Orijinalini görmek için tıklayınız : 93 Sİ ve 1.6 ies sizce sonuc
93civicSİ
10-10-2011, 04:08
93 Si ve 106 gti sıfırdan ve diğer denemelerde durum ne olur arkadaslar...gecenlerde ışıkta bıraz yoklamaya calıstım 106 yı ama sızın yorumlarınızı beklıyorum....Saygılar
DetailEF
10-10-2011, 04:13
Hangisi karar ver 1.6 ies mi 106gti mı ?
93civicSİ
10-10-2011, 04:34
nasıl yanı karar vereyım DetailEF anlamadım bı soru sordum karar vercek bı durum yok bende 93 headers sargılı düz boru eksoz Simota filtre düz bi Sİ var 106 cı ile ufaktan bı ılerı gerı yaptık ama trafık yogundu sonucu gormeye fırsat olmadı yanı...ne ben onu ok yedim dıyebıldım ne de o cunku trafıgın akısına gore gerek o one gectı gerek ben....bunun sonucunun sizlerın tahmını ne olurdu sormak ıstedım anlıcan
93civicSİ
10-10-2011, 04:39
cok ozur dılerım DetailEF baslıgı degıstırcektım unutmusum bende neyın karsılastırması dıyorum
benim eski 106 ile bizim burda bi tane si ' vardı denedigimizde si için hüsran olmuştu
106'da olanlar chip filtre egsoz
si headers güzel bi filtre yapmıştı kendine komple düz hks son vardı galiba
1.6 ies den biraz önde olursun 12345 farketmez hepsinde ,
ama 106 si ı mahweder.
kanashibari
10-10-2011, 08:19
106 tehlikeli yürümesi gerektiği gibi yürüyorsa si için çok üzücü olur.
ykavcioglu
10-10-2011, 08:37
filtre headers egzoz subap beyinli kısalı bir Sİ, filtresiz op orjinal ciğerli bir 106 yı geçemez...
bence de şansın yok.. boşuna denemeye çalışma.. benzinine yazık.. 106 gti senin kalemin değil.. VTi'ın olsaydı tamamdı da..
onn_dear
10-10-2011, 09:06
filtre headers egzoz subap beyinli kısalı bir Sİ, filtresiz op orjinal ciğerli bir 106 yı geçemez...
O kadar da değildir ya
ykavcioglu
10-10-2011, 09:21
O kadar da değildir ya
Deneyin görün:)
lGyvnyCQqIg
Diyorum sadece :D
O kadar da değildir ya
bencede o kadar değil
ykavcioglu
10-10-2011, 10:04
malesef öyle:)
bakın beyinli subaplı kısalı bir SI dan bahsediyorum:)
106 tehlikedir arkadaşlar, deneyin görün...
106 gtı alır kafadan koparır hatta
olcay_bora
10-10-2011, 10:11
106 nın ynnda hiç biri kalmaz
:) tek kelime söyliyeyim şahitli ispatlı :) 106 nın gti olmasına bile gerek yok..
sitede ulaş var ulaşöztaş nickli arkadaşımız onun 106sx si vardı
1.6 ies vtec 2 gibi araçları körfezde mahvetti..
si le denedimi bilmem ama araç gti si hüsran olur si hali :)
Ö.öztüRk
10-10-2011, 10:24
gti bitirir işi vtec olsan daha iyi olurdu
ondertopcu
10-10-2011, 10:47
düzgün bir gti ise arkadaşların dediği gibi denemeye bile gerek yok
gti vtecle yuruyo si mahveder :)
si ın içinden geçer üstünden atlar parçalar 106 :D
Peugeot 106 S16 Vs Honda CRX Vtec - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XoXUUnHibhU)
http://www.youtube.com/watch?v=ui8_V7XmFXI&feature=related
kıyaslama açısından...
Stock turşu harici 106gti f.h.e lu esay ı üzer
ies de alır gti da alır
Şaka yapıyosun dimi?
Gti tamamda İes alır diyenlere burdan sevgilerimi göndeririyorum..Ayrıca Si var Si var bunu unutmayın..18 yaşındaki arabaların hangisi bakımlıki arkadaşın aracınıda bilmiyoruz.dragta 1 ve 2.vites bu tarz arabalar yanyana gider ama 3ün ortalarında belli olur kimin çıkacağı..Stock bir 106 şu zamanda az ama düzgün bir Si onunlada az çok yürür öyle üzer filan geçelim:icon_tup:
Benim arabayı şahsen ies yanyana geldiğimizde ancak 1 kez görebilir.Stock 106 ise 3ün sonlarına doğru ayırmaya başlar..
