PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni aldığım şirin aracım ve görüşleriniz :) :)

mcolgecen
29-09-2011, 00:21
s.a abiler uzun süredir bütceme göre araç arıyordum (mini cooper) fakat sebebini bilemediğimiz nedenle artan 2. el oto fiyatları benim araç alamamam için daha fazla mücadele ediyordu velhasıl kelam karşıma daha hayırlı bir kısmet çıktı ve uzun zamandır hayalini kurduğum semtten uygun fiyatlı bir dükkan buldum ve büyük bir borca girererek dükkanı satınaldım. Yaradan Yardım eder inşallah tüm paramı dükkana verdimuygun fiyatlı az yakıtlı bu aracı aldım bir süre buna binmem gerekecek sizden arzum jant lastik vs gibi külfetli aksesuralar hariç bu aracı daha sevimli hale nasıl getirebilirim hellaflush - jdmsticer-yere basmak vs vs... Araç bu arada 93 model 850cc dahiatsu cuore 2. sahibinden 57.000 de keçi gibi maşşllah yakıtı bilmiyorum ama :) EKONOMİK DÜŞÜK YAKITLI Olur diye aldığım Aracım 25 krş yakıyor tam bir hayal kırıklığı sizce sorun nedir :( :( :(

http://i52.tinypic.com/2ypkeh4.jpg

Ö.öztüRk
29-09-2011, 00:23
çok şirin yapılınca dahada güzel olucak anlaşılan . Kazasız belasız hayırlı uğurlu olsun

Osman Bahadır
29-09-2011, 00:24
Hayırlı olsun.

Zaten ucuz diye almışsın. Hiç para harcama bence. İleride satar, gönlüne göre birşeyler alır, hertürlü modu yaparsın inşallah.

Yeni işyerin de hayırlı olsun. Bol kazançlar.

B.Koçer
29-09-2011, 00:24
Maşşallah allah kaza bela vermesin gerçekten cok şirinmiş :)

ProdriveSTI
29-09-2011, 00:25
Dükkan daha önemli tabi,daha iyileri nasip olsun inşAllah.

Jem89
29-09-2011, 00:28
Öncelikle hayırlı olsun.. Çok sevimli ve unodan daha mantıklı bi araç bence :)

Ama maddi durumlar bu şekilde sallantıdayken hiçbirşey yapmadan binerdim ben.. Sadece bi yay yapardım.. Birazcık alçak olsun diye :) Onun haricinde hiçbirşey yapmazdım.. Zaten kutu gibi araba.. Çok fazla şey yapınca sırıtır. :)

mcolgecen
29-09-2011, 00:38
ilginizden dolayı teşekkürler rabbim herkeze bol kazanç versin .. ben kesinlikle fiber tampon ekleri spoiler vs istemem bedava deseler bile yaptırmam aracın önünü cantürkde biraz düşürmek istiyorum fakat araç alçalınca direksiyon sertleşirmi ondan korkuyorum birde aracın aynaları çook kötü içeriden ayarlanmıyorve rüzgarda yerinde durmuyor f1 aynası güzel durur gibime geliyor :) biraz basıp - f1 ayna - jdm sticer ile süslemeyi düşünüyorum hepsi bukadar :) :)

Jem89
29-09-2011, 00:42
ilginizden dolayı teşekkürler rabbim herkeze bol kazanç versin .. ben kesinlikle fiber tampon ekleri spoiler vs istemem bedava deseler bile yaptırmam aracın önünü cantürkde biraz düşürmek istiyorum fakat araç alçalınca direksiyon sertleşirmi ondan korkuyorum birde aracın aynaları çook kötü içeriden ayarlanmıyorve rüzgarda yerinde durmuyor f1 aynası güzel durur gibime geliyor :) biraz basıp - f1 ayna - jdm sticer ile süslemeyi düşünüyorum hepsi bukadar :) :)

Sadece önünü düşürürsen ayarsız olur.. Önlü arkalı düşürmen daha faydalı olur.. Gerçi cantürk işini bilir.. Ona gittiğinde gayet güzel istediğin gibi birşey çıkar :)

Aynaları işlevsellik olarak değiştirmek mantıklı.. Ama f1 aynası da sırıtır bence :) Uno aynası sağlamdır :)

Bende nedense kendi arabam gibi sevdim ha öyle bakıyorum resimlere ne yapsam diye hahaha :)

Hayırlı olsun ama.. Gerçekten çok sevimli geldi :)

mhmtsrtp
29-09-2011, 00:42
maşallah araca kazasız belasız kullanmak nasip olur umarım
konunun takipçisiyim buarada benimde bütçe bu tarz araçlara uyuyo bu aralar ve hoşumada gidiyo.

cabriolet
29-09-2011, 00:43
150tl civarına aslında cms vs. jant bulunabilir güzelde olur bence :)

mcolgecen
29-09-2011, 00:49
150tl civarına aslında cms vs. jant bulunabilir güzelde olur bence :)

jantı bilerek almak istemiyorum aslında aracım şuan çok seri ve güçlü fakat ister istemez performası düşürüp yakıtı artıracaktır en önemlisi direksiyon sertleşecektir ayrıca bu aracın jant lastik ebatı 145-70-12 sattığım hondanın stepnesi gibi :) :)

mcolgecen
29-09-2011, 00:53
Sadece önünü düşürürsen ayarsız olur.. Önlü arkalı düşürmen daha faydalı olur.. Gerçi cantürk işini bilir.. Ona gittiğinde gayet güzel istediğin gibi birşey çıkar :)

