PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul trafiği hakkinda

By_HaNNibaLL
10-09-2011, 23:25
***** ben bursaliyim ve bi karavan hemde bahçeşehir kültür merkezinde arkadasin nikahi vardi oraya gitmek için istanbula gittik bugun abimle.
Tam izmitin ordan otobana girecez tır devrilmiş sadece polis cevirdi bide başka bi kaza olmuş 1 saat sadece 200 metre yoldan geri dönmek için bekledik.

İstanbula girdik girmez olaydik navigasyon olmasina rağmet 2 kere yanliş yere gittik :D

Ve 17 km 2.45 gibi bi sürede gittik.

Şimdi benim merak ettiğim şey bu trafiğe nasil dayaniyorsunuz ve bu trafikte yakit durumunu nasil ayarliyorsunuz biz bugun 1.3 yazilimli linea ile full depo gittik bursa girişinde ışık yandi 680 km 135 lira yakmiş.

hddsheriff
10-09-2011, 23:28
zamanla alışıyor insan :) alternatif yolları bilince çok dert olmuyor aslında

turbo&quattro
10-09-2011, 23:29
Zamanla trafikle yasamayi ogreniyorsun ve evden&isten cikis saatlerini ona gore ayarliyorsun :)

By_HaNNibaLL
10-09-2011, 23:30

İnsanlar öyle sakin ki o yol neresi tam bilmiyorum boğaz köprüsüne giderken şerit ortasinda önce su satmaya başladilar sonra yemek kontor şarj aleti kağit helva dedim abime yolsa kalsak her ihtiyac var :D

fastchild
10-09-2011, 23:31
tecrübe-alternatif yol bilgisi- birde az çok çevrenin bilinmesi

BurakCengizhanoğlu
10-09-2011, 23:33
Zamanla sıkışık trafiğe alıştığın için otomatik makas yeteneği oluşuyo.

hasan çağri
10-09-2011, 23:33
O saticilara birde masaj salonu reklamcilari katildi :-)

Sakasi bir yanainsan zamanla alisiyor. Gercibursadada trafik oldumufena oluyo bide yokus falan :-))

yasin_R
10-09-2011, 23:34
yok yok bayramdan sonra istanbula birşey oldu böyle değildi.

sanki nüfus 2 katına çıkmış gibi bir yerden bir yere gitmek ölüm ya

By_HaNNibaLL
10-09-2011, 23:35
O saticilara birde masaj salonu reklamcilari katildi :-)

Sakasi bir yanainsan zamanla alisiyor. Gercibursadada trafik oldumufena oluyo bide yokus falan :-))

Bursanin gözünü seveyim trafik olsa olsa sırameşeler,altıparmak vs oluyor ki oda saatleri ve günleri belirlidir istanbul kadar katliam olamaz navigasyon saçmalamaya başladi bi ara duz giderken alternatif yol bulunuyor sağa dön sola dön :D

yavuz364
10-09-2011, 23:36
yılda istanbul içi en az 30.000 km yapıyorum ama pek doğru düzgün trafiğe kalmam :), kendi işim olduğu için yola çıkma saatlerimi ayarlıyorum yada alternatif yolların hepsini biliyorum ;)

By_HaNNibaLL
10-09-2011, 23:40
yılda istanbul içi en az 30.000 km yapıyorum ama pek doğru düzgün trafiğe kalmam :), kendi işim olduğu için yola çıkma saatlerimi ayarlıyorum yada alternatif yolların hepsini biliyorum ;)

Camlicaya cıktık gelin damat yemek yiyelim dediler götürdüler bizi biz giderken 2 saat gibi bi zamanda gittik 2 tane arkadaşi 30 dk gelmiş aslinda 20 dakika ama bizde kaşindik trafiğe daldik dedi oha dedim ya

Frid
10-09-2011, 23:42
trafiksiz bir istanbul düşünülemez :D :D

Sebring
10-09-2011, 23:44
Istanbul'da yol bilen hayata 5-0 onde baslar.

