PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alfa romeo 156 2.0 TS hakkında bilgisi olan

taytay
15-09-2011, 11:51
kafamı kurcalayan bi araba çok temiz buldum 100 binde 2000 model fakat arac hakkında hc bi bilgiye sahip degilim kasa olarak çok hosuma gidiyor . kronik sorunları varmı kullanan arkadaslar yorum yaparlarsa sevinirim .

Mutu
15-09-2011, 13:21
Dediğin fiyata başka alternatif kalmıyor al yani. :D Bu uçuk piyasada çok mantıklı bi alış-veriş olur. Önceki 307 gibi. :)

Cankat
15-09-2011, 19:45
fiyatına göre çok çok kaliteli bir araç. yürürü sınıfındaki rakiplerine göre baya iyi.yol tutuşuda gayet tatminkar.lpg li halini bilmiyorum fakat benzinde tüketimi birazcık fazla.ben ölümüne japon savunurum ama sanırım alfa ruhu diye bişey gerçekten var:)
arabaya binince değişik bişeyler hissediyo insan...

taytay
15-09-2011, 19:48
fiyatına göre çok çok kaliteli bir araç. yürürü sınıfındaki rakiplerine göre baya iyi.yol tutuşuda gayet tatminkar.lpg li halini bilmiyorum fakat benzinde tüketimi birazcık fazla.ben ölümüne japon savunurum ama sanırım alfa ruhu diye bişey gerçekten var:)
arabaya binince değişik bişeyler hissediyo insan...

tsk ederim tüplü zaten düşünmüyorum. yakıtı arabartılı bi şekilde yakıyormu ?

Cankat
15-09-2011, 19:55
biraz gazlanarak yaptılan yolculuk sonucu 750 km de 400 liralık benzin yaktı.km ye 50 krş dan biraz fazla yani.ama şartlar biraz ekstremdi:) sakin kullanımda 35 krşa belki daha da aşağısına düşebilirsin gibi geliyo. sakin kullanımda ölçmediğimiz için net bişey söyleyemeyecm. sonuçta fazla basmazsan diğer 2 lt lerden fazla yakacağını sanmıyorum

umitgt
15-09-2011, 19:57
tsk ederim tüplü zaten düşünmüyorum. yakıtı arabartılı bi şekilde yakıyormu ?

Abi kuzenime , 2004 2.0 TS 16V Distinctive aldık Zavoli lpgli 80k kmde bej renkte.

LPG de yakıtı 30 kuruştan bahsediyor telefon ettim şimdi.

taytay
15-09-2011, 20:03
Abi kuzenime , 2004 2.0 TS 16V Distinctive aldık Zavoli lpgli 80k kmde bej renkte.

LPG de yakıtı 30 kuruştan bahsediyor telefon ettim şimdi.

yakıyormus masallah :D ama yakıt okadar öenmli degil 50 kurustan fazla yakmasın yeter dicem para çok sanıcanız :) sürekli araba tepesinde degilim . kronik sorunları varmı sacma sapan arızalara veriyormu on u merak ediyorum.

taytay
15-09-2011, 20:04
biraz gazlanarak yaptılan yolculuk sonucu 750 km de 400 liralık benzin yaktı.km ye 50 krş dan biraz fazla yani.ama şartlar biraz ekstremdi:) sakin kullanımda 35 krşa belki daha da aşağısına düşebilirsin gibi geliyo. sakin kullanımda ölçmediğimiz için net bişey söyleyemeyecm. sonuçta fazla basmazsan diğer 2 lt lerden fazla yakacağını sanmıyorum

dedigin gibi yakıyorsa abartılı degil normal bi 2.0 bence.

Cankat
15-09-2011, 20:09
kronik olarak varyatör sıkıntı yaratabiliyor fln diye duymuştum ama bilemiyorum biz yaşamadık.. ama araç her türlü sıkıntıya değer..gösterge doğru ölçüyomuydu bilmiyourum:) ama 235 gördü.ayrıca varyatör olayında buradan bişeyler öğrenebilirsin

http://www.techturkey.com/forum/genel/18741-alfa-romeo-ve-varyator-sorunu.html

umitgt
15-09-2011, 20:11
yakıyormus masallah :D ama yakıt okadar öenmli degil 50 kurustan fazla yakmasın yeter dicem para çok sanıcanız :) sürekli araba tepesinde degilim . kronik sorunları varmı sacma sapan arızalara veriyormu on u merak ediyorum.

Genel bakım yaptır devam :D Triger vs. aklın kalmasın en azından.

Alfaya çok ön yargı var ama güzel araba ben çok beğendim kaçıyor da :)

Sattın mı 106yı yoksa :S :ofk:

Mutu
15-09-2011, 20:16
Genel bakım yaptır devam :D Triger vs. aklın kalmasın en azından.

Alfaya çok ön yargı var ama güzel araba ben çok beğendim kaçıyor da :)

Sattın mı 106yı yoksa :S :ofk:

106nın üstüne 1 araba daha değiştirdi :D

taytay
15-09-2011, 20:18
kronik olarak varyatör sıkıntı yaratabiliyor fln diye duymuştum ama bilemiyorum biz yaşamadık.. ama araç her türlü sıkıntıya değer..gösterge doğru ölçüyomuydu bilmiyourum:) ama 235 gördü.ayrıca varyatör olayında buradan bişeyler öğrenebilirsin

http://www.techturkey.com/forum/genel/18741-alfa-romeo-ve-varyator-sorunu.html

evet biraz arastırım varyatör sıkıntı çıkartıyormus . konu icin tsk ederim bu arada istedigim cvplar var :)