Aynaları işlevsellik olarak değiştirmek mantıklı.. Ama f1 aynası da sırıtır bence :) Uno aynası sağlamdır :)

Bende nedense kendi arabam gibi sevdim ha öyle bakıyorum resimlere ne yapsam diye hahaha :)

Hayırlı olsun ama.. Gerçekten çok sevimli geldi :)

hehheh teşekkürderim sevimli kerata hondaya bukadar bakmıyorlardı arabayı görenin yüzünde hemen bir tebetsüm oluşuyor (tahnimce dalga geçiyorlar) :D :D :D olsun ben çook memnun oldum otobanda 120-130 gidiyor kereta rampa flan dinlemiyo maşşllah bende bukadar beklemiyordum :)

mhmtsrtp
29-09-2011, 00:55
bikaç ay önce kırmızı bir maruti gördüm komple dip basık beyaza boyamıştı jantlarıda harikaydı ya bu araçlara karşı düşüncemi deiştirdi resmen basman ve bikaç sticker yapıştırman yeterli olucak bence

mcolgecen
29-09-2011, 01:00
bikaç ay önce kırmızı bir maruti gördüm komple dip basık beyaza boyamıştı jantlarıda harikaydı ya bu araçlara karşı düşüncemi deiştirdi resmen basman ve bikaç sticker yapıştırman yeterli olucak bence

bir kaç güne kalmaz yaparım kısmet olursa ufak tefek rutujları var onları ve pasta cila yapıp cantürkde düşürmeyi planlıyorum araç hakkkında olumlu olumsuz görüşlerimi seninle paylaşırım..

PimPCaR
29-09-2011, 01:10
mümkün oldugunca düşürüp birde arabanın her yerine belli düzende sticker yapman sevimli ve ilgi çekici olması için yeterde artar bile. ama jdm veya hella tarzı değil kendine özgü bişeyler :)

MR.TurboALİ
29-09-2011, 03:12
maşallah diyelim allah kaza bela vermesin .

Mertİ.
29-09-2011, 03:17
hiç bişi yapma gündelik bin boşu boşuna para vericeksin dükkan açmışsın arabayı düşünme Allah daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah

zıpzıp
29-09-2011, 06:33
maşallah cok cici görünüyor :)

GTCihad
29-09-2011, 07:00
Aracınızda dükkanınızda hayırlı olsun Allah utandırmasın. Arabayı bence bu şekilde basabilirsiniz biraz beyaz olduğu için siyah saç jantlar güzel duruyor , cam filmi + sol çamurluk hella flush sticker güzel olur bence

emre_
29-09-2011, 07:35
Dukkan oncelikle hayirli olsun Allah utandirmasin :)
Aracda hayirli olsun bole minikleri cok severim bendede marutti vardi kirmizi sac jantlarini siyaha boyamistim yaylari kesip indirmistim arkalarada ufak bir ayarla dusuyor american park ve xenon yapmistim ve acayip sirin olmustu :) en mantiklisi bunlari yapman olur beyaz daha guzel bide kazasiz belasiz binersin insallah

OnurD.
29-09-2011, 07:36
Hayirli olsun hem dukkan hem aracin. Dip bas yeter baska bisey yapma.

powERS
29-09-2011, 07:45
hayırlısı olsun hem dukkanınız hem aracınız ıcın. dukkan almanız ısabetlı olmus sonucta mını alsanız para kazandırmaz ama dukkan 2 tane de mını aldırır bakarsınız...

arac cok şirin gercekten 850 cc motor yakıt olarak ne yakabılırkı ? lpg varmı ? motoru gercekten dedıgınız gıbı sanırım ve kolay devır cevıren aletler japonlarda var bu tarz olaylar :D

bu arada bu araca bakarken baska favorı olarak gordugunuz aynı sınıf araclardan varsa p.m olarak atabılırmısınız ?

CeM öZeR
29-09-2011, 09:13
Maşallah çok sevimli duruyor. Bence fazla oynama yapmaya gerek yok :)

aslan
29-09-2011, 09:17
valla ne yalan söylim araçta gözüm kaldı maşallah ama hem dükkan hem araba allah utandırmasın

oguzhan999
29-09-2011, 09:23
maşallah Allah kaza bela vermesin :)

volume81
29-09-2011, 09:31
maşallah çok güzel :) ben yerinde olsam jant felan istemiyorsan orjinal jantlarına az bi ofset veririm önünü bas arkaya güzel bir kamber ön çamurluğuda hella flush kapladın mı tadından yenmez :)

fatih(fb)
29-09-2011, 09:40
hayırlı olsun bende bunun amca oğlu olan marutilere bakıyorum 2-3 gündür:D

mcolgecen
29-09-2011, 09:57
ilginizden dolayı herkeze teşekkkürederim hella flush uygulamasını sadece çamurluğa değildide vosvoslara yapdıkları gibi aracın komple kapı altlarını ve kapı içlerini Burberry stili ile kaplamayı düşünüyorum.

