Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni astra sorunsalı
Merhabalar , yeni astra almaya niyetim var 1.4T otom spor paketi diye geçen paket aklıma yattı gibi , sormak istediği bu kasaların belli başlı kronik sıkıntıları varmıdır ? varsa nelerdir ?
BlackEmperor
18-10-2011, 18:27
yeni bi kasa kronik olacak kadar yıllanmadı
fatihcakin
18-10-2011, 18:34
yeni bi kasa kronik olacak kadar yıllanmadı
Bu kadar erkenden sıkıntılar cıkmaz herhalde hatta gecen yeni kasa hondalarda direksiyon sorunu vardı bunun hakkında bilgisi olan var mı sanki sola donmek istiyomuş gibi oluyor direksiyon
Çok yakın arkadaşım aldı . 1.4 otomatik 140 bence 140 hpyi pek hissettirmiyo şanzımanıda diğer arabaların otomatik şanzımanlarına göre baya geç algılıyo 2 - 3 saniye abartmak olmasın ama çok kötü bence . İç mekan ve görsel olarak zaten güzel bi araç ama bence otomatik alıcaksanız başka bi araç bakın çünkü pek iyi bi şanzıman yok gördüğüm kadarıyla
yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim , fakat buna karar verildi gibi :) CD 600 kod lu teyp lerde tv özelliği olduğu söyleniyor , bununla ilgili bilgisi olan var mı ? ekstra bir modül falan mı takılıyor yoksa teyp le beraber mi geliyor ?
plekumat
19-10-2011, 13:52
Manuel 1.4T Cosmo aldık geçen hafta, çok memnunuz. 140hp'yi fazla hissettirmiyor ama yakıt vs. konusunda da ona göre..
Sadece tek tavsiyem Otomatik almayın.. J kasaların otomatiği çok garip.. 1.6'sında kullandım, nefret ettim diyebilirim.. Tabi bu kişisel görüşüm.
AhmetYılmaz
19-10-2011, 13:58
Opelin sadece klasik sorunu direksiyon sütunu. Yolda giderken direksion kitleniyo. :)
Suleyman
19-10-2011, 14:08
Otomatik alacaksan astra yı alma..Bayide test etmiştim 1.4 turbo otomatiği ama 140 lık gibi gitmiyor.
erhanarici18
19-10-2011, 18:09
Opelin sadece klasik sorunu direksiyon sütunu. Yolda giderken direksion kitleniyo. :)
ne demek yaa direksiyon kitleniyoo :S :S :S
onursumer
19-10-2011, 19:12
yakıtı konusunda ciddi şikayet duydum yürüyüşüne gore şehir içi vs yakıtının çok olduğu yonunde
bunun dışında kronik problem vs gibi bir sorun duymadım
ayrıca bir dergide 308 ile karşılaştırmalı testinde birçok konuda 308 in gerisinde kalmıştı
AhmetYılmaz
19-10-2011, 20:16
ne demek yaa direksiyon kitleniyoo :S :S :S
Bildiğin yolda giderken direksiyon kitleniyo abi. :) servis hatası. Her arabada çıkıcak diye bişey yok tabi ama internette araştırırsanız örneklerine denk gelirsiniz.
erhanarici18
19-10-2011, 20:26
Bildiğin yolda giderken direksiyon kitleniyo abi. :) servis hatası. Her arabada çıkıcak diye bişey yok tabi ama internette araştırırsanız örneklerine denk gelirsiniz.
o zaman virajlı yolda bari kitlenmese
:)
halilcan9455
20-10-2011, 05:03
bu direksiyon kitlenmesi çok çok büyük bir sorun.
eğer bu sorun kronik olsa OPEL 1 dk bile durmadan tüm astraları toplatırdı.
Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim bir arabaya yazıldık çarşamba günü teslim alıcaz inşallah :) şanzıman yakıt o kadar sıkıntı değil deh de gitsin çüş de dursun mantığıyla kullanılacağı için o kadarda sıkıntı değil yılda 6-7 bin km yol ya yapar yada yapmaz yakıtta o yüzden pek sıkıntı değil ama direksiyon biraz sıkıntılı geldi bu tarz konularda çok şanslı olduğum için ilk marşta başıma gelir :D