PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : illegal yarışın sonu..

Ferhat_V
23-10-2007, 15:45
kaza filan değil ama kazadan beter bişey :)

http://www.youtube.com/watch?v=OnmjVKlCHB0&NR=1

yusufbatırel
24-10-2007, 08:38
yurtdısında modlu aracları bolemı yapıyorlar.

facia
24-10-2007, 09:00
swaplere yapıyorlar diye biliyorum...

KaanKY
24-10-2007, 09:50
valla tam sıkışma esnasında durudurdum HAYIRRRRRR :D:D:D

yiit
24-10-2007, 10:34
bende kellemi sokardım yapmayın laaaaaaan :D

SertacTDemir
24-10-2007, 12:03
kaputun hizasina gelince birakti belki motor saglam kalmistir :D

Schumi
24-10-2007, 12:16
bunu türkiyede yapamazlar kan çıkar. bide lavuk lavuk konuşuyo spiker.

Sefa_vts
24-10-2007, 19:32
Bu kadar da olmamalı!!!

Baran^
24-10-2007, 19:54
TR de kan cıkar o kadar para harcıcan herif alıp ezicek,bide spiker sesi duyuyomusunuz falan dicek ahah varya o sesi o spikerin cebine sokarım cebinden annesinin cebine gider.BU kadarıda yapılmaz ama yuh..

M_PROJECT
24-10-2007, 20:05
amerikadaki polis sistemi turkiyede olsun hic kimse hic bisi yapamaz emin olun . olumlu sokak yarislarinda yakalanan araclarin bir cogu ibreti alem olsun die eziliyor bu sekilde sahibide aval aval bakio okadar.

Baran^
24-10-2007, 20:11
Orda hiçbişey yapamazsın o doğru zaten ben TR için yorumlamıştım..Yalnız amerikadada olsam o spikerin ağzını burnunu kırardım :)

Berkan
24-10-2007, 20:14
cinayet sebebi :)

M_PROJECT
24-10-2007, 20:14
bende diorumki burdaki sistemi birebir uygulasinlar turkiyede yine bisi yapamaz kimse . bizim polisimiz malesef cok pasif yetkileri cok sinirli .

Tuner
24-10-2007, 20:15
950 dolar para cezası ödeyerek ve rehabilitasyondan zor kurtarmış biri olarak bu uygulama daha iyi gibi geldi

M_PROJECT
24-10-2007, 20:16
ucuz yirtmissin kerem 7 ceza 1700 dolar odedim bende rehabilitasyon yerine 72 saat kamuya calisma cezasi aldim ehhe

Baran^
24-10-2007, 20:18
Bu işi TR de yapamazlar bitürlü kurtarılır arabalar..Sahsen benım arabamı rolling yaparken bağlayıp ezmeye kalksalar babam onları ezer :) haklıda.Ne görmüşüzki devletten bide paramla aldığım malımı ezicek ahaha öle bi istanbul yok yanı..

Tuner
24-10-2007, 21:18
ucuz yirtmissin kerem 7 ceza 1700 dolar odedim bende rehabilitasyon yerine 72 saat kamuya calisma cezasi aldim ehhe

:) olay anında ambulans getirdiler beni direk hastaneye alıcaklardı 95 otoyolunda oldu benimki 7-8 otoyol polisi çok fenaydı

dur tahmin edeyim köşe başlarında bekleyip öğrenci çocukların geçmesinimi beklerdin sarı yelekle :)

M_PROJECT
24-10-2007, 21:22
:) olay anında ambulans getirdiler beni direk hastaneye alıcaklardı 95 otoyolunda oldu benimki 7-8 otoyol polisi çok fenaydı

dur tahmin edeyim köşe başlarında bekleyip öğrenci çocukların geçmesinimi beklerdin sarı yelekle :)

yok kizilhac verior sana cezayi . ben biraz uyaniklik yaptim bi arkadasimla gittim hic dil bilmior sifatina burundum . kadin bakti otoyol temizligi ne adam lazim dio , eyvah dedim bittik neyse eleman dedi hic dil bilmior anlasamaz kimseyle felan , kadin sordu napacaz peki dedi siz kilise cami kapsiyormusunuz evet iyi biz muslumaniz camide calissin dil problemide olmaz dedi tamami kaptim kadindan direk camiye bagis imzala hoca su kagidi oldu bitii calismadan yirttim haha . kadin konusurken bisi anlamiomus numaarasina yatttigimda gulmemek icin zor tuttum kendimi :)