Kadyr
10-09-2011, 23:46
Saat kacta hangi gun dolastiniz camlica tarafi cok yogun olmaz hem.boauna demiyorum 1.9 passatla 8-10 lt arasi dolasiyoruz siye simdi gordunmu halimizi:D bide biz bildigimiz icin okadar takilmiyoruz tabi trafige

_cAgdAsH_
10-09-2011, 23:47
çok sık trafiğe cıkarım her iki yaka da, mesai saatleri içersinde,artık nasıl alıstıysak ben karar vermıyorum otonom sinirler herseyi hallediyor :)

c20let
10-09-2011, 23:48
arabayla 2 kez gittim istanbula dümdüz yolumda giderken sinyal olmadan aniden önüme biri atlarsa onu önüme geçirmemek için elimden geleni yaparım normalde istanbulda bunun çok gereksiz bi çaba olduğunu fark ettim :D şeridinde gitmemek lazım zart zurt aralara girip çıkmak gerekiyo normal gidiyorsan öndekinin tamponunda gitmek lazım

UtkuG
10-09-2011, 23:48

Alışmak baya zor oluyo ama sonunda alışılıyo çoğu zaman alternatif yollarda işe yaramaz :rolleyes:

By_HaNNibaLL
10-09-2011, 23:49
Saat kacta hangi gun dolastiniz camlica tarafi cok yogun olmaz hem.boauna demiyorum 1.9 passatla 8-10 lt arasi dolasiyoruz siye simdi gordunmu halimizi:D bide biz bildigimiz icin okadar takilmiyoruz tabi trafige

Bugun sabah 9.15de cıktık 2.50 gibi nikaha zor yetiştik camlica tarafida akşam 5 gibiydi sanirim

EM-RE
10-09-2011, 23:50
Biz fsm koprusununun ustunde tavla oynadik.dahada baska bisi demiyorum resimleri bulursam koyarim tam koprunun ortasinda bagaj kapaginin ustune koyup 2 el tavla atmistik ,zamanla alisiosunuz arabanin icinde mumkun oldugu kadar oyuncak olursa daha tabi dvd,tesisat hatta tv ne kdr cok olursa o kdr zaman daha cabuk geciyor.

By_HaNNibaLL
10-09-2011, 23:53
Video ve fotolar abimde kaldi abip yarin upload edicem öyle bi saçma trafik yok ya valla insan tribe giriyo :D

Kadyr
10-09-2011, 23:54
Bugun sabah 9.15de cıktık 2.50 gibi nikaha zor yetiştik camlica tarafida akşam 5 gibiydi sanirim

Bugun trafik olmaz aslinda ama umraniyede bugun pazar ardi o taa oraya vurmustur belki umraniye girisi cikisi hep oyle:D

Jem89
10-09-2011, 23:55
Biz fsm koprusununun ustunde tavla oynadik.dahada baska bisi demiyorum resimleri bulursam koyarim tam koprunun ortasinda bagaj kapaginin ustune koyup 2 el tavla atmistik ,zamanla alisiosunuz arabanin icinde mumkun oldugu kadar oyuncak olursa daha tabi dvd,tesisat hatta tv ne kdr cok olursa o kdr zaman daha cabuk geciyor.

Kar yağdığı zaman boz köprüsünde mahsur kalmıştık eski sevgilimle.. Camları buğu yapıp.. :D :D

İstanbul trafiği bilene kolay bilmeyene çok zordur.. Bazen alternatif yollarda işe yaramaz..Bi sokağa girersin orasıda tıkalıdır.. Ama belli saatleri vardır tıkalı olan yolların.. O saatlerde oralara girmemek önemli.. :)

Kadyr
10-09-2011, 23:57
Kar yağdığı zaman boz köprüsünde mahsur kalmıştık eski sevgilimle.. Camları buğu yapıp.. :D :D

İstanbul trafiği bilene kolay bilmeyene çok zordur.. Bazen alternatif yollarda işe yaramaz..Bi sokağa girersin orasıda tıkalıdır.. Ama belli saatleri vardır tıkalı olan yolların.. O saatlerde oralara girmemek önemli.. :)

Helal olssun:D aynen saatler onemli 5 dk bakiyosun kilit:) bayramd ne guzeldi guzelim istanbul ya

