Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 ekim 2011 izmir 7.mahalli draglar
arkadaslar, ben katılıyorum.
aramızda baska katılan var mıdr?
Germanci
15-10-2011, 17:40
Varligindan haberim bile yoktu :s
abi izmir koskocaman bi modifiye sehri ama neden böyle ölü organizasyonlar oluyo anlamıyorum. bi konya degil mesela. neden acaba, pistin hataları var sanırım..
Germanci
15-10-2011, 18:43
görünen odurki bi sıkıntı var...
allah nasip ederse ben gelicem
benimle beraber..5 araç var....
kazasız belasız...bir yarış olur inşlah...
Ali Özdoğan
16-10-2011, 09:43
yağmur yağdı yarışın akıbeti nedir?
yağmurla ilgili bi sıkıntı olmadı. güneş açtı, pist kurudu..
yarısa 20-23 civarı araba katıldı. %90 ı 1.6 kategorisi..
benim kategorimde bi m3, bi 3.28 vardı.
sonuc *****..
öyle boş beleş bi gün oldu..
Ömer VURAN
16-10-2011, 16:32
güzel bir gündü normalde olmam gereken kategoride (kategori 5) benim aracımdan başka araç olmadı içim grup değişikliği oldu kategori 4'te Hüseyin Balkaner (205 1.9 gti) ardından 2. oldum...
fakat organizayson hatalarla doluydu, kalkış lambaları arıza yaptı eski usul bayrakla kalkış yapıldı, geçen araçların finiş bayrakları sallandığı halde diğer araçlar geçti diye yazıldı ve yarışa katılan diğer aracımız 1.lik hakkı iken aptal bir fiyasko sonucu 3.lükle değerlendirildi kupa töreni öncesi çıkan kavgalarda cabası...
izmirli yarış severler; yağmura soğuğa rahmen yüksek bir katılımla (eski yarışlara nazaran çok çok az) yarışı izlerken bu organizasyon ve hakem hataları yarışı resmen lekeledi...
umarım bundan sonraki yarışlarda daha düzenli ve işi bilen hakemlerle yarışlar yapılır...
saygılarımla,
Ömer VURAN
1.8 turbo
16-10-2011, 17:40
Pistte draglara onem verilmiyor sonrada izmirde drag neden bitti deniyor. Biraz daha profesyonellesilmesi lazim. Oncelikle otoparktaki terorun onunr gecilmeli ardindan finishe bir kamera sistemi kurulmali. Bazi arabalar burun buruna girdi hakemin insafina kaldi sonuc.
ben zamanında izmir yarış pistindeki organizasyonşar için olumsuz konuşmuştum taşa tutulmuştum resmen, fakat bunlar acı gerçekler akhisarın gözünü seveyim ben organizasyon yapan kişilerin önemi burda ortaya çıkıyor birde pist izmirde herkese yakın olduğu için nerde çokluk orda ......akhisar uzak olduğu için sadece bu işe gönül verenler geliyor v.s v.s ufaktan yazdım bişeyler taşlanmayalım yine burda...
hiç reklam verilmiyo ki bu piyasanın içindeyiz ben bile cuma günü öğrendim pazar günü drag yarışı olduğunu.
hem reklam yok hemde kimi çagdışı şeylerin önüne geçilmiş deil..
yukarıda arkadaşın yazdıgı gibi nerde çokluk orda ...... oluyor.
* benim bildigim drag, dümdüz olur. yani yamukluk olmaz. ilk kalkış yerinden sonra ufak bi viraj var .