Low-Rider
24-10-2007, 21:31
ahaha işte türkün kıvrak zekası :D

Tuner
24-10-2007, 21:36
yok kizilhac verior sana cezayi . ben biraz uyaniklik yaptim bi arkadasimla gittim hic dil bilmior sifatina burundum . kadin bakti otoyol temizligi ne adam lazim dio , eyvah dedim bittik neyse eleman dedi hic dil bilmior anlasamaz kimseyle felan , kadin sordu napacaz peki dedi siz kilise cami kapsiyormusunuz evet iyi biz muslumaniz camide calissin dil problemide olmaz dedi tamami kaptim kadindan direk camiye bagis imzala hoca su kagidi oldu bitii calismadan yirttim haha . kadin konusurken bisi anlamiomus numaarasina yatttigimda gulmemek icin zor tuttum kendimi :)

çokkk iyi yırtmışsınız

benim evin önünde vardı ablanın biri o yapıyordu cezayı alma sebebi kadın arada içkiyi çok kaçırıyor yada ne içiyorsa karokola 1,5 yaşındaki çocuğunu götürüp bu çocuk benim diğil diyomuş :) sorumsuz anne diye kamu görevi vermişler.

neyse konu kaynamasın USA da o kadar saçma cezalar varki bu birşey değil isterlerse şöförle birlikte sıkıştırsınlar kimse durmaz en son 250.000 milyon nufusu vardı ve millet rahat olduğu için deli o yüzden devlette nasıl suç oranını düşürürüm diye bu tarz yöntemlere başvuruyor insanların içinde rezil etmek gibi ama hepsi yüzsüz onlar için sorun yok.

miniks
24-10-2007, 23:05
ezsınler ya problem deıl. gıder yenısını alırım. hersey ucuz a.k. :)

facia
24-10-2007, 23:38
ezsınler ya problem deıl. gıder yenısını alırım. hersey ucuz a.k. :)

kesinlike herhangi bir iş te 1 gün çalışşan 120-150$ arası para yapılıyor... Bir eg si de 3500$ civarina alınır :)

M_PROJECT
24-10-2007, 23:44
ya bisi diimmi burda cogu eg kasa ek kasa civiclere zenciler yada ispanyollar binio bunnarda bi nebze 2. 3. sinif adam yerine konuyo . ben 2 fast 2 real in videolarini koymustum siz gordunuzmu bole hic harbi amerikalinin arabasini ezerlerken felan :D yemez yer yemesinede bisekilde yirtar amerikali alt sinif arabalari alip eziolar bazende gostermelik yapiorlar gelip araba parasini odeyip parcaliorlar bi kac arkadasim solemisti

emreekin
25-10-2007, 01:55
hummer güzel zıplıyo başlarda...:D

Kemal_H
25-10-2007, 11:35
güzelim arabaya yazık oldu sahibi olsam 40 gün yasını tutardım herhalde :D

PROMINENT
25-10-2007, 11:51
basık güzel durdu :P yalnız araba ezik dururken lamboya benzemiş yandan :)

alp1903
25-10-2007, 19:33
yaa otur dinle seni mustafa sende ne hikayeler vardı hahaha :D

ef186
25-10-2007, 20:22
amerikadaki polis sistemi turkiyede olsun hic kimse hic bisi yapamaz emin olun . olumlu sokak yarislarinda yakalanan araclarin bir cogu ibreti alem olsun die eziliyor bu sekilde sahibide aval aval bakio okadar.