UtkuG
10-09-2011, 23:57

Hahah çok güldüm ya:D Bilsende bilmesende burası istanbul herşey beklenir nalet olası trafik insanı çileden çıkartıyor:ofk:

gökan
11-09-2011, 00:00
ıstanbul trafıgı dedınmı aklıam mecıdyekoy yolundakı olay gelıyr arabam basıkkolum sakat yavas gıdıyrum motorlu bırı geldı yanastı yanımda kız ark gecmısını sıktıgım hızlansana dedı hala unutamıyrm o anı o adamı yakalayamadımda aralardan kactı gıttıah ulan cok agrıma gıtmıstı plakada yoktu

BurakCengizhanoğlu
11-09-2011, 00:07
ıstanbul trafıgı dedınmı aklıam mecıdyekoy yolundakı olay gelıyr arabam basıkkolum sakat yavas gıdıyrum motorlu bırı geldı yanastı yanımda kız ark gecmısını sıktıgım hızlansana dedı hala unutamıyrm o anı o adamı yakalayamadımda aralardan kactı gıttıah ulan cok agrıma gıtmıstı plakada yoktu

O küfürü hangi psikoloji ile etti acaba:D

Ufuk
11-09-2011, 00:10
Haftaiçi iş çıkışına gelmediğinize dua edin bence :D

S.Özeren
11-09-2011, 00:12
ben trafikteyken artık zevk alıyorum o derece alışıyor insan :D

e'to
11-09-2011, 00:12
alışıyorsun zamanla trafiğe ,

bende istanbul içinde yılda 30.000 35.000km yapıyorum işim gereği...

ve bu trafik yüzünden hep yepyeni ayakkabılarımın sol tekinin altı deliniyordu

debriyaja bas çek yüzünden :D

ama artık düz vitese 3 senedir falan veda ettim tptrnc takılıyorum bir nebze rahatım..

birde bu trafik işin stage 1 i oluyor

avrupa yakasında stage 2 mevcut taksici arkadaşlar

anadolu yakasındada stage 3 var minibüsçü arkadaşlar..

hepsi bir araya gelince dalaylama oluyoruz bizde :D

buarada trafik bir haftadır sapıttı salı günü florya ümraniye 2.45 te geldim trafikte

kanka oldum milletle...

BurakCengizhanoğlu
11-09-2011, 00:15
alışıyorsun zamanla trafiğe ,

bende istanbul içinde 30.000 35.000km yapıyorum işim gereği...

ve bu trafik yüzünden hep yepyeni ayakkabılarımın sol tekinin altı deliniyordu

debriyaja bas çek yüzünden :D

ama artık düz vitese 3 senedir falan veda ettim tptrnc takılıyorum bir nebze rahatım..

birde bu trafik işin stage 1 i oluyor

avrupa yakasında stage 2 mevcut taksici arkadaşlar

anadolu yakasındada stage 3 var minibüsçü arkadaşlar..

hepsi bir araya gelince dalaylama oluyoruz bizde :D

buarada trafik bir haftadır sapıttı salı günü florya ümraniye 2.45 te geldim trafikte

kanka oldum milletle...
Hele o taksiciler yok mu ... Babam sürüyor arabayı bir yer arıyoduk sağdan yavaş yavaş gidiyoruz.Gelmiş dibimize korna çalıyo yanımıza geldi el kol yapıyo babam takmadı pek fazla.Gözüm döndü birden camdan çıktım senin ***** avradını diye bir girdim adama.İnanın bastı gitti bişey demeden.

CasabLanca
11-09-2011, 00:17
istanbulda en son trafiğe yakalandığımda sabah 6da mehmetçik vakfı opetten çıktım beşiktaşa gidiyordum saat 10da eve ancak girdim :hehe:

By_HaNNibaLL
11-09-2011, 00:22
istanbulda en son trafiğe yakalandığımda sabah 6da mehmetçik vakfı opetten çıktım beşiktaşa gidiyordum saat 10da eve ancak girdim :hehe:

Ahaha cocukluğum trafikde geçti diyenler olacakmi acaba :D

5500
11-09-2011, 00:23
ilk gittiğimde bende çok şaşırmıştım. vay akü 5 şeritli yolda trafik mi olur demiştim :D metrobüs süper ama, yandaki arabaların şoförlerine naaaber diyip hareket çekerek pis pis gülmek istedim hep :D

edit: istanbulda araç kullanmak biraz abes kaçtı bana. toplu taşıma ağı baya geniş geldi. işe yaramıyormu ki?

