PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto '06 BN 7320'

orhanerdogan
14-10-2011, 21:07
2008 1.3 Multijet 90Hp 6 Speed SP + GP (ESP, ASR, HillHolder)
Kat Iptali
K&N Apollo CAI
Grande Punto Abarth Exhaust

17" König Daylite Gold (6.4kg)
215 40 17 Toyo Proxes T1R
Eibach Sportline
EBC Greenstuff

Abarth Far + H4 55W 4300K Far
Abarth Sis Farı + H1 55W 4300K Sis
Abarth Stop
Stebel Nautilus Brio BP3
Apexi Turbo Timer
Abarth Vites Topuzu
Momo Pedal Seti

Abarth Ön Tampon
Abarth Arka Tampon
Abarth Çamurluk Dodikleri
Abarth Marşpiyeller
Abarth Izgaralar
Abarth Logolar

4x16 Alpine SPG 17C2
Sport Paket Subwoofer

http://img716.imageshack.us/img716/5180/img5749h.jpg
http://img835.imageshack.us/img835/5618/img5757gz.jpg
http://img847.imageshack.us/img847/3985/img5774e.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/6876/img5789v.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/1143/img5829x.jpg
http://img403.imageshack.us/img403/7664/img5831e.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/4876/img5861p.jpg
http://img707.imageshack.us/img707/9653/img5864go.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/9194/img5984a.jpg

Not: Fotoğraflar biraz eskidir, özellikle eksozla ilgili eleştiri geleceği için baştan söyleyim eksoz değiştirilip orjinal çift çıkışlı Abarth Grande Punto eksoz takılmıştır.

Melih-Ö
14-10-2011, 21:08
maşallah kazasız belasız hoş duruyor...

By_HaNNibaLL
14-10-2011, 21:08
hep diyorum bu arabanin tek eksiği basiklik :D

Maşallah body kitini cok beğeniyorum

Shadow_Dancer
14-10-2011, 21:11
hoşgeldin :) masallah en guzel puntolardan..

SkY
14-10-2011, 21:16
maşallah cidden çok güzel görünüyor

BARR
14-10-2011, 21:20
Çok orjinal Oem+ olmuş tam.

Tek eksiği bence spacer jantlar biraz içerde kalmış sanki.

Tayfun-E30
14-10-2011, 21:21
Masallah, en iyi punto bu olsa gerek... Bence birtek guzel bir app plaka ister.. Park sensorleri orjinal oylemi?

by serçe
maşallah kazasız belasız ...

bora1311
mukemmel duruyor, cok begendim, masallah...

gule gule kullanın, kazasız belasız...

orhanerdogan
14-10-2011, 21:22
maşallah kazasız belasız hoş duruyor...

teşekkürler.

hep diyorum bu arabanin tek eksiği basiklik :D

Maşallah body kitini cok beğeniyorum

coilover almayı bir dönem ciddi ciddi düşündüm ama oturduğum muhit garajın girişi vesaire elvermiyor bundan basık gezmeye.

hoşgeldin :) masallah en guzel puntolardan..

teşekkürler soner bey alamadık bir takım OZ :D

maşallah cidden çok güzel görünüyor

teşekkürler.

Ome_RS
14-10-2011, 21:23
obaaa çok iyi yaa trdeki güzel puntolardan biriside bu bodysi harika

CooLeqenD
14-10-2011, 21:26
Maşallah gerçekten çok güzel olmuş heleki Rengi tam benim sevdiğim renk ve dodik renkleri ile filan 10 Numara bir görüntü çıkmış ortaya Elinize Kolunuza sağlık :) Allah kaza bela vermesin inşallah. Özel değilse Dış aksam (tampon,difizör vb ) tam ne kadar tuttu acaba ?

Shadow_Dancer
14-10-2011, 21:26
Senin jantları da çok güzel.. kontrastın uyumlu.. istiyosan vereyim ama :D

orhanerdogan
14-10-2011, 21:32
Çok orjinal Oem+ olmuş tam

Tek eksiği bence spacer jantlar biraz içerde kalmış sanki.

spacer bu yaylarla bile sıkıntı yaratır kamber vermeden herhangi bir çalışma yapmak yanlış olur düşüncesindeyim.