950 dolar para cezası ödeyerek ve rehabilitasyondan zor kurtarmış biri olarak bu uygulama daha iyi gibi geldi

çokkk iyi yırtmışsınız

benim evin önünde vardı ablanın biri o yapıyordu cezayı alma sebebi kadın arada içkiyi çok kaçırıyor yada ne içiyorsa karokola 1,5 yaşındaki çocuğunu götürüp bu çocuk benim diğil diyomuş :) sorumsuz anne diye kamu görevi vermişler.

neyse konu kaynamasın USA da o kadar saçma cezalar varki bu birşey değil isterlerse şöförle birlikte sıkıştırsınlar kimse durmaz en son 250.000 milyon nufusu vardı ve millet rahat olduğu için deli o yüzden devlette nasıl suç oranını düşürürüm diye bu tarz yöntemlere başvuruyor insanların içinde rezil etmek gibi ama hepsi yüzsüz onlar için sorun yok.

ya bisi diimmi burda cogu eg kasa ek kasa civiclere zenciler yada ispanyollar binio bunnarda bi nebze 2. 3. sinif adam yerine konuyo . ben 2 fast 2 real in videolarini koymustum siz gordunuzmu bole hic harbi amerikalinin arabasini ezerlerken felan :D yemez yer yemesinede bisekilde yirtar amerikali alt sinif arabalari alip eziolar bazende gostermelik yapiorlar gelip araba parasini odeyip parcaliorlar bi kac arkadasim solemisti

arkadaşlar amerikayı cok sevmeyen ama iş sebebi ile o ulkeye mensup olan biriyim orda okudum vs..vs.. iş yerlerim orada o saçma sapan ülkede baban valide olsa umursamazlar benden solemesi :D
insanlar devamlı der ya tr de yok özgürlük yok yok o yok bu yok harbi tr cennet sıkıosa usada burda yaptıklarını yapsın bi delikanlı amerikan polisinin tr polisi ile uzaktan yakından alakası yoq ... Ha dersenizki amerikalılar ozamn ufak bişi mahalle arası tabir ettiğimiz yolda bolca ölumlu kaza yapabilicek kadar salak araba kullanırlar onlara bu nedenle az bile ... Allah devamlı orda yaşayanları korusun :D yardımcı olsun :icon_tup:

Schumi
25-10-2007, 20:49
Türkiyem Türkiyem Cennetim. Benim Eşşim Polisim :D

KMR2-GT
25-10-2007, 21:35
biz o kadar çok para ve emek harcıyoruzki aklımıza geldıkce çıldırıyoruz ama herıf o arabannın aynısını yapacak parayı toprlar1 haftada üzmeyin kendinizi:)
ama evte tr de yapsalar arabayı bırakın istediğniz benim beni alın derim o ayrı:D

Tuner
25-10-2007, 22:48
arkadaşlar amerikayı cok sevmeyen ama iş sebebi ile o ulkeye mensup olan biriyim orda okudum vs..vs.. iş yerlerim orada o saçma sapan ülkede baban valide olsa umursamazlar benden solemesi :D
insanlar devamlı der ya tr de yok özgürlük yok yok o yok bu yok harbi tr cennet sıkıosa usada burda yaptıklarını yapsın bi delikanlı amerikan polisinin tr polisi ile uzaktan yakından alakası yoq ... Ha dersenizki amerikalılar ozamn ufak bişi mahalle arası tabir ettiğimiz yolda bolca ölumlu kaza yapabilicek kadar salak araba kullanırlar onlara bu nedenle az bile ... Allah devamlı orda yaşayanları korusun :D yardımcı olsun :icon_tup:

sorma 2 sene civarı dayandım ben kurtardım kendimi türkiye gibisi yok diğer ülkelerde güttüysen gerçekten ülkemiz gibi bir yer yok fark etmişsindir.

ef186
25-10-2007, 22:50
sorma 2 sene civarı dayandım ben kurtardım kendimi türkiye gibisi yok diğer ülkelerde güttüysen gerçekten ülkemiz gibi bir yer yok fark etmişsindir.

tamamen katılıyorum :D

SerkanKurt
27-10-2007, 00:38
yazık olmuş arabaya

coolvtec
27-10-2007, 19:07
Araba tam Low-Rider olmuş :) Şaka bir yana ferrari gibi görünüyor ....

adrenalinustasi
27-10-2007, 21:39
vvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhşşşşşşşee eeeeeeeeeeeeeetttttttttttttt
:)))))