Canavar makıne ya, ızmıre ılk geldıgınde bınmıstım ıcı kız gıbıydı, gıdısı durusu 10 makıne kazasız belasız..
Cok tesekkur ederim,ınanın ıcı hala öle kız gıbı,ınsallah bende gereken ozenı fazlasıyla gosterıcem :)

Ne mutlu size :) Allah kaza bela yüzü göstermesin hep bu ilk heycanla binersiniz inşallah
Aminnnnn :) güzel dıleklerınız ıcın tesekkur ederım,ınsallah ıcımızdekı heycan hep devam edecek,taaki bir amerıkan alana dek :)

HaKo
06-09-2011, 09:50
kardeşim hayırlı uğurlu olsun , Allah kazadan beladan korusun inşallah.

hakotech
06-09-2011, 09:51
kardeşim hayırlı uğurlu olsun , Allah kazadan beladan korusun inşallah.

saolasın hakom,Allah(c.c) razı olsun kardeşim :)

XoR
06-09-2011, 09:51
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah hayaline kavuşmuş olman çok güzel :) Allah nazarlardan korusun.

hakotech
06-09-2011, 09:55
Hayırlı uğurlu olsun, maşallah hayaline kavuşmuş olman çok güzel :) Allah nazarlardan korusun.

Allah (c.c) razı olsun,cok tesekkur ederım,ben şanslı adlediyorum kendimi su dakkadan sonra,ınsallah arayan tüm arkadaslar gönüllerine göre bişeyler bulabılır,alabılırler..cok sıkıntı cektım ama değdi rabbime şükür olsunki,caps varmıydı bu durum ıle alakalı? :D

GokhanRS
06-09-2011, 09:56
kanka maaşallah. allah nazarlardan saklasın. çok sevindim tertemiz bir araç bulabilmene. şansın dönmüş vesselam.

Alicanrs
06-09-2011, 09:57
gri mri ama temiz güzel maşallah :D:D:D

al sana caps sen anladın :D

http://i55.tinypic.com/ekq5ao.jpg

hakotech
06-09-2011, 09:58
kanka maaşallah. allah nazarlardan saklasın. çok sevindim tertemiz bir araç bulabilmene. şansın dönmüş vesselam.

çok saol gökhanım,8 ay bekledıkten sonra şans döndü diyelim artık napalım :D

hakotech
06-09-2011, 09:59
alican yat zıbar :D

ido
06-09-2011, 10:00
hayırlı olsn kazasız belasız maşallah ;)

hakotech
06-09-2011, 10:02
hayırlı olsn kazasız belasız maşallah ;)

Allah (c.c) razı olsun cok tesekkur ederım :)

searock///
06-09-2011, 10:03
Hakancim hayirli ugurlu Olsun :)maasallah Cok guzel:)bence okadar bekledigine degmis:) geldigimde yakindan canli canli inceleyecegim:)

baretta
Maşallah , Allah kazasız belasız binmeyi , mutlu mesut binmeyi nasip etsin , çok içten söylüyorum bunu , kendim almış kadar sevindim senin adına :)

KMR2-GT
zevkle okudum yazınızı maşallah 0dan farksız kazasız belasız ınsallah:)

Ramcho®
06-09-2011, 10:04
allah kaza bela göstermesin.....

bende de zamanında imola kırmızı vardı 2 ay kadar bindim zorla aldılar elimden :))

araç smg mi manuel mi?

hakotech
06-09-2011, 10:05
Hakancim hayirli ugurlu Olsun :)maasallah Cok guzel:)bence okadar bekledigine degmis:) geldigimde yakindan canli canli inceleyecegim:)
Allah (c.c) razı olsun denizim,insallah begenırsın, senın onayın sart :) :)

Maşallah , Allah kazasız belasız binmeyi , mutlu mesut binmeyi nasip etsin , çok içten söylüyorum bunu , kendim almış kadar sevindim senin adına :)

cok saol kardeşim,rabbim çok çok daha iyilerini sana nasip eylesin inşallah,bende bunu tüm kalbimle diliyorum :)