* son 2 yarıştır seeding yapılamıyor. ruhsata bakarak kategoriye ayırıyorlar. seeding olmayınca, 3.28 ve m3 ler 4 cekerlerle aynı kategoride olmak istemiyorlar haklı olarak. sonucta 350 mt. ama öyle olmasa 3000cc motorla 1.6 kategorisine de giremezler. öyle garip şeyler işte..
yarışçılara sınıfta verilen eğitim sırasında, bir tofaş öyle bi eksoz patlattı ki, daha önce duyduklarınız hicbisey değil :) bomba yanında melek kalırdı. sınıftaki abilerden biri öyle bi havaya zıpladı ki, hayatımda cok ender bu kadar gülmüşümdür :))
kaan megi
16-10-2011, 18:17
pistdeki organizasyonlar hep olumsuz şahine 131e egsoz takan yere basıp jant koyan orda yanlıcam diğe uğraşıyo (arabaları kötülediğimden değil) ortalıkda dolaşan mobiletleri 125cc lik motolarla ön kaldırcam diğe uğraşanları saymıyorum arabama biri çarpcak diğe yarışı izlemekden çok gözüm otoparkda oluyo pistte o kadar şuursuz insan dolanıyo draglara giren 20 araba varsa 5i şahin umarım daha kaliteli organizasyonlar düzenlenir
Ali Özdoğan
16-10-2011, 18:33
ilk defa ülkü yarış pistine gidişim.yarışlar otoparkda olcak sandım nerdeyse.fazla katılım yoktu gerçekden.gc8 ve 3.28 çok iyi yürüdüler.3.28 in sesine bittim:D kulaklarım zırıldadı resmen:D
Lambo transam ile neden kalktı onuda anlamış değilim
pistdeki organizasyonlar hep olumsuz şahine 131e egsoz takan yere basıp jant koyan orda yanlıcam diğe uğraşıyo (arabaları kötülediğimden değil) ortalıkda dolaşan mobiletleri 125cc lik motolarla ön kaldırcam diğe uğraşanları saymıyorum arabama biri çarpcak diğe yarışı izlemekden çok gözüm otoparkda oluyo pistte o kadar şuursuz insan dolanıyo draglara giren 20 araba varsa 5i şahin umarım daha kaliteli organizasyonlar düzenlenir
Kaan kardeşimiz kesinlikle haklı organizasyonuyla, güvenliğiye, reklamı yapılamamasıyla, tribünüyle, ışığıyla, asvaltıyla, arabalar gazlarken çalan müzik yüzünden araçların seslerinin duyulmamasıyla tam bir fiyasko. Buda zaten izmri yerine konyaya gitmeyi tercih eden dostlarımızın seçimlerinden belli :icon13:
ilk defa ülkü yarış pistine gidişim.yarışlar otoparkda olcak sandım nerdeyse.fazla katılım yoktu gerçekden.gc8 ve 3.28 çok iyi yürüdüler.3.28 in sesine bittim:D kulaklarım zırıldadı resmen:D
Lambo transam ile neden kalktı onuda anlamış değilim
lambuyla pointac ın kalkışı tamamen gösteristi. o 2 araca da defalarca teklif ettim ama yanasmadılar :) birinde 5 bin motor var birinde 6.6
sonucta her zaman legal pist bulamıyoruz. buldugumuz zamanda kategorimizdeki araclarla denemek isteriz.
bu arada 3.28, M3 ü geçti.
zZZzzz su mesajları neden silemiyoruz yahu.
Ali Özdoğan
16-10-2011, 20:31
transamda 400 cid motor var sizin aracınız 350mt de 7 8 boy atardı:D
1.8 turbo
16-10-2011, 20:49
Kavga cikti demissiniz. Sebeb neydi hakem hatalari mi?
Kenanla 20 plakali aracin yarislari cok cekismeli gecti hakemlerinde isi zordu
kavga cıkma sebebi: anladıgım kadarıyla, bi araç sahibi diğer araç sahibinin aracına teneke demiş. ama aslında dememiş. aslında diyen kişi de o değil başkasıymış. olabiliyor böyle tartışmalar. herhangi bi fiziksel temas olmadı, ama araya girenler olmasa, olabilirdi..