e'to
11-09-2011, 00:31
Hele o taksiciler yok mu ... Babam sürüyor arabayı bir yer arıyoduk sağdan yavaş yavaş gidiyoruz.Gelmiş dibimize korna çalıyo yanımıza geldi el kol yapıyo babam takmadı pek fazla.Gözüm döndü birden camdan çıktım senin ***** avradını diye bir girdim adama.İnanın bastı gitti bişey demeden.

ben yaklaşık 10 senedir aynı tempo çalışıyorum

ilk başlarda bende baston kilitlerle levyelerle şövalyelere kök söktürecek düellolar yaptım ama baktım polat alemdarı yanıma alsam , her hareket yapana sıksa yine bitmeyecek koyverdim gitti :D

BurakCengizhanoğlu
11-09-2011, 00:32
ben yaklaşık 10 senedir aynı tempo çalışıyorum

ilk başlarda bende baston kilitlerle levyelerle şövalyelere kök söktürecek düellolar yaptım ama baktım polat alemdarı yanıma alsam , her hareket yapana sıksa yine bitmeyecek koyverdim gitti :D

Ezik davrandığın zaman daha çok laf ediyorlar o yüzden ezdirmiyceksin kendini

By_HaNNibaLL
11-09-2011, 00:39
bi daha gelecek olursam konu acicam co-pilot lazim diye başka türlü istanbul cekilmez metro bus olayida cok saçma geldi bana madem yollari ayardin abi insanlara hizmet olsun diye metrobusun normal otobüsten bi farki varmi koy hayvani otobüsleri 50 kişi bineceğine 200 kişi binsin

fatih(fb)
11-09-2011, 00:44
metrobüse 50 kişimi biniyo yani:D:D sen iş çıkışı zincirlikuyuyu görmemişsin sanırım o mercedesler bildiğin sınırlarını aşıyorlar:)

Burak K.
11-09-2011, 00:46
Daha İstanbul'da araba kullanmak nasip olmadı ama trafiği seviyorum ben ya acelem olmadıktan sonra. :D Acelem varsa da aralardan makas ata ata gidiyorum zaten. :D

S.Özeren
11-09-2011, 00:48

bugün taksiciler için bi söz vardı inandım msnden iletirim :D

By_HaNNibaLL
Daha İstanbul'da araba kullanmak nasip olmadı ama trafiği seviyorum ben ya. :D

öyle bi delikanlilik yok işte.:D :D

Ben hertürlü ortamda araba kullanirim yeterki yol olsun edasiyla cıkarsin ama cok geçmez yarim saat sadece ayağini debriyajdan cekip birakarak bi metre gitmek adami cinnete sürekliyor.

BurakCengizhanoğlu
bugün taksiciler için bi söz vardı inandım msnden iletirim :D

İlet bakıyım :)

S.Özeren
11-09-2011, 00:49
Daha İstanbul'da araba kullanmak nasip olmadı ama trafiği seviyorum ben ya acelem olmadıktan sonra. :D Acelem varsa da aralardan makas ata ata gidiyorum zaten. :D

aralara girmek için bile yer kalmıyan bi trafik hayal et. aha orası istanbul :)

e'to
11-09-2011, 00:52
Ezik davrandığın zaman daha çok laf ediyorlar o yüzden ezdirmiyceksin kendini

evet o yüzden bi c4 picasso aldım çıkıyorum alayının üzerine artık arabadan inmeden

hallediyorum olayı :hahaha:

Burak K.
11-09-2011, 01:00

Ben hertürlü ortamda araba kullanirim yeterki yol olsun edasiyla cıkarsin ama cok geçmez yarim saat sadece ayağini debriyajdan cekip birakarak bi metre gitmek adami cinnete sürekliyor.

Zaten İstanbulda yaşasam arabamda kesin TV falan olurdu. :D Bir de İstanbulda araç kullananlar neden otomatik vitesi tercih etmiyor merak ediyorum ? Her şartta daha rahat değil mi ?