XoR
06-09-2011, 10:05
Allah (c.c) razı olsun,cok tesekkur ederım,ben şanslı adlediyorum kendimi su dakkadan sonra,ınsallah arayan tüm arkadaslar gönüllerine göre bişeyler bulabılır,alabılırler..cok sıkıntı cektım ama değdi rabbime şükür olsunki,caps varmıydı bu durum ıle alakalı? :D

Buna bişey bulamadım :D

hakotech
06-09-2011, 10:08
zevkle okudum yazınızı maşallah 0dan farksız kazasız belasız ınsallah:)
Allah(c.c) razı olsun,valla içinden nasıl geliyosa öle yazdım,sizinle paylastım :)

allah kaza bela göstermesin.....

bende de zamanında imola kırmızı vardı 2 ay kadar bindim zorla aldılar elimden :))

araç smg mi manuel mi?
çok tesekkur ederim,araç smg,iyi dilekleriniz için ayrıca tesekkurler :)

ohh beee bi ilki basardım :D

hakotech
06-09-2011, 10:10
hayırlı uğurlu olsun sizin adınıza sevindim kazasız belasız inşallah

Allah(c.c) razı olsun kardesım,tesekkur ederim :)

Low-Rider
06-09-2011, 10:10

alakasız:D:D

http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/154748654H.jpg

searock///
06-09-2011, 10:11
Cok Saol dostum :) beni onure eduyorsun:)

Baran^
06-09-2011, 10:12
Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle rengi hardtopu nefis..MAŞALLAH

hakotech
06-09-2011, 10:13
alakasız:D:D

http://kafa.bobiler.org/upload/photographs/154748654H.jpg
bizim apartman görevlisine benziyo adam,ekmek verirken bile bi sapıklık var herifte ''-kac tane lazımdı ?'' ''-iki tane ver abi..'' ''-AL ! '':D :D

Cok Saol dostum :) beni onure eduyorsun:)

bu işi nekadar iyi bildiğini biliyorum denizim,mütevazi takılmaya gerenk yok:) Türkiye'de bi ılkı yaptın,sana danısmıycazda kıme danısıcaz :)

leader_T
06-09-2011, 10:14
Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanman dileğiyle. Maşallah...

GokhanRS
06-09-2011, 10:15
ohh beee bi ilki basardım :D

kanka giden 8 ayın için bi capsimiz var :D

http://img651.imageshack.us/img651/6128/gidengnlerimoldu.jpg

hakotech
06-09-2011, 10:17
Hayırlı olsun güzel günlerde kazasız belasız binmen dileğiyle rengi hardtopu nefis..MAŞALLAH
Çok teşekkür ederim baran,üstünü bi kere actım utandım kapattım :D hardtop'lu daha güzel duruyo bencede :)

Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanman dileğiyle. Maşallah...

Allah (c.c) razı olsun,cok tesekkur ederım :)

searock///
06-09-2011, 10:18
bizim apartman görevlisine benziyo adam,ekmek verirken bile bi sapıklık var herifte ''-kac tane lazımdı ?'' ''-iki tane ver abi..'' ''-AL ! '':D :D

bu işi nekadar iyi bildiğini biliyorum denizim,mütevazi takılmaya gerenk yok:) Türkiye'de bi ılkı yaptın,sana danısmıycazda kıme danısıcaz :)

Saol dostum Cok tesekkurler:o

hakotech
06-09-2011, 10:18
[QUOTE=GokhanRS;2577324]kanka giden 8 ayın için bi capsimiz var :D

hahahaha :D zoru basardın gokhan,tebrık ederım böle takıldıgım zamanlarda oldu 8 ay içinde,bravo valla :D

XoR
06-09-2011, 10:19

ahhahahhahahaha ve gol ve gol ve gol :D :D

hakotech
06-09-2011, 10:22
olsun sen koyamadın ya :D buda bi tesellı benım ıcın :D

XoR
06-09-2011, 10:24

ben 8 aylık süreci bian unuttum ama kaçan golü Gökhan tamamladı :D

Tekrardan çok ama çok sevindim bu kadar süre araba arayıp sonunda istediğini bulmak müthiş bir duygu :)

