Orijinalini görmek için tıklayınız : VE saxo vs Turbo ies
react1ve
14-09-2011, 02:52
Bıraz dusundum de JGL ıle yuruyen fuat arkdsımzn TURBO İES ı araya tır sokms vıdeosunu ızleyen arkdslar warmıs..JGL rs VE saxo ıle denemelerınde 2 3 boy onde gıdıyor... ben dıyorm kı JGL ıle araya tır sokan ies,VE saxo yu nokta eder..Laflarım kesınlıkle ies ın sahıbı fuat kardesımze degıl! o araya tır sokturan arkdslara..bu konuyu acmamda kı sebepte ortalıgı karstrmak degıl tamamen merak etmem.bı de bu vıdeoları ızlesınler bakalım?
kelalper
14-09-2011, 06:43
Araya TIR sokturan benim deneme videolarını gördüm de yazdım. Mamiye sorabilirsin. Bana bir lafın varsa bana söyle delikanlı. Ortaya laf atıp bırakma.
SEÇKİN172
14-09-2011, 10:23
Araya TIR sokturan benim deneme videolarını gördüm de yazdım. Mamiye sorabilirsin. Bana bir lafın varsa bana söyle delikanlı. Ortaya laf atıp bırakma.
üniversiteli geldi kaçın :)
tırın markası scania :)
PPR engineering
14-09-2011, 10:31
üniversiteli geldi kaçın :)
tırın markası scania :)
turbo ies cidden çok hızlı gözümle gördüm jgl yide ben ve crm yaptı neyin ne olduğunu en iyi benim bilmem lazım değilmi??cok gecer jgl yi kardeşim iddaya hiç gerek yok.sözüme güvendiğini bilirim..:)kelalper nicli arkadaşımızda senden cok cok buyuk yaş olarak benimde arkadaşımdır az daha saygı arabalar için böle konuşmayın..azcık hassasiyet beklediğim tanıdığım için yazdım seni...
yeşilyurt :)
34tb9544
14-09-2011, 11:07
Bizim ne ve saxoyla nede jgl rs ile bir sıkıntımız yoktur jgl ile denedik doğrudur ama hiç bi zaman araya tır soktuk bilmem kaç boy oldu söyle böyle diye konuşmadık kimseyi kendimize cephe almak istemeyiz denediklerimizin bütün videolarını yakında siteye yukluycem 1 yada 2 araç daha kaldı hepsini yukluycem tüm denediklerimiz ile tamamen kardesce ve arkadaşca denedik yine söylüyorum isteyenle yine deneriz ve saxoda arkadasimiz jgl rs te maksadımız muhabbet sohbet tır a kamyona gerek yok bu arada araba hakkında konuşmalarınız tessekkur ederiz .
samet_61
14-09-2011, 11:13
Bıraz dusundum de JGL ıle yuruyen fuat arkdsımzn TURBO İES ı araya tır sokms vıdeosunu ızleyen arkdslar warmıs..JGL rs VE saxo ıle denemelerınde 2 3 boy onde gıdıyor... ben dıyorm kı JGL ıle araya tır sokan ies,VE saxo yu nokta eder..Laflarım kesınlıkle ies ın sahıbı fuat kardesımze degıl! o araya tır sokturan arkdslara..bu konuyu acmamda kı sebepte ortalıgı karstrmak degıl tamamen merak etmem.bı de bu vıdeoları ızlesınler bakalım?
adam tırda sokturur filoda sokturur bundan kıme ne kım neyın hırsında neyın pesınde saygı...
SEÇKİN172
14-09-2011, 11:34
turbo ies cidden çok hızlı gözümle gördüm jgl yide ben ve crm yaptı neyin ne olduğunu en iyi benim bilmem lazım değilmi??cok gecer jgl yi kardeşim iddaya hiç gerek yok.sözüme güvendiğini bilirim..:)kelalper nicli arkadaşımızda senden cok cok buyuk yaş olarak benimde arkadaşımdır az daha saygı arabalar için böle konuşmayın..azcık hassasiyet beklediğim tanıdığım için yazdım seni...
