Orijinalini görmek için tıklayınız : Sertan Supra GT45 32psi vs AVK Corvette 700hp + 300 Shot
Tholl-ga
05-11-2007, 01:37
http://www.youtube.com/watch?v=T7GYtJhx2jM
M_PROJECT
05-11-2007, 01:41
gayet net ve basarili 3 undede onde goruldugu gibi
Tholl-ga
05-11-2007, 01:41
halilin yazdığı yorumlarla alakası varmı bi bakın
Supra'ya maşallah çok güzel gidiyor :)
halilin yazdığı yorumlarla alakası varmı bi bakın
dünden beri konuya yazılan her mesajı okudum söylenenler ve video çok farklıymış teşekkürler :)
Maxiboost
05-11-2007, 01:43
bence corvette biraz tutunur gibi oluo ama çok rahat açıo supra bariz belli oda sanırım lag den dolayı :)
Low-Rider
05-11-2007, 01:46
3ünde de önde supra görüldüğü gibi,güzel deneme olmuş
supra bariz açıyor hiçbi şekilde corvette gelemiyor benim gördüğüm kadarıyla :icon_tup:
Tolga sana da gecenin bu saatinde uğraştığın için şahsen teşekkür ederim, uykusuz beklediğimize değdi tekrar saol :)
Bu arada ben akabinde Msupra'yla olan video(varsa videoları)yu merak etmekteyim o video hakkında bir haber var mı acaba ?
Tolga sana da gecenin bu saatinde uğraştığın için şahsen teşekkür ederim, uykusuz beklediğimize değdi tekrar saol :)
Bu arada ben akabinde Msupra'yla olan video(varsa videoları)yu merak etmekteyim o video hakkında bir haber var mı acaba ?
oda var doğru :) sabahlar olmasın
ozcancak
05-11-2007, 01:50
3. rollda corvette den dumanlarmı cıkıo benmı yanlıs goruom
Tholl-ga
05-11-2007, 01:51
o da elimde yarın koyucam.bende insanım uyumam lazım :) sabah iş var yarın akşam üstü videoyu forumda görürsünüz.
Berent.t
05-11-2007, 01:51
maşallah maşallah maşallah :) video için teşekkürler emeğinize sağlık.. dehşet uykum var.. sabırsızlıkla videoyu bekledim.. videoyu izledim uykum açıldı :D
o da elimde yarın koyucam.bende insanım uyumam lazım :) sabah iş var yarın akşam üstü videoyu forumda görürsünüz.
Tekrar bu video için tşk o zaman,yarını okul sonrası hatta laptopu okula götürüp 4 gözle msupra videosunu beklicem :)
supra hakkaten guzel gidiyor ama volkan abide soyleminde hakli; ne korna, ne de bir isaret var. digerlerindede sanziman arizasi oldugu asikar vette de ama supra cok iyi yuruyor.
cart ayırıyor yaw :D cok eglenceli yürüyor supra özellikle 3. roll güzeldi :)
uykusuz kaldıgımıza değdi :) c5 a da tebrikler sonucta rakibi bu supra ama ;)
tolga900
05-11-2007, 02:03
suprayı tebrik ediyorum güzel gidiyor ama denemenin nerde başlayıp bitti belli olsa dahada güzel olurdu sanırım corvette otomatik ve devir tutturamamış.
VeNoM_35
05-11-2007, 02:03
Supra her denemede erken basmış gibi sadece birtanesinde belli olmuyo onda da 3-4 saniye corvette gözükmüyo zaten yanyana gitmişler heralde.. 1. denemede önüne araba çıkmış cor.'in.. Diğerlerinde de hep duman var ve sorunlu gibi. Tam anlamıyla başarılı bir deneme olmamış bana göre. 2 aracın da sahibine tebrikler ve başarılar, kolay değil böyle güçlü arabalarla uğraşmak onları yürütmek...
-Yalnız erkende başlasa oda olsa buda olsa supra yürüyor ..:heyoo:
trafik fazla ilk video da corvette siyah bir arabayi yaladi gecti...
Supra hep kuvvetli cok acik yalniz...;)
iki aracada tebrikler...emeğe saygı herzaman...
V8 Killer
05-11-2007, 07:29
Tolga cok tesekkurler,herseye aciklik getirdigin icin.1. rollda erken basmis olabilirim,ama 2. roll da erken basma yok.Sadece arkamdan basma var.3.vitese gectigimde yani 150-200 arasi guc farki gorulmustur herhalde.4.viteste de uzun uzun gidemdik trafikten dolayi,gitsek 260 civari fark daha da buyurdu.200ustu Supranin delirdigi yerler.Volkan beyin dedigi gibi keske bozulmasaydi da denemeye devam edebilseydik.
gerçekten çok güzel gidiyormuş supra tebrikler ..
Tolga cok tesekkurler,herseye aciklik getirdigin icin.1. rollda erken basmis olabilirim,ama 2. roll da erken basma yok.Sadece arkamdan basma var.3.vitese gectigimde yani 150-200 arasi guc farki gorulmustur herhalde.4.viteste de uzun uzun gidemdik trafikten dolayi,gitsek 260 civari fark daha da buyurdu.200ustu Supranin delirdigi yerler.Volkan beyin dedigi gibi keske bozulmasaydi da denemeye devam edebilseydik.
supra fena yuruyor, ama video dan acikca belli 1. 2. denemeler hep erken start var(erken start deyip gecmeyin cok fark ediyor):) ve corvette 3 gecerken kaydiriyor ve dolayisiyla one geciyor, fakat 3. deneme de 60 dan basladik ve orada corvette gozukmuyor sebebi 3 boy onde, fakat 3. vitese gecmiyor ve supra roket gibi devam ediyor. neyse hep bahane hep bahane, beyler bunlar maddiyat gerektiren isler elimizde olmayan nedenlerle kisa yol alinca boyle olur. maserati denemesi guzel olacak, ben diyorumki bunu ankarada yapalim.
volkan
Sheyhzade
05-11-2007, 09:21
vay ** dicem ayıp olcak.supra iyimiş
ankarada yapın yaw ıı olur:)
supra çok başarılı.Bence başka denemelerde olmalı görmek isteriz.Sanırım corvette sorun çıkmış?
