Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa deneme
kelalper
03-10-2011, 19:09
Arkadaşlar yarından itibaren Cumaya kadar Bursada olacağım. Akşamları denemek isteyen Type R- S2000 - Mini Cooper S - RX8 ler özelden ulaşıp telefon bırakırlarsa kendilerine yarın akşam dönerim.
işlerim o kadar yoğun ki başka bi arkadaşada sözüm var hala deneyemedik onla. kısmet olursa cumaya kadar neden olmasın. diğer arkadaşda da clio rs var ben kendimi ayarlıyabilirsem belki 3 araç çıkar deneriz ama dediğim gibi işler çok yoğun.
Cuma aksamida bursada olucakmisiniz..?
kanashibari
03-10-2011, 21:35
Ben denerim :) sizin ölçülere az gelirim ama denemek isterim. :D
kanashibari
03-10-2011, 21:39
Rs ler gelirse onlarlada denerim :) Gün zaman anlaşalım buluşup çıkalım. ;)
dur hocam heyecanlandırma insanı hemen :) açıkcası bende çok merak ediyorum arabamı. neler yapıyo, neler yapamıyo diye. ama daha fırsatım olmadı. zaten bu haftasonu filtre-yağ felan değişcem. onlarıda bi tamamlıyım içim rahat etsin...
kelalper
03-10-2011, 21:57
Cuma akşamı istanbula dönüyorum arkadaşlar. İş için geliyorum. Özelden haber verirseniz katılırım.
Edit: Bu mesaj Bursalılara atar gider olarak algılanmasın. Geçmek geçilmek önemli değil amaç eğlenmek. Daha öncede Punto HGT ile denemiştim.
Cuma akşamı istanbula dönüyorum arkadaşlar. İş için geliyorum. Özelden haber verirseniz katılırım.
Edit: Bu mesaj Bursalılara atar gider olarak algılanmasın. Geçmek geçilmek önemli değil amaç eğlenmek. Daha öncede Punto HGT ile denemiştim.
tabiki herşeyden önce dostluk gelir. Bende cuma günü gelicem bursaya tanışmış olurduk aynı zamanda arabaları görmüş olurduk...
kelalper
03-10-2011, 22:06
Önümüzdeki hafta Salı yeniden Bursada olacağım oradaysanız görüşürüz.
Perşembeden gelmeye çalışıcam bursaya hem belki gelirken yanımda bitanede ep3 getiririm :))
kanashibari
04-10-2011, 10:29
Haberleşelim günceli ;)
apos2000
04-10-2011, 10:31
istanbula gelde aklını alayım senın kelim benimm:)
kelalper
04-10-2011, 19:02
Apocum geçeceksen sen geç yaw canın saolsun ciğerim. Geçerken direk üstüne kırarım ama :D
kelalper
04-10-2011, 19:03
Bursadayım Haber bekliyorum günceli.
kelalper
04-10-2011, 23:32
Bursada herkes mi arabayı brandalayıp bahara kaldırdı günceli. Yaw uçak getirmiyoruz. Araba zaten ağır müzik tesisatı da var yalıtımından sub ına kadar. E bende 140 kg um günceli. Yarın akşam ve Perçembe son.
kelalper
05-10-2011, 14:09
Holiday Inn günceli
By_HaNNibaLL
05-10-2011, 14:12
Perşembeden gelmeye çalışıcam bursaya hem belki gelirken yanımda bitanede ep3 getiririm :))
gel hafta sonu benim dizelle pistte bi geceyim sizi :D
Bursada herkes mi arabayı brandalayıp bahara kaldırdı günceli. Yaw uçak getirmiyoruz. Araba zaten ağır müzik tesisatı da var yalıtımından sub ına kadar. E bende 140 kg um günceli. Yarın akşam ve Perçembe son.