Masallah, en iyi punto bu olsa gerek... Bence birtek guzel bir app plaka ister.. Park sensorleri orjinal oylemi?

teşekkürler app plaka polisle muhabbetimizi koyulaştırır diye düşünüyorum. Evet sensörler orjnal.

maşallah kazasız belasız ...

teşekkürler

mukemmel duruyor, cok begendim, masallah...

gule gule kullanın, kazasız belasız...

teşekkürler

obaaa çok iyi yaa trdeki güzel puntolardan biriside bu bodysi harika

teşekkürler

Maşallah gerçekten çok güzel olmuş heleki Rengi tam benim sevdiğim renk ve dodik renkleri ile filan 10 Numara bir görüntü çıkmış ortaya Elinize Kolunuza sağlık :) Allah kaza bela vermesin inşallah. Özel değilse Dış aksam (tampon,difizör vb ) tam ne kadar tuttu acaba ?

Bazı arkadaşlar ödediğim rakamdan dolayı kınayabilir beni ama, bodykit yaklaşık 20 parçadan oluşuyor şuanki euro fiyatları ile 6000 tl gibi bir rakama geliyor.

Senin jantları da çok güzel.. kontrastın uyumlu.. istiyosan vereyim ama :D

:D teşekkürler abi beyazını gözüme kestirdimde alınca 18 almak lazım oda çok özen istiyor.

Shadow_Dancer
14-10-2011, 21:35
Bendekiler de 18 zaten :D valla beyaz ile nokta olur.. şu anda da çok güzel yanlış anlama sakın ;)

Ertug_T.
14-10-2011, 21:37
vay vay kayıp bulundu =) tel numaran değiştimi bikaçkere arayıp ulaşamadım..

CooLeqenD
14-10-2011, 21:37
Modifiye denildiğinde kişinin Zevkini ortaya sürere :) Zevkte para ile olabilicek birşey :) Paran yoksa Pazar malı Levis, Paran varsa Levis mağzasından alınan pantolon :) Ama gerçekten çok güzel olmuş aracınız :) Şimdi bi paraları harcayıp güzel yapamayanlar var onlara birşey dememek lazım sizin yanınızda 6000tl'e değmiş yani :) Elinize sağlık maşallah :)

Ertug_T.
14-10-2011, 21:40
bu arada trdeki ve dünyadaki tek mavi renk abarth görünüm araçtır =)

orhanerdogan
14-10-2011, 21:42
Bendekiler de 18 zaten :D valla beyaz ile nokta olur.. şu anda da çok güzel yanlış anlama sakın ;)

biliyorum senin aracın yakın takipçisiyim :D

vay vay kayıp bulundu =) tel numaran değiştimi bikaçkere arayıp ulaşamadım..

şirket hattı kalmış demekki sende, bende diyorum bu ertuğ arardı bizi, pm atıyorum telefonu.

Modifiye denildiğinde kişinin Zevkini ortaya sürere :) Zevkte para ile olabilicek birşey :) Paran yoksa Pazar malı Levis, Paran varsa Levis mağzasından alınan pantolon :) Ama gerçekten çok güzel olmuş aracınız :) Şimdi bi paraları harcayıp güzel yapamayanlar var onlara birşey dememek lazım sizin yanınızda 6000tl'e değmiş yani :) Elinize sağlık maşallah :)

Doğru söylüyorsun teşekkürler.

Emrah
14-10-2011, 21:42
bugüne kadar gördüğüm en güzel puntolardan biri olduğunu söyliye bilirim, Maşallah.

weST.27
14-10-2011, 21:57
on numara olmş maddiyat olark bira z maliyetli olmş ama sonuna kadar değmiş,tek garip tarafı fazla dikkat çekmiyor belki dışarda duran tkerlere alıştk diye olabilr ama lastikler içte kalmş gibi ayrıca keşke o egsozu sökmeseydi açısını subaru tarzı yapıp çok ço kgüze lgörünüm elde edebilirdin ayrıca aracın dizel o egsozu eski olanı yani o üstündeyken nasıl bi ses veriyodu video vs varmı

Shadow_Dancer
14-10-2011, 21:59
Türkçe hocan kimdi weST.27 ?

sinan-s
14-10-2011, 22:02
Maşallah punto 10 numara olmuş yaa.Çok beğendım bilhassa tamponları

deniz
14-10-2011, 22:10
kazasız belasız masallah cok yakısıklı duruyor.