ya abi zaten öyle bi iddamız yokki maşallah gerçekten çok iyi gidiyo civic çok çok iyi alper abiyede gelice benim bi alıp veremedigim yok herkez burda benden büyük olan abimdir hiç lafım yok alper abi orda bana biraz ayıp etti de liseli fln derken neyse alper abi ben mezun olalı çokkk oldu :)
react1ve
14-09-2011, 12:21
bende gordum vıdeolarını hemde rollden gelır gelmez..kımse kafasına gore konusmaz bızde..o tırı cok merak ettık ıste bızde dıorz bıde canlı canlı gorsun mıllet..kımse gecemez dıe bı ıddaa pesınde degıl turbo bı aracla atmo rs ı kıyaslayan adamlar komık oluyor..hayır warsa bı alıp verılemeyen dırek soylensın dolaylı yollardan olmasın..
react1ve
14-09-2011, 12:23
adam tırda sokturur filoda sokturur bundan kıme ne kım neyın hırsında neyın pesınde saygı...
hıc bı fıkrın olmayan konular hakkında yorum yapmak sana mı dustu? herkes ısıne baksın.bızı tanıyan tanır oturup kalkmasını da saygyı sevgıyı de ıyı bılırz tanıyan konusursa daha ıyı olr.
react1ve
14-09-2011, 12:27
Bizim ne ve saxoyla nede jgl rs ile bir sıkıntımız yoktur jgl ile denedik doğrudur ama hiç bi zaman araya tır soktuk bilmem kaç boy oldu söyle böyle diye konuşmadık kimseyi kendimize cephe almak istemeyiz denediklerimizin bütün videolarını yakında siteye yukluycem 1 yada 2 araç daha kaldı hepsini yukluycem tüm denediklerimiz ile tamamen kardesce ve arkadaşca denedik yine söylüyorum isteyenle yine deneriz ve saxoda arkadasimiz jgl rs te maksadımız muhabbet sohbet tır a kamyona gerek yok bu arada araba hakkında konuşmalarınız tessekkur ederiz .
+9999 ..ıste aracın sahıbı b sekılde konusmazken baskları tır sokturunca maalsf bole konusmak gerekıyor..belırttgım gıbı tamamen sızınle alakalı bı durm degıl bu..ies cok cddı yuruyor bız sadece gormek ıstedk grdk sımdı de ıstıyorz kı bı de saxo ıle gorelım nası olr?
SEÇKİN172
14-09-2011, 12:27
hıc bı fıkrın olmayan konular hakkında yorum yapmak sana mı dustu? herkes ısıne baksın.bızı tanıyan tanır oturup kalkmasını da saygyı sevgıyı de ıyı bılırz tanıyan konusursa daha ıyı olr.
aga burdan kavga çıkar ben kçar :):):):)
gereksiz bi konu olmuş, ve vts- t-ies denemesi sadece sahiplerinin isteiğine bağlıdıro nlar isterse zaten dener :)
Cliosportve
14-09-2011, 12:35
Turbo İes çi arkadaşlar dün yanıma geldiler gayet efendi ve seviyeli insanlar...Videoları bende izledim Turbo 1.6ies gerçekten şaka makinası gibi...
Araç sahipleride lokum gibi insanlar.Ahmetide tanıyorum az çok.
Deneme yapılcaksa konuya gerek yok iki tarafta istediği zaman istediği yerde basan insanlar.
Deneme bahane zaten bence bu yarış olursa yarış sonunda burger veya mc te elde kahveylen sohbet paha biçilemez :)
34tb9544
14-09-2011, 12:46
+9999 ..ıste aracın sahıbı b sekılde konusmazken baskları tır sokturunca maalsf bole konusmak gerekıyor..belırttgım gıbı tamamen sızınle alakalı bı durm degıl bu..ies cok cddı yuruyor bız sadece gormek ıstedk grdk sımdı de ıstıyorz kı bı de saxo ıle gorelım nası olr?
Sorun yok bizi ne zaman ararsanız geliriz yanlız bu ara biraz zaman sikintimiz var 4 gecedir üst üste deniyoruz ewe 2 lerde girip sabah 7 de Dukkan acıyoruz. Ama yinede telefon numaram 05443405256 isteyen arasın illaki bı musaitlik bulur deneriz hiç bı zaman geçme geçilme maksadımız olmadı maksat sohbet edelim isteyen herkesle deneri önemli olan kalpler bir olsun :) :)
34tb9544
14-09-2011, 12:48
Turbo İes çi arkadaşlar dün yanıma geldiler gayet efendi ve seviyeli insanlar...Videoları bende izledim Turbo 1.6ies gerçekten şaka makinası gibi...
