Orijinalini görmek için tıklayınız : D-slr Like Makina Önerisi
D-slr like bir makina alıcam benım ıcın sıfır veya ıkıncı el olması onemlı degıl sonucta pro bir makına istemıyorum kafamda panasonıc lumıx fz50 ve fujifilm 6500fd var tabi sizin önericeginiz daha farklı makınalarda olabilir yada su su yuzden daha ıyıdır dersenız sevınırım hs10 veya hs20 de olabilir ama dedıgım bu ıkı makınayı asırı bır sekılde met edıyolar. pro makına dusunmuyorum cunku bakımı v.s. zor olur hem vıdeoda olması dslr like cekıyo vıdeo olarakta full hd cekmesıne gerek yok simdiden tşkler bu konuda bilgisizim mazur gorun
alıcaksan benım sahsı fıkrım canon 550D VEYA NIKON 3100 alman ama fotografcılıkla ugrasan arkadaslar daha profesyonel cvplar yazacaklardırr
alıcaksan benım sahsı fıkrım canon 550D VEYA NIKON 3100 alman ama fotografcılıkla ugrasan arkadaslar daha profesyonel cvplar yazacaklardırr
butcem 800 civarı ıkıncı el makınalarda var guzel pro olarak ama ben asırı pro olmasına gerek duymuyorum tercıhım dslr like ve objektıfı manuel olması oncelıklı bırsey arıyorum ve prolarda vıdeo ve perde omru yuzunden gerı vıtes yaptım gıbı bıse :)
Turk-Look
09-09-2011, 00:23
550D veya D3100 tam prof.kameralar değildir zaten ama
SLR Like alacağım diyorsan cevabı bulmuşsun bana göre
HS serisi FUJI istek+bütçe olarak dogru karar ...
550D veya D3100 tam prof.kameralar değildir zaten ama
SLR Like alacağım diyorsan cevabı bulmuşsun bana göre
HS serisi FUJI istek+bütçe olarak dogru karar ...
aslında hs20 kafama yatıyo ara sıra yerden foto cekme gıbı bır ıstek olursada ekran dondugu ıcın yerlere yatmaya gerek yok like bi makınayla yerlerde surunmeyede degmez :) lumıx dusuncemde mercekten dolayı leica ezer gıbıme geliıyo ama tabi dedıgım gıbı foto makınları konusuna hakım degılım :)
forumdan bi arkadaş satıyo ilgileniyosanız bundan hariç bide canon 400d si var satılık
bu nikon: http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/93992-tertemiz-nikon-d3000.html
forumdan bi arkadaş satıyo ilgileniyosanız bundan hariç bide canon 400d si var satılık
bu nikon: http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satiliklar/93992-tertemiz-nikon-d3000.html
evet ilanı gordum fakat slr makınayla bas edemem cekım sonrası temızlıgı bakımı v.s. gibime geldigi icin like bir makınaya bakıyorum
ErmanArseven
09-09-2011, 09:16
fujifilm FinePix S200EXR veya s6500fd al pişman olmazsın :)
SekoLive
09-09-2011, 09:20
d80 ilgi alanına giriyorsa bütcen+150tl ile bir arkadaşda var temizliğine kefilim
hs-20 kullanıyorum çokta memnunum,slr like makinalarda sensör boyutları dslr makinalar göre daha küçük olduğundan aynı performansı meklemek yanlış olur.bildiğim kadarıyla fz 50 üretimden kalktı.netfotoğraf.com dan falan hs-20 çekimlerini bulabilirsin.ben çok araştırdım hs-20de karar kıldım.birde bütçe yeterse canon g12 tavsiye ederim.
fujifilm FinePix S200EXR veya s6500fd al pişman olmazsın :)
acıkcası bu ıkı makınada seceneklerımde var ozellıkle s2 :)
d80 ilgi alanına giriyorsa bütcen+150tl ile bir arkadaşda var temizliğine kefilim
dslr makına dedıgım gıbı serkan ugrasmak ıstemıyorum bırde vıdeo cekımı d80de yok bıldıgım kadarıyla yoksa 150 tl fark fazla sorun olmaz gıbı :)
hs-20 kullanıyorum çokta memnunum,slr like makinalarda sensör boyutları dslr makinalar göre daha küçük olduğundan aynı performansı meklemek yanlış olur.bildiğim kadarıyla fz 50 üretimden kalktı.netfotoğraf.com dan falan hs-20 çekimlerini bulabilirsin.ben çok araştırdım hs-20de karar kıldım.birde bütçe yeterse canon g12 tavsiye ederim.
aslında hs20 guzel makına evet fz50 sıfır olarak malesef yok ama ıstanbulda 2. ellerı mevcut fz50 dusunmektekı sebebım lensın buyuklugu ve markasının leica olması bakalım artık burdan sızlerın yardımı ıle bı makıne bulucaz artık :)
fz50 hakkında bılgısı olan varmı acaba ve slr like önerisi günceli :)
ERkut 205
09-09-2011, 16:53
Ben kendime 3 ay kadar önce geçici SLR like model sony HX-1 almışdım. Senin gibi çok araştırmalar sonucunda buna karar kılmıştım...
Şuan DSLR alacağım... Eğer düşünürsen bu modeli almayı fiyatını ''pm'' ile atabilirim sana...
Ben kendime 3 ay kadar önce geçici SLR like model sony HX-1 almışdım. Senin gibi çok araştırmalar sonucunda buna karar kılmıştım...
Şuan DSLR alacağım... Eğer düşünürsen bu modeli almayı fiyatını ''pm'' ile atabilirim sana...
Suan ısteyım eve gelınce bu modelide ıncelıyecegım ama objektıfının manuel olması oncelıklı benım ıcın
AhmetKadir
09-09-2011, 18:20
500d kullanıyorum suan, bundan once canon sx10 kullanmıstım, gunduz cektıgım foto ve vıdeolardan da cok memnundum. ozellıkle 0cm makro ve 20x optık zoom u oldukca guzeldı.
sx10 un uzerıne yenı serıler cıktı, paranızın uygun geldıgı herhangı bır sx serısı makıneyı tavsıye ederım.
500d kullanıyorum suan, bundan once canon sx10 kullanmıstım, gunduz cektıgım foto ve vıdeolardan da cok memnundum. ozellıkle 0cm makro ve 20x optık zoom u oldukca guzeldı.
sx10 un uzerıne yenı serıler cıktı, paranızın uygun geldıgı herhangı bır sx serısı makıneyı tavsıye ederım.
Bu modele baktım onerınız ıcın tsk yenı modellerı ıncelıycem