Supra ayırmış hakkaten, yolda Bahçeşehir-Hadımköy TEM civarları galiba :D
ikisininde maşallahı var.supra çok süper
Maşallah ... çok iyi kazasız belasız ... Tolgi paylaşm içn tşk ler :)
yusufbatırel
05-11-2007, 10:45
masallah supra o kadar guclukı corvette basmıyor gıbı oluyor.allah nazarlardan korusun
venom gökana katılıyorum erken basma var birde denemenın sonlarında hep duman cıkıyor corvetten... sorun olduğu bellı..
bide videolar çok kısa yaw bu kadar guclu araba olunca 4 sn lık gazlama oluo:)
şöle yol boş olcak 300e doru uzanılcak mıss gerçi oda 10 sn cıvarında olur herhalde max:)
Corvette cok güclü beyler hafife almayın lütfen otomatik şanzumanın verdigi dezavantajlar da göz önününde bulundurulsun
Supra zaten cok kuvvetli ama onun da uzerinde GT45 oldugu ve bu turbonun 5500 den önce gelmiyecegini de bilmeniz gerekir
kameranın arkaya konulmasından supranın alacağı belli:)
Gerçekten başarılı ve çok güçlü 2 araba ama bence katagoriler farklı.Bundan sonraki hedefim inşallah böyle güzel yürüyen bir supra!
Tholl-ga
05-11-2007, 13:50
kameranın arkaya konulmasından supranın alacağı belli:)
sağ kapı camına bakam camera da var ama orda vette gözükmediği için koymadım
Corvette cok güclü beyler hafife almayın lütfen otomatik şanzumanın verdigi dezavantajlar da göz önününde bulundurulsun
Supra zaten cok kuvvetli ama onun da uzerinde GT45 oldugu ve bu turbonun 5500 den önce gelmiyecegini de bilmeniz gerekir
5500 öncesi spool-up edicegi sadece turboya degil ayara da bakar ;)
Moruk supranın ayarını yapmaya Boost logic firmasından justin diye biri geldi
istersen firmayı bir araştır
heralde aracın burda ayarını tartışmıcaz dimi :)
Moruk supranın ayarını yapmaya Boost logic firmasından justin diye biri geldi
istersen firmayı bir araştır
heralde aracın burda ayarını tartışmıcaz dimi :)
farkindayim SF sponsorular.. ;)
Msupra'ya saygilar bu arada..
2 arabada gerçekten çok iyi,emeği geçenlere tebrikler.
Maxiboost
05-11-2007, 15:17
banane wotm wotm :D
3 aracıda tebrik ediyorum ve bu hıgh race lerin devamı gelir diye umut ediyorum. Supra da çok emek var ve manuel yürüyo,hepsine ayrı ayrı maşallah.
farkindayim SF sponsorular.. ;)
Msupra'ya saygilar bu arada..
hem herşeyin farkındasın
hemde böle bir cümle kuruyosun
"5500 öncesi spool-up edicegi sadece turboya degil ayara da bakar"ilginc ayrıca
bence yazdıklarını yazmadan önce biraz düşün moruk sonra böle tartışmalara girmemiş oluruz:)
Corvette 700hp ise bu supra kac hp?
Yani böyle bir fark beklemiyordum videoya bakmadan önce...
corvette çok problemli zıplaya zıplaya gidiyor, dumanlar fln atıyor sürekli net bi deneme olmamış bence..
forumla alakasız msg lar silinmiştir BİZZZAT KENDİM tarafından lütfen msg kirliliği yapmayın moderatörlerimide suclamayın inanın çokçok güzel yönetiyorlar
Istilldo
05-11-2007, 23:36
iyide hacı osman benimkini niye sildin:)
korvet de sorun mu var diye sordum, beyaz duman fln ?
Bu denemelerdeki supralardan siyah olan 34 CUR 20 gibi bir plakası olan siyah supramı. bu gün önümde gördümde kendisini.
:D
şanzımanda sorun çıkmış deneme yapılırken:)
arabanin sahibi en iyi yorumu yapacaktir sanirim ;)
Istilldo
05-11-2007, 23:41
iyi bari 2 kişi alıntı yaptıda kaldı orda,, duyuyonmu özgün :)
Bu denemelerdeki supralardan siyah olan 34 CUR 20 gibi bir plakası olan siyah supramı. bu gün önümde gördümde kendisini.
denemelerde siyah supra yok sadece gri mkiv var digeri Msupra; e36+2jz ;)
highWay bölümünde yazıyordu sanırım
doğru diyosun gri idi supra. içten çekimde arkadaki koca spoiler gri gözüküyodu :D
oda sertanın sanırsam :D Supraların trdeki ev sahibi kendisi :D
YavuzNaz
09-10-2008, 13:59
konuyu hortlattım fakat video yok :)
TAM35göztepe
10-10-2008, 18:59
videolar neden silinmş