Orijinalini görmek için tıklayınız : crx yardımm
ya arkadaslar sızlere bısey soracagım. crx e amortısor, yay veya coılover alıcam. arac 90 model. fakat piyasada bu araca uygun urunlerı bulmak baya bı zor:) crx ile hangı modeller uyumlu? ef ile aynı oldugu bılıyorum. eg ılede aynı dıye duymusdum dogrumudur? hangı modelın coıloverını crx e takabılırız? bıraz uzun oldu galıba:)
88-00 model arası bütün civiclerin helezonları crx e uyar, fakat istediğin kadar düşürmeyebilir, ben kesmiştim helezondan 2 bakla kadar, coiloverların da civic serisinin hepsi uyar
halilkarakas
19-09-2011, 21:16
88-00 model arası bütün civiclerin helezonları crx e uyar, fakat istediğin kadar düşürmeyebilir, ben kesmiştim helezondan 2 bakla kadar, coiloverların da civic serisinin hepsi uyar
+5500 cevap bu
Cok ilginc rpmturk erol abide ef war gecen konu acmis yeni gordum bnmkine benzer ordada ef ye civic coiloverlari olmaz diye birseylr soylemisler. Kafam karisti:?
Ben yeni coilover aldım emusa kim demiş olmuyor diye :) hem konfor hem yol tutusu :)
Ben yeni coilover aldım emusa kim demiş olmuyor diye :) hem konfor hem yol tutusu :)
Nasil yani??:rolleyes:
evet ef ye sadece crx yada 88-91 coiloverların oldugu söylendi..bu aralar işlerin yogunlugundan araca binmek nasip olmadı daha..
eger tüm civiclere oluyorsa coiloverlar çok iyi :) benimde sorunum giderilmedi..magdurum halaa :)
evet ef ye sadece crx yada 88-91 coiloverların oldugu söylendi..bu aralar işlerin yogunlugundan araca binmek nasip olmadı daha..
eger tüm civiclere oluyorsa coiloverlar çok iyi :) benimde sorunum giderilmedi..magdurum halaa :)
Sonuna kadar arastiricam walla:D ama kafam senin konuyu okuduktan sonra iyice karisti:). Bir sey yakalarsan haber wer abi;)
tuner faruk
19-09-2011, 23:51
Meli abi farklı kombinasyonlar yaptı en son coilover taktı bence şuanki kombinasyon on numara dinlenilmeli:D
ef kasayada oluyor abi daha dün arkadaşın efine coilover taktık 88-00 civic için :)
Benim kullandığım eibach yay var 3.5 luk. Coiloverlar takılınca boşa çıkacak. Amortisörlerin markasını hatırlamıyorum ama 4 adet sağlam amortisörde var. Senin maksat düşürmek mi yoksa değiştirmek mi ?
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Eg nin ki oluyor anlasildi. Erol abi devaaam:D
Murat Özcan
20-09-2011, 16:41
hondaların bu özelliğini seviyorum cogu bırbırıne uyuyor