abi ben dedim sana cuma akşamı olsa iyiydi :)))
kanashibari
05-10-2011, 14:53
Bu akşam ben görükle tarafında olacağım siz holiday in de kalıyorsanız haberleşelim orda otobana çıkarız bana uyar benle denemek isterseniz Vti var kesmez ama deneyelim isterim :D
Özel mesajınızı bekliyorum.
kelalper
05-10-2011, 15:14
saat 9 a kadar demirtaşta olacağım eğitimde. Daha sonra otele geçeceğim. O saatten sonra ararsanız çıkabilirim. 0532 662 04 87
Geçmek geçilmek önemli değil. Yazılımı stock hale getiririm bir de diğer 3 yazılımı teker teker atarım farklarıda görmüş olurum. Kamera falan gerek yok. Amaç eğlenmek. Sen çekmek istersen bişey demem.
kanashibari
05-10-2011, 15:32
Benim için fark etmez ben telefonunu kaydediyorum benimde zaten 9 gibi bitecek işim iyi denk gelmiş oluruz. Haberleşiriz. Amacım benimde farkı görmek yoksa problem değil teke tek iki ye tek
hiç sorun değil :D O kadar yol gelmişsiniz denemek için konu açmışsınız boş göndermek olmaz misafirperverliğe yakışmaz sonra görükleye geçer bir çay içeriz dağılırız :D
Benim adım Ercan. Akşam görüşmek üzere.
kelalper
05-10-2011, 15:37
ooo ben her hafta bursaya geliyorum. Üniversiteyide burada okudum. Yabancı sayılmam yani :)
kanashibari
05-10-2011, 15:45
Abicim geçeceğin kesin zaten ben sana yetişemem maksat muhabbet tanışmak :)
otobanda 106 vti ve RS görülmüş :)))
dachosen
06-10-2011, 02:46
Ne oldu sonuçlar :)
Bu gece bir şeyler düşünüyorsanız çıkabilirim.
kelalper
06-10-2011, 10:38
telefonum yukarıda yazıyor. İsterseniz deneyebiliriz. Ancak ben ancak 10 gibi otelde olabiliyorum eğitimler biraz uzun sürüyor. Dün akşam saolsun ercan ın VTI ve 106 ile tanıştık eğlendik.
telefonum yukarıda yazıyor. İsterseniz deneyebiliriz. Ancak ben ancak 10 gibi otelde olabiliyorum eğitimler biraz uzun sürüyor. Dün akşam saolsun ercan ın VTI ve 106 ile tanıştık eğlendik.
Olur tabi, amaç tanışmak eğlenmek. Kalkışla, rollingle işi olan biri değilim zaten maksat muhabbet.
bilseydim dün bende gelirdim alper abi konuyu yeni gördüm burdamısın hala?
bilseydim dün bende gelirdim alper abi konuyu yeni gördüm burdamısın hala?
Bugün yapar, hep beraber buluşuruz.
Eğer arkadaşlar uygun olurlarsa Cihan'ın Rs, Megane Rs ve Clio 197 olarak 4 arabada gelebiliriz.
Bugün yapar, hep beraber buluşuruz.
Bugün ben müsait olamam birdahakine artık ..
kelalper
06-10-2011, 12:30
Dediğim gibi ben belli bir saatten sonra müsait olabiliyorum. Dün stock yazılım ile denedim. Değiştirmeye çalıştığımda da sıcaklıktan dolayı atamadım. Bugün soğukken yazılımı değiştirir gelirim. Ama dediğim gibi saat 10:30ları bulabilir.