GokhanRS
06-09-2011, 10:26

Tekrardan çok ama çok sevindim bu kadar süre araba arayıp sonunda istediğini bulmak müthiş bir duygu :)

korayın büyükçekmece şubesi oldum bende :D 76 lık hks egzosu 1 ay salonumda durunca bulaştı banada :D

senna
06-09-2011, 10:26

bu daha iyi:D

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/35331_419509239766_219118594766_4512879_7707566_n. jpg

hakotech
06-09-2011, 10:41

aynen gökhan senın yan şuben zaten,Allah (c.c) ayırmasın sizi :D altın bulsam bukadar sevınmezdım,(sallamıym gramajına baglı) :D

korayın büyükçekmece şubesi oldum bende :D 76 lık hks egzosu 1 ay salonumda durunca bulaştı banada :D
siz cok takılmayın,ayrıca sen arada kendını kelımelerle ıfade edıyonda,korayda oda yok:D ne kadar görsem bir caps var :D

bu daha iyi:D

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/35331_419509239766_219118594766_4512879_7707566_n. jpg

saol panpa sende başla tam olsun :D

SerhatA.
06-09-2011, 10:49

hahhaha buna güldüm gerçekten:)

Maşallah kazasız belasız sürüşler..

M3 ayrı bi dünya ;)

hakotech
06-09-2011, 10:54
saol serhat tesekkur ederim :) ama su capsın altına yorum yapmasaydın tesekkurum daha bı ıcten olucaktı :D

kurtbil
06-09-2011, 10:57
hayırlı olsun baskan,kazasız belasız bınersın ınsallah,x5 ın yanına da yakısmıs:)

hakotech
06-09-2011, 11:00
hayırlı olsun baskan,kazasız belasız bınersın ınsallah,x5 ın yanına da yakısmıs:)

saolasın can,Allah(c.c) razı olsun,onun yeri ayrı,az ekmeğini yemedim ihtiyarın :D

_FrKn_
06-09-2011, 11:05
hayırlı olsun.
maşallah allah kaza bela vermesin..

hakotech
06-09-2011, 11:06
hayırlı olsun.
maşallah allah kaza bela vermesin..

saol kardeşim,çok tesekkur ederim :)

[RaCeR]
06-09-2011, 11:07
Abi kendim almış gibi sevindim =) Maşallah allah kaza bela vermesin,gözü olanın gözü çıksın. İyi,güzel günlerde kullanırsın inşallah.

senna
06-09-2011, 11:08
aynen gökhan senın yan şuben zaten,Allah (c.c) ayırmasın sizi :D altın bulsam bukadar sevınmezdım,(sallamıym gramajına baglı) :D

siz cok takılmayın,ayrıca sen arada kendını kelımelerle ıfade edıyonda,korayda oda yok:D ne kadar görsem bir caps var :D

saol panpa sende başla tam olsun :D

o vettenin hesabını soracam sana ahuahu:D

hakotech
06-09-2011, 11:08
;2577490']Abi kendim almış gibi sevindim =) Maşallah allah kaza bela vermesin,gözü olanın gözü çıksın. İyi,güzel günlerde kullanırsın inşallah.

Allah(c.c) razı olsun kardeşim,seninde desteğini unutmucam,az gazlamadın beni:D çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Selman
06-09-2011, 11:10
Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla bindirsin. Kazasız belasız.

hakotech
o vettenin hesabını soracam sana ahuahu:D

kanka bi bırak bineyim suna,vallahi arabadan soguttun :D özlüyorum diyorum,hasret var dıyorum bu zulum niye arkadaş!! :D

ecz_murat
hakikaten nihayet.... sonunda aşkına kavuşmanıza sevindim. hayırlı uğurlu olsun kazasız dertsiz keyifle yanlamak nasip etsin mevlam
not: darısı başıma bende bakınmaktayım!!