peace
14-10-2011, 22:11
maşallah. punto sevdirdi ;)

orhanerdogan
14-10-2011, 22:23
on numara olmş maddiyat olark bira z maliyetli olmş ama sonuna kadar değmiş,tek garip tarafı fazla dikkat çekmiyor belki dışarda duran tkerlere alıştk diye olabilr ama lastikler içte kalmş gibi ayrıca keşke o egsozu sökmeseydi açısını subaru tarzı yapıp çok ço kgüze lgörünüm elde edebilirdin ayrıca aracın dizel o egsozu eski olanı yani o üstündeyken nasıl bi ses veriyodu video vs varmı

subaru tarzı yapmak için dingil altından geçirmek gerekiyor oda ilk sekide delinir. Dizelden ses beklentimiz yok ne takarsan tak aynı ses geliyor katalizör iptali sesi değiştiren tek etken.

:D bence türkçeden çok klavye kullanışta sıkıntı var.

Maşallah punto 10 numara olmuş yaa.Çok beğendım bilhassa tamponları

teşekkürler

kazasız belasız masallah cok yakısıklı duruyor.

teşekkürler

maşallah. punto sevdirdi ;)

teşekkürler

Met!!
14-10-2011, 22:48
Maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş :)

weST.27
14-10-2011, 22:54

ne yapacaksınız çok mu merak ettiniz ? hayırdır ? telefondan girdiğim için öyle yazdım.telefon yeni alışamadım daha qwerty klavyesine onun için uğraşmadan kısaltarak yazıyorum.bu sitede bayağı meşhur milleti rencide etme çabasına girmek galiba :) işinize bakın kim nasıl isterse yazar ister apaçi ister emo ister kısalta kısalta önemli olan konuşmaktır.madem çok takıldın bu kadar konuşmama madem türkçeyi çok savunuyorsun ilk olarak üyelik ismini türkçe yap hadi iyi akşamlar

RcK4MiL
14-10-2011, 23:13
ne yapacaksınız çok mu merak ettiniz ? hayırdır ? telefondan girdiğim için öyle yazdım.telefon yeni alışamadım daha qwerty klavyesine onun için uğraşmadan kısaltarak yazıyorum.bu sitede bayağı meşhur milleti rencide etme çabasına girmek galiba :) işinize bakın kim nasıl isterse yazar ister apaçi ister emo ister kısalta kısalta önemli olan konuşmaktır.madem çok takıldın bu kadar konuşmama madem türkçeyi çok savunuyorsun ilk olarak üyelik ismini türkçe yap hadi iyi akşamlar

Maksat muhabbet. Bu kadar sert ifade hoş olmamış ;)

Maşallah aracınıza .
Kazasız belasız :)

ceco
14-10-2011, 23:41
masallah orhan allah kaza bela gostermesın cok guzel :)

weST.27
14-10-2011, 23:44

Maşallah aracınıza .

kardeşim maksat muhabbet değil adamın amacı rencide etmek kendi yaptığı ayıp

Murat Özcan
14-10-2011, 23:52
maşallah kazasız belasız

orhanerdogan
14-10-2011, 23:54
Maşallah kazasız belasız çok güzel olmuş :)

teşekkürler.

Maşallah aracınıza .

teşekkürler.

masallah orhan allah kaza bela gostermesın cok guzel :)

Teşekkürler cengiz kaporta renk tutuyor, jantların renkte tutuyor diyorumki önden arkadan azda sündürsek benzermi senin gecesekize ? :D

cess
15-10-2011, 00:09
Çok güzel araba maşallah..dodikler,dodiklerin siyah olması falan çok güzel..
Batıkent'te mi oturuyosunuz?

orhanerdogan
15-10-2011, 00:12
teşekkürler, yok balgat da oturuyorum ama fotolar tahmin yürüttüğün gibi CarrefourSA da çekildi. :D

aLperTunga
15-10-2011, 00:28
maşallah super duruyor gercekten..bady kiti çok iyiymiş ya..bende cıddı cıddı punto düşünüyorm..1.4 starjet emotıon alıcam inş.. tek kapı 6 ılerı 95 hp..sky dome lu full paket...tavsıye edermısın nasıl arabadı bu puntolar orjınal halıyle yol tutusu nasıl yayla nasıl dıreksıyon tepkımesı 5lık yayla basınca cok sekıyormu?tek kapı nasıl kullanışlımı vs..