Kalkış amaçlı değiştirecekseniz hiç gerek yok. 197'miz 8000 km'de komple standart. Benim 172'im 50 yanak lastiğinden, yazılım filtresine kadar standart. Cihan'ın 172'yi siz bizden daha iyi biliyorsunzu zaten onu anlatmıyorum. :) Saat konusunda denk gelip buluşabilirsek ne ala zaten. Bende Holiday inn'e 5 km. mesafede Özlüce'de oturuyorum.
kanashibari
06-10-2011, 12:58
Aynen abi çok güzel eğlenceliydi. Senin arabanın boost sesi çok hoş ses gelince olay bitiyor zaten :D
Sık sık yapalım bunu. Ne de olsa sen devamlı gelip gidiyorsun bursaya.:icon_tup:
Cliosportve
06-10-2011, 12:58
Stock yazılımla 106 GTİ ve Honda VTİ denemesi nasıl sonuçlandı
kelalper
06-10-2011, 13:15
Güzel geçti selçuk herkes eğlendi. Ben inanılmaz yorgun olmama rağmen çok zevk aldım. Yemek yemeden 22:20 ye kadar çalıştım. Otele yabancı misafiri ve bavulumu bırakıp çıktım. O kadar yorgundum ama dediğim gibi güzel geceydi.
Cliosportve
06-10-2011, 13:16
Sen belliki yorgunlugunu stresini atmaya çıkmışsın :)
Sanırım stock yazılım bile çok çok iyi yetmiştir bu yarışlarda yanılmıyorumdur umarım kelalper tatmin edici dimi :D
kelalper
06-10-2011, 13:17
drag zaten yapmıyorum. Ama istemezsenizde stock yazılımla gelirim problem yok. JGL ile denemedim daha önce bilemiyorum.
Cliosportve
06-10-2011, 13:24
ASR iptalli dimi sende kelalper 2. viteste 1.4 bastığında direk sona vuruyordur :D
Seni 2. viteste yakalamak lazım 1.4 basınçla :D
Benle dener misiniz sayın meggy :D
Evt Boost sesini bende cok beğendim Rs'nin Maşallahı var :) Ercan abi senide kutlarım CDM cok hırçın yürüyor gördüğüm kadarıyla gittikce daha da ii olcak.
kelalper
06-10-2011, 14:12
Ukku bey sizinle her zaman denerim şereftir.
kelalper
06-10-2011, 14:13
Olm selçuk sen söyleyince aklıma geldi dün o yorgunlukla ASR yi kapatmayı unutmuşum. Şimdi dank etti anaa ben kapatmadım diye.
Cliosportve
06-10-2011, 14:19
ASR gerçekten arabanın belini büküyor sizlerde
İptal yazılımını alman büyük hareket olmuş
overblack
06-10-2011, 14:38
alper programın müsaitse otelde de canın sıkılıyorsa tayfayı toplayıp çay kahve içmeyede gidebiliriz. 532-4516536 kerem
vallahi maşallah araca ben megan rs in stock yazılımla bu şekilde gidebileceğini hiç tahmin etmiyordum rahat bir şekilde k prolu tayyarları harcar :) maşşallah abi aracına arkadaki ufak 2 egsozdan attığı ateşi izlemek keyif vericiydi gerçekten
ercanım senin vti ya diyecek söz zaten yok geçilceğini bilerek sırf arabanı görebilmek için deneyebilmek büyük birşey cdm vti herzaman inançlı bir araç
kelalper
06-10-2011, 15:24
arkadaşlar type R lar iyi gidiyor rahat şekilde geçemem. Benim aracım stock yazılım ama intercooler ım filtrem ve downpipe ım stock değil. Havalarda soğuduğu için yürürü düzeldi. Sıcakta yine Type R geçebilir. Ama yazılımla bayağı değişiyor.
kelalper
06-10-2011, 15:26
alper programın müsaitse otelde de canın sıkılıyorsa tayfayı toplayıp çay kahve içmeyede gidebiliriz. 532-4516536 kerem
Valla dün gece otele giriş saatim 10:30 falandı o saatten sonra denemeye çıkabilidim. Otelde canım sıkılacak vaktim olmuyor. Gelip yatıyorum.
kanashibari
06-10-2011, 16:07
Evt Boost sesini bende cok beğendim Rs'nin Maşallahı var :) Ercan abi senide kutlarım CDM cok hırçın yürüyor gördüğüm kadarıyla gittikce daha da ii olcak.