106 geçer si ı bunda tartısılıcak bırsey yok bence ;)
redlinemst
10-10-2011, 15:52
sitede lüleburgazlı bi arkadaş vardı 1.4 civicle dragta 106 geçiyodu :D öyle bi 106 ysa eğer kalkın derim :D
Şaka yapıyosun dimi?
Gti tamamda İes alır diyenlere burdan sevgilerimi göndeririyorum..Ayrıca Si var Si var bunu unutmayın..18 yaşındaki arabaların hangisi bakımlıki arkadaşın aracınıda bilmiyoruz.dragta 1 ve 2.vites bu tarz arabalar yanyana gider ama 3ün ortalarında belli olur kimin çıkacağı..Stock bir 106 şu zamanda az ama düzgün bir Si onunlada az çok yürür öyle üzer filan geçelim:icon_tup:
Benim arabayı şahsen ies yanyana geldiğimizde ancak 1 kez görebilir.Stock 106 ise 3ün sonlarına doğru ayırmaya başlar..
aynen kardeşim katılıyorum sana
HLLVTECII
10-10-2011, 16:20
aynen kardeşim katılıyorum sana
bende katılıyorum
RottingChrist
10-10-2011, 17:58
si güzel bir alet ama gücü bir yere kadar. işin içine gti, vti vs. varsa benzin yakmaya deymez.
Şaka yapıyosun dimi?
si var si var dediğin gibi ies var ies var denicek si ın durumu önemli kaç model bakımlımı ?? siteden 2 kişinin integrasını alan ies var. ben gördüğüme göre yorum yaptım senin aracın için bişey diyemem.aracın iyidir geçersin.. ama denicek arkadaşın aracı nasıl ne durumda iesle si arasnda yıl farkı var integrayla oldugu gibi.. kalmıyor o güçler ..
SEÇKİN172
10-10-2011, 19:00
Si ile ıes tartışılır Si yürütmesini bilirsen bişler olur ama gerçekten 106 gtı si de ıes geçer vtı ise 190 200 kadar geçer..
kadir jdm civic
10-10-2011, 19:25
valla söylemeyeyım dedım ama duramadım
si ile ies kıyaslamayın bile ies yanına bile yaklaşamaz Sİ nin tabi piyasa cigerli giden Sİ çok az sayıda.
ben benım sedan si ile 106 gtı ile denedim olay nasıl oldu anlatayım bayada bi komik.
arabayı yenı aldım sedan si orjinal bi hedears taktım birde kendı yaptıgım filtre var okadar pendik sahil yolunda gidiyorum kankımle tıs tıs siyah bir 106 geldı yanıma baktım yanımda geziyorlar kankamla diyoruz bu gtı mı yoksa xsı yada qıick falan mı (gtı amblemleri yok)? tartışma sonucu gtı olmadıgına karar kaldık hadi deneyelım gtı ise boşa benzın yakmaya degmez geçilcez nede olsa nese ışıkta durduk yanımda tabi 2 ye 2 yiz bir gazladık kafa burun gidiyoz 160 dedi bıraktık sonra bir daha denedik yine aynı kankam benle dalga geçiyor olum araban okadar iyi diyon 110 hp lık arabayla anca gidiyon diye bende olum ne yapcan sanzıman uzun diyorum nese sonra biz durduk onlarda durdular sohbete başladık muhabbet şöyle:
106: selamün aleyküm
ben : aleyküm selam
106: abi bu ne böyle nasıl gidiyor alet ne var bunda
ben : si ya hedears filtre var başka bişey yok
106: maşallah çok guzel gidiyor bu kadar gittiklerını bilmıyordum bunların
ben : yok ya ne kadar gidicek ki işte senın xs yada quick anca yürüyruz
106 : abi ooo 106 gtı
ben : hade len
106 : valla
ben aç kaputu bakıcam dedım
106 : tamam abi
ben : bir baktım gtı motor hemen dedım olum git arabanı tamirciye arabanda sorun var yoksa ımkanı yok olum benım senınle yürümeme
106 : abi motorda sorun yok sadece filtre var birde aracın içinde orta derece bir bas var okadar
ben : bak git aracına baktır bakımını yaptır sonra sorun cıkmasın aracında
106 : abi aracın 10 gün önce aldım ve bostancıda almadan önce göstermedıgım usta kalmadı motoruna garantı verdiler ve 100 bınde mtoru var dedı ve arabada kaza yoktu ama çizikleri çoktu bende yenı boyattım dışta gtı amlemlerını daha takmadım
ben : şaşkınlık içerisinde hadi ya bir daha deneyelım mı
106 : olur abi neden olmasın
bir çıktık gene kafa kafaya gidiyoruz ya sonra ben sedan si mle 165 hp veren gsı geçtim
sedan si orjinal benı tanıyanlar bilir aracımı ve 970 kilo standarttan 3 ü kısa ve 4 ü uzun
suan biraz daha oynadık bakalım neler olucak videolarını paylaşırım tek kötü noktam bunların videosu olmaması
Peugeot 106 S16 Vs Honda CRX Vtec - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XoXUUnHibhU)
106 Gti Vs Honda Civic Type r - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ui8_V7XmFXI&feature=related)
kıyaslama açısından...