Slmcnsl
15-10-2011, 01:11
maşallah çok şık araç...

levent
15-10-2011, 01:26
maşallah ciddi güzel bir araç olmuş 6000 tl gibi rakama da değer bence :)

işine gelmiyosa girmezsin olur biter, üyelik ismini türkçe yap diyene kadar kendininkine bak ;)

Berkan
15-10-2011, 01:32
kazasız belasız maşallah sahibindende ara ara bakıp durdugum hatta tavsiye ettigim araçtı

weST.27
15-10-2011, 01:40

işine gelmiyosa girmezsin olur biter, üyelik ismini türkçe yap diyene kadar kendininkine bak ;)

ben sıkıntı etmedim kardeşim türkçeyi kullanmayı falan arkadaş sıkıntı ettiği için söyledim :) işine gelmiyorsa ne kadar basit bir laftır ya :) biri sizi rencide etme çabasına girse sizin hoşunuza mı gider ? ne kadar yanlış taraftasınız doğrunun yanında olun biraz nedir bu kavga sevdanız anlamış değilim her neyse kapansın konu saçma sapan yerlere gidiyor , arkadaş orada sokak ağzıyla konuşuyor türkçe öğretmenin bilmem ne diye biz açıklama yapıyoruz sorun eyvallah saolun arkadaşlar :)

MR.TurboALİ
15-10-2011, 01:47
maşallah kazasız belasız çok güzel.

levent
15-10-2011, 01:59
ben sıkıntı etmedim kardeşim türkçeyi kullanmayı falan arkadaş sıkıntı ettiği için söyledim :) işine gelmiyorsa ne kadar basit bir laftır ya :) biri sizi rencide etme çabasına girse sizin hoşunuza mı gider ? ne kadar yanlış taraftasınız doğrunun yanında olun biraz nedir bu kavga sevdanız anlamış değilim her neyse kapansın konu saçma sapan yerlere gidiyor , arkadaş orada sokak ağzıyla konuşuyor türkçe öğretmenin bilmem ne diye biz açıklama yapıyoruz sorun eyvallah saolun arkadaşlar :)

Kardeşim diye hitap etmezsen sevinirim yanlış anlama ama öncelikle o kadar samimi olduğumuzu sanmıyorum ayrıca pek sevmem özellikle benden küçüklerin bu şekilde hitap etmesini, Soner abi ikimizinde büyüğü ayrıca abi dediğim sevdiğim bir insan.Laf yetiştirmek yerine direk olarak sorununu söylemiş olsaydın ben bu tepkiyi vermezdim sana en basitinden. Rencide edilmek kimsenin hoşuna gitmez ama alıngan olmaya da gerek yok rencide etme güdüsüyle söylemediğinden eminim, sadece Türkçe'ye olması gereken değeri vermek gerektiğini savunduğundan bence o yaklaşımı onun.
:)

Neyse konuya bişey olmasın tekrar Maşallah, kazasız belasız diyelim.

orhanerdogan
15-10-2011, 08:22
maşallah kazasız belasız

teşekkürler arkadaşım.

maşallah super duruyor gercekten..bady kiti çok iyiymiş ya..bende cıddı cıddı punto düşünüyorm..1.4 starjet emotıon alıcam inş.. tek kapı 6 ılerı 95 hp..sky dome lu full paket...tavsıye edermısın nasıl arabadı bu puntolar orjınal halıyle yol tutusu nasıl yayla nasıl dıreksıyon tepkımesı 5lık yayla basınca cok sekıyormu?tek kapı nasıl kullanışlımı vs..

teşekkürler aracım için söylediklerinize. GP olarak emotion paket düşünüyor olman 6 ileri vitesli olmasını istemen gayet mantıklı. Skydome olayına da çok takılma görüntü olarak bir şeyler katıyor olabilir ama maalesef sorun çıkarmaya başladığında epey başını ağrıtabilecek bir ekipman bence olsa da olur olmasa da olmaz değil. Yol tutuş sınıfına göre iyi olmasına rağmen 5 lik yay ile çok daha zevkli oluyor. 5 lik yay ile evet sekiyor ama her aracın sektiği kadar diye düşünüyorum.

maşallah çok şık araç...

teşekkürler.

teşekkürler.

orhanerdogan
15-10-2011, 08:26
kazasız belasız maşallah sahibindende ara ara bakıp durdugum hatta tavsiye ettigim araçtı

teşekkürler, geçen seneki satış düşüncesi satmaya niyetlenip satmak istemediğim bir düşünceydi, ilgi çoktu fakat rakam yüksekti.

uzatmaya gerek yok söyle türkçe öğretmeninin adını bitsin :D

maşallah kazasız belasız çok güzel.

teşekkürler.