hakotech
06-09-2011, 11:14
Hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla bindirsin. Kazasız belasız.
çok teşekkür ederim saolun :)

hakikaten nihayet.... sonunda aşkına kavuşmanıza sevindim. hayırlı uğurlu olsun kazasız dertsiz keyifle yanlamak nasip etsin mevlam

abi valla bende en az forumdakiler kadar bıkmıştım kendimden :D senın 335 veya m3 yorumun inan cok işime yaradı,ikisinide kullanan birinin yorumuna ıhtıyacım vardı ki tam o sırada sen geldin :) henuz 335'se bınmek nasıp olmadı ancak sen dahıl birkac değerli görüşe kulak vermemin faydasını şimdi görmüş oldum :) ayrıca teşekkür ederim :) 335 m3'den cok daha hızlı bı araba oluyo yuklenınce ama hissiyat dediğin gibi m3'DE daha yogunmuş :)

edit:garden restaurantın sahıbının oglunda 25000kmde bi makına var ıstersen bı bak derım abı..yada ankarada fümeye kacan 45 binde 2 parca lokalli cok temız bı araba var,sahıbıylede konusmustuk hasta ///m'ci

senna
06-09-2011, 11:15
kanka bi bırak bineyim suna,vallahi arabadan soguttun :D özlüyorum diyorum,hasret var dıyorum bu zulum niye arkadaş!! :D

takılyorum yaw seni sevdiğim için:) inan kendim almış gibi sevindim bu arabaya valla:)

hakotech
06-09-2011, 11:16
takılyorum yaw seni sevdiğim için:) inan kendim almış gibi sevindim bu arabaya valla:)

Allah(c.c) razı olsun kardeşim bende takılıyorum tabiki :) ama olaydı iyi olurdu bee :D

Utku
06-09-2011, 11:16
şu içtenliğini görünce ben kendime almış kadar sevindim :) Maşallah Allah C.C hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah :)

ecz_murat
06-09-2011, 11:19
kardeş o araçla çok ciddi ilgileniyorum fakat, aracın sahibine ulaşamadım tlf.nosunu bilen varsa çok sevinirim.

hakotech
06-09-2011, 11:20
şu içtenliğini görünce ben kendime almış kadar sevindim :) Maşallah Allah C.C hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin inşallah :)

çok tesekkür ederim utku,valla ne düşünüp hissediyosam yazıyom :D dısardan bıraz garıp gelıyo bılıyorum ama vallahi ben cok aradım bu tenekeyi,ayların patlaması yasanıyo :D

tunceR
06-09-2011, 11:25
serkan abinin aracı galiba çok temizdir gerçekten sıfır m3 almışsın kazasız belasız kullan..

Murat Özcan
06-09-2011, 11:32
maşallah kazasız belasız surusler dılerım arac cok guzel

senna
06-09-2011, 11:59
Allah(c.c) razı olsun kardeşim bende takılıyorum tabiki :) ama olaydı iyi olurdu bee :D

o zaman şey yapalım sen bi ara getir m3ü manual şanzıman atıp çamurlukları falan keseriz lastik sığdrmak için o zaman belki keyfim yerine gelebilir:D

8.000rpm
06-09-2011, 12:11
maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun
inşallah hep böyle gönlünce olur herşey :)

hakotech
06-09-2011, 12:17
serkan abinin aracı galiba çok temizdir gerçekten sıfır m3 almışsın kazasız belasız kullan..
aynen tuncer kardesım, serkan abinin aracı saolsun zorda olsa sattı,duam eksık olmuyo ama kendısıne,görürsen cok selam sole :) bu arada ıyı dıleklerın ıcın ayrıca tesekkur ederım :)

maşallah kazasız belasız surusler dılerım arac cok guzel
çok tesekkur ederım saolun :)

o zaman şey yapalım sen bi ara getir m3ü manual şanzıman atıp çamurlukları falan keseriz lastik sığdrmak için o zaman belki keyfim yerine gelebilir:D
kanka suraya uzanıymmı? :D

maşallah allah nazarlardan kazalardan belalardan korusun
inşallah hep böyle gönlünce olur herşey :)
Amin,çok tesekkur ederim,siz degerlı dostlarımın böylesine güzel duasını aldıkca yemın ederım dahada bı sevdım aracımı,nur ol :)

senna
06-09-2011, 12:19
aynen tuncer kardesım, serkan abinin aracı saolsun zorda olsa sattı,duam eksık olmuyo ama kendısıne,görürsen cok selam sole :) bu arada ıyı dıleklerın ıcın ayrıca tesekkur ederım :)