bu koydugun crx vtec videosundaki crx b18c ve 250hp civarı bir araç ilk zamanları kullanmayı beceremediler bu yarıştan sonraki 3 sene sürekli 1. lik koltugunda oturdu kategorisinde kendisi yarışlardan çekilene kadarda geçebilen olmadı :) bilgin olsun hatta denediği 106 tılar arasında 1-2-3 yapıp boşa atarak finishten geçtiği bile oldu :)
tmm 106 iyidir hoştur ama heleki crx vtec dersen bide b18c li dur derim :) birazda yere basmak lazım ayakların fazla havalanması iyi değil :)
si yi geçecektir 106
valla söylemeyeyım dedım ama duramadım
bir çıktık gene kafa kafaya gidiyoruz ya sonra ben sedan si mle 165 hp veren gsı geçtim
sedan si orjinal benı tanıyanlar bilir aracımı ve 970 kilo standarttan 3 ü kısa ve 4 ü uzun
suan biraz daha oynadık bakalım neler olucak videolarını paylaşırım tek kötü noktam bunların videosu olmaması
Ki Si'ların orjinal şanzımanı uzun kaçıyo biraz.crx 3 ve 4ü koyunca düşünemiyorum.Ben şahsen kendi aracımı almadan önce Si'ların bende bıraktığı izlenim 136 hp ama eh işte derdim.Ama sağlıklısı gerçekten iyi gidiyor.
bendede si var hatta sitede darked nickli evren arkadaşımza sora bilirsiniz onda gti var onu geçemedim ama bizim eskişehirde gne sağlam yürürü olan gti onu geçtim vts geçtim del sol ( 160 bg ) geçtim tamam aşırı yüklü 106 lar geçemez si ama si denince akan sular durur düzgün bi işlem yapılıyosa motorunda azda olsa çiğer vars benim diyen bütün arabalarla yürür :D
audi tt de geçtim bu arada spekleri merak edenler içinde söyleyim
vti gaz kelebeği emme manifoltunda portpolis 4-1 headers 51 lik düz boru otto eksoz p28 beyin crx 3-4 dişli short shift exedy stage 1 baskı ngk iridyum buji
arkadaşlar 106 tamam gidri olan bi araba ve saygı duyduğum sevdiğim bi araba ama si cok farklı :D :D gitmiyo denmez boşuna dememişler yiğidi öldür hakkını yeme :D
aynen kardeşim ben izmirde yürümeyen si pek görmedim :D :D
galibi şöförler belirliyecek bence iyi kaldıran öne atlar tahminim ve si nin motor sağlıklıysa geçicegini düşünüyorum
Şewki 26 yazmıs zaten biz denemiştik sevkiyle zamanında merak edenler için link veriyorum konudaki ilk videoyu izleyebilirsiniz....
Video sonundaki fark 2 bilemedin 2,5 boydur... Araç specleri videoda yazıyor...
Sevkinin Sİ ı (eski 34 AIF plakalı Sİ) bugüne kadar denediğim ve bana en cok tutunan yakın giden Sİ dır...
http://www.techturkey.com/forum/videolar/91035-pa-106-gti-us-si-revo-rocco-roll.html