Kardeşim diye hitap etmezsen sevinirim yanlış anlama ama öncelikle o kadar samimi olduğumuzu sanmıyorum ayrıca pek sevmem özellikle benden küçüklerin bu şekilde hitap etmesini, Soner abi ikimizinde büyüğü ayrıca abi dediğim sevdiğim bir insan.Laf yetiştirmek yerine direk olarak sorununu söylemiş olsaydın ben bu tepkiyi vermezdim sana en basitinden. Rencide edilmek kimsenin hoşuna gitmez ama alıngan olmaya da gerek yok rencide etme güdüsüyle söylemediğinden eminim, sadece Türkçe'ye olması gereken değeri vermek gerektiğini savunduğundan bence o yaklaşımı onun.
:)

Neyse konuya bişey olmasın tekrar Maşallah, kazasız belasız diyelim.

teşekkürler kapattık sanırım türkçe meselesini :D

Shadow_Dancer
15-10-2011, 12:30

Sakin ol şampiyon ;) Burası takıldığın başka yerlere benzemez, senin yazdıkların benim veya bir başkasının gözünü tırmalıyor. Bak istediğin zaman düzgün yazabiliyormuşsun, senin dikkat etmediğin şeyler yüzünden senden sonra ki nesil Türkçenin ne olduğunu unutacak.

Ha unutmadan, yaptığın fevriliğe başkaları ebeveynlerin kadar dayanıklı olmayabilir :) Dikkat et ;)

Kadyr
15-10-2011, 12:36
maşallah çok guzel ve sade puntoları sevıyorum ya.chip yaptırmamışsınız sanırım.basıklığıda guzel durmuş rengide hoş

ondertopcu
15-10-2011, 12:46
Maşallah çok orjinal güzel olmuş

BurakCengizhanoğlu
15-10-2011, 13:09
Çok hoşuma gitti.Sakıncası yoksa abarth parçaların fiyat listesinin özelden yazabilirmisiniz?

ERT90
15-10-2011, 13:14
guzel olmuş maşallah

umut01
15-10-2011, 13:50
bu punto başka birşey olmuş. çok şık, çok oturaklı ve sade güzellikte olmuş.
güle güle kullanın.

GokhanK.
15-10-2011, 16:52
maşallah araca.punto aldırıcaksın bana vallahi :))

Chn53
15-10-2011, 18:24
maşşallah. otoparkı batıkent carrefoura benzettim :D

Ozzy45
15-10-2011, 18:36
punto sitesinden biliyorum çok orjinal bi araç hiç bi masraftan kaçınılmayan bir punto kazasız belasız binin ama fotolar eskidi artık hep bunlarla kandıramazsınız birazdaha farklı şeyler istiyoruz :D

ErenErdem
15-10-2011, 18:45
Maşallah, en iyi GP lerden, keyifle kullanın

weST.27
15-10-2011, 19:56
Sakin ol şampiyon ;) Burası takıldığın başka yerlere benzemez, senin yazdıkların benim veya bir başkasının gözünü tırmalıyor. Bak istediğin zaman düzgün yazabiliyormuşsun, senin dikkat etmediğin şeyler yüzünden senden sonra ki nesil Türkçenin ne olduğunu unutacak.

Ha unutmadan, yaptığın fevriliğe başkaları ebeveynlerin kadar dayanıklı olmayabilir :) Dikkat et ;)

sen büyüksün :) önümü ilikleyip kaçıyorum bu diyarlardan

zıpzıp
15-10-2011, 20:00
kafadan cok yakışıklı görünüyor maşallh

orhanerdogan
15-10-2011, 21:48
maşallah çok guzel ve sade puntoları sevıyorum ya.chip yaptırmamışsınız sanırım.basıklığıda guzel durmuş rengide hoş

teşekkürler yazılımsız dizelmi var ;)

Maşallah çok orjinal güzel olmuş

teşekkürler.