Ömer VURAN
16-10-2011, 23:01
kategori 3.te kenan 3 defa onat'ın aracına geçilmesine rahmen hakemlerin çok basit hataları yüzünden galibiyet kenan'a verildi, kenan bile duruma şaşırdı hatta 2 kez geçildiği halde 3. kalkışı neden yapıyoruz diye sordu fakat bu hakem hatasından yararlanmayı bildi, konuyu uzatmak istemiyorum fakat ben böyle bir durumda kenan'ın yerinde olsaydım son kez onat'la kalkıp sonuca göre kupaları değiştirirdim, hak hukuk yerini bulurdu... ama dediğim gibi bu hatadan yararlanmayı iyi bildi...
kavga konusunda da karşıyakalılarla denizli'li arkadaşların sözlü münakaşalarından çıktı, çok şükürkü olay büyümeden kapandı...
dua ediyorum bir daha böyle basit hatalar sonucu yarışlar ve galibiyetler lekelenmez, pistteki eksiklikler en kısa zamanda düzelir... ve dahası... .....!!!
Ömer VURAN
16-10-2011, 23:03
bu arada yorumu okuyan arkadaşlar yanılgıya düşmesin, her hangi bir taraf tutmuyorum tamamen doğru olanı ve hak hukuku savunarak bunları yazıyorum...
kenan'da onat'ta arkadaşımdır her ikisiylede muhabetlerimiz çok iyidir, her daim şakalaşır birbirimize takılırız...
ben hala şoktayımmmm......nasıl bir orginizasyon oldugu için... biz denizliden m3 e36 328ci 2 106 gti ve ford vardı...
siyah gc8 sahibinin dedigi gibi onlar m3 328ci ve gc8 bi katogori yapıldı....
gc8 1.
328 ci.2.
m3. 3. oldu...
kavganın sebebi ise benimle sarı vts nin sahibinin arkadaşının 35.5 adıyla lakap takılan... karşıyaka tuning arasında geçti bize orda söylenen bana teneler denilmesi....
benim yanında aydan filiz.alper abi gil ve onlarında arkadaşları vardı herkesde duydu biliyor...olayıı
bizim katagori tam bir razaletti zaten bugün 2. kupası aldım ama kürsiye denizliden hiç kimse çıkmadı zaten..
benden önce bordo saxso kalktı adamın 1. yediler zaten.... oo bitti ben sarı vts ile finale kaldık..1. sarı saxso aldı 2. de benim almama ragmen karşı tarafın bayragı kaldırıldı aracımda videoda kayıttaydı...... daha nediyim.. o kadar itiraz ettimmm ama nafile.. finişteki hakemler öle görmüş fotoseller bozuktu zaten.....
kategori 3.te kenan 3 defa onat'ın aracına geçilmesine rahmen hakemlerin çok basit hataları yüzünden galibiyet kenan'a verildi, kenan bile duruma şaşırdı hatta 2 kez geçildiği halde 3. kalkışı neden yapıyoruz diye sordu fakat bu hakem hatasından yararlanmayı bildi, konuyu uzatmak istemiyorum fakat ben böyle bir durumda kenan'ın yerinde olsaydım son kez onat'la kalkıp sonuca göre kupaları değiştirirdim, hak hukuk yerini bulurdu... ama dediğim gibi bu hatadan yararlanmayı iyi bildi...
kavga konusunda da karşıyakalılarla denizli'li arkadaşların sözlü münakaşalarından çıktı, çok şükürkü olay büyümeden kapandı...
dua ediyorum bir daha böyle basit hatalar sonucu yarışlar ve galibiyetler lekelenmez, pistteki eksiklikler en kısa zamanda düzelir... ve dahası... .....!!!
kalkış için bordo saxsonun sahibi ile sarı saxsonun sahibine söyledik bir daha kalkılsın diye ama arkadaş bi daha kalkmak istemedi..... ama gerçekten bordo saxsonun sahibine gerçekten üzüldüm... adamın göz göre göre hakkını yediler...
Ömer VURAN
16-10-2011, 23:54
ben hala şoktayımmmm......nasıl bir orginizasyon oldugu için... biz denizliden m3 e36 328ci 2 106 gti ve ford vardı...
gc8 1.