Deneme yapılcaksa konuya gerek yok iki tarafta istediği zaman istediği yerde basan insanlar.
Deneme bahane zaten bence bu yarış olursa yarış sonunda burger veya mc te elde kahveylen sohbet paha biçilemez :)
Kanka sende oylesin Allah razı olsun sadece o polislerden korktuk hersey için saol
Bizim bu işe başladığımızda onu geceriz bunu geçeriz diye bi derdimiz yoktu sadece stock 1.6 iesten nasıl bi güç çıkar vede tamamen eylenmelikti ..denediğimiz araclarla videolar var fakat hepsi tanidiğımız çok efendi arkadaşlar ,kimseyle bi alıp veremedimiz yok yani maksat arabaların gidişini görmek..
by serçe
14-09-2011, 12:51
:bravo: gereksiz konularda şöyle cevaplar çok güzel oluyor :icon_tup:
Cliosportve
14-09-2011, 12:53
Kanka sende oylesin Allah razı olsun sadece o polislerden korktuk hersey için saol
Polisler az kalsın kitliyorlarmış dostum
Ben indim bana baktılar baya bi sonra arkanızdan baktılar baya bi
Sanırım 5-10 sn geciksek oracıkta biçimine getirceklermiş :D
polisten korkulmaz kaçılır beyler ! :D
Cliosportve
14-09-2011, 12:57
Hahaha zaten kıllandılar bir hareket yapar gibi oldular ama nedense geciktiler olsa eminim tıpa gaz kaçılırdı :D
34tb9544
14-09-2011, 13:16
Kanka benim için sorun yok fuat polisle uğraşmayı seviyo duruyo iniyo anlatiyo ben direk kanka kaçalım diyorum siktiret et diyom uğraşmayalım dün aksam kacicaktik ama gelmediler zewkli oluyo kaçması
M///maniac
14-09-2011, 14:49
ies in sahibi fuat gayet düzgün insandr tır falan enteresan geldi onlarda o tarz tabirler çıkıcagını sanmıyorm bu hafta sonu beraberdik daha adam kimle olsa denerim geçsin geçilsin fark etmez diyen biri konu enteresan olmus..
34tb9544
14-09-2011, 14:57
ies in sahibi fuat gayet düzgün insandr tır falan enteresan geldi onlarda o tarz tabirler çıkıcagını sanmıyorm bu hafta sonu beraberdik daha adam kimle olsa denerim geçsin geçilsin fark etmez diyen biri konu enteresan olmus..
Kanka konuyu bız acmadık zaten o yüzden bende Fuat'ta yazdı konuya kimse bizi yanlış anlamasın ister gecelim ister geçilelim ama herkesle deneriz sorun degil bizimki eğlenmek için yapılan bir araç maksat Turbo zevki yasamakti fazlası oldu iyi oldu
M///maniac
14-09-2011, 15:30
Kanka konuyu bız acmadık zaten o yüzden bende Fuat'ta yazdı konuya kimse bizi yanlış anlamasın ister gecelim ister geçilelim ama herkesle deneriz sorun degil bizimki eğlenmek için yapılan bir araç maksat Turbo zevki yasamakti fazlası oldu iyi oldu
biliorm sizin açmadıgınızı yaw size böle konular açılması enteresan ztn:Dmasallah ies hakkndan fazla gdio
Bayrampaşalı
14-09-2011, 16:10
Kanka benim için sorun yok fuat polisle uğraşmayı seviyo duruyo iniyo anlatiyo ben direk kanka kaçalım diyorum siktiret et diyom uğraşmayalım dün aksam kacicaktik ama gelmediler zewkli oluyo kaçması
kanka sorun sende walla arabada yok hatırlıyomus 1.4 varken sende yunuslar gelmıştı :D
zengın cocugu oldugun ıcın dırek cekıyosun polısleri :hahaha:
34tb9544
14-09-2011, 16:14
kanka sorun sende walla arabada yok hatırlıyomus 1.4 varken sende yunuslar gelmıştı :D
zengın cocugu oldugun ıcın dırek cekıyosun polısleri :hahaha:
Kanka su an polis yüzünden mahkemeligim hatta cezam kesinleşti bı daha aynısı olursa 12 ay hapis artık kaçmaya devam polis mıknatısı Gokhan. He bu arada hadi aq araba al lan adamın canını sıkma fuatla deneyemiyorum bari seninle deneyelim
Bayrampaşalı
14-09-2011, 16:16
Kanka su an polis yüzünden mahkemeligim hatta cezam kesinleşti bı daha aynısı olursa 12 ay hapis artık kaçmaya devam polis mıknatısı Gokhan. He bu arada hadi aq araba al lan adamın canını sıkma fuatla deneyemiyorum bari seninle deneyelim
kanka aldım gıbı bıseyler walla ama sen gecersın olum benı dıye tahmın edıyorum
kelalper
14-09-2011, 17:02
yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen Mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. İes in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin JGL içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı JGL ile kıyaslarken JGL 3 boy Megane RS in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. İlk önce Ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay JGL bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir TIR boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda TIR deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum JGL nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. JGL ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy JGL nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.