çok tesekkur ederım saolun :)

kanka suraya uzanıymmı? :D

Amin,çok tesekkur ederim,siz degerlı dostlarımın böylesine güzel duasını aldıkca yemın ederım dahada bı sevdım aracımı,nur ol :)

Ahuh arabaya falan bindirirsen eğer boş bı anında kalorifer peteklerini elinde görebilirsin:D

hakotech
06-09-2011, 12:24
Ahuh arabaya falan bindirirsen eğer boş bı anında kalorifer peteklerini elinde görebilirsin:D

ürkünç bi insansın kanka !! bu dehanı iyilik için kullansan dünyayı ele gecırebılırdın :D sana sarımsaklamı yaklassak aceba? :D

senna
06-09-2011, 12:29
Gereksiz ağırlık :D

hakotech
06-09-2011, 12:31
Gereksiz ağırlık :D

bana kalırsada gereksız dur ben yarın soktureyım herseyını :D kanka ön camındaki rodaj stıckerları bıle duruyo,kıyamam aslanımaaaaaaaaaaaa :D

ErBAY
06-09-2011, 12:46
kanka hayırlı ugurlu olsun allah tekerını duz basıtrısın maşallah cok guzel bı arac almıssın :)

hakotech
06-09-2011, 12:50
kanka hayırlı ugurlu olsun allah tekerını duz basıtrısın maşallah cok guzel bı arac almıssın :)

Allah(c.c) razı olsun erbay,valla baya aradım sende az cok biliyosun nezamandan beri bakındıgımı,sonunda bulduk bi küheylan..:) güzel dileklerin için ayrıca tesekkur edıyorum kardesım :)

can3541
06-09-2011, 13:31
Maşallah 0 gibi kazasız belasız..

Slmcnsl
06-09-2011, 13:35
maşallah allah kaza bela göstermesin..
içine sinerek bşey sahibi olmak kadar güzeli yok..

fastchild
06-09-2011, 13:55
hakan abi aylarca aradın böyle temizini buldun yazılarındanda belli ne kadar heyecanlı olduğun bi Z06 sevdasına satma şunu böyle temiz M3 gelmez bi daha bunu al garaja koy sende garaja taşın garajada alttan ısıtma sistemi yaptır üşümesin araba

Allah kaza,bela,ceza,boyaya zarar verebilecek kesici delici aletler,kuş pisliği,tuz ruhu gibi boyaya zarar veren maddelerden korusun

997TT
06-09-2011, 14:00
Z06 hakkini yemeyim guzel otomobil ama 997tt degil ;)
Gerci cok cok daha ucuz ama otomobil Alman olunca tadi baska oluyor...

B.Koçer
06-09-2011, 14:05
Allah kaza bela vermesin Maşşallah :)

senna
06-09-2011, 14:09
Z06 hakkini yemeyim guzel otomobil ama 997tt degil ;)
Gerci cok cok daha ucuz ama otomobil Alman olunca tadi baska oluyor...

biliyorum 911 tutkunusunuz yalnız z06nın fiyat performansı cidden iyi ve baktığım kadarıyla şasi üzerinde gerçekten başarılı işler yapmışlar:)

se®k@n
06-09-2011, 14:16
Masallah, cok cok güzel.. Sonunda istedigine kavusmana cok sevindim.. Kazasız belasız..

by serçe
06-09-2011, 14:27
maşallah çok güzel Allah (C.C) kazalardan belalardan korusun

volume81
06-09-2011, 14:35
maşşallah çok çok iyi :) cabrio ve hardtop'lu :)

Allah (c.c) kaza bela vermesin daha iyilerine nasip etsin :)

Jam da Joker
06-09-2011, 14:48
Kanka F355 baktigini yazmamissin ahah
Cok sevindim senin adina bro
Bodrumdan doneyim cila hayalimizi gerceklestirelim artik hep birlikte Ekimin ilk haftasi :)
Gule gule kullan kazasiz belasiz

997TT
06-09-2011, 15:15
911 e olan hayranligim yaptigi islerden dolayi ve mekanik olarak guvenilirligi...
996tt-997 c2s-997tt(duz-otom)-997tts kullandim ve cok fazla cesitli marka kullanmama ragmen aklim hep 911 de kaldi...
M3 bu sinifin en iyi otomobili ve hep yol tutus konusunda bir ust sinifi zorlamistir...
Tek eksigi Tork ve kafadan kayma,okadar...