328 ci.2.
m3. 3. oldu...
kavganın sebebi ise benimle sarı vts nin sahibinin arkadaşının 35.5 adıyla lakap takılan... karşıyaka tuning arasında geçti bize orda söylenen bana teneler denilmesi....
benim yanında aydan filiz.alper abi gil ve onlarında arkadaşları vardı herkesde duydu biliyor...olayıı
bizim katagori tam bir razaletti zaten bugün 2. kupası aldım ama kürsiye denizliden hiç kimse çıkmadı zaten..
benden önce bordo saxso kalktı adamın 1. yediler zaten.... oo bitti ben sarı vts ile finale kaldık..1. sarı saxso aldı 2. de benim almama ragmen karşı tarafın bayragı kaldırıldı aracımda videoda kayıttaydı...... daha nediyim.. o kadar itiraz ettimmm ama nafile.. finişteki hakemler öle görmüş fotoseller bozuktu zaten.....
kalkış için bordo saxsonun sahibi ile sarı saxsonun sahibine söyledik bir daha kalkılsın diye ama arkadaş bi daha kalkmak istemedi..... ama gerçekten bordo saxsonun sahibine gerçekten üzüldüm... adamın göz göre göre hakkını yediler...
kardeşim o videoları ihtiyacımız var, hatta bizim aracın kalktığı videolarıda araştırıyoruz bütün videoları toplucaz şahitlerimizde var ve inanıyorum ki sizde duruma şahitsiniz zaten yorumların bunu gösteriyor,
bu konu kesinlikle fedarasyona itiraz ve şikayet olarak gidecektir...
yardımlarınızı bekliyorum kardeşim...
alpergti
17-10-2011, 00:21
gc8 1.
328 ci.2.
m3. 3. oldu...
şevko sıkma canını dicem ama sıkılmıcak gibi değil...o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz bide geçtiğin halde geçildiğin söyleniyor...bizde piste destek vermeye çalışıyoruz ama en azından finish te fotosel olsun anlayalım kim geçti kim geçmedi...yakın giden arabalarda finişteki hakemler yere çöküp kim geçti acaba diye birbirine soruyor :D
denizli grubu olarak sizi tebrik ediyorum o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz...bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz :icon_tup:
o teneke diyen peze..... sedef kaplı direksiyonuyla takılsın sıkma canını :icon_tup:
ah be şevkom bir dakine artık sağlık olsun
organizasyon hakkında kim nederse haklı . bu pist bence harcanıyor . katılım zaten yok denecek kadar az eskı yarıslara gore bakılırsa katılım yok zaten. %90 'ı 1.6 kategorısı denmış doğru . bunun %70 ını zaten aydından gelıyor . yanı denızlılı ve aydınlılar olmasa bıde pıstın daımı katılan yarıscıları olmasa bu yarışlar olmıcak resmen . artık bazı tedbırlerın alınıp bişileri yapmanın zamanı geldı . pistde guvenlık gorevlılerı nerdeyse yok denecek kadar az bı kavga cıktı gozetmenler geldı ayırdı .
bu arada şevki abiyede sözlü sataşmanın bırebır şahidiyim arkasından laf ettiler . oda dayanamadı .
kardeşim o videoları ihtiyacımız var, hatta bizim aracın kalktığı videolarıda araştırıyoruz bütün videoları toplucaz şahitlerimizde var ve inanıyorum ki sizde duruma şahitsiniz zaten yorumların bunu gösteriyor,
bu konu kesinlikle fedarasyona itiraz ve şikayet olarak gidecektir...
yardımlarınızı bekliyorum kardeşim...
benim zaten aracımda camera sürekli kayıttaydı diger arkadaşlardan trbünden video çeken arkadaşlar var sizin videolarınız varsa bi bakıvereyim zaten 3 arkadaş... ve bordo saxsonun sahibi kupa almak için kürsiye çıkmadık...