S.Özeren
11-09-2011, 01:02
valla benim aracım manuel otomatik sevmiyorum ama çoğu kişi rahat diye alıyor hergün trafiğe giren adamada harbiden şart

edit ;

yanarım yanarım boozer bacoma yanarım stage 4 baskıyla kaç kere girdi o trafiğe heheheh :D

By_HaNNibaLL
11-09-2011, 01:23
Zaten İstanbulda yaşasam arabamda kesin TV falan olurdu. :D Bir de İstanbulda araç kullananlar neden otomatik vitesi tercih etmiyor merak ediyorum ? Her şartta daha rahat değil mi ?

Zaten herkez otomatik vites kullaniyor kullanmayanlarda şiddetli cekimsizlikten dolayi araç değişikliği yapiyor otomatik aliyo :D

Mr.K
11-09-2011, 03:00
Sizin gibi gençleri,istanbul trafiğinde görmek isteriz :)

bakırkoy atasehır cuma gunu 3.5saatte gıttıgımı bılırım bısey olmaz alıstıktan sonra..ohoo hoo :)

welcome kısacası :D :hehe:

Berkan
11-09-2011, 03:17
cuma günleri anadoludan avrupaya (yazları kınalıya kadar iptalsin)

pazartesi cumanın tam tersi

cuma cumartesi sahil seridi ortkoydu vs. iptalsin

4-5 civarı köprüyü geçtin geçtin geçmedin ayvayı yedin :D

her daim fix levent trafigi :D kısmi hasdal trafigi :)

zaten o yolda su sarj aleti ıvır kıvır envayi çeşit şey satan gördüğünde bilki ayvayı yediginin resmidir trafik olarak:D

63owen63
11-09-2011, 03:27
king deki ssk kısaltması misali, el mahkum: )

redbaron
11-09-2011, 04:23
bünye alışıyor :) , bu arada bursa da trafik konusunda istanbulla yarışmaya başladı birkaç seneye farkı kalmaz

yucelebeci
11-09-2011, 05:15
son bi kaç gündür sokak aralarında bile inanılmaz trafik var mahalle değiştirmek için bile trafiğe giriyosun istanbula bi haller olmuş

S.Özeren
11-09-2011, 05:39
bakırkoy atasehır cuma gunu 3.5saatte gıttıgımı bılırım bısey olmaz alıstıktan sonra..ohoo hoo :)

welcome kısacası :D :hehe:

:D:D yavrum erken gitmişsin bazen beşiktaştan bebek tarafına gitmek o kadar sürüyor :)

zıpzıp
11-09-2011, 06:50
yok yok bayramdan sonra istanbula birşey oldu böyle değildi.

sanki nüfus 2 katına çıkmış gibi bir yerden bir yere gitmek ölüm ya

=) dogru söylüyorsunuz yada biz cok alıştık istanbulun boşluguna

mmged_jan
11-09-2011, 07:35
istanbula gebzeden girip ara sokaklardan taaa edirneye gidebilen taksiciler oldugunu falan duymuştum:D

ama köprüye geldinmi yandın ama sabah 7:30 8:00 gibi geçiyorum köprüden ohhh miss öglen 13:00 13:40 gibi geçiyorum yine biraz rahat ama bi 20 25 dk geçikiyim zart trafik anadolu yakası rahatta karşıya geçtinmi eyvah eyvah:(

ulasoztas1
11-09-2011, 10:34
İstanbul anlatılmaz yaşanır :D
Boludan gelirken 2 saatte tuzlaya, tuzladan Üsküdara 3 saatte gittiğimi bilirim
mümkünse olabildiğnde ara yolları tercih ederim
yakın bi yere gitmiyorsam kesinlkle benzin alır öyle çıkarım yola

ygtrn
11-09-2011, 10:46
makas+trafik vakti dışarı çıkmama+ataşehir gibi rahat bi yerde oturma+azim+cesaret.....

ygtrn
11-09-2011, 10:48
ben trafikteyken artık zevk alıyorum o derece alışıyor insan :D

olm brak trafiği, gece 12de bomboş maltepe sahilde gidemion la sen :D:D:D:D:D

Cliosportve
11-09-2011, 10:49
Trafiğin boş olcağı zamanlar genelde yola çıkıyorum ...
O gün işim 12 de ise sabah 6-7 gibi kalkıyorum kendimden feragat ediyorum sürekli
Heleki Avrupadan Anadolu yakasına geçiş tam bir rezalet bi sabah erken geçersin birde öğlen 12-1 gibi geçebilirsin trafikten dolayı.
Millet çok bilinçsiz çokk trafikten dolayı gezilmiyor belirli saatlerde.