Çok hoşuma gitti.Sakıncası yoksa abarth parçaların fiyat listesinin özelden yazabilirmisiniz?

parçaların liste ve fiyatlarını bir excel dosyasına yazmıştım, güncelleri bu şekilde değildir ama fikir edinebilirsiniz. Bulunca özelden gönderiririm.

guzel olmuş maşallah

teşekkürler.

bu punto başka birşey olmuş. çok şık, çok oturaklı ve sade güzellikte olmuş.
güle güle kullanın.

sağolun teşekkürler.

maşallah araca.punto aldırıcaksın bana vallahi :))

fiestadan sonra güzel bir deneyim olur.

maşşallah. otoparkı batıkent carrefoura benzettim :D

otoparkın sihiri kaçtı herkez biliyor artık burayı :D

punto sitesinden biliyorum çok orjinal bi araç hiç bi masraftan kaçınılmayan bir punto kazasız belasız binin ama fotolar eskidi artık hep bunlarla kandıramazsınız birazdaha farklı şeyler istiyoruz :D

Vakit yok, makina yok hadi ikisini buldum çekicek arkadaşta yok. Varsa istekli olan getirme götürme yemek bana ait olsun :D

Maşallah, en iyi GP lerden, keyifle kullanın

teşekkürler

kafadan cok yakışıklı görünüyor maşallh

evet kafadan olan resim bencede en güzeli.

fussy
16-10-2011, 07:59
Sen gel istanbula ben çekerim resimlerini kanka :D Maşallah alıcam anahtarını :)

fatihcakin
16-10-2011, 09:52
Araçdaki renk uyumu mükemmel ve ayrıca yorumları okudum polemikler olmus :)

orhanerdogan
16-10-2011, 11:03
Sen gel istanbula ben çekerim resimlerini kanka :D Maşallah alıcam anahtarını :)

kısmetse gelicem kardeşim.

Araçdaki renk uyumu mükemmel ve ayrıca yorumları okudum polemikler olmus :)

teşekkürler, polemiklere çok takılmıyorum :D

Kadyr
16-10-2011, 11:08
ben:( 10krtr

teşekkürler yazılımsız dizelmi var ;)

teşekkürler.

SerhatA.
16-10-2011, 11:09
Maşallah önden duruşu çok güzel.

orhanerdogan
16-10-2011, 11:30
Maşallah önden duruşu çok güzel.

Puntonun önü arkasından daha iddalı zaten :D teşekkürler

Masallah, en dolu punto olsa gerek ;)

Jantlar bunca özel parca getirilmis, para harcanmıs arabaya yakısmıyor ama biran evvel degistirsen iyi olur.

Biraz da alcaldı mı nokta olur.

Allah kaza bela vermesin.

teşekkürler iyi dilekleriniz için

Aslında bende aynı görüşteyim üzerindeki jantlar hafif olmaları ve renk uyumu oluşturması dışında model olarak süper değiller. Ama cesaret edip değişiklik yapamadım. Bunada etken jant yelpazesinin çok geniş olmasıdır diye düşünüyorum. Eğer önerileriniz varsa dile getirirseniz mennun olurum.

Ertug_T.
16-10-2011, 11:55
18abarth jant lastik :)))

Shadow_Dancer
16-10-2011, 11:57
satılık superturismo gt :p

orhanerdogan
16-10-2011, 12:27
18abarth jant lastik :)))

satılık superturismo gt :p

onuda yeni sahibine bırakalım diye düşünüyorum :D

kemal03
25-12-2011, 15:33
italyanların deyimi ile "testa ritorna" baş döndürüyor :) bu arada ön tampon nerden temin ettiniz orjinal değil sanırım... maşallah dielim nazarımız değsin istemem :)

İbrahim33
25-12-2011, 21:06
Araç nokta olmuş.Renk tonu falan çok güzel.Arka stopları evo stoplarıyla değiştirilirse ve ön farlara angel ledli far uygulanırsa dahada güzel olur...

orhanerdogan
26-12-2011, 11:21
italyanların deyimi ile "testa ritorna" baş döndürüyor :) bu arada ön tampon nerden temin ettiniz orjinal değil sanırım... maşallah dielim nazarımız değsin istemem :)

Teşekkürler, orjinalden kasıt eğer grande punto tamponu ise evet önde arkada grande punto tamponu değil grande puntonun abarth versiyonuna ait tamponlar.

