PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 106 kadran ışıkları

DoguErdogan
03-10-2011, 13:05
arabanın kadran ışıkları sönük yanıyor normal ampullerini değiştim patlak olanları şu an normal yanıyor ancak led taksam ampullere nasıl olur yapan vardır bilgi verirse sevinirim

edit: çin kerhanesi gibi olsun istemiyorum 2001 modellerinki gibi belirgin olsa biraz yeter

boosted_pug
03-10-2011, 19:05
ındıglow dusunursenız elımde bıtane mevcut

zıpzıp
03-10-2011, 20:18
led yapmana gerek yok ampullerin hepsini degiştir tertemiz olur ... önce direksiyonun alt ve üst bölümünü sök sonra cercevenin üstünde 2 tane vida karşına cıkıcak onlarıda sök zaten direksiyonun alt üst bölümünü sökünce 2 tane daha vida gözüne çarpıcak onlarıda al cerceve gelmiş olur göstergenin hatırladıgım 2 altta 1 tane üstte vidası vardı onlarıda cıkarttıp dışarı alabilrsin göstergeyi üstündede 4 yada 5 tane soket olması lazım bence direk ampul degiştirsen yeterli farklılık istiyorsan indiglowda işine yarar

DoguErdogan
03-10-2011, 20:52
led yapmana gerek yok ampullerin hepsini degiştir tertemiz olur ... önce direksiyonun alt ve üst bölümünü sök sonra cercevenin üstünde 2 tane vida karşına cıkıcak onlarıda sök zaten direksiyonun alt üst bölümünü sökünce 2 tane daha vida gözüne çarpıcak onlarıda al cerceve gelmiş olur göstergenin hatırladıgım 2 altta 1 tane üstte vidası vardı onlarıda cıkarttıp dışarı alabilrsin göstergeyi üstündede 4 yada 5 tane soket olması lazım bence direk ampul degiştirsen yeterli farklılık istiyorsan indiglowda işine yarar

anlatımın için teşekkürler de ben söküp ampulleri değiştim acaba led iş yapar mı diye düşünüyorum

DoguErdogan
03-10-2011, 20:54
ındıglow dusunursenız elımde bıtane mevcut

o işe girişmem sizin yaptığınızı gördüm beni aşar :)

zıpzıp
03-10-2011, 21:59
led cok parlak olur

aLperTunga
03-10-2011, 23:16
yerinde olsan orjınal görüntüsünü bozmam..normal ampul tak gıtsın..led ampul cok sırıtır asıl o zaman dediğin gibi çin işi olur :)

TolgaEsentepe
03-10-2011, 23:25
ampüllerin kalitelileri oluyormuş ben değiştirirken söylemişlerdi bulamamıştım.. onlar daha aydınlık oluyormuş ama ne yaparsan yap 00-01 modellerin ki gibi parlak olamaz :)

wekoo
03-10-2011, 23:25
orj herzaman iyidir bencede orj ampülünü al tak....

Göki,ZD
03-10-2011, 23:31
ampüllerin kalitelileri oluyormuş ben değiştirirken söylemişlerdi bulamamıştım.. onlar daha aydınlık oluyormuş ama ne yaparsan yap 00-01 modellerin ki gibi parlak olamaz :)

evet kalitelileri mevcut..
Ampul un ucunda 3 tane led şeklinde satılanlar var tanesi 3 tl :D toplamda 15 tane mi ne ampul var kadranda, ama yinede 00-01 kadranlar gibi görüntü saglanmaz. ama mevcut karanlıktan çok daha iyi olur..

Ben Bostancı Star klips den almıştım 2 sene önce..

Göki,ZD
03-10-2011, 23:33
+ olarak 00-01 kadranı istiyorsan olcay_bora nikli üyede var. takılması içinde boosted_pug ile görüşebilirsin o aracına uygulamıştı..

DoguErdogan
04-10-2011, 08:49
+ olarak 00-01 kadranı istiyorsan olcay_bora nikli üyede var. takılması içinde boosted_pug ile görüşebilirsin o aracına uygulamıştı..

kadran işine girmiyim hiç o kadar zahmetli işe gerek yok. Star klipsten almıştım bende içindeki ampulleri senin dediklerine bakim bide