Sağol Kadir teşekkür ederim elimizden geldiğince bilgimiz paramız yettikçe birşeyler üzerine koymaya çalışıyoruz biliyorsun. Sizin gelmenizde eğlencemize eğlence kattı :)
vallahi maşallah araca ben megan rs in stock yazılımla bu şekilde gidebileceğini hiç tahmin etmiyordum rahat bir şekilde k prolu tayyarları harcar :) maşşallah abi aracına arkadaki ufak 2 egsozdan attığı ateşi izlemek keyif vericiydi gerçekten
ercanım senin vti ya diyecek söz zaten yok geçilceğini bilerek sırf arabanı görebilmek için deneyebilmek büyük birşey cdm vti herzaman inançlı bir araç
Okan sağol inanç bitince herşey biter o yüzden inanmaya devam.
Valla dün gece otele giriş saatim 10:30 falandı o saatten sonra denemeye çıkabilidim. Otelde canım sıkılacak vaktim olmuyor. Gelip yatıyorum.
Geç gidiyorsun abi normaldir o kadar çok çalışıyorsun.
kelalper
06-10-2011, 16:40
bu aksam biraz daha erken çıkabileceğim. Saat 9 gibi otelde olmayı ümit ediyorum. Bana telefon numaralarınızı yollarsanız detayları konuşuruz.
kanashibari
06-10-2011, 16:47
Abi halledebilirsem bende gelirim tekrardan :D
Deneme yapilicakmmi burda 1 vti 3 typer bekliyoruz 532 671 50 70 serkan
engin (starion) aradı beni ama malesef ben bugün müsait değilim alper hocam. hafta sonu olsa olabilirdi. haftaiçi zor oluyor. inş. bi dahaki gelişine. gerçi hafta sonu burda mısın bilemiyorum.
Ben vakit bulabilirsem gelmeye çalışacağım. Olmazsa bir daha ki sefere artık. Bir ihtiyaç sıkıntı olursa çekinmeden arayabilirsiniz.
kelalper
06-10-2011, 21:22
ben anca otele gelebildim. Herkesi aradım ama bişey yapamadık millet evinde uykuya geçmiş biz istanbulda en erken 12 de çıktığımız için yanlış hesaplama yaptık tabi. Haftaya gene gelicem Salı günü. Bu defa bu kadar yoğun olmayacağım. Akşam 8 den sonra müsait olurum. Ancak 1 gece kalacağım haberiniz olsun. Herkese teşekkürler.
o zaman şimdiden ayarlamaya çalışalım kendimizi salı için. ben çok istiyorum buluşmayı. maksak denemek felan değil, tanışmak için... ayrıca meggyi de merak ediyorum :)
Sağolsun benide aradı, roll vs. pek sevmediğimden ve sadece iki araba olduğumuzdan çıkmadım. Benim çay davetimi de o istemedi. Salı günü buluşuruz inşallah.:)
kelalper
06-10-2011, 22:48
çaya götürüp uyutup geçecektin di mi? Yemezler :D. Kabul etmemek ne demek yaw. Gelseydim yorgunluktan vallahi uyurdum çayda. Haftaya yemeğe misafirim ol. 8 de ben hazır olurum. 24 ü haftası yine bütün hafta burada olacağım.
Ukku bey sizinle her zaman denerim şereftir.
teşekkür ettim efem, ben pek deneme olaylarına karışmıyorum biliyorsun, güzel muhabbet olursa izlemeye gelirim artık :)
çaya götürüp uyutup geçecektin di mi? Yemezler :D. Kabul etmemek ne demek yaw. Gelseydim yorgunluktan vallahi uyurdum çayda. Haftaya yemeğe misafirim ol. 8 de ben hazır olurum. 24 ü haftası yine bütün hafta burada olacağım.
Tamamdır, görüşmek üzere. ;)
kelalper
11-10-2011, 12:48
Arkadaslar bursadayim telefonum var aksam hava duzgun olursa cikabiliriz. Saati onemli degil musaitim