SPORTING
11-09-2011, 10:56
yıllardır eminönü-esenyurt trafiğini çekiyorum sonunda kendime güzellik yaptım k.m.paşada ev tuttum dükkana 4 km ohhh miss trafik derdim bitti :)

SekoLive
11-09-2011, 10:57
günay dün efsane bi trafik vardı bakırköyden istoça gittik geldik giderken basın ekspres yolunda transite bir yaris çarpmstı ve yol bir kilt olmstı gişelere kadar felçdi dönüşde bağcılar dere yolundan falan geçtik orda bile trafik vardı normalde bu kadar olmazdı o saatlerde ben artık trafiği sana bağlıyorm gliceğinde haber ver yola çıkıp madur olmayalm :D

!KO
11-09-2011, 11:06
dün besıktas efsaneydi

KA®ANLIK
11-09-2011, 11:15
benzin olmuş 4.50
mazot olmuş 3.90

istanbulda hala öküz gibi trafik var.

bir de benzin mazot olması gerektiği ayarda olsa ne olacak bu trafiğin hali acaba ?

ve hala buna bir DUR diyen yok, heryerde 50şer 100er katlı binalar, residence lar, siteler, hatta kendi çapında şehirler yapılıyor.

bu kadar insanın İstanbulda ürediğini düşünmüyoruz herhalde değil mi ?

Türkiye Cumhuriyetinin nüfusunun nerdeyse 4te 1i istanbulda.

Sebebini bir sormak lazım, neden insanlar İstanbula yerleşmek zorunda kalıyorlar diye.
Sorduktan sonra da bir şekilde insanlara alternatif üretmek lazım ki, memleketlerinde kendi işlerini kendi bağlarını bahçelerini "YAŞATABİLİYOR" olsun.

her yıl tonlarca fındığın, çayın, buğdayın, mısırın üretildiği güzel ülkemde, 1988 yılındaki tarım üretimi ile 2010 yılındaki tarım üretimi arasındaki fark ne biliyormusunuz ? 2010 yılındaki üretim 1988 yılındaki üretimin YARISI kadar. Bunu bir de NÜFUSA oranlarsanız durumun vahimiyetini daha iyi anlayacağız aslında.
Trkiye Tarm statistikleri (http://www.tarimsal.com/tarim_istatistikleri.htm)

Aynı şekilde hayvancılığa baktığınızda da durum aynı vahimmiyette.
2000 yılı ile 2010 arasında hayancılıktaki ÜRETİM düşüşü %50 civarında.
http://www.tuik.gov.tr/hayvancilikapp/hayvancilik.zul

bu düzen böyleleştikçe, İstanbulda bırakın trafik sorununu, afedersiniz ama sıçtığımız boka bile gidecek yer bulamayacağız. Bunu güzel halkımın görmesi lazım artık... İÇ politikalarımız İÇ'ler acısı iken, biz dışarılarla uğraşır duruma geldik... kimse dönüpte bakmıyor arkadaş bizim ülkemiz kendi içinde ne durumda da biz afganistanla, somali ile, israil ile gündemimizi neden meşgul ediyoruz diye..

Önce can, sonra canan...

Low-Rider
11-09-2011, 11:42
bayram tatil vs sonrası artık herkesin istanbul'a döndüğünü dün tecrübe ettim
bide okullar açıldı mı orgy olacak:D

CagkaN
11-09-2011, 12:34
akşam saati Harbiye-Beylikdüzü 3.5 saat ekim 2010

akşam saati Beşiktaş - Beylikdüzü 3 saat geçen salı günü

Boost Up
11-09-2011, 12:42
Anadolu yakasının canını yiyim ya:D

onursumer
11-09-2011, 13:21
bide saat kaç olursa olsun cuma-c.tesi günü ozellikle gece 4-5 bebek tarafından sahilden reina veya sortie doğru gitmeyi deneyin :D

istanbulda günlük kullanım için hala nasıl düz vites araç satılıyor şaşırıyorum valla ben otomatik vitesle yoruluyorum trafikte :D aracımın uzun yol ortalaması 5-6lt iken şehir içi otralaması 10-11lt

15km lik yol 2 saat ya :D

FRTDI
11-09-2011, 13:37
5 sene beylikduzunde yasadim sonra maltepeye geldim. Gercektende anadolu yakasinin trafigi avrupaninkinin yarisi..

