Orijinalini görmek için tıklayınız : Gecıcı dıploma ile Unı.ye yazılma ????
Merhaba,
Lıseden veremedıgımız dersler varsa ve bunları 1 sene ıcınde vermemız mumkunse unıye gıdebılme ımkanı varmıs ?
bu nedır bole bısey varmıdır ?
timucintt
16-09-2011, 16:10
o nasıl oluyormuş :D :D geçiçi mezuniyet belgesini alamadan yapamazsın kayıdını....
ben lisede kaldıgım ders hocalarıma ve idareye yüklü bir miktarda rüşvet vermiştim kahretsin benim lise hayatımda kötü geçmişti
not: işini layıkıyla yapan ögretmenler ve idare baş tacımızdır.
ee sonrasında unıye gıtmısmıydın o derslerı vermeden yoksa notunu duzelttılerdemı gectın unıye. ?
o nasıl oluyormuş :D :D geçiçi mezuniyet belgesini alamadan yapamazsın kayıdını....
su an kalan derslerım var ama toplasan bı sene deıl yarım donemde bıle verebılırım. gecıcı mezun seklınde bıse verıolarmıs bolelıkle oluyormussun. gecıcı mezun kaıdı almak ıcın neler yapılıyor ? ( yanı dolu dolu mezun olmakmı gerekıyor yoksa bnım durumumda olsamda alabılıyormuyum ? )
darkmann
16-09-2011, 16:52
arkadşım bu sene giremiyordu az kalsın bu mevzu yüzünden dava falan açmıştı okula şimdilik ümiversite ile anlaşıp başlıyıcak
lise bitmeden üniversiteye nasıl gidiliyorki ?
üniversitede okurken bi yandan lisedeki dersleri alttan mi veriyosunuz :beuj:
düzen amma değişmiş .
öyle birşey oldugunu sanmıyorum.
anladıgım kadarıyla lise egitim suren bitti ama dersler kaldı. bunları sene icinde vericegine dair soz verirsen senı uniyemı alıyorlar.
lise sonda bende bir sene bu yuzden kaybetmiştim ama gecici mezuniyet diye birşey yoktu. ayrıca olmasıda biraz mantıksız.
uni ye kayıt doneminden once derslerini verirsen olur o iş. sen uniye kaydını yaptırdıktan sonra dersleri veremezsen ne olacak? gecici mezuniyet iptal. sonra üni kaydında iptal bence o iş yaş daha iyi araştır. okulundan git tam anlamıyla öğren.
arkadşım bu sene giremiyordu az kalsın bu mevzu yüzünden dava falan açmıştı okula şimdilik ümiversite ile anlaşıp başlıyıcak
hangı unı. ? bende o zaman benm unıyle gıdıp bı konusayım.
lise bitmeden üniversiteye nasıl gidiliyorki ?
üniversitede okurken bi yandan lisedeki dersleri alttan mi veriyosunuz :beuj:
düzen amma değişmiş .
:) aynen cem bey. boyle bısey varmıs mezun olmadan Universte sınavına gırersek bole seylerın olması cok cok cok dogal halıyle.
öyle birşey oldugunu sanmıyorum.
anladıgım kadarıyla lise egitim suren bitti ama dersler kaldı. bunları sene icinde vericegine dair soz verirsen senı uniyemı alıyorlar.
lise sonda bende bir sene bu yuzden kaybetmiştim ama gecici mezuniyet diye birşey yoktu. ayrıca olmasıda biraz mantıksız.
uni ye kayıt doneminden once derslerini verirsen olur o iş. sen uniye kaydını yaptırdıktan sonra dersleri veremezsen ne olacak? gecici mezuniyet iptal. sonra üni kaydında iptal bence o iş yaş daha iyi araştır. okulundan git tam anlamıyla öğren.
Tesekkur ederım. verecegıne daır soz vermıyorsunuz. Lıse ıle bagım bttı sadece bu bu bu derslerım kaldı dıyorsunuz. UNIyı bıtırene kadar vaktnız oluyormus o derslerı vermek ıcın.
ben lisede kaldıgım ders hocalarıma ve idareye yüklü bir miktarda rüşvet vermiştim kahretsin benim lise hayatımda kötü geçmişti
not: işini layıkıyla yapan ögretmenler ve idare baş tacımızdır.
Keşke baban doğumunda emeği geçen kişilere de yüklü miktarda para verseydi.
not : işini layıkıyla yapan ebeler baş tacımızdır.