Ömer VURAN
17-10-2011, 19:41
benim zaten aracımda camera sürekli kayıttaydı diger arkadaşlardan trbünden video çeken arkadaşlar var sizin videolarınız varsa bi bakıvereyim zaten 3 arkadaş... ve bordo saxsonun sahibi kupa almak için kürsiye çıkmadık...
aynen kardeşim, biz fedarasyona çıkıcaz hak hukuk yerini bulması için...
videolar için senden haber bekliyorum o zaman, pm.den bana cep numaranıda yollarsan sevinirim kardeşim, teşekkürler...
şevko sıkma canını dicem ama sıkılmıcak gibi değil...o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz bide geçtiğin halde geçildiğin söyleniyor...bizde piste destek vermeye çalışıyoruz ama en azından finish te fotosel olsun anlayalım kim geçti kim geçmedi...yakın giden arabalarda finişteki hakemler yere çöküp kim geçti acaba diye birbirine soruyor :D
denizli grubu olarak sizi tebrik ediyorum o kadar km yapıp yarışa geliyosunuz...bizde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz :icon_tup:
o teneke diyen peze..... sedef kaplı direksiyonuyla takılsın sıkma canını :icon_tup:
abi olayları sende gördün... fotoselsiz ve ışıksız illegal yarış gibi kaldırdılar o kadar itiraz etmemize ragmen bi okadarda laf yimemize ragmen dedigin gibi teneke diyen arkadaşların centilmenligi bu kadar inan abi diger arkadaşlar olmasa kupasınında diyip çıkıcak kadar oldum....iyi saberediyorsunuz orda aydan abiyede söyledim ferroyada harbiden adamlar ne renk olduklarını belli ettiler... umarım bidaha böyle şeyler yaşanmaz.... helekii izmir ülkü yarış pisti gibi bir büyük şirketin böyle bir organizasyonda bi kaç apaçinin yaptıgı syledigi sözlerle karalanması bizim açımızdan son derece üzücü oldu...
aynen kardeşim, biz fedarasyona çıkıcaz hak hukuk yerini bulması için...
videolar için senden haber bekliyorum o zaman, pm.den bana cep numaranıda yollarsan sevinirim kardeşim, teşekkürler...
benim herşeyim açık krdşimmm herzaman arayabilirsinn
555 993 08 71 şevki özcan..
organizasyon hakkında kim nederse haklı . bu pist bence harcanıyor . katılım zaten yok denecek kadar az eskı yarıslara gore bakılırsa katılım yok zaten. %90 'ı 1.6 kategorısı denmış doğru . bunun %70 ını zaten aydından gelıyor . yanı denızlılı ve aydınlılar olmasa bıde pıstın daımı katılan yarıscıları olmasa bu yarışlar olmıcak resmen . artık bazı tedbırlerın alınıp bişileri yapmanın zamanı geldı . pistde guvenlık gorevlılerı nerdeyse yok denecek kadar az bı kavga cıktı gozetmenler geldı ayırdı .
bu arada şevki abiyede sözlü sataşmanın bırebır şahidiyim arkasından laf ettiler . oda dayanamadı .
denilecek şeyler çok krdşim boşver... herkes biliyor neyin ne oldugunu....
gökh@n_gr
17-10-2011, 20:44
https://www.facebook.com/video/video.php?v=2312800433933
böyle bir video gördüm o günden kırmızı vts ve yanlış kalkan bayrak sanırım
ahh bee apocumm nasılda fırlamış amerikan güreşcileri gibi :D
şevki bugün izledigimiz araç içi videolarını atsana kardeşim
Ömer VURAN
17-10-2011, 21:01
benim herşeyim açık krdşimmm herzaman arayabilirsinn
555 993 08 71 şevki özcan..
yarın arıcam kardeşim sağolsın...
DaRkNeSs-
18-10-2011, 23:05
birdahaki yarışın 400 metre olabilmesi için biraz o konuda uğraşılıyor,bu yarışta hava durumundan dolayı çok fazla katılım olmaması doğal zaten :) bidahakine aksaklıklar giderilecek çok daha iyi olacak. işallah 400 metre de yetişir :)