Konu açarken bazı arkadaşlar diye açmışsınız tekrar söylüyorum o arkadaş benim. Benimle bir iddianız varsa iddianız benimle olsun ies ile deneme içinde beni mazaret göstermeyin.
PPR engineering
14-09-2011, 17:12
yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen Mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. İes in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin JGL içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı JGL ile kıyaslarken JGL 3 boy Megane RS in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. İlk önce Ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay JGL bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir TIR boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda TIR deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum JGL nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. JGL ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy JGL nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.
Konu açarken bazı arkadaşlar diye açmışsınız tekrar söylüyorum o arkadaş benim. Benimle bir iddianız varsa iddianız benimle olsun ies ile deneme içinde beni mazaret göstermeyin.
kanka ben konu başındada yazdım jgl de en cok emeği olan insan olmama rağmen tarafsızca yazıyorum.jgl
rs kendi katogorisinde çok hızlı bir arabadır ama senin ve turbo ies in su anki gidişiniz jgl ye göre cok
cok hızlı arada dağlar var bu bir gerçektir sözümüze itimat etmezler ise cıkar denenir..jgl rs sahibi ali çok iyi
bir arkadaşımdır zaten o söler beni gecer diye geçti cok diye sıkıntı hiç yapmaz kesinlikle neleri sıkıntı etmedi bunuda etmez.
SEÇKİN172
14-09-2011, 17:15
yaw başka bir konuda başka bir araba ile tamamen mamiden izlediğim videodan yola çıkarak yazdık herkes kendine pay çıkarmış. Ies in sahibini tanımam etmem emeğine sağlık arabası iyi gidiyormuş tahminim olarak benim speclerimde bir araç. Alinin jgl içinde birşey demiyorum sadece başkaları benim arabamı jgl ile kıyaslarken jgl 3 boy megane rs in önünde gider dediler. Ben tamamen buna atıf olarak yazdım olay oradan patladı. Ilk önce ali atladı vay sen benim arabam hakkında nasıl kötüleme yazarsın. Oradan başka arkadaşlar atladı vay jgl bizi 3 boy geçiyo gelsin ies ile biz deneyelim görelim. Yaw göz var izan var. Bişeyleri biliyoruz da söylüyoruz. Mami ile bugün de baktık yeniden videolara yeniden söylüyorum arada 4 boy fark var. 4 boy eşittir tır boyu. Tren boyu gemi boyu değil. 4 boy deyince incinmiyorsunuzda tır deyince mi inciniyorsunuz. Tamam özür diliyorum arada 150 ye kadar 4 boy fark var. Tekrar söylüyorum jgl nin ne gidişine ne başka bişeyine hiç bir şey söylemiyorum. Jgl ile benim arabamı kıyaslarken 3 boy jgl nin geçeceğini iddia eden arkadaşlara karşı benim arabamın ayarında giden bir arabanın açtığı farkı yazıyorum. Hemen celallenmeyin.
abi olsun ya aper abi 4 boy olsun 5 boy olsunda gönünller bir olsun
orda liseli fln derken abi yani neyi kasdetmeye çalıştın hiç anlamış deilim neyse abi herzaman yaşına saygım vardır.
kelalper
14-09-2011, 17:21
abi olsun ya aper abi 4 boy olsun 5 boy olsunda gönünller bir olsun
orda liseli fln derken abi yani neyi kasdetmeye çalıştın hiç anlamış deilim neyse abi herzaman yaşına saygım vardır.