Araç nokta olmuş.Renk tonu falan çok güzel.Arka stopları evo stoplarıyla değiştirilirse ve ön farlara angel ledli far uygulanırsa dahada güzel olur...

Teşekkürler önerileriniz için ama hedefimiz Abarth Grande Punto görünümü yakalamak o yüzden mümkün olduğu kadar aksesuar kullanmamaya çalışıyorum.

audiA3
26-12-2011, 12:53
cok iyi maşallah kazasız belasız

Erdem K.
26-12-2011, 12:55
fotolardan güzel gözüküyor, canlı canlı çok daha dikkat çekici olduğunu düşünüyorum, maşallah...

devran
01-01-2012, 18:21
maşallah güzel olmuş araç

orhanerdogan
20-01-2012, 09:48
cok iyi maşallah kazasız belasız

teşekkürler

fotolardan güzel gözüküyor, canlı canlı çok daha dikkat çekici olduğunu düşünüyorum, maşallah...

teşekkürler, fotoraflar oldukça eskidi fotoğraf makinalı bir arkadaşımız yok şöyle 3-5 pozlasın :D

maşallah güzel olmuş araç

teşekkürler.

Güncel olarak

**Havaların soğumasından dolayık kışlıklara geçtik, yazlıkları temizleyip evde sehpa yaptık,

**Aracın ön ve arka tamponlarında ufak tefek çizikler vardı bu yüzden tamponları komple boyattım,

**Sağ sis farı arada sırada buhar yapıyordu, kontrol amaçlı söktük baktık. O kadar nadir kullanmamıza rağmen ampüllerin soketlerinin eriyip ampüller ile birleşmiş olduğunu gördük. Tabiki kapakları ve soketleri komple değiştik, ampülleride modaya uyup sarı yaptık.

**Akü üstündeki sigorta kapağı servis sonrası kaybolmuş, siparişini verdik bekliyoruz.

Şuan için sağ ön çamurluk dodiklerindeki ufak tefek çizikler dışında sıkıntımız yok, onlarıda plasti-dip temin ettiğimde yapmayı düşünüyorum, farklı tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

Tayfun-E30
20-01-2012, 10:20
teşekkürler

teşekkürler, fotoraflar oldukça eskidi fotoğraf makinalı bir arkadaşımız yok şöyle 3-5 pozlasın :D

teşekkürler.

Güncel olarak

**Havaların soğumasından dolayık kışlıklara geçtik, yazlıkları temizleyip evde sehpa yaptık,

**Aracın ön ve arka tamponlarında ufak tefek çizikler vardı bu yüzden tamponları komple boyattım,

**Sağ sis farı arada sırada buhar yapıyordu, kontrol amaçlı söktük baktık. O kadar nadir kullanmamıza rağmen ampüllerin soketlerinin eriyip ampüller ile birleşmiş olduğunu gördük. Tabiki kapakları ve soketleri komple değiştik, ampülleride modaya uyup sarı yaptık.

**Akü üstündeki sigorta kapağı servis sonrası kaybolmuş, siparişini verdik bekliyoruz.

Şuan için sağ ön çamurluk dodiklerindeki ufak tefek çizikler dışında sıkıntımız yok, onlarıda plasti-dip temin ettiğimde yapmayı düşünüyorum, farklı tavsiyeleriniz varsa alabilirim.

O akünün üstündeki kapağı bende kaybettim.. fiyatı nedir? bu arada benimde sağ sisim buhar yapıyordu bende söküp hallettim =)

orhanerdogan
20-01-2012, 10:25
Yukarıdaki işlemlere para ödemedim bunada para ödeyeceğimi sanmıyorum ama sizin için alırken fiyatını öğrenirim.
Bu arada puntonun sisler daha iyiydi abarthınkiler(doblo, fiorino abarth gp sis aynı ;) ) daha basit :D

powERS
20-01-2012, 12:39
iç mekanda bi değişiklik varmı iç mekan resimleri koyabilirmisin?

tekrar maşallah diyelim :) cidden cok hoş.