Eyüp
11-09-2011, 13:55
Sabahtan beri bostancıdan - başakşehire geçmeyi düşünüyorum ama yeemiyor :D

M3CSL
11-09-2011, 14:21
Dun neydi arkadas oyle, herkes donmus belli anlasilan. cafelerde yer yok, e5 caglayan mecidiyekoy hafta ici is cikisi gibiydi:D

Ufuk
11-09-2011, 14:29
Siz dün akşam birde topçular vapurunu görücektiniz..Babamlar geld, bodrumdan beri aynı arabalarla yan yana gelmişler :D Sabah 10'da yola çıkmışlar 2'de geldiler :)

ÖmerF.Bayar
11-09-2011, 14:38
Biz oyle bi alismisiz ki trafige ben trafik olmadiginda hayirdir insallah bisi olduda benimmi haberim yok diye dusunuyorum :D trafiksiz Istanbul dusunulemez :D

_Burak_
11-09-2011, 14:39
peki ben ne yapayım
çift vardiya usulü bir gün çalışıyorum bir gün çalışmıyorum
ama çalıştığım gün sabah 06:30-07:00 arası başlayıp gece 12:30-01:00 e kadar devam ediyorum
yani istanbul trafiğinde 18 saat :)

sıradaki şarkı tüm gününü istanbul trafiğinde geçirenlere gesin
gel sen ne çektiğimi birde baa sor :hahaha: :D

R-ali
11-09-2011, 19:45
hersey alisana kadar, belirli saatlerde belirli yollardan gidersen sorun kalmiyor pek

sinan-s
11-09-2011, 19:49
Vücudumuz arabalarımız alışkın ist trafiğine :D:D

By_HaNNibaLL
11-09-2011, 20:31
günay dün efsane bi trafik vardı bakırköyden istoça gittik geldik giderken basın ekspres yolunda transite bir yaris çarpmstı ve yol bir kilt olmstı gişelere kadar felçdi dönüşde bağcılar dere yolundan falan geçtik orda bile trafik vardı normalde bu kadar olmazdı o saatlerde ben artık trafiği sana bağlıyorm gliceğinde haber ver yola çıkıp madur olmayalm :D

Zaten bundan sonra direk bi co-pilotla gezicem istanbulda :D

orhansah
11-09-2011, 20:33
trafiksiz İstanbul olmaaaaaz :) o bile zevkli be canını yediğimin şehri :D

Schumi
11-09-2011, 22:00
Tatile gittiğim zaman trafiğini bile özlüyorum İstanbul'un. Trafiksiz İstanbul düşünülemez.

ErdemEKŞİ
11-09-2011, 22:10
ahaha welcome to the hell diyoruz biz bole durumlarda=)

Jehuty
12-09-2011, 10:10
İstanbul trafiğinin gözünü seviyim artık herkes aynı tempoya alıştığı için o kadar kalabalık olmasına rağmen trafik cillop gibi akıyor.. Asıl istanbul trafiğine alışıp izmirde araç sürmeye çalışın , o daha bomba :D

Mr.K
12-09-2011, 10:22
İstanbul trafiğinin gözünü seviyim artık herkes aynı tempoya alıştığı için o kadar kalabalık olmasına rağmen trafik cillop gibi akıyor.. Asıl istanbul trafiğine alışıp izmirde araç sürmeye çalışın , o daha bomba :D

Otobanda sol serıtten orta serıtten 40-70 arası gıdenler harıc ben hıcbızaman bı skıntı cekmedım yaa:D nıye oyle dedın sımdı:D

TarikS
12-09-2011, 11:40
Istanbulun trafigine kurban, bazen yogunlukta sol ayagi pert etse de ben nadiren yakalaniyorum, islerimin saatini ona gore ayarlamaya calisiyorum, akici 3-4 seritli trafigin keyfi hic bir sehirde yok :D

Ankara'da Eskisehir yolu da iyi aslinda, onde plakam yok millet 70'e inerken rahat rahat geziniyorum sabit hizli akan trafik daha bi tatli oluyo :D

Cry
12-09-2011, 11:41
İstanbul'u trafiksiz düşünemiyorum.