Ramcho®
06-09-2011, 15:29
m grubunun genellikle tümünde kafadan kaymaları meşhur zaten die biliyorum....

K.O.
06-09-2011, 15:33
maşallah 0 gibi kazasız belasız

34mami34
06-09-2011, 15:52
allah kaza bela vermesin baya gönülden istemissin belli saygılar

997TT
06-09-2011, 15:54
Onun icin pistte on lastik olcusunu arka olcuye getiriliyor yada 1 cm on genisletiliyor...
Arti kamber veriliyor.
Bu isin en onemli cozumu coil over...

Toul
06-09-2011, 16:06
Maşallah Maşallah Maşallah :icon_tup: Yazını zevkle okudum, allah kaza bela göstermesin..

güzel günlerde binmek dileğiyle.. hayırlı olsun kardeşim :):)

M3CSL
06-09-2011, 17:02
e9x serısı onden pek kaymaz ama genel olarakta cok dengelıdır. bu kasa m3 un eksıgı yakın oranlı bı sanzıman ve motorun ozellıklerıne uygun olarak bıraz hafıflık aslında..

hakotech
06-09-2011, 18:13
Maşallah 0 gibi kazasız belasız..
cok tesekkür ederim saolun :)

maşallah allah kaza bela göstermesin..
içine sinerek bşey sahibi olmak kadar güzeli yok..
Allah(c.c) razı olsun,aynen insanın içine sındımı ne olursa olsun hosuna gıdıyo :)

hakan abi aylarca aradın böyle temizini buldun yazılarındanda belli ne kadar heyecanlı olduğun bi Z06 sevdasına satma şunu böyle temiz M3 gelmez bi daha bunu al garaja koy sende garaja taşın garajada alttan ısıtma sistemi yaptır üşümesin araba

Allah kaza,bela,ceza,boyaya zarar verebilecek kesici delici aletler,kuş pisliği,tuz ruhu gibi boyaya zarar veren maddelerden korusun
:) :) :) Allah razı olsun kardeşim,iyi dileklerin içinde ayrıca tesekkur ederim :)

Allah kaza bela vermesin Maşşallah :)
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkür ederim :)

Masallah, cok cok güzel.. Sonunda istedigine kavusmana cok sevindim.. Kazasız belasız..
çok teşekkür ederim,Allah(c.c)'ın izni ile kavustuk aslana :)

maşallah çok güzel Allah (C.C) kazalardan belalardan korusun
çok teşekkür ederin saolun :)

maşşallah çok çok iyi :) cabrio ve hardtop'lu :)

Allah (c.c) kaza bela vermesin daha iyilerine nasip etsin :)
Allah(c.c) razı olsun,cabrıo cok sevmezdim ancak hardtop biraz durumu kurtarıyo :)

Kanka F355 baktigini yazmamissin ahah
Cok sevindim senin adina bro
Bodrumdan doneyim cila hayalimizi gerceklestirelim artik hep birlikte Ekimin ilk haftasi :)
Gule gule kullan kazasiz belasiz
kanka çok saol beklioree seni :)

SkY
06-09-2011, 18:17
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

hakotech
06-09-2011, 18:19
allah kaza bela vermesin baya gönülden istemissin belli saygılar
Allah(c.c) razı olsun çok tesekkur ederim:) gercekten cogu gece dusundum,rabbim nasıp etti sonunda:)

Maşallah Maşallah Maşallah :icon_tup: Yazını zevkle okudum, allah kaza bela göstermesin..

güzel günlerde binmek dileğiyle.. hayırlı olsun kardeşim :):)
Rabbim size daha güzellerini nasip eylesin,cok tesekkur ederim :)

Eriador
06-09-2011, 18:24
Maşallah, kazasız belasız surusler Insan gazlamaya kiyamaz ya o derece temiz :)

hakotech
06-09-2011, 18:31
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
amin,Allah(c.c) razı olsun,cok tesekkur ederim :)