Emre Ekrem
29-09-2011, 10:40
maşallah çok şirinmiş, sadece cam filmi yay ayna yeterli olacaktir. Eliniz bollaştığında birde şirin renkle kaplama yaparsanız çok daha şirinleşir.

Ronin_
29-09-2011, 10:52
maşallah.. bence hiçbirşey yapma.. bu hali ile gayet şirin duruyor.. allah bol kazanç versin hayırlı olsun yeni dükkanın

can3541
29-09-2011, 13:28
Bence rat style yapın derim bu araca çok yakışır.Dükkanınızda hayırlı olsun..

UtkuG
29-09-2011, 13:31
Hayırlı uğurlu olsun temiz görünüyor 55.000Kmde olmasıda çok iyi:) Nazar deymesin

maskaran
29-09-2011, 13:32
jantlara bittim :D hayırlı olsun

///KDrÖZER
29-09-2011, 14:04
dükkan alarak en büyük atılımı ve doğru seçimi yapmışsın...

DÜKKAN , araba satın alırda . araba, dükkan satın almaz der her zaman babam.

Bol kazançlar dilerim hayatının gerikalanını hayalini kurduğun arabalara sağlığın yerindeyken ve geç olmadan binersin inşallah

sürüngen
29-09-2011, 15:44
noldu prelude :D

aliozel
29-09-2011, 17:29
Olskool yapılırsa çok çok güzel olur.Kaplama hakkında yardımcı olabilirim.Gülegüle kullanın çok tatlı :D

SinanTT
29-09-2011, 17:31
Maşallah 10 sene kullandık şimdi yeni kasasını kullanıyoruz çok memnunuz.Bakımlarını aksatmaz isen hiç üzmez.Bizi o kadar sene hiç yolda bırakmadı.Hayırlı olsun

burak35-
29-09-2011, 17:41
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :)

arteus
29-09-2011, 17:48
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

AtmoSpheriC
29-09-2011, 19:49
hayırlı olsun kazasız belasız binin

sinan-s
29-09-2011, 20:03
Maşallah hayırlı olsun..

sefayzJ11
29-09-2011, 20:16
Maşallah çok şirin . allah kaza beladan korusun .

fatihcakin
29-09-2011, 20:40
Bence masraf yapma böyle güzel :D

mcolgecen
30-09-2011, 00:42
ilginizden dolayı teşekkürderim düşük yakıtlı ekenomik olsun diye aldığım 850 cc aracım 25 krş yakıyor morelimi bozdu buğün ayrıca lastiğin çamurluk seviyesine gelmesi için aracımı 10 cm düşürmem lazım ön taraf çok havada sonradan özelliklemi kaldırmşlar anlamdım..

Mutu
30-09-2011, 01:30
Aynısından arkadaşımda mevcut kullandım, gerçekten kullanması çok zevkli bir araç. Hayırlı olsun, bakarsınız siz satarken ben alırım. :) O lpgyle kullanıyordu, çok ekonomik demişt. :)

mcolgecen
30-09-2011, 01:41
Aynısından arkadaşımda mevcut kullandım, gerçekten kullanması çok zevkli bir araç. Hayırlı olsun, bakarsınız siz satarken ben alırım. :) O lpgyle kullanıyordu, çok ekonomik demişt. :)

ewet kullanımı ve gidişi - frene basınca duruşu oldukca iyi yalnız aracımda lpg yok ben yakıtdan muzdaribim hesabıma göre 25 krş yakıyor yakıtı aslında benzinli bir araca göre uygun fakat 850cc için bence oldukca fazla karbüratör ayarı flan yapılıyormu bunlara neden çok yakarki yada hepsimi böyle yakıyor bilemiyorum rica etsem benim için arkadaşına sorarmısın lpg'den menunmu çekişten düştümü randımanı nasıl sıkıntı yaratıyormu ?

Mutu
30-09-2011, 02:09
ewet kullanımı ve gidişi - frene basınca duruşu oldukca iyi yalnız aracımda lpg yok ben yakıtdan muzdaribim hesabıma göre 25 krş yakıyor yakıtı aslında benzinli bir araca göre uygun fakat 850cc için bence oldukca fazla karbüratör ayarı flan yapılıyormu bunlara neden çok yakarki yada hepsimi böyle yakıyor bilemiyorum rica etsem benim için arkadaşına sorarmısın lpg'den menunmu çekişten düştümü randımanı nasıl sıkıntı yaratıyormu ?

Bende kullandım aracı çekişte sıkıntı yok fakat rolantide ufak bir sıkıntı oluyordu, ayar yaptırdıktan sonra sıkıntı kalmadı diyordu.Tamam yarın ararım, dönerim size. :)

mhmtsrtp
01-10-2011, 00:54
bizim eniştede maruti vardı bikaç hafta kullanıp satmıştı 40 kuruş yakıyodu maruttiyle:D