Yaw olm 306 ile ilgili topicte attığın ilk mesaja bak. Liseli atmaz olm o mesajı. Bizim de küçüklere sevgimiz sonsuzdur. Ama çarptım mı oturturum :D
SEÇKİN172
14-09-2011, 17:22
yaw olm 306 ile ilgili topicte attığın ilk mesaja bak. Liseli atmaz olm o mesajı. Bizim de küçüklere sevgimiz sonsuzdur. Ama çarptım mı oturturum :d
allahım ya :) :) :)
samet_61
14-09-2011, 17:26
reklam kokan hareketler...
kelalper
14-09-2011, 17:29
yeşilyurt :)
evet eski yeşilyurtluyum. Tanışıo muyuz? Resim olmayınca çıkarmadım. :)
63owen63
14-09-2011, 18:13
Off topic olacak ama '' göz var izan var '' doğru kullanımınız dikkatimi çekti, tebrik ederim
percussionali
14-09-2011, 18:35
way arkadaş konu gene dönmüş dolaşmışbana gelmiş kapatın konuyu diğer karşılaştırmadada hondanın beni geçtiğini defalarca söyledim tebrik ettim daha uzatmanın anlamı yok geçtimi geçti buradaki benim kendi bahanelerim bi işe yaramaz madem bahanen var deneme dimi onun için bişy yazmadım maşşallh hondaya dedim beni geçti ama budaklandırmayın konuyu daha çevremde kimseyi kırmadım bi çok şeyi görmedim yazmadım buda kişiliğimdendir o yüzden konu uzar gider sabırımı sınamayın denemek istiyolarsa VE vts ile t honda denesinler güzel bi deneme olur ama saygı çerçevesinde denerlersede benimle ne olduğu az çok ortayada çıkar diye düşünüyorum aslında kendi fikrim ama konu uzamanasın daha denesinler izleyelim ....
birde eski konuları okumayıp bilmeyen arkadaşlara söylüyorum u lafı eğerki konuyu veya eski youmları okumadıysa bilmiyosa maydonoz olmasın takip edip konuyu f5 e bassın saygılar
react1ve
14-09-2011, 21:52
reklam kokan hareketler...
sen ole dıyorsan oledır..
yas olarak buyugumsun o yuzden abı dıye hıtap edecegım..abi baska bır konu hakkında konusulurken senın bu sekılde bır seyı ornek gostermenden kaynaklı bısey bunlar..adam satılıga cıkardıgı aracı ıle rolle gelıyor kız gıbı vıtes atıyor arac sahıplerı hıc bısey demıyor konusu bıle acılmıyor sen dıyorsun araya tır sokmus..butun bu tepkıler bundan..
ıesın sahıbıne kımsenın bısey soledıgı yok zaten sagdan soldan gelen duyumlarda bu yonde cok ıyı bı arkds abı kardes yasını bılmedıgımden dolayı bu sekılde yazdım.
herkes keske sızın gıbı olsa...