Yoksa başımıza bişey mi düştü :D

TigeR
12-09-2011, 12:03
O küfürü hangi psikoloji ile etti acaba:D:D:D:D
valla Adana'da rahat trafiğe alışmışız aynı ışığa 2 kez yakalandığımızda sinir krizi geçiriyoruz demek ki İstanbul'a gitsek kafayı yeriz :D

By_HaNNibaLL
12-09-2011, 12:06
O trafik özlenir mi ya en güzeli akhisar ya trafiğin en yoğun oldugu zaman bile onumde 4 5 tane kamyon tir olur zaten 1 makasta biter yol boşalir :D neyse ki üniversite aciliyo

Quantum
12-09-2011, 12:21
İstanbul trafiğine alışık olmayanlar kaza yapıyor/yaptırıyor..
İstanbul trafiğinde TEM de 80-90 la gidene korna çalarlar.. O hızda gidenler kaza yaptırır.. Halbuki akan trafiğe ayak uydursa kendisi de rahat edecek ama o kadar arabanın içinde 130-140 la gitmek korkutuyor işte yabancıyı :) E bir de buna yol bilmemek eklenince iyice tırsıyorlar :D

Ben izmirde araba kullanamamıştım.. Herkes mıy mıy herkes sakin, sanki herkesin altında fayton ağırçekimde akıyor trafik.. Kaza yapıyordum kaç kere..

Bir de şunu öğrendim, İzmirde 45 plakadan kaçacaksın, İstanbulda 54.. Ters rakamlar :)
İkisi de çok tehlikeli :D

Jehuty
12-09-2011, 12:55
İstanbul trafiğine alışık olmayanlar kaza yapıyor/yaptırıyor..
İstanbul trafiğinde TEM de 80-90 la gidene korna çalarlar.. O hızda gidenler kaza yaptırır.. Halbuki akan trafiğe ayak uydursa kendisi de rahat edecek ama o kadar arabanın içinde 130-140 la gitmek korkutuyor işte yabancıyı :) E bir de buna yol bilmemek eklenince iyice tırsıyorlar :D

Ben izmirde araba kullanamamıştım.. Herkes mıy mıy herkes sakin, sanki herkesin altında fayton ağırçekimde akıyor trafik.. Kaza yapıyordum kaç kere..

Bir de şunu öğrendim, İzmirde 45 plakadan kaçacaksın, İstanbulda 54.. Ters rakamlar :)
İkisi de çok tehlikeli :D

Tespit çok yerinde ve çok doğru.. gönülden katılıyorum. İzmire taşınalı 7 ay oldu daha yeni alıştım trafiğine ama 7 aydır izmir trafiği bana alışamadı o ayrı konu :D

Otobanda sol serıtten orta serıtten 40-70 arası gıdenler harıc ben hıcbızaman bı skıntı cekmedım yaa:D nıye oyle dedın sımdı:D

Evet onur birde bomboş yolda kendisini en sağdan en sola atıp sonra önüne hayalet çıktı diye kazık fren yapanları unutmamak lazım :D

Hele hele 3 şerit aynı hızda seyir halinde olup yan yana giderek çevre yolunu felç edenler cabası :D

Schumi
12-09-2011, 17:36
Bende bu gün ortalamya baktım. 750 km nin ortalaması 11.5 lt. Ortalama hız 30km/s

AcA_1988
12-09-2011, 17:48
Ahaha cocukluğum trafikde geçti diyenler olacakmi acaba :D

Ben :Dotobüscü olduğumdan dolayı 9 yaşımda tanıştım trafik ile :Dşu an 23 direksiyondayım :D

S.Özeren
12-09-2011, 17:59
olm brak trafiği, gece 12de bomboş maltepe sahilde gidemion la sen :D:D:D:D:D

kanka zaten ondan dolayı zevk alıyorum :D ben gidemiyosam kimse gidemesin ahahhaa