Maşallah, kazasız belasız surusler Insan gazlamaya kiyamaz ya o derece temiz :)

valla ne yalan solıym henuz gazlamadım bende,dedıgınız gibi kıyamadım acıkcası :) :) cok tesekkur ederim bu arada :)

mmustu
06-09-2011, 18:32
bu arabaya ben maşallah dememeliyim :D :D :D

kankacım hayırlı uğurlu olsun :D

mrtysn
06-09-2011, 18:33
Gule gule , kazasiz belasiz kullanin gercekten istediginiz bi aracti :)

hakotech
06-09-2011, 18:43
bu arabaya ben maşallah dememeliyim :D :D :D

kankacım hayırlı uğurlu olsun :D
Allah(c.c) razı olsun qanqa,mümkünse gittiğin semtleri gündelik yaz burayada ben o taraflardan gecmıym,mazallah durdugum yerde ya takla yada meteor yagmuruna yakalanmak ıstemıyorum :D cok saol mustafa :)

Gule gule , kazasiz belasiz kullanin gercekten istediginiz bi aracti :)

Providence
06-09-2011, 18:44
Hayırlı olsun yeni aracınız , güzel günlerde keyifle , kazasız belasız kullanmanız dilekleriyle :)

hakotech
06-09-2011, 18:50
Hayırlı olsun yeni aracınız , güzel günlerde keyifle , kazasız belasız kullanmanız dilekleriyle :)

çok teşekkür ederim,rabbim hepimizi kazadan beladan korun inşallah..

Ferhat_V
06-09-2011, 19:43
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin gönlünüze göre bulmuşsunuz ne güzel maşallah :)

hakotech
06-09-2011, 19:44
hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin gönlünüze göre bulmuşsunuz ne güzel maşallah :)

çok teşekkür ederim ferhat,Allah(c.c) razı olsun :)

mrtngn
06-09-2011, 19:45
Bi masallah demeden cıkmak olmazdı..Hayırlı olsun güzel gözüküyor..

Allah kazadan beladan nazarlardan korusun insallah..İnsanın cocugu olsa bu kadar sevinir vallahi :)

hakotech
06-09-2011, 19:46
Bi masallah demeden cıkmak olmazdı..Hayırlı olsun güzel gözüküyor..

Allah kazadan beladan nazarlardan korusun insallah..İnsanın cocugu olsa bu kadar sevinir vallahi :)

Allah(c.c) razı olsun kardeşim,diline sağlık çok tesekkur ederim :)

reddewill
06-09-2011, 19:56
maşallah araca güle güle kullanın RABBİM herkesin gönlüne göre versin

hakotech
06-09-2011, 22:12
maşallah araca güle güle kullanın RABBİM herkesin gönlüne göre versin

Allah(c.c) razı olsun kardeşim cok tesekkur ederim :)

LegenD-R
06-09-2011, 22:27
Maşallah çok güzel bir araç. Çok isteyipte hemen alamamak nasıldr bilirim. Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin..

hakotech
06-09-2011, 22:29
Maşallah çok güzel bir araç. Çok isteyipte hemen alamamak nasıldr bilirim. Allah kazasız, belasız kullanmak nasip etsin..

Allah(c.c) razı olsun,çok aradık,çok emek verdik ama sanırım değdi bu çabalara..teşekkür ederim :)

sinan-s
06-09-2011, 22:34
Tam istediğim model renk km v.s Kısacası E46 M3 üstüne tanımam.Allah kaza bela vermesin.Araç çok güzel Maşallah

997TT
06-09-2011, 22:35
Yahu ben almıs gıbı,E46 M3 lere bakıyorum ;)

hakotech
06-09-2011, 22:41
Tam istediğim model renk km v.s Kısacası E46 M3 üstüne tanımam.Allah kaza bela vermesin.Araç çok güzel Maşallah
Allah(c.c) razı olsun cok tesekkür ederim,daha iyisi size nasip olsun inşallah:)

Yahu ben almıs gıbı,E46 M3 lere bakıyorum ;)

abi porsche'ler,corvette'ler falanlar filanlar derken,sana kac tane araba için tel actıgımı biliyosun :) işin esprisi aracı almama rağmen istem dışı bende hergün bakıyorum ilanlara yeni bişey varmıdır diye :D