Sorun yok bizi ne zaman ararsanız geliriz yanlız bu ara biraz zaman sikintimiz var 4 gecedir üst üste deniyoruz ewe 2 lerde girip sabah 7 de Dukkan acıyoruz. Ama yinede telefon numaram 05443405256 isteyen arasın illaki bı musaitlik bulur deneriz hiç bı zaman geçme geçilme maksadımız olmadı maksat sohbet edelim isteyen herkesle deneri önemli olan kalpler bir olsun :) :)
gereklı konusmalar olms zaten tammdr ;)
cumartesi günü akşam herzaman ki yerde toplanıp muabet sohbet ederiz ondan sonra veryansın e 6 yg 106 gti yaşar abiylede bugün konuştuk oda gelecek cumartesii şenlik var ardından kupa töreni ile bitiriyoruz .....:hahaha:
react1ve
14-09-2011, 21:55
cumartesi günü akşam herzaman ki yerde toplanıp muabet sohbet ederiz ondan sonra veryansın e 6 yg 106 gti yaşar abiylede bugün konuştuk oda gelecek cumartesii şenlik var ardından kupa töreni ile bitiriyoruz .....:hahaha:
kahveler benden =))
arkadaşlar cumartesi fiber kaputumu fiber bagajımı takıyorum koltuklarımı söküyorum 97 oktan benzinimide koyup herzamanki mekanda bekliyorum hondaya bi 5 boy falan geçmeyi pilanlıyorum :hahaha: BU ARADA 106 GTİ SAXO VTS BENİM KATEGORİMDE BENLE DENEYECEK Bİ ARABA YOKMU BU MEMLEKETTE VARSA CUMARTESİ BEKLİYORUM ....306 gti de olur
chiefkadir
14-09-2011, 22:11
arkadaşlar cumartesi fiber kaputumu fiber bagajımı takıyorum koltuklarımı söküyorum 97 oktan benzinimide koyup herzamanki mekanda bekliyorum hondaya bi 5 boy falan geçmeyi pilanlıyorum :hahaha: BU ARADA 106 GTİ SAXO VTS BENİM KATEGORİMDE BENLE DENEYECEK Bİ ARABA YOKMU BU MEMLEKETTE VARSA CUMARTESİ BEKLİYORUM ....306 gti de olurahm kardeş bir iki haftaya istanbula gelecem benim rs ile deneyelim uyarsa
ahm kardeş bir iki haftaya istanbula gelecem benim rs ile deneyelim uyarsa
olur kardeş senlede denerim herkezle denenir vdeoları ben koycam
chiefkadir
14-09-2011, 22:13
olur kardeş senlede denerim herkezle denenir vdeoları ben koycamTabi video koymak zelbest:)
Tabi video koymak zelbest:)
silikleri takıp istersen sıfırdan kalkarız roll de geçersen :hahaha:
chiefkadir
14-09-2011, 22:16
silikleri takıp istersen sıfırdan kalkarız roll de geçersen :hahaha:Farkmaz takılırız hele gelemde:icon_tup:
SEÇKİN172
14-09-2011, 22:48
bu cumartesi şenlik var herhalde yaffff :)
Arasts61
14-09-2011, 22:57
Off topic olacak ama '' göz var izan var '' doğru kullanımınız dikkatimi çekti, tebrik ederim
Harbiden. Ben de bi duraksadim, izan uzerinde bi goz gezdirdim, kisa bi tereddutten sonra helal olsun dedim.
kelalper
15-09-2011, 08:10
Harbiden. Ben de bi duraksadim, izan uzerinde bi goz gezdirdim, kisa bi tereddutten sonra helal olsun dedim.
;)yaw kusura bakmayın göz var nizam var olacaktı yanlış yazmışım :eek::hahaha::p
Banada yer varsa gelirim :) ahmet usta
SEÇKİN172
15-09-2011, 09:14
Memleketin azına ettiniz :):)
sayın ve bı bf miz var dener miyiz ??
react1ve
15-09-2011, 15:33
sayın ve bı bf miz var dener miyiz ??
bfyı falan bırak okan sen,naptın marspıyel ıle dodıklerı =)
Cliosportve
15-09-2011, 15:36
Cumartesi fena caykıltı kopcak :D
SS Clio RS i de getirelimmii :D kambersiz düğün olmaz :D
Cliosportve
15-09-2011, 16:10
SS Clio RS i de getirelimmii :D kambersiz düğün olmaz :D
SS RS bana lazım Pazar günü haber verirsin Okana :)
bfyı falan bırak okan sen,naptın marspıyel ıle dodıklerı =)
kanka aradım bak dndum bıle sana
SEÇKİN172
15-09-2011, 16:58
ss clio rs i de getirelimmii :d kambersiz düğün olmaz :d
getirin getirin :) :) olmaz tabi gelsin ss bizde ss ile deneriz :) okan kankamın arabası ile:):)
react1ve
15-09-2011, 17:03
kanka aradım bak dndum bıle sana
eywallh knka..
guzel roll gecesi oldu gelen fazla kalabalik oldugumzdan dolayi kopukluklar olustu herkesin ayagina saglik
react1ve
18-09-2011, 03:11
gayet guzeldı gercekten..onur ne cabk eve gectın de cevap falan attın daha yarım saat 45dk once basındaydık =)